segsowna 18.08.03, 10:46 alfabetycznie: Cygus (wracaj!) Drak (wracaj) samowolny Zahedan Nic o nich nie wiemy,a jednak ich inteligencja,dowcip, poczucie humoru, urok osobisty(internetowy) aaaaaaaaaaaaach.....:-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise1 Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 10:59 ;)))))))))))))))))))))))))))))))))000 ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) z:))))))))))))))))))0000000000000 Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:02 a ja dorzucam Oberona - tego biadolca Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:08 Ale i tak najseksowniejszy być Zahedan :-) Ja proponować jego kandydatura na mistera forum!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:14 meduza4 napisała: > Ale i tak najseksowniejszy być Zahedan :-) > Ja proponować jego kandydatura na mistera forum!!!!!!!!!!! A Cygus meduzo? chyba na rowni, te jego wiersze i holdy pochwalne w Twoja strone?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:32 Ja woleć Zahedan bo on mi dogryzać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: najbardziej seksowni na Forum IP: 195.92.39.* 18.08.03, 11:09 twardziellka napisała: > a ja dorzucam Oberona - tego biadolca Hu ha patrz na klatę. Mówiłem, że mnie nie można nie kochać hihi. Dziękuję Ci kobito. Kiedy mam postawić Ci dobrą kolację w dobrym lokalu hmm? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:27 twardziellka napisała: > a ja dorzucam Oberona - tego biadolca jestem "za" - wydaj sie calkiem sympatyczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: najbardziej seksowni na Forum IP: 195.92.39.* 18.08.03, 11:31 > jestem "za" - wydaj sie calkiem sympatyczny:) Ty zawsze masz słuszność, przestań mnie ją onieśmielać... :)) ...i zaczerwienił się na twarzy, gdy do niego mówiła te pochwały. Lecz tak naprawdę nie one były przyczyną tego różanego koloru. Zadławił się biedak cukierkiem. Powietrze przestało płynąć do mózgu i... :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:51 Gość portalu: Oberon napisał(a): > > > jestem "za" - wydaj sie calkiem sympatyczny:) > > > Ty zawsze masz słuszność, przestań mnie ją onieśmielać... :)) > > ...i zaczerwienił się na twarzy, gdy do niego mówiła te pochwały. Lecz tak > naprawdę nie one były przyczyną tego różanego koloru. Zadławił się biedak > cukierkiem. Powietrze przestało płynąć do mózgu i... :) rozumiem, ze chciales powiedziec poprostu:"dziekuje", ale nie bardzo wiedziales jak...:) you welcome:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: najbardziej seksowni na Forum IP: 195.92.39.* 18.08.03, 11:53 > rozumiem, ze chciales powiedziec poprostu:"dziekuje", ale nie bardzo wiedziales > > jak...:) > > you welcome:) > Not at all :) Dziękowanie wprost to nuuuda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:55 Gość portalu: Oberon napisał(a): > > > rozumiem, ze chciales powiedziec poprostu:"dziekuje", ale nie bardzo > wiedziales > > > > jak...:) > > > > you welcome:) > > > chcialbym wiec teraz jakos cie interesujaco pozdrowic, ale nic mi nie przychodzi do glowy. tradycyjnie wiec, zwyczajnie i nuuudno powiem: pozdrawiam:) > > Not at all :) Dziękowanie wprost to nuuuda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: najbardziej seksowni na Forum IP: 195.92.39.* 18.08.03, 11:57 > chcialbym wiec teraz jakos cie interesujaco pozdrowic, ale nic mi nie > przychodzi do glowy. tradycyjnie wiec, zwyczajnie i nuuudno powiem: > pozdrawiam:) Czy Ty mnie uwodzisz? Pytam, bo nie wiem hihi... ;)) ...i ja Cię pozdrawiam kobieto onieśmielająca mnie swoją słusznością :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 12:03 Gość portalu: Oberon napisał(a): > > > chcialbym wiec teraz jakos cie interesujaco pozdrowic, ale nic mi nie > > przychodzi do glowy. tradycyjnie wiec, zwyczajnie i nuuudno powiem: > > pozdrawiam:) > > > Czy Ty mnie uwodzisz? Pytam, bo nie wiem hihi... ;)) > nie, tylko troche kokietuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: najbardziej seksowni na Forum IP: 195.92.39.* 18.08.03, 12:15 > nie, tylko troche kokietuje:) hmm, kokietuj, kokietuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: najbardziej seksowni na Forum IP: *.*.*.* 18.08.03, 11:08 przebóg a szata ma zmierzwiona i włos rozwiany i cała postać plugawa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:09 Mówiłeś już kiedyś... I dlatego zostałeś pominięty na tej liście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: najbardziej seksowni na Forum IP: *.*.*.* 18.08.03, 11:19 meduza4 napisała: > Mówiłeś już kiedyś... I dlatego zostałeś pominięty na tej liście ;-) nie nadaje sie na: piedestały, cokoły , popiersia i tablice upamiętniajace chociaż moje uszy nie sa wystające..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:33 To Ty się słabo reklamowałeś jak do tej pory. Popracuj trochę nad tym... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: najbardziej seksowni na Forum IP: *.*.*.* 18.08.03, 11:49 meduza4 napisała: > To Ty się słabo reklamowałeś jak do tej pory. Popracuj trochę nad tym... :-) ja sie nie reklamuje bo wtedy sie źle czuje..:))) ponoć reklama dźwignią handlu a ja nie chce swoją osobą handlować..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:25 segsowna napisała: > alfabetycznie: > > Cygus (wracaj!) > Drak (wracaj) > samowolny > Zahedan > > Nic o nich nie wiemy,a jednak ich inteligencja,dowcip, poczucie humoru, urok > osobisty(internetowy) aaaaaaaaaaaaach.....:-))))))))))))))))))))))))) a kto to jest Cygus? a co z k27? drak - lubilam go, mial szczegolne poczucie humoru, ale potem jakos wtopil sie w tlo - chyba sie troche przystosowal:)))) a u zahedana razi mnie jego powykrzywiana gramtyka, chociaz niewatpiliwe jest z tych "nieglupich":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: najbardziej seksowni na Forum IP: *.protonet.pl 18.08.03, 16:31 messja napisała: > a u zahedana razi mnie jego powykrzywiana gramtyka, chociaz niewatpiliwe jest z > > tych "nieglupich":)))) ja jej nie zmienić nawet gdyby ty nosić najpiekniejsze "płachetka" jakie istniec we cały świat. cholera tak swoja drogą co to takiego być????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???? > Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 16:44 > > ja jej nie zmienić nawet gdyby ty nosić najpiekniejsze "płachetka" jakie > istniec we cały świat. > cholera tak swoja drogą co to takiego > być???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? > ? > ???? > > slowo skauta, ze nie mam zielonego pojecia!!!! zapytaj janka. ja sie domyslam tylko, ze jego opsesyjno-erotyczna wyobraznia splatala mu poprostu dziwnego figla:))))) a co do gramatyki - to twoja sprawa. jesli chodzi o mnie to mozesz i po chinsku pisac, tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:29 I nie wiem jaki to byl nick ale mezczyzna z watku : "O Pompejo, siadaj na kon" Chyba taki to byl ten tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 18:42 delicatesca napisała: > I nie wiem jaki to byl nick ale mezczyzna z watku : "O Pompejo, siadaj na kon" > Chyba taki to byl ten tytul. Makary mu było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 11:57 zapomnielismy wszyscy o prezesie forum: kusym. ale co tu sie dziwic, od dawna na forum nie bywa. ech, lezka sie w oku kreci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: najbardziej seksowni na Forum IP: *.*.*.* 18.08.03, 12:01 ciekawe dlaczego ludzie na kazdym kroku dokonuja jakiś rankingów , wyborów mis misterów i tam podobnych? nie czujecie sie wtedy jak owe "konie na wybiegu"?..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 14:12 segsowna napisała: > alfabetycznie: > > Cygus (wracaj!) > Drak (wracaj) > samowolny > Zahedan > > Nic o nich nie wiemy,a jednak ich inteligencja,dowcip, poczucie humoru, urok > osobisty(internetowy) aaaaaaaaaaaaach.....:-))))))))))))))))))))))))) "Cygnus X-1" jeśli chodzi o ścisłość ;-) A Zahedan miał całkiem 'rozbudowany' debiut na forum... Ci co czytali - pamietają.... ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: najbardziej seksowni na Forum 18.08.03, 16:35 jmx napisała: > "Cygnus X-1" jeśli chodzi o ścisłość ;-) > A Zahedan miał całkiem 'rozbudowany' debiut na forum... > Ci co czytali - pamietają.... ;-))))))))) > Debiut przeradza sie w gwiazde, która nam bedzie jasnieć długo i wesoło. ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: potwór z loch ness? IP: *.protonet.pl 18.08.03, 16:39 ja zwracac uwaga szanowna Pania,że w net każda ludzia być piękna,młoda,bogata i dowcipna. ja móc robić jako atrakcja na FR zamiast potwór z Loch Ness,który definitywnie okazać sie że nie być.ostatecznie lato i wakacje jeszcze być :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: potwór z loch ness? 18.08.03, 16:48 Gość portalu: zahedan napisał(a): > > ja zwracac uwaga szanowna Pania,że w net każda ludzia być piękna,młoda,bogata i dowcipna. ja móc robić jako atrakcja na FR zamiast potwór z Loch Ness,który > definitywnie okazać sie że nie być.ostatecznie lato i wakacje jeszcze być > :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie bądź taki skromny, Zahedan. Posiadacz latającego kilimka, marzący o futerale, wyściełanym czerwonym pluszem, nie może wyglądać jak Potwór z Loch Ness - zbyt by sie gryzły dwie zupełnie inne bajki.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: potwór z loch ness? 18.08.03, 18:44 white.falcon napisała: > > Nie bądź taki skromny, Zahedan. Posiadacz latającego kilimka, marzący o > futerale, wyściełanym czerwonym pluszem, nie może wyglądać jak Potwór z Loch > Ness - zbyt by sie gryzły dwie zupełnie inne bajki.:) > > Pozdrv.:) > Ja tam nie wiem, jak to z Zahedanem, on chyba na kilimek nie chciał nas wziać :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: potwór z loch ness? 18.08.03, 20:52 kwasna_cytryna napisała: > Ja tam nie wiem, jak to z Zahedanem, on chyba na kilimek nie chciał nas > wziać :PPP > Nie poznał się na nas poprostu, albo był pragmatyczny: tak mu mole kilimek nadgryzły, że bał się, że kilimek w powietrzu pod naszym ciężarem rozpadnie się na fruwające nici babiego lata. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
segsowna Re: najbardziej seksowni na Forum 27.08.03, 20:25 Do listy seksownych dodaje Pana Foxhunter. Witam :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: najbardziej seksowni na Forum 27.08.03, 20:52 ja tam nie wiem, którzy seksowni, a którzy nie, bo przecież nie jestem tu ciągle tak z perspektywy ostatnich dwóch dni to ka_27:)))te wiersze... a tak wogóle czasem seksowne jest to, gdy o seksie się nie mówi,takie posty też są ciekawe:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 to jest sztuka 27.08.03, 21:53 znaleźć podtekst wpleciony w zwykłe pozornie słowa, w codzienne gesty, " niewinne ' uśmiechy ... z:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: to jest sztuka 27.08.03, 21:57 to jest sztuka i to jest to co tygryski lubią najbardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: to jest sztuka 27.08.03, 22:01 Pod warunkiem , ze sa to prawdziwe, a nie farbowane tygryski :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: to jest sztuka 27.08.03, 22:06 jasna sprawa:) dobranoc,miłych romansów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: najbardziej seksowni na Forum IP: *.protonet.pl 27.08.03, 22:01 coś was "nosić"dzisiaj pani S. & pani L......... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: a Pana Z IP: *.protonet.pl 27.08.03, 22:13 sunrise1 napisała: > > zapewne dręczyc pytanie " co ?" może chuć to być? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: najbardziej seksowni na Forum 27.08.03, 22:07 mnie nosi zawsze jak widzę ciekawe literki:))w temacie forum oczywiście:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: najbardziej seksowni na Forum IP: *.protonet.pl 27.08.03, 22:18 luladelrio1 napisała: > mnie nosi zawsze jak widzę ciekawe literki:))w temacie forum oczywiście:)) aaaa....miłośniczka ...elementarz ty być ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
segsowna Re: najbardziej seksowni na Forum 26.10.03, 22:08 a wiec alfabetycznie: Cygus, Drak, Oberon,Zahedan Niestety niektorzy znikneli z ekranu (dlaczego?) Mama na mysli Cygusa i Draka Odpowiedz Link Zgłoś
segsowna wymienieni ponizej UTRZYMALI pozycje idola 26.10.03, 22:10 segsowna napisała: > a wiec alfabetycznie: Cygus, Drak, Oberon,Zahedan > Niestety niektorzy znikneli z ekranu (dlaczego?) Mama na mysli Cygusa i Draka Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś