lew-salonowy 03.03.08, 10:45 Zazdrość ma większe oczy niż strach - Starannie zbiera dane zestawia fakty marszczy czoło. Gdyby coś wykryła byłaby detektywem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew-salonowy Re: ZAZDROść 03.03.08, 13:34 :)) A czy zazdrość to zawsze coś złego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes.g Re: ZAZDROść IP: 194.24.238.* 03.03.08, 14:29 ...zawsze to nie:) jednak wnika w duszę i serce jak malutkie, ostre igiełki lodu... Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: ZAZDROść 03.03.08, 19:20 Może, ale przecież tęsknota jest typowa dla miłości :) Nawet malutkie igiełki lodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: ZAZDROść 03.03.08, 19:27 oooo tak Lewku, masz rację, tęsknota jest chlebem powszednim w miłości. Ale my o zazdrości rozprawiamy przecie:). A i ona powinna być jej malutkim składnikiem. Tęsknię za uczuciem zatęsknienia za NIM, a kiedy potem jeszcze te drobne igiełki lodu wbijają się delikatne w serduszko, to... To chyba przedsmak Uczucia nadchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: ZAZDROść 03.03.08, 19:36 No tak, my o zazdrości przecież :) Chyba jestem zbyt mocno zaaferowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: ZAZDROść 03.03.08, 19:43 :))A może Ty po prostu w afekcie jakim jesteś? (wiosna już prawie pełną gębą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: ZAZDROść 03.03.08, 19:59 Choroba? Może i tak, ale czy nie najmilsza na świecie:):) Lewku - w takim razie nie zdrowiej zbyt szybko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pana Lwa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 20:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.op Re: ZAZDROść 03.03.08, 23:12 To tutaj tez jest znana ta Gipsy wel kate-1979??Na Onecie mielismy dosc jej awantur i eleboratow Co za uipierdliwa to byla dziewuszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Gypsy, czekam :) IP: *.centertel.pl 03.03.08, 23:24 Kurcze, to moze z ta slynna Gypsy bym wreszcie jakis normalny sparing zaliczyl, a nie ciagle tylko jakies pierdu pierdu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona.op Re: Gypsy, czekam :) 04.03.08, 22:39 To musisz sie z nia skontakotowac Ale ja Tobie nie pomoge .Nie wiem gdzie ona pisze Kiedys pisala na Onecie na modzie a teraz to nie wiem Pisali ze tu na gazecie pisala jako kate-1979 . Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ZAZDROść 04.03.08, 08:15 lew-salonowy napisał: > O choroba, zdradziłem się :)) Uwierzy ten, kto Cię nie zna. Przecież to od zawsze wiadomo, że jesteś w nieustającym afekcie :DDD Nawet nie należy być zazdrosną, bo ten typ tak ma :P Miłego zimowego dnia Gingi :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: ZAZDROść 04.03.08, 11:28 Ginger, a jak myślisz, można mnie poznać po tym co piszę na forum? :) Naprawdę?? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: ZAZDROść 04.03.08, 15:33 lew-salonowy napisał: > Ginger, a jak myślisz, można mnie poznać po tym co piszę na > forum? :) Naprawdę?? Hmmm...Że tak się wetnę:) Czyżby Lew miał kilka wcieleń? Kot niby...ale... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: ZAZDROść 04.03.08, 21:49 Żartowniś :)) Miałam na myśli fora...gazetowe na przykład...:) ale to nie jest istotne tak naprawdę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ZAZDROść 04.03.08, 18:05 Myślę, że najwyżej odrobinkę :))) Jedną z kocich natur... ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe oczy:))) Re: ZAZDROść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=76550084 Zaniedbałeś troszeczkę swój wątek, kompleksiarzu- wielonikowcu:) Ciekawe ile razy kopa w tyłek dostałeś od kobiet paskudzie, że tak ich nienawidzisz:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ZAZDROść 03.03.08, 23:23 lew-salonowy napisał: > :)) > A czy zazdrość to zawsze coś złego? :) Ta chorobliwa,nieuzasadniona,zła,zabija najwspanialsze uczucia,delikatna,wyważona,podnieca zar miłosci:0 Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: ZAZDROść 03.03.08, 12:44 lew-salonowy napisał: > Zazdrość ma większe oczy niż strach - > Starannie zbiera dane > zestawia fakty > marszczy czoło. > Gdyby coś wykryła byłaby detektywem. - babska ma większe pazury niż lew :)) > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: ZAZDROść 03.03.08, 15:22 Noo, nie ma w naturze bardziej zazdrosnych zwierzat jak lwy... Z zazdrosci zjadaja nawet cudze dzieci...toleruja tylko swoje ; )) Zazdrosc jest uczuciem, i jako taka jest naturalna, staje na strazy tego co nasze...prawo wylacznosci i rewir! ; )) Lwy maja to we krwi! Bywa uzasadniona i nieuzasadniona... Ci, ktorzy przezyli uzasadniona, nigdy juz nie pozwola sie na nia manipulowac... A strach ma piekne oczy ! ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: ZAZDROść 07.03.08, 00:17 No wiec teraz juz wszystko zrozumialem... Mam lwa za partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: ZAZDROść 03.03.08, 15:05 Z zazdrością mam same złe skojarzenia...dlatego unikam jej...:) Niech zbiera i kataloguje i Bóg wie, co jeszcze robi z dala ode mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: ZAZDROść 03.03.08, 19:21 Oooo, to i jeszcze te dane kataloguje? Co za niedopatrzenie z mojej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: ZAZDROść 03.03.08, 20:19 Hihihih :))) No skoro je zbiera to kto wie? Może je jakoś logicznie 'układa', tudzież kataloguje ;) Ta cała zazdrość to jednak potworność, chyba że nie przekracza zdrowych granic...:) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: ZAZDROść 07.03.08, 00:20 ot tak po prostu ignorujesz wszelkie powody do zazdrosci? Czy mozna kochac bez odrobiny zazdrosci? MAm na mysli zdrowa a nie te niezdrowa obsesyjna zazdrosc Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: ZAZDROść 08.03.08, 19:02 polam5 napisał: > ot tak po prostu ignorujesz wszelkie powody do zazdrosci? Czy mozna kochac bez > odrobiny zazdrosci? MAm na mysli zdrowa a nie te niezdrowa obsesyjna zazdros > c Wiesz jak unikam zazdrości? Unikam Mężczyzn...... Dlaczego unikam Ich? Bo wolę unikać nieprzyjemności jakie można mieć, gdy Mężczyzna jest za bardzo zazdrosny...(nie jest powiedziane, że każdy tak musi reagować, ale...)... A odrobina zazdrości jest zapewne zawsze, tylko trzeba uważać, żeby nie przekroczyć granicy...a te określa się indywidualnie ;) chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: ZAZDROść 07.03.08, 12:37 Zazadrość jest prostacka i egocentryczna.Przypominam jak król Salomon ustalił która z dwóch jest prawdziwą matką czyli kocha.Kazał dziecko przeciąć na pół. Prawdziwa matka nie zgodziła się. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Zazdrość nie jedno ma imię 07.03.08, 15:58 1. Można być zadrosnym o czas, który nie był nam dany z tym kimś, kiedyś; 2. Można być zazdrosnym o miłość, której nie chce się zniszczyć ale podziwiać; 3. Można być zadrosnym jak ktoś potrafi z tego co ma zrobić swoje prywatne szczęście, a ty się szarpiesz i sam nie wiesz tak do końca po co; Zazdrość może wynikać z pełnej świadomości własnych mankamentów. I być tylko i wyłącznie własnym problemem, nie rzutującym na zachowania ale na odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś