Dodaj do ulubionych

messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba być?

IP: *.protonet.pl 31.07.03, 00:27

ty podobno lubieć rozrabiać na fr -to prawda być?
Obserwuj wątek
    • Gość: elzbieta28 Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba IP: *.aries.com.pl 31.07.03, 00:35
      Dawno Ciebie tutaj nie widziałam, witaj Zahedan:))))
      • jmx Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 00:40

Zahedan po wakacjach wrócić? ;-)
        Folwarku zwierzęcy wita ;-P
        • Gość: zahedan Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba IP: *.protonet.pl 31.07.03, 00:46
          jmx napisała:

>
          > Zahedan po wakacjach wrócić? ;-)
          > Folwarku zwierzęcy wita ;-P
          pare dni bez net to dobra byc-orwell? zahedan przeczytac i zobaczyc.nie nerwowa
          wy wszystka być
          • jmx Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 00:53

Ja nie być nerwowa (już). Orwell, ale bardziej chodzi o tytuł niż treść ;-))
            Jak nie pisałam to zostałam Falcon, hihi, więc jestem skazana na pojawianie
            się ;-D))))
      • Gość: zahedan Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba IP: *.protonet.pl 31.07.03, 00:42
        Gość portalu: elzbieta28 napisał(a):

> Dawno Ciebie tutaj nie widziałam, witaj Zahedan:))))
        tydzien-to nie byc dawno-troche wakacja ja miec i nie byc w polska.pozdrawiac
        ja cie.
    • messja Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 00:49
      Gość portalu: zahedan napisał(a):

>
      > ty podobno lubieć rozrabiać na fr -to prawda być?

witaj!

czytaj i osadz sam:)
      • Gość: zahedan Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba IP: *.protonet.pl 31.07.03, 00:56
        messja napisała:

>
        > witaj!
        >
        > czytaj i osadz sam:)

witac i ja ciebie.ale ty dobitnie odpowiedziec .jeszcze howgh tylko brakować ;-)
        • messja Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 00:59

> messja napisała:
          >
          > >
          > > witaj!
          > >
          > > czytaj i osadz sam:)
          >
          > witac i ja ciebie.ale ty dobitnie odpowiedziec .jeszcze howgh tylko
          brakować ;-
          > )

howgh:)))

a teraz, brakuje czegos?:)
          • Gość: zahedan Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba IP: *.protonet.pl 31.07.03, 01:04
            messja napisała:

>
            > howgh:)))
            >
            > a teraz, brakuje czegos?:)

so far so good być
            • messja Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 01:07

> messja napisała:
              >
              >
              > >
              > > howgh:)))
              > >
              > > a teraz, brakuje czegos?:)
              >
              > so far so good być

twoja angielska tez mi sie podobac:)
              • Gość: zahedan Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba IP: *.protonet.pl 31.07.03, 01:13
                messja napisała:

>
                > twoja angielska tez mi sie podobac:

THX-no my sie możec posprzeczac kiedyś tak dla zasada ;-) :-))
                • messja Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 01:19

> messja napisała:
                  >
                  > >
                  > > twoja angielska tez mi sie podobac:
                  >
                  > THX-no my sie możec posprzeczac kiedyś tak dla zasada ;-) :-))

dobrze. podaj miejsce i czas. stawie sie napewno:)))
                  • Gość: zahedan Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba IP: *.protonet.pl 31.07.03, 01:31
                    messja napisała:

> >
                    > > THX-no my sie możec posprzeczac kiedyś tak dla zasada ;-) :-))
                    >
                    > dobrze. podaj miejsce i czas. stawie sie napewno:)))
                    aaaaaaaaa....ty miec darmowy bilet kolejowy?wszystko byc w swoja pora
                    bo byc czas siania i czas zbierania/to z pismo swięte być/ - goodnight
                    • messja Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 01:36
                      > aaaaaaaaa....ty miec darmowy bilet kolejowy?

przejzales mnie, zabiore cie na wycieczke podmiejskim pociagiem. taki
                      rajd "Kutno i okolice":)

wszystko byc w swoja pora
                      > bo byc czas siania i czas zbierania/to z pismo swięte być/ - goodnight

widze, ze z ciebie znawca pisma sw.
                      mam tylko nadzieje, ze nie bedziesz ze mnie "diabla" wyganial:)

goodnight tobie tez:)
                      • stary_nudziarz Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 07:59
                        messja napisała:

> widze, ze z ciebie znawca pisma sw.
                        > mam tylko nadzieje, ze nie bedziesz ze mnie "diabla" wyganial:)
                        >
                        > goodnight tobie tez:)

Nie wiem czy zahedan będzie chciał wyganiać diabła z Ciebie, ale ja jestem
                        zainteresowany we współpracy z Tobą zaganiać diabła do piekła.
                        • messja Re: messja ? ja ciebie nie znac....co ty za osoba 31.07.03, 12:31
                          >
                          > Nie wiem czy zahedan będzie chciał wyganiać diabła z Ciebie, ale ja jestem
                          > zainteresowany we współpracy z Tobą zaganiać diabła do piekła.

to zalezy, ktorego diabla masz na mysli:)
                          • stary_nudziarz Diabła zaganiać 31.07.03, 13:59
                            Mój diabeł, Twoje piekło - jak w "Dekameronie" G. Boccaccio. Frajda jest
                            przednia.
                            • messja Re: Diabła zaganiać 31.07.03, 15:53
                              stary_nudziarz napisał:

> Mój diabeł, Twoje piekło - jak w "Dekameronie" G. Boccaccio. Frajda jest
                              > przednia.

nie wiem do konca co masz na mysli. jesli mozesz wyjasnic, to bedzie mi milo.
                              (jesli nie chcesz na forum zwsze moze byc @). a jesli nie - tez dobrze.
                              • Gość: zahedan Re: Diabła zaganiać IP: *.protonet.pl 31.07.03, 15:57
                                messja napisała:

> stary_nudziarz napisał:
                                >
                                > > Mój diabeł, Twoje piekło - jak w "Dekameronie" G. Boccaccio. Frajda jest
                                > > przednia.
                                >
                                > nie wiem do konca co masz na mysli.
                                messja ty dekameron nie czytać? to być takie fajna opowiadania......
                                • kwasna_cytryna Re: messja powrociła 01.08.03, 15:48
                                  będzie znowu wesoło - a może już jest ???? :PPPP
                                  • ja_nek Re: messja powrociła 02.08.03, 00:49
                                    kwasna_cytryna napisała:

> będzie znowu wesoło - a może już jest ???? :PPPP

Ty się nie pytaj, tylko czytaj te występy:)
                      • Gość: zahedan Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.protonet.pl 31.07.03, 08:26
                        messja napisała:

> mam tylko nadzieje, ze nie bedziesz ze mnie "diabla" wyganial:)

a dlaczego nie??? ja znać taki fajna sposób:najpierw trzeba całe(!) ciało
                        kobieta dokładnie ogolić.potem szukać znamiona.i igłą je nakłuwać.jeśli krew
                        nie lecieć to znaczyć,że ty mieć intymna znak od diabeł.i wtedy zahedan
                        zastanowić co z taka kobieta robić.sposoby wyganiania różne być ;chociaż one
                        wszystkie mnóstwo nie podobać sie tobie.
                        • Gość: alter ego Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 31.07.03, 10:11
                          zahedan, ty nie byc zahedan, tylko janek, bo wreszcie
                          znalezc dobra sposoba
                          • Gość: zahedan Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.protonet.pl 31.07.03, 10:17
                            Gość portalu: alter ego napisał(a):

> zahedan, ty nie byc zahedan, tylko janek, bo wreszcie
                            > znalezc dobra sposoba

to tylko byc projekt.ja sie na inkwizytor nie nadawać.i ja nie byc taki
                            nieomylny i wszechwiedzący jak ja_nek.
                            • Gość: alter ego Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 31.07.03, 10:26
                              moze ty sie na inkwizytor nie nadawac, ale byc dobry
                              egzorcysta
                              • Gość: zahedan Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.protonet.pl 31.07.03, 10:36

> moze ty sie na inkwizytor nie nadawac, ale byc dobry
                                > egzorcysta

eeeeeee...to wasze problemy z messja nie moje byc
                                • Gość: alter ego Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 31.07.03, 10:40
                                  je nie miec problemow, ja byc obserwator
                                  • Gość: zahedan Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.protonet.pl 31.07.03, 10:42

> je nie miec problemow, ja byc obserwator
                                    bien jak we francja mówic
                                    • Gość: alter ego Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 31.07.03, 10:52
                                      we francja tez mowic ça va
                                    • messja Re: jak dyabła z messji wygonić 31.07.03, 12:30

> Gość portalu: alter ego napisał(a):
                                      >
                                      > > je nie miec problemow, ja byc obserwator
                                      > bien jak we francja mówic

ewa znowu klamie, inaczej przeciez nie probowala cie zwerbowac.

p.s.
                                      a o sposobach na "diabla" nie wiele dotad wiedzialam. dziekuje za ciekawostke.

pozdrawiam
                                      • Gość: zahedan Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.protonet.pl 31.07.03, 12:46
                                        messja napisała:

>
                                        > ewa znowu klamie, inaczej przeciez nie probowala cie zwerbowac.
                                        >
                                        > p.s.
                                        > a o sposobach na "diabla" nie wiele dotad wiedzialam. dziekuje za ciekawostke.
                                        możec być że

'drugie ja" to być ewa -poetka z francja. IP podobny być zwerbować ona mnie nie
                                        mieć do czego.sposobów na dyabła mnóstwo byc ale one sado-masochistyczne być.ja
                                        oszczędzic tobie szczegóła.dokładniej one opisane byc w traktat"młot na
                                        czarownice"-to taka podstawowa książka dla egzorcystów i inkwizytora być w
                                        średnie wieki.

• Gość: alter ego(ewa) Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 31.07.03, 12:54
                                          "oleum perdidisti"-to byc lacinskie przyslowie, ktore
                                          mowic ze szkoda czasu byc
                                          • Gość: zahedan Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.protonet.pl 31.07.03, 12:59
                                            Gość portalu: alter ego(ewa) napisał(a):

> "oleum perdidisti"-to byc lacinskie przyslowie, ktore
                                            > mowic ze szkoda czasu byc
                                            lubiec ja inteligentne kobieta :-)
                                            • Gość: alter ego(ewa) Re: jak dyabła z messji wygonić IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 31.07.03, 13:03
                                              to ja ci za komplement podziekowac
                                        • messja Re: jak dyabła z messji wygonić 31.07.03, 13:05

> messja napisała:
                                          >
                                          > >
                                          > > ewa znowu klamie, inaczej przeciez nie probowala cie zwerbowac.
                                          > >
                                          > > p.s.
                                          > > a o sposobach na "diabla" nie wiele dotad wiedzialam. dziekuje za ciekawos
                                          > tke.
                                          > możec być że
                                          >
                                          > 'drugie ja" to być ewa -poetka z francja. IP podobny być zwerbować ona mnie
                                          nie
                                          >
                                          > mieć do czego.

jednak probowala. a z jej czasem to roznie bywa: niedawno jej nie brakowalo, by
                                          mnie poinformowac, o tym co o mnie sadzi (obiektywnie: "zadra", i zabawiac
                                          dowcipami o blondynkach. dziwnie sobie czas organizuje:)

sposobów na dyabła mnóstwo byc ale one sado-masochistyczne być.ja
                                          >
                                          > oszczędzic tobie szczegóła.dokładniej one opisane byc w traktat"młot na
                                          > czarownice"-to taka podstawowa książka dla egzorcystów i inkwizytora być w
                                          > średnie wieki.
                                          >

dzieki. jesli kiedys wejdzie mi w rece chetnie poczytam. a oprocz czarownic,
                                          masz jeszcze jakies inne hobby?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka