Gość: Łukasz Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.static.hnet.pl 10.06.09, 17:32 Witam serdecznie. W dzisiejszych czasach nie trudno nabrać się na takie " Ładne" portale. Jestem w be2 od niedawna ale przeczytałem Twój artykuł i stwierdziłem, że nie będę brnął dalej. Dziękuję za ostrzeżenie. Jeśli jesteś w stanie to podaj mi jakiś ciekawszy ( i może bardziej realny ) portal randkowy, w tej chwili jestem sam i szukam kogoś, z kim mógłbym spędzić resztę życia oto mój e-mail lukwro24@wp.pl. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
betikkae Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! 10.04.25, 08:42 Portal randkowy- elitemeetsbeauty.com Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.chello.pl 12.06.09, 12:56 Ja tylko dodam tyle, że święta racja. rejestrujesz się na be2.pl, jak nie zapłacisz to nie możesz praktycznie nic, jak zapłacisz abonament (tylko z góry np. na pół roku 240 pln), to i tak nie możesz wyszukiwać osób, tylko jesteś zdany na ich łaskę, a oni jak to oni, podsyłają Ci osoby które jeszcze nie zapłaciły i one żeby przeczytać twoja wiadomość muszą zapłacić. Kończy się na tym, że nikogo nie poznajesz, bo jest mało takich "łosi" jak ty, którzy za taki "serwis" chcą tyle płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex internautka Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.tvkdiana.pl 12.06.09, 13:10 Tez sie kiedys zalogowalam na portalu randkowym w Gazeta.pl zaczepil mnie bardzo ciekawy facet, bylismy w kontakcie dosc intensywnym rok. Wiele rzeczy nas laczyla i mielismy takze duzo tolerancje dla wlasnych wad. On bardzo mi sie podobal ale jestem osoba po tak zwanych przejsciach i bardzo powoli sie angazuje. A moze nie podobalam sie mu fizycznie (to ze podobam sie sobie, nie znaczy, ze mu sie podobac wszystkim). W pewnym momencie zaczal mnie ignorowac, ja staralam sie przez jakis czas podtrzymac znajomosc ale tez sie poddalam. Odeszdl bez slowa. Pozostal niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remy Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 188.33.116.* 15.06.09, 02:32 Ciekawy komentarz ale nie podzielam opini przed chwilą zapisałem się i uzyskałem kilka propozycji co innego jakość to przyjdzie z czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaira Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 195.250.37.* 18.06.09, 16:09 Witam Właśnie odpisałam im na strasząceg mnie maina , "Ze względu na aktualnie istniejącą ważną umowę pomiędzy Panem/Panią a firmą be2, jesteśmy zmuszeni podjąć legalne środki przekazując sprawę do naszego windykatora. To może mieć wpływ na Pani/Pana wiarygodność kredytową." niech podadzą mi podstawę prawna bezprawnego korzystania z numeru mojej karty bo mam zamiar złożyć doniesienie do prokuratury o przestępstwie.Zobaczymy jaką dostane odpowiedź-kartę mam na szczęście zablokowaną pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.plwaw.energis.pl 26.06.09, 12:08 Nie wiedziałem, że okażę się tak naiwny. Napisali, że miesięczna opłata wynosi 39 zł, a ściągneli mi za 6 miesięcy z karty 239zł. Totalne naciąganie. Dlaczegoi nie sprawdziłem wcześniej komentarzy w internecie :-( Właśnie zastrzegłem kartę i juz nie dostana więcej moich pieniędzy. Chcę zgłosić sprawę do prokuratury - może ktoś chcę sie przyłączyć. Może uda się odzyskac te pieniadzę po jakimś czasie. W każdym razie przestrzegam wszystkich. A jeśli czyta ten post jakaś fajna, ładna dziewczyna ok. 30-tki i szuka fajnego, przystojnego faceta po 30-tce to mój priv kwietniarz@tlen.pl. POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
aff-air Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! 27.06.09, 13:13 ...i ja kolejna nawina, buuu...dlaczego nie trafiłam na to forum wcześniej, konto tak zwane Premium, założone w dniu wczorajszym, dziś usuniete..i wysłany email o zwrot wpłaconej kwoty, bagatela 239 zł... Odp z serwisu klienta: Otrzymaliśmy od Pani wniosek o rozwiązanie umowy z be2. Wystąpienie z umowy z be2 i zwrot uiszczonej zapłaty są możliwe tylko wtedy, gdy wniosek o wystąpienie z umowy zostanie złożony w ciągu 14 dni od daty zakupienia Konta Premium i gdy nie zdecydowała się Pani na płatne usługi w be2. Niestety wystąpienie z umowy z be2 i unieważnienie uiszczonej zapłaty w Pani przypadku nie są nie możliwe, ponieważ zdecydowała się Pani już na płatne usługi w be2 (wysyłanie i czytanie wiadomości, oglądanie zdjęć). Niestety nie możemy w Pani przypadku zrobić wyjątku, ponieważ korzystała Pani już z płatnych usług serwisu be2. Z tego powodu zwrot zapłaconej kwoty nie jest możliwy. Ponieważ usunęła Pani swój profil, prosimy założyć nowy profil, na który przeniesiemy pozostałe dni konta premium. Dziękujemy za Pani zrozumienie. Ta strona to jedno wielkie naciągactwo, A możeby to jakoś nagłośnić???? Myślę, że programy typu "Uwaga" prrzestrzegą kolejnych naiwnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melodyjny Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.aster.pl 27.06.09, 17:14 Hej Tak się składa że jestem prawnikiem. Ja też sie tam zarejestrowałem.Oczywiście regulaminu nie przeczytałem, ale nie wykupiłem usługi. Ten portal to jakas granda. Najpierw dają Ci możliwość nawet oglądania jakiś zdjęć za darmo a nawet wysłania 1 wiadomości, po czym blokują wszystko i w zasadzie nie można nic zrobić.Żenada. Moim zdaniem drodzy Państwo jedyny sposób na pozbycie się problemów to zlikwidowanie rachunku bankowego oraz karty kredytowej.Nie wiem dokońca jak to działa,bo nie wykupywałem tej usługi, i nie wiem czy taki zabieg będzie skuteczny. Ale wydaje mi sie ze oni ściągają kase z konta do ktroego rpzypisana jest karta kredytowa. To dość drastyczne rozwiązanie, ale przynajmniej nie będziecie płacić tym palantom. Wówczas nie będą mieli jak sciągać z waszych kont kasy. W moim przekonaniu ten regulamin jest chyba niezgodny z KC i są w nim niedozwolone klazule umowne...ale trzeby by to sprawdzić dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melodyjny Odszyfrujmy się! IP: *.aster.pl 27.06.09, 17:47 Zlikwidowałem tam konto,ale Mam pomysł! Odszyfrujmy się! Proponuję zakładać profile na be2 rozbić sobie ankiety, spisywać niki osób które pasowały i kontaktować się za pomocą poczty lub gg! Do mnie pasowały osoby o nikach Lili26,Lila26.Freesia. Mój adres email Morfeusz_115@interia.eu. ps Myślę że to całkiem niezły pomysł choć nieco ryzykowny. Odpowiedz Link Zgłoś
aff-air Re: Odszyfrujmy się! 28.06.09, 20:11 Walczę z nimi już kolejny dzień...codziennie zasypuję ich emailami...nie odpuszcze...dziś nadeszła kolejna odpowiedź: Otrzymaliśmy od Pani wniosek o rozwiązanie umowy z be2. Niestety wystąpienie z umowy z be2 i unieważnienie uiszczonej zapłaty w Pani przypadku nie są nie możliwe, ponieważ zdecydowała się Pani już na płatne usługi w be2 (wysyłanie i czytanie wiadomości, oglądanie zdjęć). Niestety nie możemy w Pani przypadku zrobić wyjątku, gdyż nawiązała Pani już kontakt z zaproponowanymi Pani partnerami. Z tego powodu zwrot zapłaconej kwoty nie jest możliwy. Dziękujemy za Pani zrozumienie. Z wyrazami szacunku Tadeusz Malicki Serwis klienta be2 Żenada kochani....na co ja im tak: Szanowni Państwo, to jest jakiś żart, Ci wasi pseudo zaproponowani partnerzy to jakaś wirtualna sciema..nie udało się z nikim nawiązać kontaktu, przecież ta strona jakaś wirtualna pustynia. Po raz kolejny,proszę o przyjęcie mojej rezygnacji w trybie natychmiastowym i jeśli Państwo nie chcą mi zwrócić całej kwoty, proszę o zwrot kwoty za niewykorzystany okres.Czekam do dnia jutrzejszego na potwierdzenie mojej rezygnacji oraz potwierdzenie usunięcia moich danych z konta na Państwa stronie. Proszę również o przesłanie regulaminu gdzie zamieścili Państwo informację o warunkach zawarcia umowy, ponieważ nie przypominam sobie bym akceptowała jakiekolwiek warunki, lub podać mi podstawę prawną, odmawiając mi przyjęcia rezygnacji oraz zwrotu kwoty którą wpłaciłam. Jeśli nie otrzymam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, tak jak już wspominałam nagłośnię tę sprawę, napewno nie przysporzy to Państwu, kolejnych zalogowanych. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, jeśli nic nie wskóram, zgłaszam sprawę gdzie się da...kto chętny niech się przyłącza...dokopmy sukinsynom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossarian Re: Odszyfrujmy się! IP: *.telpol.net.pl 17.07.09, 15:25 Próbowałem ich przechytrzyć z blokowaniem kontaktów z innymi użytkownikami i znalazłem 2 sposoby. Potem trafiłem tu i stwierdziłem, że "szkoda sensu":) Przez niecałą dobę miałem tam zwykłe konto: "Yossarian" i 3 maile, których oczywiście nie dało się odczytać (od: "Beta6", "cuterebecca" i "YOKO"). Jeśli te osoby rzeczywiście istnieją to mogą mnie znaleźć pod apis3@gazeta.pl. Pozdrawiam wszystkich. PS: Przykre, że daliście się wydudkać na kasę ale bywają gorsze rzeczy w życiu i oby udało Wam się dzięki temu nie popełnić większych błędów. Jednocześnie życzę powodzenia w odzyskaniu pieniędzy (może jakiś "pozew zbiorowy"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: Kaśka Re: Odszyfrujmy się! IP: *.ii.ap.krakow.pl 23.11.09, 15:14 Dołączę się chętnie do Twojego sprzeciwu - wychodzi (z tego co czytam), że będą "ciągnęli" pieniądze ode mnie przez 6 miesięcy,bo umowa wygaśnie u mnie z końcem kwietnia 2010 roku - musi być na nich jakich sposób?.. mój nick w be2 - enia45 (wypełniony w 100% + zdjęcie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.11.09, 08:24 ja też dałam się nabrać im... a teraz ktoś pobrał moje fotki i wstawił je do be2 ktoś mi zrobił śmieszny numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damkra Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 188.33.106.* 06.07.09, 13:21 No ja zapisujac sie do be2 i widzac te ceny odrazu wiedzialem ze nie wykupie konta Premium ale za to jak ktos mi pisal wiadomosc to co prawda nie moglem jej przeczytac ale za to zakladalem drugie konto i pisalem do tej osoby wiadomos mowiac jak sprawa wyglada i podawalem jej maila i tyle i kontakt jest. W zyciu bym tym sepom nie dal tyle kasy jestem zdania ze milosc jest za darmo dla wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAMKRA Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 188.33.106.* 06.07.09, 13:34 Zreszta wiekszasc ludzi nie odpisuje bo nie ma konta premium i nie moze przeczytac wiadomosci ani nawet odpisac wiec raczej ciezko tam o jakas odpowiedz. Dla mnie to porazka bo jak kogos nie stac na abonament to co oznacza ze nie zasluguje na poznanie kogos i na zakochanie sie ? porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota boli Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:17 "Nabycie towaru poza lokalem przedsiębiorstwa ma tę zaletę, że można z niego zrezygnować. Jeżeli kupujący po przemyśleniu podjętej decyzji dojdzie do wniosku, że była ona zbyt pochopna, to może się z niej wycofać. Co do zasady konsument ma 10 dni na odstąpienie od umowy bez podania przyczyny.Zapis ten obowiązuje również wtedy, gdy nie został umieszczony w regulaminie."- to fragment informacji znaleziony na stronie o umowach, czy dotyczyć to może również idiotycznej umowy o konto premium zawartej przez internet z be2? Może ktoś się na tym zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądny Po co się denerwujecie? IP: 188.33.120.* 14.07.09, 10:20 1. Jeżeli uważacie, że ktoś tu oszukuje to załóżcie stowarzyszenie poszkodowanych a następnie złóżcie pozew zbiorowy. Po co strzępcie język na tym forum? 2. Ja kiedyś zrobiłem eksperyment, jestem programistą i postanowiłem sprawdzić parę rzeczy: Zarejestrowałem się jako mężczyzna i kobieta w kilkunastu profilach i po ok. miesiącu trafiłem na "siebie" w doborze par. Następnie wysłałem ładny list do siebie, krótki ale specjalnie oznaczony. Potem wszedłem na konto "damskie" i co przeczytałem? Zamiast mojego ładnego listu - paskudny szablon coś w stylu "Cześć, tu X twój profil bardzo mi się podoba, napisz do mnie". Coś tam jeszcze było dalej, ale to serwer do mnie pisał, to nie był mój list. Tak więc zamiast się denerwować i wypisywać tu nonsensy - zastrzeżcie karty w banku, to bardzo prosta operacja, potem złóżcie pozew zbiorowy gdzie należy i zapiszcie się na inny portal z odpowiednią renomą. A gdy już znajdziecie drugą połówkę cieszcie się chwilami spędzonymi razem. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Gdzie są służby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 20:16 Policja podobno monitoruje internet. I co z tego wynika nic. A tu opis przestępstwa popełnianego uporczywie od chyba 2 lat nie robi na nikim wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossarian Re: Gdzie są służby? IP: *.telpol.net.pl 17.07.09, 15:27 Próbowałem ich przechytrzyć z blokowaniem kontaktów z innymi użytkownikami i znalazłem 2 sposoby. Potem trafiłem tu i stwierdziłem, że "szkoda sensu":) Przez niecałą dobę miałem tam zwykłe konto: "Yossarian" i 3 maile, których oczywiście nie dało się odczytać (od: "Beta6", "cuterebecca" i "YOKO"). Jeśli te osoby rzeczywiście istnieją to mogą mnie znaleźć pod apis3@gazeta.pl. Pozdrawiam wszystkich. PS: Przykre, że daliście się wydudkać na kasę ale bywają gorsze rzeczy w życiu i oby udało Wam się dzięki temu nie popełnić większych błędów. Jednocześnie życzę powodzenia w odzyskaniu pieniędzy (może jakiś "pozew zbiorowy"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.punkt.pl 18.07.09, 20:30 hi,a ja ich przechytrzylam...takze myslalam ,ze to powazny serwis ale cos mi sie nie zgadzalo z tym testem...czasem wychodzilo be2 120...przeanalizowalam wszystko...stwierdzilam ze to naciagactwo ale zapewne jest tu troche ludzi ,ktorzy mysla wlasnie tak jak Ty tzn.uczciwi faceci ,ktorzy naprawde chca nawiazc jakas wartosciowa znajomosc.Wkleilam wiec zdjecie z zakamuflowanym adresem maila i udostepnilam osobom ,ktore mnie zainteresowaly(to jest bezplatne).Oczywiscie,inteligentny facet zalapie o co chodzi....a za 160 zl moge cale lato chodzic na lody z moim dzieckiem.Pozdrowionka.ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.chello.pl 23.07.09, 15:08 Okradali mnie przez 1,5 roku,a ja głupia nic nie zauważyłam tylko płaciłam!!!!!!!!!!Zablokowałam kartę i idę na Policję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be2 - oszukana Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.acn.waw.pl 24.07.09, 02:08 Podobnie jak wszyscy tutaj nadziałam się na konto premium, podałam nr karty kredytowej. Tyle, ze podałam nr, i od razu wygooglowałam opinie o be2... wtedy też zastrzegłam kartę (mbank). Kasa na razie wisi jako kwota zablokowana, ale nie wiem co z nią dalej będzie. Wysłałam już cały stos maili do be2 z rządanie usunięcia profilu i konta premium... Ależ głupia byłam nabierając się na to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 17:44 I ja naleze do grona oszukanych. Zaraz po transakcji weszlam w net i jak zobaczylam, ze to oszustwo - powiadomilam bank o blokadzie pieniedzy. Niestety, nie byli w stanie nic zrobic, bo strona przeciwna juz poczynila kroki, zeby te pieniadze sciagnac a moj bank nie jest wladny, zeby to powstrzymac. Bede musiala sie pogodzic ze strata 240 zl. Zasrane be2 przyslalo mi kod i jakos wypisalam sie z tego szamba, ale sposob jest tak pokretny i niejasny, ze nie dziwie sie, ze ludzi szlag trafia probujac zrezygnowac - przemyslana taktyka z ich strony. Przyslali mi maila, ze rezygnacja sie powiodla, ale dla spkoju ducha musze zstrzec karte, bo nie zdzierze jak mi by znowu ta banda zlodziei ukradla nastepne 240 zl. A teraz kilka slow na temat tej taktyki - czyli automatycznego odnawiania poboru pieniedzy z kont przez be2: wbrew pozorom jest to znany sposob i co wazniejsze szeroko akceptowany na zachodzie zwany "direct debit" czyli odpowiednik naszego zlecenia stalego. Sam sposob poboru pieniedzy nie jest niczym nowym i wg mnie jest do przyjecia. Nie do przyjecia jednak jest fakt, ze strasznie utrudniaja rezygnacje z uslugi, w ktora ludzie pakuja sie poprzez ich wyrafinowana i SWIADOMA manipulacje (juz przy podawaniu cen jest to tak zrobione ze kazdy mysli iz jest to 39/mc podczas gdy jest to 79/mc). Sam sposob rezygnacji z czegos takiego na zachodzie odbywa sie w wielu wypadkach podobnie jak w be2 (fax z danymi, podpisem), tyle ze znowu - oni to skrzetnie wykorzystali na swoja strone (znowu manipulacja), bo faktycznie zeby zrezygnowac z czegos takiego trzeba nakluczyc po calej stronie z milion razy i powoli wykonywac polecenia, ktore mi osobiscie przeslala jakas tam dziewoja z obslugi klienta be2. Zalaczam ponizej list z instrukcja od niej - chyba za 5 razem trafilam na stronie na opcje ktorej szukalam, ale trafilam i to jest nazjwazniejsze, ze sie ode mnie odczepia (hope so). "Aby dokonać rezygnacji online: 1. proszę wejść w Ustawienia, kliknąć na ikonę konto premium "Oglądaj/zmień", a kolejnie na "kliknij tutaj", 2. Jeżeli masz pytania dotyczące Konta Premium lub płatności kliknij "Tutaj", a kolejnie na "Konto Premium i opłaty" a następnie na "Opłaty", 3.Prosimy kliknąć na "Jak mogę zakończyć automatyczne przedłużenie mojego Konta Premium?" a następnie chcąc skorzystać z innej możliwości rezygnacji kliknij "tutaj". Ponownie zostaje pokazana tabelka pokazująca zalety konta premium. Chcąc dokonać rezygnacji, należy nacisnąć zielony przycisk "dalej". Po udzieleniu odpowiedzi na kilka istotnych pytań, otrzyma Pani kod rezygnacji. Kod powinien zostac przez Panią otrzymany w ciagu 1 godziny. W sytuacji, gdyby w ciągu 1 godziny nie otrzymała Pani kodu, prosimy o niezwłoczny kontakt z nami. Kod należy wpisać w odpowiednie pole w Ustawieniach pod Konto Premium". Prosimy pamiętać, że kod rezygnacji jest ważny tylko 48 godzin. Prosimy uwzględnić, że rezygnacji z konta premium należy dokonać nie później niż 14 dni przed datą upływu konta premium. W przypadku dalszych pytań chętnie udzielimy dalszych informacji. Z wyrazami szacunku Dominika Wierzbicka Serwis klienta be2 " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 22:33 A ja zrezygnowalam z konta premium online, najpierw panienka twierdzila, ze otrzymali moja rezygnacje, a za chwile pan pisal ze nie otrzymali. w koncu sstwierdzili, ze jednak otrzymali. ale to nie koniec. przedluzyli mi konto o 3 miesiace w dniu 27.07.09 sciagajac oplate za natepnie 3 miesiace. na stronie be2 byla informacja, ze nastepne przedluzenie konta nastapi 27.10.2009. Zrezygnowalam z konta premium w dniu 06.08 2009, czyli na dlugo przed uplywem 14 dni przed kolejnym przedluzeniem, ktore mialo nastapic w dniu 27.10.2009. Napisalam im o tym, a oni ida w zaparte, ze nie zrezygnowalam przed uplywem 14 dni od kolejnego przedluzenia, wobec tego moje konto premium bedzie aktywne do 06.02.2010!!! To jest smieszne. mam dowod ze wykupilam konto na 3 miesiace, mam wyciag z karty, ze pobierali pieniadze co 3 miesiace, zrezygnowalam przed uplywem 14 dni od kolejnego przedluzenia, ktore mialo nastapic w dniu 27.10.2009, skad im sie wziela data 06.02.2010??? Nie chca udzielic odpowiedzi na pytanie, tylko w zaparte wysylaja mi maile ze nie zrezygnowalam na czas i dlatego przedluzyli. to jakies balwany. ponadto, mimo, ze usunelam moj profil i nie moge sie juz zalogowac, oni twiedza, ze moj profil nadal istnieje. jak pytam, czy wobec tego procedura usuniecia profilu online jest falszywa i ze profil usunelam i nie moge sie juz zalogowac, to uparcie twierdza, ze profil istnieje. jakies jaja. jak prosze o potwierdzenie, ze ostatnia oplata sciagnieta z mojego konta to ta z 27.07.09, to nie odpowiadaja w ogole na to pytanie, tylko wysylaja mi jakies szablonowe maile, ze koto premium bedzie aktywne do 06.02.2010. to jest jakis mega przekret i bezprawie. szkoda gadac! unikaja odpowiedzi na pytania, sami lamia tez swoj zlodziejski regulamin, ktory notabene jest bezprawny, poniewaz nagle po rezygnacji z konta premium podaja mi jakas wyssana z palca date, ze niby do tej pory to konto bedzie aktywne, nie chca potwierdzic skasowania profilu, mimo, ze profil jest od 06.08 nieaktywny, uparcie pisza ze mam sie zalogowac (mimo ze im tlumacze ze skasowalam profil i login i haslo nie dzialaja) i online skasowac profil. jedna wielka paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyleta43 Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 14:45 Proszę cię napisz mi jak zlikwidować profil w be2.Nie mogę tego dokonać bo włącza mi się strona z testem osobowości i ponieważ nie odpowiadam na pytania testu to on krąży w koło uniemożliwiając mi dostęp do strony z logowaniem i profilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.chello.pl 04.08.09, 19:44 A ja się nie zgadzam zupełnie z autorem tekstu. Zalogowałam się na tym portalu, co prawda, przez przypadek, ale nie zapłaciłam ani złotówki. Za to, poznałam mężczyznę z którym jestem już ponad rok, niedawno zaręczyliśmy się i planujemy ślub. Za nim poznałam mojego narzeczonego, korespondowałam z kilkoma mężczyznami, o dziwo wszyscy mieli umieszczone zdjęcia i byli z mojej okolicy. Jeszcze raz powtarzam, zupełnie nie wiem co autor miał na myśli. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwie zakochanych:* Odpowiedz Link Zgłoś
malusiakingusia Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! 04.08.09, 20:29 Kim jestes Paulinko w b2? Księgową? Czy sprzątasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mart-a-26 Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! 04.08.09, 22:11 witam ponownie wszystkich naciągniętych przez be2.chcę tych, którzy zostali oszukani poinformować, że od kwietnia walczę w prokuraturze z be2, policja wciąż zbiera dokumenty od banku na temat transakcji na kwotę 240 zł. dokonanej z mojej karty kredytowej przez be2.bank na szczęście uznał reklamację po 3 m-cach i zwrócił na konto pieniądze. kartę zastrzegłam i zlożyłam wypowiedzenie umowy o nia, przeniosłam konto do innego banku.Jeżeli ktoś naprawdę chce złożyć pozew do sądu, a nie tylko pisze i proponuje a potem jak co do czego przychodzi to się wycofuje to prosze o informację, ja czekam aż moja sprawa dobiegnie końca mam nadzieję, że dla mnie zakonczy sie pozytywnie jak również dla tych osób, które nie boją się zgłosić tego faktu na policję czy do prokuratury.pozdrawiam i życze powodzenia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocica76m Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 212.191.172.* 11.08.09, 23:26 Właśnie dziś się zalogowałam ale dzięki wam wiem na czym stoję tyle że po zobaczeniu kosztów na które mnie nie stać nie opłaciłam i nie mam takiego zamiaru czytając na samej stronie parę rzeczy dodałam tam tylko swoją uwagę bo można ,Cieszę się że istnieje coś takiego jak forum ..Pozdrawiam wszystkich ..i życzę jak najmniej takich stron i znaleienie drugiej połowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maarenka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 15:22 zgadzam się w zupełności...wolę przeznaczyć te pieniądze na biednych, na głodne dzieci lub na budowę szkoły...niż dać się wykorzystać w taki sposób. Żądanie takiej kasy za możliwość użytkowania serwisu jest pomyłką... za znalezienie miłości też trzeba płacić...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maarenka23 stankrk82 i dendrite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 12:11 zlikwidowałam swoje konto w tym serwisie, doszły do mnie dwie wiadomości od stankrk82 i dendrite, jeżeli rzeczywiście istniejecie tu możecie mnie znaleźć: maarenka23@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligi dziękuję za ostrzeżenie IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 23:13 ...właśnie miałam wykupić konto PREMIUM na portalu be.2 ale jak dobrze, że to przeczytałam. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
s.loren Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! 22.08.09, 20:52 Kilka dni temu powiedziałam sobie, że nadszedł czas, by tak atrakcyjna kobieta jak ja przestała być sama i zalogowałam się na Be2; już miałam zapłacić za konto preminum, ale zastanowiłam się i wydało mi się dziwne,że trzeba zapłacić za 6 mieięcy z góry, oraz że jedyną formą płatności jest karta kredytowa, a czytając regulamin portal Be2 też wydał mi się trochę Matrixem; na szczęście dziś rzuciłam okiem do internetu i po przeczytaniu wielu opinii wylogowałam się z Be2 czym prędzej. (a za 239,40 zrobię sobie shopping) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.08.09, 17:40 Kiedyś myślałem że be2 to jakaś porządna firma a to kicha tylko naciągają ludzi na koszty i czas a to najgorszy portal jaki istnieje tylko tyle powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.09, 22:21 Słuchajcie , a czy z tej darmowej niby 10 dniowej wersji też się trzeba wyrejestrować przy pomocy jakiegoś kodu? Ja po prostu skasowałam profil i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyleta43 Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 14:22 Ja nie mogę skasować profilu. Napisz proszę jak to zrobiłaś. janina.gwiazda.@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
mysherey Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! 07.09.09, 11:09 witam wszystkich naciągniętych jak większość z nas mam kłopot z uwolnieniem się od usług omawianego serwisu napisałem emilka, bezpośrednio z ich strony, z prośbą o skasowanie mojego konta, itd itp i taką odpowiedź dostałem (uwaga cytat): .......................... Szanowny Użytkowniku be2, Dziękujemy za wiadomość. właśnie otrzymałeś automatyczną odpowiedź na Twoje pytanie. Aby usunąć profil, należy zalogować się używając swojej nazwy użytkownika w be2, następnie wybrać "Ustawienia" w menu po prawej stronie, "Ustawienia profilu" i usunąć profil. Wskazówka dla użytkowników Konta Premium: Proszę pamiętać, że pozostałe środki na zakupionym Koncie Premium nie zostaną zwrócone a usunięcie profilu nie powoduje zatrzymania automatycznego przedłużania Konta Premium. Jeśli wiadomość ta nie dostarczyła Ci informacji, której oczekiwałeś, prosimy zwrócić się do serwisu obsługi klienta be2 odpowiadając bezpośrednio na tą wiadomość e-mail. Z wyrazami szacunku. Serwis obsługi klienta be2 ............................... też znaleźliście ten przepiękny akapit???: "...usunięcie profilu nie powoduje zatrzymania automatycznego przedłużania Konta Premium..." nasze mizerne wysiłki by zlikwidować konto i tak nic nie dadzą ;-) jakieś nowe pomysły? POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 80.50.133.* 09.09.09, 09:24 ufff... ja jeszcze nie zapłaciłam... zalogowałam się i szukałam gdzieś informacji, czy regulaminu tego całego Premium i nie znalazłam! Dzięki za wszystkie ostrzeżenia :) nie wiem co radzić wszystkim oszukanym.... mysherey - napisz maila z wymówieniem umowy - albo zablokuj kartę.... swoja drogą - czy na takich oszustów naprawdę nie ma rady...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 11:07 Witam! W takim razie nieźle wtopiłem! (wczoraj!) Poczekam na rozwój wypadków;-) A na ten link trawiłem dziś;-))))) Pozdrawiam tomkat1@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek ponownie Sposób na Be2 IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 12:09 Pozwalam sobie "odpowiedzieć" na swój własny wpis!!!! Jako, że też "wtopiłem" nie będę tu moralizował ani pisał oględnej blablady! Mam sposób w jaki można się łatwo "wymixowaź" z be2. Oczywiście kartę należy dla swojego bezpieczeństwa zastrzec! (ponosimy koszy wydania nowej karty, anie nie uciekają nam pieniądze bezwiednie z konta). Windykacją też nie należy sie przejmować. Trzeba tylko wejść na swój profil i zmienić adres (podać jakiś bardzo wysoki nr domu i mieszkania, np ulica , czy osiedle na którym mieszkasz ma 149 numerów a ty podajesz 589. Mieszkań w wejściu jest np 50, Ty podajesz 197. Przykład. miasto, Ulica XXXXXX 584/327 i kit (uważaj tylko, żeby nie podać jakiegoś istniejącego adresu, po co robić komuś problem! Pozdrawiam! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Sposób na Be2 IP: *.dynamic.mnet-online.de 15.04.10, 18:30 A czy wiesz ze twoje zostana znalezione, bo twoja karta kredytowa jest zarejstrowana na ciebie w banku, a w banku maja twoje dane i te musi bank komornikowi podac. Wiem, bo prowadze hurtownie, w ktorej niektorzy tez nie poczuwali sie do odpowiedzialnosci zaplacic swoje rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 19:34 Hehe, niezle, a na str www pisza: Możesz usunąć swój profil na Twojej stronie użytkownika be2. Przejdź do "Ustawienia" i kliknij na "Ustawienia profilu". Wybierz "Usuń profil". Miej na uwadze, że możesz usunąć profil dopiero, gdy zrezygnujesz z Konta Premium. Możesz to zrobić używając odpowiedniego linku w "Ustawienia" następnie "Konto premium". Czyli mozna czy nie mozna w koncu;)? Oni sami sie zaczynaja platac w tym swoim bajzlu chyba ... Mam nadzieje, ze ktos sie do nich w koncu dobierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 213.25.144.* 23.09.09, 21:32 Cześć, można okno o którym mowa gdzie trzeba wpisać ten kod pojawiło mi się dopiero po moim trzecim mailu do nich żeby nie grali w gumy. Za każdym razem gdy dostawałem kod usuniecia premium konta nie było miejsca gdzie można go było wpisać. Szlag mnie trafiał. Pytałem gdzie to jest a oni starą płytą " W ustawieniach.........." aż napisałem że zgłoszę całą sytuację odpowienim służbom i nagle okienko się pojawiło. Ale trochę to trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.dynamic.mnet-online.de 15.04.10, 18:34 Ja tez dostalam taka wiadomość. przeczytalam: "Jeśli wiadomość ta nie dostarczyła Ci informacji, której oczekiwałeś, prosimy zwrócić się do serwisu obsługi klienta be2 odpowiadając bezpośrednio na tą wiadomość e-mail." i napisalam do nich. Sprawa została załatwiona, konto skasowane. Ludzie czytajcie co oni do was pisza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly11 Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 217.70.60.* 10.09.09, 08:57 Witaj! Serdecznie dziękuję za Twoja opinię. Właśnie przymierzałam się do zamieszczenia swojego anonsu na tej stronie i ot tak dla sprawdzenia wyszukałam forum ewentualnych szczęśliwców ;-) Już wiem, jakie "szczęście" pomaga odnaleźć ten portal ;-) Ufam jednak, że Tobie udało się przyciągnąć drugą połówkę. Inną, bardziej profesjonalną, a może tradycyjną drogą(?) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za ostrzeżenie. Butterfly11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.kalisz.mm.pl 13.09.09, 22:03 Kiedys, dzieki temu watkowi udalo mi sie wylogowac z b2, nawet to tutaj opisalam, ale dla eksperymentu zalogowalam sie ponownie, z innej skrzynki i oczywiscie nie aktywowalam nawet nowego konta. Portalowi b2 wcale to nie przeszkadza, ciagle otrzymuje nowe propozycje niedoodrzucenia, nawet nie otwieram tej poczty, ostatnio nawet zaproponowano mi 80% znizki. Eksperyment trwa nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colina Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 194.11.24.* 19.09.09, 00:10 Chciałam Cioę prosić o ponowne opisanie jak zrezygnowac z tego portalu. Właśnie straszono mnie windykacja. Zostałam zmuszona do ponownej opłaty konta w kwocie ok. 240 zł za pół roku. Nie chce już korzystac z tego portalu. Ignorują moje prosby o potwierdzenie rezygnacji. Tez pytanie czy mam krzystac z portalu dożywotnio może. To jakiś koszmar. Beę wdzięczna za podpowiedź jak definitywnie zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 213.25.144.* 20.09.09, 22:31 Cześć, Ja próbowałem i się udało. W marcu tego roku. Nie mogłem odnaleźć miejsca gdzie wpisać można było ten pieprzony kod deaktywacji. W końcu po trzecim mailu do nich na moim profilu pojawiło się okno gdzie to chu***wo wpisałem i zadziałało. Szczegóły - to daj znać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 19:28 A komu udalo sie usunac konto? Bo ja niby usunelam, a maile nadal mi wysylaja, zalogowac sie oczywiscie nie moge (po wpisaniu loginu i hasla trafiam na nieistniejacy adres www, ale oni twierdza, ze konta nie usunelam i udaja ze nie rozumieja moich pytan moich pytan), ale nie podoba mi sie ze ciagle tam mam konto. Ignoruja moje pytania jak usunac konto twierdzac, ze konto nadal istnieje, a w ogole to taz mi jeszcze napisali, ze jak chce je usunac to musze im wyslac faks z moimi danymi... jeszcze nie zglupialam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztofnow Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: 77.210.10.* 26.09.09, 01:52 Witajcie. Wczoraj udalo mi sie usunac konto w Be2. Dzis poszedlem do banku zeby anulowac wplate. Oczywiscie musialem zaplacic za nastepne pol roku, zeby sie zalogowac i zlikwidowac konto. W banku powiedzieli mi za sa male szanse na anulowanie wplaty ale jest to mozliwe. Moja karta VISA zostala zablokowana jako skradziona. Niestety, teraz "VISA" ma ostateczne slowo. Mam nadzieje ze sie uda. Nie wysylajcie zadnych faksow z Waszymi danymi i podpisem. Nie moga nic zrobic. Nie maja przeciez Waszych danych! Jezeli wyslecie faks, to beda dalej przedluzac umowe, nie pozwola Wam nawiazac 10ciu kontaktow tak jak jest to w regulaminie i tym sie beda zaslaniac przy nastepnym przedluzeniu umowy. Zajzalem dzis na forum w Hiszpanii (mieszkam w Barcelonie). Wyobrazcie sobie ze Hiszpanie maja ten sam problem. Oni tu placa az 180 euro za 6 miesiecy. Wyobrazcie sobie ze nasz kochany serwis Be2 ma biura w kilku panstwach w europie i jedno w Brazylii!!! maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&z=2&msa=0&ll=35.0625,-45.677068&spn=10.197599,79.013672&msid=104037591328372134788.00046f467fe8e98478a74&source=embed Wyobrazcie sobie na jaka skale dzialaja. Nie rozumie tylko, dlaczego nikt jeszcze sie nie dobral im sie do d..y?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawko22 E-mail od Be2 IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 10:19 nformacja na temat automatycznego przedłużenia konta premium znajduje się w regulaminie, który został przez Pana zaakceptowany przy zawieraniu umowy: "VIII. Wyrejestrowanie i wypowiedzenie umowy: (3) Dostęp do płatnych kontaktów, zgodnie z punktem II (5), a także umowa wymieniona w punkcie III (1) ulegają po upływie wykupionego czasu dostępu automatycznemu przedłużeniu o wybrany bądz podany okres czasu (np. 3 lub 6 miesięcy), jeżeli Użytkownik w terminie 14 dni przed końcem upływu wykupionego czasu dostępu, lub innym wskazanym podczas zakupu terminie wypowiedzenia, nie prześle wypowiedzenia umowy, podając swoje imię, nazwisko i pseudonim. Wypowiedzenie umowy musi być dokonane poprzez kliknięcie linka znajdującego się w â��Ustawieniachâ�ś pod â��Moj profilâ�ś jeżli jest on dostępny, lub przez faks. Dodatkowo użytkownik zostaje poinformowany o automatycznym przedłużeniu konta premium przed jego zakupem. Taka informacja znajduje się na stronie z płatnosciami, obok każdego z wybranych okresów konta premium pod ikoną â��iâ�ś. Ponadto powyższa informacja znajduje się również w e-mailu "Twoje Konto Premium!", wysłanym z adresu billing@be2.com.pl, który otrzymał Pan od nas jako rachunek. W razie dalszych pytań chętnie służymy pomocą. Z wyrazami szacunku Co o tym sądzicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me too Re: E-mail od Be2 IP: 80.50.236.* 28.09.09, 19:11 Witam czy są osoby, które są na tyle wściekłe żeby złożyć skargę do UOKIK na działalność firmy be2???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuska Re: E-mail od Be2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 19:18 informacji na str www i w mailu po zakupie premium nie bylo. Oni to chyba jakos ostatnio wprowadzili. Moze sie zaczeli bac? Tak, wiem, nie tylko w brazylii, ale w UK tez ludzie maja ten sam problem. Oni w ten sposob zarabiaja pieniadze. Poza tym te niby historie milosne na ich stronie, niby dowod na to, ze ktos tam kogos poznal sa wyssane z palca. Jakis koles robil keidys research na ten temat i okazalo sie ze zdjecia sa te same dla be2 w roznych krajach, tylko zmieniaja imiona i miejsce pochodzenia tych ludzi, np. dla Brazylii to z Braylii, dla Portugalii, to ze niby sa z Portugalii.. masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuska Re: E-mail od Be2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 19:22 www.complaintsboard.com/complaints/be2-dating-agency-c238105.html Numerous complaints on credit card fraud by BE2 can be found on the internet: be2.ru: 24dating.ru/popular/be2.html bez-obid.ru/ref/4997 lema-at-unecha.livejournal.com/56613.html be2. other countries - the same fraud antibe2scam.blogspot.com/2009/03/watch-out-be2-scam.html www.complaintsboard.com/complaints/be2ie-and-be2-other-domains-c102476.html boards.thisismoney.co.uk/tim/threadnonInd.jsp?forum=98&thread=92454 www.alovelinksplus.com/search/be2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: E-mail od Be2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 19:27 a tutaj strona gdzie te powtarzajace sie historie milosne... pic na wode... onlinedatingpost.com/archives/2008/11/be2-raises-e15-million/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza10 Re: E-mail od Be2 IP: *.zeksa.koszalin.pl 23.10.09, 10:46 jak dobrze ze zajrzałam na tą stronę, zarejestrowałam się na be2 ale jeszcze nie zdążyłam zapłacić , mam nadzieję że sami mnie wylogują gdy nie dam im pieniędzy jeżeli ktoś chce do mnie napisać podaje pocztę elzjor@11wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatris Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.09, 00:04 Witam! Właśnie dostałam wyciąg z banku i aż mnie zamurowało te gnojki same sobie pobrały 240złz karty kredytowej!!!Mam takie pytanko czy komuś udało się otrzymać powrotem pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 22:52 Nie łudz sie! Nie odzyskasz pieniedzy. Na tym polega kant wlasnie, ze raz skradzione pieniadze z kont ludzi, nigdy juz nie wracaja na konta wlascicieli. Lepiej zabezpiecz karte, najlepiej zmien na nowa a stara zablokuj, zeby ci kretyni wiecej juz nie ukradli. Swego czasu przesledziam caly obecny watek, bylo 400 wpisow, i wsrod oszukanych nie znalazl sie nikt, komu by te zlodzieje oddaly pieniadze. Nie czekaj tylko dzialaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parker82 Smerfetka6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 16:53 Zalogowalem sie trzy dni temu i zanim zdazylem sie rozejrzec po portalu, to zablokowali mi wszystkie wazniejsze funkcje i proponuja wykupienie konta premium.Moze bym to zrobil, ale widze ze to nie ma sensu. Chetnie jednak bym nawiazal kontakt ze Smerfetka6, bo nie dalem rady jej odpisac.Jak bys to przypadkiem przeczytala to moj adres: parker-82@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.11.09, 16:08 Pozdrawiam, ja też wpłaciłam wpisowe i podobnie jak ty nie znalazłam nikogo ze zdjęciem ani też nie udało mi się nawiązać jkikolwiek kontakt. Ten portal to prawdziwe oszustwo, przestrzegam innych i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 02:52 Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! - Gość: Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretnyj Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.chr26.1000lecie.pl 11.11.09, 17:53 Witam serdecznie wszystkich.Dziękuje Wam za cenne wskazówki które są prawdziwym stwierdzeniem o funkcjonowaniu be2.JEST TO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE A WŁAŚCIWIE TO BE2 TO OSZUSTWO TO JEST BARDZIEJ WŁAŚCIWIE OKREŚLENIE.Jestem początkującym internautom i dlatego nieraz nie radzę sobie z niektórymi czynnościami-jak w tym np.przypadkiem-JAK MOGĘ USUNĄĆ MÓJ PROFIL Z Be2.Nie mogę się dopatrzeć takiej funkcji.Będę bardzo wdzięczny za podpowiedz.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.du.nwc.is 12.11.09, 18:03 Witam serdecznie.Niestety to co napisales jest 100% prawda.Sama sie tam zalogowalam i mysle identycznie jak Ty..Przezylam szok po tym co zobaczylam.Wszystkie profile puste :))To jest chore,jakas totalna porazka.Pozdrawiam serdecznie .Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: Kaśka Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.ii.ap.krakow.pl 23.11.09, 14:58 Zgadzam się z pozostałymi opiniami osób zalogowanych na portalu be2 - to jakaś okropna kpina - ja niestety opłaciłam niedawno konto premium - wszystkie propozycje są "puste"... nikt nie pisze...brak zdjęć i w ogóle totalna klapa. Teraz prośba do tych którzy "oglądali" mój profil w be2 - jeśli ktoś chce odpisać - bardzo proszę: enia44@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Uwaga oszuści z be2.pl !!! IP: *.13.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 16.11.09, 01:12 Bardzo dziękuję za informację. Jest ona cenna, ponieważ zaoszczędzi mi ona cenny czas jak również uniknę nieprzyjemnych rozczarowań. Szanuję każdego człowieka ale nie lubię być oszukiwana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka-rol I do dzisiaj ... IP: *.centertel.pl 29.11.09, 11:08 I do dzisiaj nic na tym portalu nie uległo zmianie - dojenie kasy i nic poza tym. Muszę jeszcze dodać, że inne tego typu portale wzorują się na tych zasadach, czyli jak wyciągnąć od naiwnych kasę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: I do dzisiaj ... IP: *.net 03.12.09, 00:00 mam pytanie do osób które czs jakiś temu zostały nabite w butelkę - pojawiła się jakaś forma windykacj ze strony złodzieji z be2? Odpowiedz Link Zgłoś