Dodaj do ulubionych

messjo najwspanialsza!!!

28.07.03, 12:19
Jestesmy zaszczyceni iz pragniesz nam, zwyklym netowym szaraczkom nagrody
przyznawac!!!! czemuz jednak te wszystkie puchary od Ciebie i medale jakos
kurzem i staroscia smierdza, jakby spod szafy wygrzebane w trakcie sprzatania
u kolejngeo lorda byly? Nie rob nam tego - wytnij nam medale ze swiezego
ziemniaka!!! Toz nawet u Ciebie neidrogi to bedzie surowiec...
Obserwuj wątek
    • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 12:35
      psiutek_kogutek napisał:

> Jestesmy zaszczyceni iz pragniesz nam, zwyklym netowym szaraczkom nagrody
      > przyznawac!!!! czemuz jednak te wszystkie puchary od Ciebie i medale jakos
      > kurzem i staroscia smierdza, jakby spod szafy wygrzebane w trakcie sprzatania
      > u kolejngeo lorda byly? Nie rob nam tego - wytnij nam medale ze swiezego
      > ziemniaka!!! Toz nawet u Ciebie neidrogi to bedzie surowiec...

och janku, jestes bardzo zdenerwowany. jak odpoczniesz wymsl cos zabwnego na
      moj temat. chetnie poczytam jak sie biedactow poci i meczy by mi dokuczyc. nie
      mysl, ze nie doceniam twoich checi. tylko, ze mnie zazwyczaj ogromnie nudzisz:)
      zlosliwosc, zeby byla skuteczna musi byc chociaz odrobine zabwna.
      a tutaj taka nuda i nijakosc.
      wstyd:)
      • psiutek_kogutek Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 12:40
        messja napisała:

> psiutek_kogutek napisał:
        >
        > > Jestesmy zaszczyceni iz pragniesz nam, zwyklym netowym szaraczkom nagrody
        > > przyznawac!!!! czemuz jednak te wszystkie puchary od Ciebie i medale jakos
        >
        > > kurzem i staroscia smierdza, jakby spod szafy wygrzebane w trakcie sprzata
        > nia
        > > u kolejngeo lorda byly? Nie rob nam tego - wytnij nam medale ze swiezego
        > > ziemniaka!!! Toz nawet u Ciebie neidrogi to bedzie surowiec...
        >
        > och janku, jestes bardzo zdenerwowany. jak odpoczniesz wymsl cos zabwnego na
        > moj temat. chetnie poczytam jak sie biedactow poci i meczy by mi dokuczyc.
        nie
        > mysl, ze nie doceniam twoich checi. tylko, ze mnie zazwyczaj ogromnie
        nudzisz:)
        > zlosliwosc, zeby byla skuteczna musi byc chociaz odrobine zabwna.
        > a tutaj taka nuda i nijakosc.
        > wstyd:)

Och! Jaka jestes przenikliwa!! Az zal dupe sciska, o Pani romantycznie
        natchnionych! Uroku Janka nie mam niestety, takoz i jego ciala, ergo nie jestem
        Jankiem... A wiec, kolejna refleksja wyciagnieta spod robotniczego fartuszka
        chybiona.... Moze jakis link rzucisz, skarbie?
        • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 13:25

> Och! Jaka jestes przenikliwa!! Az zal dupe sciska, o Pani romantycznie
          > natchnionych! Uroku Janka nie mam niestety, takoz i jego ciala, ergo nie
          jestem
          >
          > Jankiem... A wiec, kolejna refleksja wyciagnieta spod robotniczego fartuszka
          > chybiona.... Moze jakis link rzucisz, skarbie?

nadal kiepsko, ale widze, ze kiedy sie denerwujesz, bardziej sie starasz. a co
          do twoich refleksji, po tym z jaka czestotliwoscia robisz aluzj do tego gdzie
          obecnie mieszkam i czym twoim zdaniem moge sie zajmowac, wnosze, ze reflksja o
          dupie odnosi sie raczej do ciebie. nie zauwazylam by ktos, komu zal tego organu
          nie sciska raczej zbytnio przejmowal sie tym gdzie mieszkam i czym sie zajmuje,
          bo sa dla osob niezazdosnych nieistone dla oceny innych ludzi informacje.
          tyle fakty.

a teraz wnioski: skoro tak bardzo zazdroscisz, to pewno tobie kiepsko sie
          powdzi. byc moze nawet nie masz pracy. przykro mi, ale to nie moja wina.
          • psiutek_kogutek Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 13:30
            ZA wyrazy wspolczucia Pani dziekuje, o najdrozsza! I rece nadstawiam, bys jakis
            okruch mi ze swego stolu zrzucila...
            Powiedz mi tak, BAj de lej, jak sie mowi w wielkim swiecie, dlaczeego jak
            wychodzisz w nerwach z siebie, to zarzucasz rozmowcy zdenerwowanie? To jak
            przerzucanie komus do rak goracego ziemniaka? fe! nieladna to postawa!
            ufff, chyba juz nie zrobilem literowki, czyzbym sie uspokajal?

> nadal kiepsko, ale widze, ze kiedy sie denerwujesz, bardziej sie starasz. a
            co
            > do twoich refleksji, po tym z jaka czestotliwoscia robisz aluzj do tego gdzie
            > obecnie mieszkam i czym twoim zdaniem moge sie zajmowac, wnosze, ze reflksja
            o
            > dupie odnosi sie raczej do ciebie. nie zauwazylam by ktos, komu zal tego
            organu
            >
            > nie sciska raczej zbytnio przejmowal sie tym gdzie mieszkam i czym sie
            zajmuje,
            >
            > bo sa dla osob niezazdosnych nieistone dla oceny innych ludzi informacje.
            > tyle fakty.
            >
            > a teraz wnioski: skoro tak bardzo zazdroscisz, to pewno tobie kiepsko sie
            > powdzi. byc moze nawet nie masz pracy. przykro mi, ale to nie moja wina.
            • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 13:42
              > Powiedz mi tak, BAj de lej, jak sie mowi w wielkim swiecie, dlaczeego jak
              > wychodzisz w nerwach z siebie,

jesli ja wychodze w nerwach z siebie, to ty tego nie widzisz. jak na razie nie
              masz zadnych podstaw by sadzic, ze jestem chciazby lekko poirytowana:) tak wiec
              ciagle nie udalo ci sie pozbyc "garacego kartofelka":)))
              ale przynajmniej zaczynasz mnie troche bawic:)

to zarzucasz rozmowcy zdenerwowanie? To jak
              > przerzucanie komus do rak goracego ziemniaka? fe! nieladna to postawa!
              > ufff, chyba juz nie zrobilem literowki, czyzbym sie uspokajal?

zrobiles w: "dlaczeego", oraz powazne bledy orotgraficzne w wyrazach, ktore
              mialy pewno imitowac angilszyzne:"BAj de lej". niestety nie potrafie nawet
              zgadnac o jakie wyrazy ci chodzilo:))))
              messja
              • psiutek_kogutek Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 13:49
                messja napisała:

> > Powiedz mi tak, BAj de lej, jak sie mowi w wielkim swiecie, dlaczeego jak
                > > wychodzisz w nerwach z siebie,
                >
                > jesli ja wychodze w nerwach z siebie, to ty tego nie widzisz. jak na razie
                nie
                > masz zadnych podstaw by sadzic, ze jestem chciazby lekko poirytowana:) tak
                wiec
                >
                > ciagle nie udalo ci sie pozbyc "garacego kartofelka":)))

Nie sloneczko (wole Cie tak nazywac, bo mily jestem, zamiast np. ciemna
                maso...), to Ty masz w lapach jakiegos pyra z ogniska, a ja sie smieje patrzac
                na Ciebie, jak probujesz go zjesc, nie parzac jezyka. Przeciez bez jezyczka
                bedzie tak trudno sie bawic w gre pt. "moje slowo ostatnie"

> ale przynajmniej zaczynasz mnie troche bawic:)
                >

aaaa, dziekuje. Sztuki clownowania od Pani sie uczylem, przez miesiace cale
                czytelnikiem Pani forum bedac. Do nog sie klaniam za efektywne lekcje
                dziekujac...

>
                > to zarzucasz rozmowcy zdenerwowanie? To jak
                > > przerzucanie komus do rak goracego ziemniaka? fe! nieladna to postawa!
                > > ufff, chyba juz nie zrobilem literowki, czyzbym sie uspokajal?
                >
                >
                > zrobiles w: "dlaczeego", oraz powazne bledy orotgraficzne w wyrazach, ktore
                > mialy pewno imitowac angilszyzne:"BAj de lej". niestety nie potrafie nawet
                > zgadnac o jakie wyrazy ci chodzilo:))))
                > messja

To bylo By the way... Czy naprawde nawet tego nie umialas zrozumiec??? Poor
                girl (ew. pobrecita, jak mowia hiszpanie...).
                Rozumiem, ze rozmowa o tresci trudniej Ci przychodzi - to ok. Rozmawiajmy o
                bledach. czekam na kolejne wskazania (odpusc sobie pyra - byl napisany
                specjalnie)
                • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 19:41
                  > > mialy pewno imitowac angilszyzne:"BAj de lej". niestety nie potrafie nawet
                  >
                  > > zgadnac o jakie wyrazy ci chodzilo:))))
                  > > messja
                  >
                  > To bylo By the way... Czy naprawde nawet tego nie umialas zrozumiec???

nie, dmyslilam sie, ale bylam ciekawa, czy znasz poprawana pisownie.
                  zaimponowales mi troche znajomoscia jezykow obcych, tylko, ze jesli ty
                  wymawiasz "the" jako: "de" to moze pozostan nadal przy polskim:))))
          • slodki_pierdzioszek Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 18:02
            messja napisała:

> a co
            > do twoich refleksji, po tym z jaka czestotliwoscia robisz aluzj do tego gdzie
            > obecnie mieszkam

no dobrze, purchaweczko,powiem gdzie mieszkasz: miasteczko w okolicach Łodzi,
            trasa PKP na Kutno.... mam pisać dalej? dlatego zaczęłaś się logować, w
            przeciwnym razie z lubościa nie logowałabyś się:-)))
            • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 19:37
              slodki_pierdzioszek napisała:

> messja napisała:
              >
              > > a co
              > > do twoich refleksji, po tym z jaka czestotliwoscia robisz aluzj do tego gd
              > zie
              > > obecnie mieszkam
              >
              > no dobrze, purchaweczko,powiem gdzie mieszkasz: miasteczko w okolicach Łodzi,
              > trasa PKP na Kutno.... mam pisać dalej? dlatego zaczęłaś się logować, w
              > przeciwnym razie z lubościa nie logowałabyś się:-)))

pudlo: jedno i drugie.
              ale coraz bardziej utwierdzasz wszystkich w przekonaniu, ze jestes jankiem, bo
              nigdy na forum nie pisalam gdzie mieszkam, ani na jakiej trasie.
              mowilam, ze gdzie mieszkaja moi rodzice na spotkaniu Romantica, i bedac
              uczestnikiem takiego spotkania pewno janku cos przekreciles i niedokladnie
              zapamietales.
              wpadka:)
              • slodki_pierdzioszek Re: messjo najwspanialsza!!! 28.07.03, 20:11
                nie zaprzeczaj, droga messyjko, bo zacznę mówić dalej:-)))
                obydwoje wiemy, jak jest:-)

• messja Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 00:09

> nie zaprzeczaj, droga messyjko, bo zacznę mówić dalej:-)))
                  > obydwoje wiemy, jak jest:-)
                  >

mow dalej. prosze:)))))))))
                  • ja_nek Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 12:03
                    Messja przed logowaniem się pisałaś z IP z okolic Łodzi (ja sobie przypominam
                    łask.......) potem z racji swych wojaży ulegał z pewnoscią zmianie
                    Jest to fakt powszechnie znany, wiadomy nie tylko mi...
                    Osąd na podstawie znajomości tego faktu, że jestem kogutkiem bawi mnie.
                    • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 12:15
                      ja_nek napisał:

> Messja przed logowaniem się pisałaś z IP z okolic Łodzi (ja sobie przypominam
                      > łask.......) potem z racji swych wojaży ulegał z pewnoscią zmianie
                      > Jest to fakt powszechnie znany, wiadomy nie tylko mi...
                      > Osąd na podstawie znajomości tego faktu, że jestem kogutkiem bawi mnie.

janku, chyba jestes wiekszym idiota, niz sie wszystkim dotad zdawalo.
                      lask nie lezy na trasie na Kutno:))))))))
                      poza tym pisalam tez z IP z innych miast w Polsce i poza nia, wiec, na
                      podstawie tego typu informacji raczej trudno wysnuc wniosek gdzie
                      mieszkam:)))))))))))))) tym bardziej, ze to bylo bardzo dawno temu:)
                      (no chyba, ze ktos byl na spotkaniu i popijanem cos uslyszal, a potem
                      niedokladnie zapamietal:)
                      poza tym gdyby ten fakt byl "powszechnie" znany nie obnosilbys sie z poprzednia
                      informacja, tylko z ta rewalacja jak teraz napisales:)))))))))))
                      • ja_nek Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 13:47
                        Do Ciebie wciąż nie dociera, że mam jeden nick, więc nie muszę się zgadzać i
                        mieć tych samych wiadomości co twój rozmówca.
                        • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 16:45
                          ja_nek napisał:

> Do Ciebie wciąż nie dociera, że mam jeden nick, więc nie muszę się zgadzać i
                          > mieć tych samych wiadomości co twój rozmówca.

a ten rozmowca, dziwnym zbiegiem okolicznosci zna, a raczej wydaj mu sie, ze
                          zna informacje, w ktorych posiadanie ty wszedles na spotkaniu.
                          co za przypadek:)
                          • ja_nek Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 19:44
                            messja napisała:

> a ten rozmowca, dziwnym zbiegiem okolicznosci zna, a raczej wydaj mu sie, ze
                            > zna informacje, w ktorych posiadanie ty wszedles na spotkaniu.
                            > co za przypadek:)

Czyżbyś spotykała się tylko z nami? Co za nędza towarzyska na cię przyszła.
                            I tylko z nami o tym rozmawiałaś?
                            Znam co najmniej kilka osób, które potrafią coś powiedzieć o tym, gdzie z
                            grubsza mieszkasz/mieszkałaś.
                            • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 21:11
                              >
                              > Czyżbyś spotykała się tylko z nami? Co za nędza towarzyska na cię przyszła.

to zalezy, co masz na mysli mowiac tylko z "nami". jesli chodzi o ludzi wogole,
                              to znam ich wiele, jesli chodzi o forum, to z naturalnych powodow wole spedzac
                              moje wakacje w Polsce z rodzina i najblizszymi niz zabiegac o uczestnictwo w
                              spotkaniach forumowych itp. jesli to sie nazywa "nedza towarzyska" to rozumiem
                              dlaczego przez tyle lat mimo codziennej tutaj bytnosci, nie masz jeszcze
                              dziewczyny:PPP

> I tylko z nami o tym rozmawiałaś?
                              > Znam co najmniej kilka osób, które potrafią coś powiedzieć o tym, gdzie z
                              > grubsza mieszkasz/mieszkałaś.

ja nie znam, zadnej tak mi "oddanej i zyczliwej":)))
                  • slodki_pierdzioszek Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 21:37
                    messja napisała:

> mow dalej. prosze:)))))))))

powiem to samo co janek: Łask, i bez względu na to czy leży on trasie kolejowej
                    Łódź-Kutno:-)))))))))) nie czepiaj się szczególików, prawda boli, nie jesteś w
                    żadnym Londynie, co najwyżej we Włochach pod Warszawą:-)))))))))
                    • messja Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 22:31

> messja napisała:
                      >
                      > > mow dalej. prosze:)))))))))
                      >
                      > powiem to samo co janek: Łask, i bez względu na to czy leży on trasie
                      kolejowej
                      >
                      > Łódź-Kutno:-))))))))))

nie czepiaj się szczególików, prawda boli, nie jesteś w
                      > żadnym Londynie, co najwyżej we Włochach pod Warszawą:-)))))))))

to prawda. pracuje jako zawiadowca na trasie Lodz - Kutno i stad ten Lask, lezy
                      dokladnie posrodku:)))) moze sie umowimy?:)
                      a czy kiedykolwiek probowalm ci udowodnic, ze jestem w Londynie? to ty sie
                      starasz udowdnic, ze nie jestem:)))
                      • slodki_pierdzioszek Re: messjo najwspanialsza!!! 29.07.03, 22:44
                        messja napisała:

> to prawda. pracuje jako zawiadowca na trasie Lodz - Kutno i stad ten Lask,
                        lezy
                        >
                        > dokladnie posrodku:)))) moze sie umowimy?:)

jakoś dziś nie jesteś w formie, żarciki mało udane, ale możesz próbować nadal,
                        być może coś ci się uda:-)))

> a czy kiedykolwiek probowalm ci udowodnic, ze jestem w Londynie? to ty sie
                        > starasz udowdnic, ze nie jestem:)))

Może nie wprost, ale ostro dajesz do zrozumienia; poszukam, to jutro "dam ci
                        cynka" gdzie to było.:-)
                        Ja staram sie udowodnić, że bezczelnie kłamiesz. Kiedy byłaś w Londynie, nie
                        logowałaś się.

• messja Re: messjo najwspanialsza!!! 30.07.03, 00:11
                          > Może nie wprost, ale ostro dajesz do zrozumienia; poszukam, to jutro "dam ci
                          > cynka" gdzie to było.:-)
                          > Ja staram sie udowodnić, że bezczelnie kłamiesz. Kiedy byłaś w Londynie, nie
                          > logowałaś się.
                          >
                          kiedy bylam w Polsce tez sie nie logowalam czasami, stad wlasnie janku mogles
                          mowic o powszechnie znanych IP, pamietasz?
                          a teraz janku widze, ze spusciles z tonu. to co nie odwiedzisz mnie w mojej
                          dyzurce, na stacji w Kutnie?:)))))

p.s.
                          nie zapomnij mi udowodnic, ze klamie. to bardzo wazne, zeby wszyscy wkoncu
                          poznali cala prawde. moze zrobisz mi zdjecie w mojej kolejowej czapce i
                          opublikujesz na forum? najlepiej z tabliczka: "messja", zeby nikt nie mial
                          watpliwosci:))))
                          • slodki_pierdzioszek Re: messjo najwspanialsza!!! 30.07.03, 18:37
                            messja napisała:

> kiedy bylam w Polsce tez sie nie logowalam czasami,
                            udowodnij, prócz IP 'sdi lask', cwaniaro:-))

> to co nie odwiedzisz mnie w mojej
                            > dyzurce, na stacji w Kutnie?:)))))
                            prędzej w Łasku, i nie na stacji, wiesz zresztą gdzie:o)))))

> moze zrobisz mi zdjecie w mojej kolejowej czapce i
                            > opublikujesz na forum?
                            a może cyknę ci zjątko w Łodzi, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka