delusa 16.10.07, 22:50 Twarza w twarz pojedynek gra az werbel poszedl w puch ja zaklinam ty jestes duch siedem dni siedem cudow siedem nocy siedem bajek a ja? Wrozka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delusa Re: Taki wieczor 16.10.07, 22:58 Tak sie ulozyl waz na przekor poduszce bezprzecznie piekny wykretny jak bieg jak szereg jak przemian szlag trafil na piekna melodie (slodkie slowa) Ty nalezysz do mnie... ALE JA NIE JESTEM SLEPA! Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: Taki wieczor 16.10.07, 23:33 Taki wieczor ciasno gwiazdom ksiezycowi dech zapiera Uwolnij mnie opuszkiem palcow zagraj game na karku Ugryz kes wargi zostawionej w solo Zasmudz mnie przescieradlem i za szybkim prysznicem... Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: Taki wieczor 16.10.07, 23:35 Zasmudz mnie > przescieradlem > i za szybkim prysznicem Zasmuc... Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Taka noc 17.10.07, 00:02 Polnoc. MOze jutro rano juz Cie nie bedzie, moze zachwycisz sie switem, zabierzesz krawat i marynarke, utniesz w porannym korku, wylaczysz komorke, zaslepniesz, ogluchniesz... Ale poki polnoc drga we krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano probowalem... 18.10.07, 16:01 delusa napisała: > Uwolnij mnie > opuszkiem palcow probowalem... lecz to nie skutkuje chyba bede musial uzyc obu dloni i obu polkul :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: probowalem... IP: *.crowley.pl 23.10.07, 22:53 :):):)no,no,no? Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Taki wieczor 23.10.07, 22:54 deli,wrozby sie spełniaja...tak jak marzenia,tylko czasem odwagi brakuje;) Odpowiedz Link Zgłoś