Gość: agnes.g Re: To mój ostatni IP: 194.24.238.* 01.04.08, 15:27 ...czy to przez tą zmianę ciśnienia co to sprowokowała Cię ku pozycji horyzontalnej?;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Prima aprilis :)))) 01.04.08, 15:32 Dzisiejszy prima aprilis wprowadza trochę zamieszania w pracy, bo chwilami nie wiadomo co jest powiedziane poważnie, a co jest żartem. Akurat taka specyfika miejsca, że niektóre sprawy są dość zabawne i nietypowe, łatwo więc spłatać psikusa :))) Przyznam się, że też dałam się raz podejść, ale już jestem czujna :DDD A Ty uśmiechu nie dostarczaj nam żarcików (grozi palcem) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Prima aprilis :)))) 02.04.08, 21:44 Bingo ! Ja myślałam, że nam Euro zabrali. Odpowiedz Link Zgłoś
obt37 Re: Prima aprilis :)))) 04.04.08, 16:41 dwausmiechy napisała: > Bingo ! Ja myślałam, że nam Euro zabrali. Pewnie wielu sie cieszylo ze to prawda! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Uśmieszuniuńku najsłodszy 01.04.08, 16:43 No kurcze blade, ale czułości hi,hi,hi :)))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Cześć Ginger :) 02.04.08, 09:15 Czułość w samym założeniu nie jest na pokaz - jest intymna. Jeżeli jest robiona na pokaz, to są tylko żenujące wygłupy, co niniejszym zaprezentowałem w sposób dość dosadny, mam nadzieję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Ale "śpiący" dzień dzisiaj... 02.04.08, 10:43 Przecież napisałam "hi,hi,hi" :))) wiadomo, że to są wygłupy, to chyba oczywiste Szary :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: To mój ostatni 02.04.08, 10:30 dwausmiechy napisała: > wpis na forum. - chlip, chlip. Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia ! :)) www.youtube.com/watch?v=BnL-fwfRHMc&feature=related :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: To mój ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 20:08 Masz rację, może pod nowym nickiem nie wkurzysz tylu osób:D Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: To mój ostatni 02.04.08, 21:43 Ciebie juz zdążyłam ? :)) Ten jest ładny mnie sie podoba a innym nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: To mój ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:47 Nie:) Wiem kogo zdążyłaś:)ale to nieistotne, bynajmniej dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: To mój ostatni 02.04.08, 21:52 Iiii tam... Jak wyczytałam w mądrym poradniku : zmienić mozna tylko siebie więc czym tu się przejmować ? Mam ważniejsze sprawy na głowie, np rozwikłać dziś wieczorem zagadnienie "orgazm. i co dalej ?" ... to dopiero wyzwanie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: To mój ostatni 04.04.08, 15:41 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Masz rację, może pod nowym nickiem nie wkurzysz tylu osób:D - a ja byłem przekonany, że Ty i Dwa Usmiechy to ta sama osoba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... do Z.uśmiechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 17:52 Dziękuję, ale ja to ja:) Dla Twojej informacji- nie jesteś bystry. Dwauśmiechy zwraca się do rozmówców z małej litery, według mnie to nietakt i chociażby dlatego jestem zdegustowana Twoją pomyłką:( Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: do Z.uśmiechem 05.04.08, 10:53 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): zwraca się do rozmówców z > małej litery, Chyba jesteś równie bystra :)) Ale jak tak strzelamy fochy to ja też : W życiu nie użyłabym słowa "bynajmniej" w takim zestawieniu "to nieistotne, bynajmniej dla mnie" Nie rozumiem jak można mnie tak pomylić?!? (foch) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... I to wszystko wyjaśnia:))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: do Z.uśmiechem 05.04.08, 11:59 dwausmiechy napisała: > Nie rozumiem jak można mnie tak pomylić?!? (foch) - Biję się w piersi, że zbyt pobieżnie czytałem posty "no..no..no..". Może zasugerował mnie nick w zestawieniu z przeciągłym "nooooooo", które wciąż mam w pamięci. :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: do Z.uśmiechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:06 Może zbyt pobieżnie, a może ja tu po prostu rzadko piszę:) Rzadko pisuję, chociaż jest to moje pierwsze i ostatnie forum , do którego się przywiązałam, ale atmosfera wprowadzana przez złośliwe uśmiechy bardzo mnie zniechęca. Kiedyś to było naprawdę miłe forum, jednak to rzeczywiście już przeszłość...Dziś szaleją na nim osoby dramatycznie poszukujące orgazmów:), których realny brak powoduje widoczne napięcie nerwowe:))) Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: do Z.uśmiechem 05.04.08, 12:22 Uśmiech! Ty złośliwy jesteś!:)) I orgazmu nie dostaniesz za karę.:)) Mnie zniechęca bardziej działalność resztek sekty, która tu kilkanaście miesięcy temu zapuściła korzenie i wygryzła na dobre stałych bywalców. Gdzież to forum sprzed lat ach gdzież... chlip. Juz nawet wierszem nikomu się rozmawiać nie chce. Zieew przedobiadowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: do Z.uśmiechem 05.04.08, 12:22 z.usmiechem napisał: > Może zasugerował mnie nick w zestawieniu z przeciągłym "nooooooo", > które wciąż mam w pamięci. :)). Pierwsze słyszę! Może mnie z kimś mylisz??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: do Z.uśmiechem 05.04.08, 12:01 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Dziękuję, ale ja to ja:) > Dla Twojej informacji- nie jesteś bystry. Dwauśmiechy zwraca się do rozmówców z > małej litery, według mnie to nietakt i chociażby dlatego jestem zdegustowana > Twoją pomyłką:( - nie nadymaj się tak ślicznoto, bo jeszcze ci się coś wypsnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: do Z.uśmiechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:08 Dziękuję za troskę, ale skieruj ją ku wdzięczniejszemu obiektowi. Nie nadymam się, tylko mogę sobie nie życzyć. Mogę? No to super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: do Z.uśmiechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:10 "Slicznoto":P Ale jesteś pretensjonalny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: To mój ostatni 02.04.08, 21:46 Haha , chciałbyś. Tylko mi nie mów że się w Małaszyńskim zakochałeś bo to nawet na mnie za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś