Dodaj do ulubionych

Mam pecha\

20.12.01, 09:00
Obserwuj wątek
    • principola Re: Mam pecha\ 20.12.01, 09:51
      donna napisał(a):

Po czym poznałas?
      • donna Re: Mam pecha\ 20.12.01, 10:00
        Sorry, zwiariowal mi komputer i nie moglam dopisac co doprowadzilo mnie do
        takiego wyznania. Moj pech jest, powiedzialabym bardzo prozaiczny. Po dlugim,
        meczacym i bardzo stresujacym okresie samotnosci poznalam bardzo interesujacego
        mezczyzne....okazalo sie ze na stale mieszka w USA i za 3 dni wyjezdza do wtej
        swojej Kalifornii, czy Oklahomy. Bogu dzieki byl Polakiem,wiec problemow z
        porozumiewaniem nie mielismy. Pojechal - przebolalam. Kilka dni temu u
        znajomych poznalam kolejnego, na ktorego widok zadrzalo moje serducho. Ten dla
        odmiany okazal sie byc z Australii i nie mowi w cywilizowanym jezyku, czyli po
        polsku, a moj angielski kuleje / zeby nie powiedziec ze "nie chodzi"/. Jak
        pech, to pech...i niech to....
        • Gość: agniecha Re: Mam pecha\ IP: *.man.polbox.pl 20.12.01, 10:27
          Kobieto! Jaki pech?!?!
          On mowi tylko po angielsku, Ty chcesz sie nauczyc angielskiego!
          Popros, zeby nauczyl Cie tego pieknego jezyka.
          Idealna sytuacja, zeby poderwac faceta.
          agniecha
          • Gość: lu Re: Mam pecha\ IP: 213.77.81.* 20.12.01, 10:41
            i jeszcze wakacje w Australii.....
            • Gość: agniecha Re: Mam pecha\ IP: *.man.polbox.pl 20.12.01, 11:39
              no wlasnie!!!
              Donna do dziela!
              • Gość: donna Re: Mam pecha\ IP: 106.24.0.* 20.12.01, 12:12
                Dobrze wam mowic!!!!! Facet pisze do mnie maile, ktore z niewielka pomoca
                przyjaciol potrafie przeczytac, ale NIE umiem mu odpisac.....
                Z drugiej jednak strony, czemu by nie sprobowac...., choc strach, ze jak znowu
                zabije mi serduszko, to on wyjedzie lapac kangury.
                • Gość: agniecha Re: Mam pecha\ IP: *.man.polbox.pl 20.12.01, 12:33
                  Gość portalu: donna napisał(a):

> Dobrze wam mowic!!!!! Facet pisze do mnie maile, ktore z niewielka pomoca
                  > przyjaciol potrafie przeczytac, ale NIE umiem mu odpisac.....
                  > Z drugiej jednak strony, czemu by nie sprobowac....,
                  probuj i to natychmiast! popros jakies swojego znajomego, zeby pomogli Ci napisac
                  do niego e-maila, ze nie umiesz za bardzo anglika i czy moglby Cie uczyc? na
                  pewno sie zgodzi. nauczysz sie angielskiego i moze go poderwiesz! nad czym Ty sie
                  zastanawiasz? jak do Ciebie pisze e-maile, to pewnie mu wpadlas w oko,
                  wykorzystaj to!
                  >choc strach, ze jak znowu
                  > zabije mi serduszko, to on wyjedzie lapac kangury.
                  kto nie zaryzykuje, ten nigdy nic nie zyska czyli no risk no fun ;)
                  powodzenia
                  agniecha

• Gość: agniecha Re: Mam pecha\ IP: *.man.polbox.pl 20.12.01, 12:34
                  a moze zechce jechac lapac te kagury razem z Toba?
                  nie mow, ze bys nie chciala???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka