zahedan 02.09.03, 20:17 windows mi zdechnąc.ja nie mieć połączenie z net. good-bye FR na pewien czas być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: o kurcze być!!! :-((((( shit 02.09.03, 20:21 zahedan napisał: > windows mi zdechnąc.ja nie mieć połączenie z net. > good-bye FR na pewien czas być. ojej:( a ja nie zdazyc ci jeszcze odpisac:((( p.s. w kazdym razie dziekowac ci bardzo, bardzo sie ucieszyc z twojego ostatni list:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: o kurcze być!!! :-((((( shit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 20:49 Będzie nam Ciebie bardzo brakować i Twoich mądrych życiowych porad. Czekamy z utęsknieniem z Twój powrót. Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan Re: o kurcze być!!! :-((((( shit 02.09.03, 20:54 Gość portalu: Frezja napisał(a): > Będzie nam Ciebie bardzo brakować i Twoich mądrych życiowych porad. > Czekamy z utęsknieniem z Twój powrót. no, no tylko bez "marsz żałobny" być :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Nie kurcze być - tylko pytać.:) 02.09.03, 20:57 Ty wieść dostać? Zahedan, powiedz, co się stało z Twoim komputerkiem? Wirusa nabyć, bo "łazić" gdzie nie trzeba? Może osoby tu obecne Ci poradzą.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Nie kurcze być - tylko pytać.:) 03.09.03, 00:53 Sprawka wirusa, czy wyeksploatowanie OS-u? Daje się system przeinstalować? Masz kopie bezpieczeństwa danych? Pozdrawiam janek P.S. Miałem to kilka miesięcy temu: komputer poszedł do kosza i to w całości. Odpowiedz Link Zgłoś