ginger43 14.11.07, 11:21 Bo mnie piękna muzyka, wszystko kwitnie dookoła, jak się słucha takich pięknych utworów... Jaką miłą niespodziankę mi ktoś z rana zrobił, DZIĘKUJĘ :)))) A swoją drogą jak ogromny wpływ na emocje może mieć muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 12:03 Zgodzę się z Tobą w 100% :)) Muzyka potrafi wiele zdziałać: ukoić zmysły:) Oddaje wszystkie emocje, które w nas aktualnie drzemią. Dobry nastrój i świetna muzyka to wspaniałe samopoczucie:) Doskonale Cię rozumiem... Ostatnio w mojej duszy gra smutna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 12:15 Kochana, to natychmiast trzeba zmienić płytę!!! Upiecz te pyszne rogaliki i usiądziemy przy czymś radosnym. Pozdrawiam i posyłam promyki słonka i "motylki", co ja się z nimi mam! Uśmiechnij się :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 12:34 Najradośniejsza muzyka to oczywiście Shazza :D I na dodatek rozkładówkę w Playboyu miała ;))) Prawdziwa choć nieco zapomniana już gwiazda :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 12:39 Weź poprawkę, że my jesteśmy dziewczynami i aż tak nie ekscytujemy się rozkładówkami w Playboyu, chociaż przyznaję, że lubię popatrzeć na piękne kobiece ciało - jak na dzieło sztuki. Shazza - raczej nie te klimaty. ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 12:54 Figle sobie oczywiście stroję ;) innej muzyki słucham a i Playboy nie jest moim ulubionym periodykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 13:01 Też lubię popatrzeć na piękne kobiety, ciało:) i podziwiać:) Shazza to wypasiona babka :PPPP CKM chyba lepszy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 13:17 za CKM-em też nie przepadam, wszystkie zdjęcia są jakieś takie "plastikowe" Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 14:17 Pełna zgoda :) A bardzo często owe panienki - o zgrozo !!! - mają bardzo małe biusty !!! I to mnie oburza najbardziej :D Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 16:44 No wiesz!!! Małe piersi też są ładne! Nie wszyscy mężczyźni lubią duże piersi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Co Wam w duszy gra? 15.11.07, 08:39 I tak samo nie wszyscy lubią kobiety o idealnych figurach ! A w tych wszystkich CKM-ach, Playboyach wszystkie modelki mają chyba absolutnie identyczne wymiary. Błeeeee... To taki erotyczny McDonald !!! Piękna w tym nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 12:38 ginger43 napisała: > Kochana, to natychmiast trzeba zmienić płytę!!! Upiecz te pyszne > rogaliki i usiądziemy przy czymś radosnym. Pozdrawiam i posyłam > promyki słonka i "motylki", co ja się z nimi mam! > Uśmiechnij się :)))) heh, a wiesz, że dziś planuję je upiec, choć nie powinnam;) ale cóż mam na nie ochotę i pichcenie w kuchni:) na deser po kolacji...Mmm:D Dziękuję za wszystko:)) Dziś jeszcze potrafię się usmiechnąć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 12:42 Cieszę się, że się uśmiechnęłaś, nie tylko dziś, ale jutro też obowiązkowo powinnaś. Ja nie mam chęci na pichcenie, ale też je upiekę i będziemy jadły razem - ale się moi domownicy ucieszą! ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 13:05 Staram się, ale, jak wiesz to nie takie łatwe. Lubię śmiech...ale czasem jest on zagłuszony przez bol. No,ale nie ma co narzekać...dziś jest w miarę dobrze:)) I tym nastrojem mam zamiar się cieszyć. Wiesz..brakowało mi już rozmowy z Tobą:) Nie zaglądasz do mnie:( Kiedy będę jadła rogaliki pomyślę o Tobie:) Piękna sygnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 13:19 Faktycznie dawno u Ciebie nie byłam - obiecuję poprawę. Do głowy mi nie przyszło, że to zauważysz. No to teraz lecę po te drożdże, bo inaczej skończy się na gadaniu. A sygnaturka ma przypominać, że marzenia ubarwiają rzeczywistość - tak wielu ludzi zapomina o tym, ja czasami też. ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 14:03 Przede mną nic się nie ukryje;) Też lecę...muszę wyskoczyć z pracy. Mąkę jeszcze kupię:) Echh, żeby te marzenia się jeszcze kiedyś spełniły...cóż chyba musimy w to wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Co Wam w duszy gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 13:11 Ktoś kto mnie zna, wie jak wyglądam etc. byłby zdziwiony, że takiej muzyki słucham, ale cóż.. Rockowo-metalowo mi gra w duszy.. Ostatnio Lenny Kravitz 'Are You gonna go my way', Chris Daughtry 'It's not over', Inxs 'Need You tonight', Timbaland 'Apologize', Darin 'Desire' etc etc etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Co Wam w duszy gra? 14.11.07, 13:21 Oj to chyba nie dla mnie - choć czasami też zdarza mi się taki wybryk. Teraz znikam, później odrobię lekcje dotyczące Twojej muzyki Wiaterku. Pa, do miłego... ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Co Wam w duszy gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 13:34 Wiesz dlaczego taka a nie inna muzyka? Bo lubię mieć akumulatory doładowane na full :))))) Lirycznie, spokojnie etc. też mi się zdarza.. Lenny Kravitz 'If You can't say no', Aaliyah 'Rock the boat', Mattafix 'Living', Tommy Reeve 'I'm sorry'.. etc etc etc.:))) Miłego dnia Ginger:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Ginger:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 14:11 Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć...:) Cieszę się Ginger, że Ci się podobało, dołączam jeszcze uśmiech.:))) Tak, działajmy na przekór pogodzie!!!:)))) Z deszczu pobiec pod rynnę:))) Odpowiedz Link Zgłoś