exman 17.11.07, 05:04 Ja staram się jak mogę. Wszystko takie niepewne, w zasadzie nie odrywam ust. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dotyk_wiatru Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:34 Ex, byłeś już ze Zwierzakiem w kinie...ale tego bym nie zniosla:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatry Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:35 uważaj żebyś się nie udusił:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Całujemy się ? 17.11.07, 10:39 Nie byłem z nim w kinie a udusić się w taaaakim pocałunku, o tym tylko pomarzyć mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:45 Nie? Czyli nie doszło do tego;) Widziałam swego czasu jakieś sugestie jak się prztykaliście;) hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Całujemy się ? 17.11.07, 11:46 Ok ok...już nie będę hihi-ować:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Całujemy się ? 17.11.07, 12:01 hmm... i do tego romantyczny film to mial byc... wlos mi sie jezy do tej pory! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Całujemy się ? 17.11.07, 12:13 exman napisał: > ... w zasadzie nie odrywam ust. Nieśmiało spytam: od czego? ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatry Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:17 nie wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Całujemy się ? 17.11.07, 14:22 Wolę się nie domyślać, czasami fantazja może spłatać figla :))) Wczoraj spadłam "z drabiny do nieba", tym bardziej mogło mi się coś w głowie wstrząsnąć... ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatry Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:25 to chyba nic strasznego to tylko "4 piwka na raz....................." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatry Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:29 spadając z tej drabiny do nie przedziurawiłaś czasami nieba ponieważ u nas ciągle pada:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Całujemy się ? 17.11.07, 14:48 Nie wiem, bo straciłam świadomość... jeśli tak, to baaaardzo przepraszam, nie zrobiłam tego celowo. ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatry Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:59 i cóż mi pozostało tylko wybaczenie , czyny wykonane bez świadomości nie mogą by karane.Pamiętaj następnym razem jak będziesz spadała chwytaj się gwiazd . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Całujemy się ? 17.11.07, 16:01 Dziękuję, od razu mi lepiej, bo poczucie winy jest męczące - niezależnie, czy zło było wyrządzone świadomie, czy nie. Posłucham Twojej rady i będę się łapać gwiazd. Uśmiech wrócił - bo jednak z każdej sytuacji jest jakieś wyjście jak widać :))) ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Czy tu ...całują?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:23 Przepraszam, ze ja tak nie na temat, ale czy ktoś mnie pocałuje??? Dziś by mi się przydało trochę, odrobinkę, taki okruszek czułości, bo chyba bierze mnie grypa...:( Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy tu ...całują?:) 17.11.07, 18:03 Ja Cię pocałuję....Jestem tu pierwszy raz i też potrzebuję całusa....:) Czy może być tak niewinnie , delikatnie , prawie bezdotykowo...ale z pewna dozą namiętności ..tak na początek ?.... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Czy tu ...całują?:) 17.11.07, 18:03 Skoro już łapie Cię grypa, więc może ode mnie koleżeński całus w czółko?:) Kicham, prycham, głowa mi pęka, straciłam głos... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Czy tu ...całują?:) 17.11.07, 18:11 To ja Cię przytulę tak czule i cieplutko, głaszcząc po głowie - zaśnij, sen to najlepsze lekarstwo. Zdrowiej szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Czy tu ...całują?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:18 :))) Ale jesteście fajne:)*** Już mi lepiej, chociaż jeszcze nie wspomogłam się medykamentami... No nie wspomogłam, gdyż nie wiem, czy przypadkiem nie zastąpić medykamentu jakąś medycyną ludową tzn.czymś na kształt Jaśka Wędrowniczka:))) Czuję, że ten ostatni z Waszymi buziakami musi mnie uleczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy tu ...całują?:) 17.11.07, 18:25 Oj..Ojjj... Ale dałam plamę..Nie wiedziałam , ze jestes kobietą.. Wybacz - nowa popełnia błędy...:) Wszystko podtrzymuję oprócz tej dozy namiętności ... ale za to serdeczny uśmiech ślę... Jasiu - jak najbardziej na miejscu - najlepiej z kostka lodu , a póżniej na przykład rum_janek . Zdróweczka życzę.. :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: zimne pocałunki 17.11.07, 23:35 płatków śniegu rozmazany tusz poezja i proza :) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re:gorace pocałunki ....:) 18.11.07, 00:45 przy kominku gdzie policzek parzy jak rozgrzany węgiel gdzie serce wyrywa się z aorty gdzie usta spękane od tęsknoty gdzie oczy szepczą : jeszcze.... :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re:gorace pocałunki ....:) 18.11.07, 12:54 Na przystanku, szybki, trochę mechaniczny ... ale potrzebny, ma starczyć na cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re:gorace pocałunki ....:) 18.11.07, 18:44 Pocałunek w policzek , lekki , zwiewny , drżący jak liść na wietrze , prawie bezdotykowy , bezszelestny , prawie niewidoczny .... Pocałunek radości , pocałunek zrozumienia. Pocałunek na dzień dobry. dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyx Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 20:26 ex, jesteś monotematyczny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyx Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 20:38 ostatnio jakby Cię więcej na forum. Jakaś zimowa tęsknota ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyx Re: Całujemy się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 20:47 też bardzo dobry powód ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Całujemy się ? 18.11.07, 21:42 każdy powód jest dobry..trala la la la la Odpowiedz Link Zgłoś