Dodaj do ulubionych

ka_27 ;-) zapraszam ;-)

07.08.03, 20:31
I teraz już wypatrzę ...
I teraz juz sie nie zagubisz ;-))
Obserwuj wątek
    • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 07:32
      Dzień Dobry Sosnowa_igiełko:)

Jaki piękny dzień,
      myślę, że i Twój humorek jest takiż sam :-)))

Nescafe?
      • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 09:28
        Dzień Dobry ka_27 ;-))
        Teraz cię widzę O!!
        ;-))
        Kawkę poproszę!! Bardzo ;-))
        • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 09:30
          A coś do kawki? :-)

Jak się cieszę, że znów jesteś :-)))
          • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 09:39
            Do kawki nic a nic ;-) Zaczynam dietę kopenhaską i niestety tylko kawka ;-)))
            Ale Tobie mogę zaserwować ptysie domowej roboty ;-)))
            Ja też się cieszę że .. jestem i że mi sie nie zgubisz w tłumie ;-))
            • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 09:47
              I tak ładnie wyglądasz Sosnowa_igiełko:) :-))))

Chętnie spróbuję Twoich ptysiów :-))

Dziś jest taki piękny dzień :-)))
              • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 09:59
                Tak ;-)) Dzień wyjątkowo urokliwy ;-))Na spacer wprost idealny ;-)
                • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 10:04
                  Czyżbyś coś proponowała? :-))))
                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 10:11
                    tak ;-)))
                    piknik na jednej z dzikich plaż ;-)) nad jezioro mam kilkanaście kroków ;-))
                    • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 10:14
                      Czysta przyjemność :-)))

Mam nadzieję, że humor i :-) powrócił już do Ciebie na stałe :-)))
                      • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 10:17
                        Powrócił ;-))
                        Czy na stałe nie wiem, mam nadzieję, że tak ;-))
                        • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 10:44
                          Sosnowa_igiełko:)

z całą pewnością na długo :-)))

Bierzemy łódkę?
                          • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 10:51
                            Bierzemy ;-))) i popłyniemy na wyspę ;-)) Bo mamy też tu wyspę!!
                            ;-)
                            • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 10:53
                              Pewnie, że popłyniemy na wyspę :-)
                              Odkryjemy to, co nieodkryte :-))))
                              • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 11:21
                                Cała naprzód ku nowej przygodzie !!!
                                ;-))))
                                • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 11:26
                                  A kto wiosłuje i kto steruje? :-)

Na przód, przed siebie, tam, gdzie pięknie :-)))
                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 11:47
                                    Męska rzecz wiosłować, kobieca sterować ;-)))
                                    Niech więc taki układ będzie ;-)
                                    • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 11:54
                                      Ciekawe, co z tego będzie? :-P
                                      Przyjemna bryza, toń spokojna, a wyspa coraz bliżej :-)
                                      • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 12:15
                                        Musimy tylko na piratów uważać ;-))
                                        Nigdy nie wiadomo co się czai za zakrętem ;-)
                                        • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 13:43
                                          Obronię Cię przed nimi :-)
                                          W końcu jesteś pod moją opieką :-))
                                          • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 14:46
                                            <wow>
                                            trafił mi się rycerz ;-)))
                                            a masz konia?? to szarfę na nim zawiążę ;-)))))
                                            • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 14:58

przeciez my płyniemy łódką :-))
                                              Mogę mieć okręt :-)))
                                              • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 08.08.03, 15:27
                                                To koń nie może zostać na brzegu?? ;-P
                                                Czyli jesteś wikingiem?? ;-)
                                                • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 09.08.03, 17:14

Jestem tym, pod czyją opieką się znajdujesz :-))))

Kawy z jabłecznikiem?
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 08:53
                                                    Dzień dobry ;-)))
                                                    Widzę że weekend zapachem jabłecznika był wypełniony ;-)))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 09:04
                                                    Dzieńdobry Sosnowa_igiełko:)

Jak mił Cię znów ujrzeć we wspaniałym, pogodnym nastroju :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 09:23
                                                    Oj humorek dziś naprawdę dobry ;-))
                                                    podać kawkę?? ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 09:29
                                                    Poprosze kawkę :-))

A co do kawki będzie?
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 09:31
                                                    hmmm ...
                                                    wuzetka ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 09:35
                                                    hmmmm ...
                                                    Ale to dopiero śniadanko Sosnowa_igiełko:) :-)))
                                                    Może bułeczka z dżemikiem?
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 09:37
                                                    dla ciebie bułeczka, a dla mnie marchewka ;-)))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 09:42
                                                    Sosnowa_igiłeko:)

chwalić Ci dbanie o zdrowie :-)))
                                                    Pyszna ta bułeczka :-)

Czy na dziś mamy jakiś plan?
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 10:26
                                                    Dziś ...
                                                    pójdziemy do lasu!!!
                                                    ;-)))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 10:32
                                                    Będziemy szukać czterolistnej koniczyny? :-))))
                                                    I znajdziemy piękną polankę? :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 10:42
                                                    Znam pewne urokliwe miejsce ;-)
                                                    W maju otoczone konwaliami ;-))
                                                    A czterolistną koniczynę znaleźć to wielkie szczęście ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 10:57

zaprowadzisz mnie tam? :-))

Spróbujmy! Może akurat znajdziemy :-))))
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:00
                                                    Zaprowadzę ;-))
                                                    a koniczynka zawsze się przyda, tak na wszelki wypadek ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:02
                                                    Ssonowa_igiełko:)

jak przyjemnie jest w tym lesie :-)
                                                    Ten szum drzew, promienie Słońca, śpiew ptaków ... :-)))
                                                    A na wszelki wypadek to masz mnie przy swoim boku :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:06
                                                    :-))
                                                    nigdy nie wiadomo z której strony dzik wyskoczy ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:08
                                                    Z rezerwatu :-P
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:16
                                                    Ciekawe kto pierwszy czmychnie ;-)) Ty czy ja ;-PPP
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:22
                                                    Ja Cię będę musiał bronić :-)
                                                    w końcu jesteś małą kobietką :-)
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:25
                                                    no no no!! 167 cm wzrostu to wcale nie mało!!!
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:31

jesteś malutką kobietką,
                                                    którą trzeba obronić przed dzikiem z królewsmkiego rezerwatu :-)))

I gdzie owa polanka?
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:32
                                                    podaj łapkę to zaprowadzę ;-)))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:34
                                                    Podaję łapkę :-)))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 11:35
                                                    Masz ładne dłonie :-)
                                                    I jakie przyjemne w dotyku :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 12:00
                                                    ;-))
                                                    A teraz na polankę ;-)))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 12:07
                                                    A teraz na polankę :-)
                                                    Prowadź :-)
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 12:10
                                                    Tą dróżką na wprost, a potem w lewo ;-)))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 12:15
                                                    Mam iść sam, że mnie tak instruujesz?
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 12:21
                                                    Skądże!!
                                                    Ja przecież prowadzę, ale jak mi łapka się wymsknie to jak odnajdziesz??
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 12:28
                                                    Łapka Ci się nie wymsknie,
                                                    od razu ją złapię :-))))
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 12:54
                                                    już jesteśmy na polance ;-))
                                                    i jak ci się podoba??
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 13:09
                                                    Piekna jest ta polanka :-)
                                                    I jaka urocza :-)
                                                    Usiądziemy sobie?
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 13:17
                                                    Oczywiście ;-))
                                                    a kocyk wziąłeś?? ;-)
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 13:26
                                                    Ja staram się dbać o to,
                                                    żeby było Ci wygodnie :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 13:49
                                                    taka troskliwość mnie wzrusza ;-))))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 13:52
                                                    Co proponujesz?
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 14:05
                                                    Umiesz pobrzękiwać na gitarze?? ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 14:07
                                                    Potrafię stworzyć atmosferę :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 14:12
                                                    To atmosferę już mamy milusią ;-))
                                                    teraz zadbamy o ciało ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 14:16
                                                    Będziemy wystawiać się do Słońca? :-)
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 14:22
                                                    to też ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 11.08.03, 14:28
                                                    Będziemy wsłuchiwać się w odgłosy lasu? :-)))

Brunet będzie zazdrosny :PPP
                                                  • sosnowa_igielka Re: ka_27 ;-) zapraszam ;-) 12.08.03, 08:49
                                                    Dzień dobry ;-))
                                                  • ka_27 ka_27 ;-) zapraszam ;-) 12.08.03, 08:51
                                                    Dzieńdobry Sosnowa_igiełko:)

Cieszę się, że jesteś w dobrym humorku :-)
                                                    Wyspałaś się?
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 10:02
                                                    Widać, jak zwykle, będę musiał sam obejść się ze smakiem ...
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 10:35
                                                    wcale nie!!
                                                    ale widzę że waść zwrócił oczy ku innej białogłowie i nie chce przeszkadzać ;-P
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 10:38

Jak możesz ... :-(

Na polance było tak przyjemnie ...
                                                    Ale widać juz moje towarzystwo Ci nie odpowiada ...
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 10:44
                                                    Och nie!!!
                                                    przepraszam :*
                                                    po prostu zauważyłam polemikę z innymi osobami ;-)
                                                    a na polankę możemy zawsze wrócić :-)
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 10:47
                                                    Waćpanna dziś szaleje :-)
                                                    Możem na polankę się udać na rączych rumakach :-)
                                                    By na niej spocząć i Słońcem sie rozkoszować :-)
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 10:52
                                                    mam nadzieję że nie w pełnym rynsztunku bo zbroja sporo waży ;-))
                                                    ale waćpan chyba szlachecki żupan raczej przywdział ;-)
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 10:56
                                                    Jam zawsze w pełnym rynsztunku jestem :-)
                                                    Albowiem krasie Twej dorównać się staram :-)
                                                    Podaj dłoń Waćpanno, na koń pomoge Ci wsiąść :-)
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 11:04
                                                    Olaboga ;-)
                                                    tylko suknie poprawię (jak oni mogli tyle warstw na siebie wkładać?!) ;-))
                                                    proszę, rączka podana ;-)))
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 11:18
                                                    Waćpanna piekną masz dłoń
                                                    i hop! już na rączym rumaku siedzisz :-)
                                                    Suknię piękną masz i nadobnie w niej wygladasz :-)
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 11:35
                                                    :-))
                                                    chcę pieknie dla waćpana wyglądać ;-)
                                                    wszak nie przystoi pannie nieschludny wygląd ;-)
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 11:39
                                                    Waćpanna zawsze wygladasz pieknie :-)
                                                    A jak sie na owym rączym rumaku prezentujesz :-)
                                                    Pogalopujemy ku tej polance?
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 11:43
                                                    Kłusem nie galopem ;-)
                                                    niewygodnie się bokiem siedzi na rumaku ;-))
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 11:47
                                                    Kłusem Waćpanno miła, kłusem,
                                                    by widoki piękne podziwiać :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 12:25
                                                    jeśli podziwiać chcemy widoki to raczej stępem ;-))
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 13:31
                                                    W Twoim towarzystwie widoki chciałbym podziwiać Waćpanno :-))
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 13:36
                                                    A towarzystwo Waćpana jest wręcz wyśmienite!! ;-))
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 13:39
                                                    Czy Waćpanna kopntentna jest z przejażdżki po okloicy pięknej?
                                                    Może mały odpoczynek, by konie zdrożone odpocząć mogły?
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 14:08
                                                    Jestem bardzo ukontentowana ;-)
                                                    A w decyzji odpoczynku spuszczam się na Waćpana ;-))
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 14:10
                                                    Waćpanna pozwolisz,
                                                    iż rękę Ci swą podam,
                                                    byś z rumaka rączego zsiadła :-)

I koc nad tym strumykiem rozłożę,
                                                    byś spocząć na nim raczyła :-))
                                                  • sosnowa_igielka Re: zapraszam ;-) 12.08.03, 14:25
                                                    Zezwalam ;-)
                                                    Oto moja rączka ;-))
                                                  • ka_27 zapraszam ;-) 12.08.03, 14:47
                                                    Proszę :-)
                                                    Waćpanna możesz usiąść na kocyku nad strumykiem :-)
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 07:54
                                                    Waćpanna :-)

pora wstawać, Słońce na niebo już wzeszło wysoko,
                                                    dzień piękny zapowiada się cała krasą swą :-))
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanie ;-) 13.08.03, 08:46
                                                    Wstałam ;-) Wstałam ;-)
                                                    Kogut zaspał i nie zapiał na pobudkę, ale już panna służebna go na rosół
                                                    przeznaczyła ;-)
                                                    Dzień Dobry!
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 08:48

Oczy me radujesz swym obliczem pogodnym :-)))

Czas śniadać i dzień rozpocząć pięknym spacerem :-)
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanie ;-) 13.08.03, 08:50
                                                    Tak, najwyższa pora zacząć dzień ;-)
                                                    Dziś jakie zakamarki zwiedzamy??
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 08:56

Dziś zwiedzamy urokliwe zakątki w pobliżu strumyka :-))
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpan ;-) 13.08.03, 09:44
                                                    Waćpan pstrągi będzie łowił w strumyku?? Woda taka czysta, przejrzysta,
                                                    chłodna ;-)
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 09:47
                                                    Dla Ciebie Waćpanna :-))

I jagód, co w lesie rosną, nazbieram cały koszyk :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanie ;-) 13.08.03, 09:52
                                                    to będzie iście królweska uczta ;-) miód pitny zabrałam w dzbanie glinianym ;-)
                                                    będzie nam osładzał chwile ;-)
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 10:03
                                                    Nie miód słodycz tej chwili tworzy Waćpanna :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanna :-) 13.08.03, 10:13
                                                    och ;-)
                                                    spłoniłam się i spuściłam oczęta ;-)
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 10:22

proszę, oto moja dłoń, byś na rumaka swego rączego wskoczyła
                                                    i udała się ze mną ku owemu miejscu magicznemu :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanna :-) 13.08.03, 12:02
                                                    Jedźmy więc ;-))
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 12:03

Toż udajemy się tam, gdzie tajemniczość nas ogarnie :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanna :-) 13.08.03, 12:20
                                                    hmmm ;-)
                                                    Uwielbiam TEN dreszczyk emocji i ciekawości nieznanego ;-))
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 12:28

niedługo Twe zmysły będą zaspokojone :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanie ;-) 13.08.03, 12:35
                                                    drżę z niecierpliwości ;-))))))))))
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 12:36

Już się zbliżamy powoli do celu podróży dzisiejszej :-)
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanna :-) 13.08.03, 13:32
                                                    I co teraz będziemy robić Waćpanie??
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 13:35

zamknij oczy,
                                                    wschłuchaj się w szum drzew
                                                    i szmer strumyczka ... :-)))
                                                  • sosnowa_igielka Re: Waćpanna :-) 13.08.03, 13:45
                                                    Czynię to ;-)))
                                                  • ka_27 Waćpanna :-) 13.08.03, 13:48

niedługo ujrzysz cudowność tego miejsca :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka