ampulek 26.09.08, 16:23 Chce się ubrać tak jak na tym trzecim zdjęciu - www.haloart.pl/nasza-pracownia.php?pracid=4#prac - na randkę..tzn. pierwsze spotkanie z facetem. Czy sądzicie że mogłabym wyglądać w tym....romantycznie...seksownie..uroczo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altinka Re: Tak na randkę 27.09.08, 18:48 Ampulek, ja się nie znam. Ale gdybym była mężczyzną to na mnie zrobiłabyś kolosalne wrażenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
altinka cd 27.09.08, 18:56 oczywiście mi chodzi o trzecie zdjęcie w kolekcji getrowisko Odpowiedz Link Zgłoś
ampulek uff 29.09.08, 11:00 To znaczy, że jest jeszcze ktoś kto doceniania 'umiejętność wyrażania siebie poprzez ubiór' :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: uff 29.09.08, 12:22 Jak dla nmnie bomba. Myślę, że facetowi też się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: cd 16.10.08, 22:45 W tym przypadku gdzie nie ubranko ale pozycja zwraca na siebie uwage - absolutnie .... i miej nadzieje (nikla) na nastepna (randka) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Tak na randkę 30.09.08, 18:21 Żebyś trafiła na "swojego", żeby się uśmiechnął z zainteresowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ampulek Re: Tak na randkę 17.10.08, 11:35 Dziękuje za pomoc! :) Randka była wręcz wyśmienita! Jak mnie zobaczył z getrami na nogach i rękach, szczęka mu opadła:] a potem przez cały czas bawił się frędzelkami, które gdzieniegdzie się pojawiały:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tak na randkę IP: 89.174.214.* 17.10.08, 12:14 nieładnie tak kłamać Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Bawił się frędzelkami... 17.10.08, 14:20 a czy pociągał za niteczki i zwijał kłębuszki (oczywiście nie nerkowe). Jeśli tak, to faktycznie randka była owocna... ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: Tak na randkę IP: *.centertel.pl 17.10.08, 16:29 Najbardziej zajebiste sa randki, kiedy wczesniej osoba pisze przez internet rozne bzdety, a na randce zachowuje sie jak wyzuty z emocji agent KGB z wlaczonym dyktafonem. Brakuje jeszcze publikacji linka do youtube z przebiegiem takiej randki. Odpowiedz Link Zgłoś