fantassja 10.03.08, 10:20 Witam ;) mam prawie 25 lat i nieodparta ochote na rozmowe i znajomosc z kims kto moglby wniesc troche radosci do moje zycia Czy ktos taki sie znajdzie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrexx Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 12:07 95 % facetów wychwytuje tylko " coś więcej " :) a ja tylko chce napisać, że mam zły dzień dziwne jak suma nic nie znaczących niemiłych zdarzeń, może zniechęcić człowieka nawet w tak fajny słoneczny dzień a może po prostu to tylko poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1979 Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 12:13 Czesc, wiecie: mam dzis dokladnie to samo! jakos kilka rzeczy sie na siebie nalozylo i takze wkurza mnie to ze dzis poniedzialek i caly tydzien ciezkiej pracy przede mna... Jest mi zle! Mimo tej pieknej pogody za oknem. Moze jak porozmawiamy, zrobi sie weselej...? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 13:05 coz.....penie masz racje ze 95% facetow widzis to "cos wiecej" ale to "cos wiecej" moze znaczyc wiele rzeczy bie tylko TO jedno :) ja tez mam paskudny okres w swoim zyciu Chcialabym zaczac zycie od nowa....ale czy cos takiego latwo jest zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 13:14 fantassja napisała: Chcialabym zaczac zycie od nowa....ale czy cos takiego latwo jest > zrobic?? wbrew pozorom łatwo jesto to zrobić, a problem może być tylko w naszej głowie demony przeszłości o wiele łatwiej jest przegonić niż poradzić sobie z tym co było dobre w przeszłości Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 13:21 hmmmm Wiec w moim przypadku szczescie w nieszczesciu ze po 4 latach okzalao sie, iz w mojej przeszlosci nie ma "prawie" wcale dobrych wspomnien Wiec to daje mi szanse...Prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 12:24 chyba dzis pójdę do pubu, trochę alkoholu, męskie rozmowy i ładna barmanka poprawi mi nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1979 Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 13:21 W takim razie zycze Tobie milego wieczorku ;) Moze ja tez powinnam pomyslec o jakims piwku wieczorem hmm... kto wie:) Acha! Fantasjo: mysle, ze mozna zaczac od nowa. Ja wlasnie jestem na tym etapie i wierze, ze mi sie uda i Tobie takze :) zycze Ci tego z calego serca! Bedzie dobrze, trzeba miec nadzieje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 13:22 > Bedzie dobrze, trzeba miec nadzieje...:) Nadzieja podobno umiera ostatnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1979 Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 13:24 i tak trzymac!! Nie poddamy sie co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 13:25 Twarde jestesmy ;) W koncu to nasz plec jest silniejsza ... ;) najgorsze sa tylko samotne wieczory i noce Ehhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1979 Re: rozmowa, przyjazn.....a moze......cos wiecej 10.03.08, 13:28 Och tak! Wiem doskonale o czym mowisz, czesto staram sie sobie wypelniac czas wyjsciami, spotkaniami... ale ostatni weekend byl kiepski... samotny... smutny! i dlatego chyba dzis czuje sie tak jak sie czuje...:( Ale tak jak mowilam, glowa do gory! przetrwamy to! i kiedys znow bedziemy szczesliwe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja znajomosci internetowe 10.03.08, 13:30 Ktos mi kiedys powiedzial ze wyjsciem z sytuacji moze byc "przygodna" znajomosc zawarta np w necie Ale ja mam opory ..... boje sie ze ten ktos bedzie mnie chcial jakos skrzywdziic i wykorzystac Spotykaliscie sie kiedys z kims z netu?? Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: znajomosci internetowe 10.03.08, 13:42 w necie można spotkać oszustów, psychopatów, nimfomanki, znudzone mężatki, ale można też i wspaniałe osoby, z którymi można związać się na całe życie musisz sama określić się jasno czego szukasz czy sexu, czy partnera na całe życie a pisanie o przyjaźni to wg mnie mydlenie oczów nawet samemu sobie :) i jeśli będziesz już wiedziała czego chcesz, wcześniej czy później znajdziesz net w nadmiarze to też złodziej czasu uzależnia, może psuć inne relacje między ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: znajomosci internetowe 10.03.08, 13:48 moze i fakt ze sama siebie oszukuje, ale trudno od razu przyznac sie ze chodzi Ci np o sex gdy w glebi serca i tak marzysz o tym ksieciu na bialym koniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1979 Re: znajomosci internetowe 10.03.08, 13:47 Wiesz ja tez kilka razy spotkalam sie juz z kims z netu i to byly mile spotkania, ale jakos do tej pory nic z tego nie wyszlo, moze to troszke za wczesnie dla mnie...? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Czasami... 10.03.08, 13:15 ...zazdroszczę mężczyznom, którzy potrafią być (tylko i aż) przyjacielem kobiety. Mnie przyjaźń z kobietą jest w stanie tylko zabić, nic więcej :) Kobiety - taki mężczyzna - przyjaciel - to prawdziwy skarb :) Fantazji życzę powodzenia w poszukiwaniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: Czasami... 10.03.08, 13:20 :) Dziekuje jest to rzeczywiscie skarb, ale moim zdaniem skarb oplacony duza dawka wyrzeczen i niestety nie umiem poki co stworzyc takiego "zwiazku" w swiecie rzeczywistym Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Była Prezydentowa Jola K. 10.03.08, 13:26 chwali się, że ma takiego przyjaciela. Wystarczy skorzystać z jej know-how ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: Była Prezydentowa Jola K. 10.03.08, 13:28 :) ale jak zdobyc to jej know-how?? ;) Gala?? Viva?? a moze Fakt?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Była Prezydentowa Jola K. 10.03.08, 13:30 wg mnie bardzo rzadko zdarza się taka "czysta" przyjaźń miedzy kobieta a mężczyzną zawsze sa jakies oczekiwania któreś ze stron a potem się ląduje w łóżku a potem nic już nie jest takie same Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: Była Prezydentowa Jola K. 10.03.08, 13:32 nie jest to fakt....ale na szczescie czasem zmienia sie na lepsze Choc nie zawsze, bo czasem to jest ju zkoniec Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Wylądować w łóżku... 10.03.08, 13:38 ... to można jedynie z kimś, do kogo się ma zaufanie, które buduje się długo, długo, a zniszczyć je można bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: Wylądować w łóżku... 10.03.08, 13:43 z reszta....martwic sie nalezy wtedy kiedy jest o co a nie tylko czysto hipotetycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Przepraszam :) 10.03.08, 13:48 Miało być wnoszenie radości, a nie elementów refleksyjnych. Refleksja jest dobra po, a nie przed, he he - jak to mówią politycy - po nas choćby potop :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1979 Re: Przepraszam :) 10.03.08, 13:50 Zgadzam sie z Toba...:) wiec moze wprowadzmy do tej dyskusji troche weselszych elementow? :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Ok, znalazłem na necie, buhaha :))) 10.03.08, 13:54 że Paris Hilton nie ma przyjaciół :))) Zawsze jakieś pocieszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantassja Re: Przepraszam :) 10.03.08, 13:52 alienated napisał: > Miało być wnoszenie radości, a nie elementów refleksyjnych. Refleksja jest dobr > a > po, a nie przed, he he - jak to mówią politycy - po nas choćby potop :) Macie racje :) wiec wniesmy optymizm ..... co robice zeby zmienic swoje zycie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1979 Re: Przepraszam :) 10.03.08, 14:20 Jesli chodzi o zmiany to ja na przyklad ostatnio coraz czesciej mysle o zmianie pracy... Poza tym w tym roku chcialabym poznac jak najwiecej nowych osob, zawrzec nowe zanjomosci...:) Planuje tez wstepnie 2 podroze i jesli to sie uda to bede szczesliwa...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Wylądować w łóżku... 10.03.08, 13:44 można też wylądować z kimś kogo się poraz pierwszy spotyka hmm, ale wtedy trudno mówic o przyjaźni Odpowiedz Link Zgłoś