Gość: kaska IP: *.elpos.net / *.elpos.net 14.03.05, 18:10 jesli byscie musieli wybrac pomiedzy matka a zona kogo bycie wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kitek Re: pytanie do facetow IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.05, 18:14 fakt ze nie jestem facetem ale cos gorszego chyba 100 x niz ostatni dupek wybralby swoja mamusie, chociaz wlasna tesciowa uwielbiam wrecz i apsolutnie nie mam nic do niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: pytanie do facetow IP: *.elpos.net / *.elpos.net 14.03.05, 18:24 no wlasnie bo moj narzeczony niedlugo przyszy maz dzis mi cos takiego powiedzial zebym nigdy nie kazala mu wybierac miedzy mna a jego matka i podal nawet przyklad ze jak sobie cos zaplanujemy i jego matka zadzwoni np. 2 h po tym planowaniu zeby on gdzies ja zawiozl to on to zrobi a pozniej mna sie zajmie, bo on jej wiele zawszecza to ja sie zastanawiam gdzie ona byla jak on wpadl w nieodpowiednie towarzystwo, gdzie ona byla jak rzucal szkole, wtedy sie ja pojawilam dzieki moim przekonywaniom zdal mature dostal sie na studia i dalej studiuje, pokazalam mu tez ze mozna inaczej zyc niz do tej pory zyl. a on mi z takim tekstem wyskakuje? zastanawiam sie czy jest dobrym materialem na meza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: pytanie do facetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:17 Głupszego pytania nie słyszałam od...nie pamietam kiedy. No ale potem przeczytałam ciąg dalszy i wszystko się wyjaśniło. Tu nie chodzi o dokonywanie wyborów. Masz po prostu faceta uzależnionego od matki i to chyba jest twój problem. W tej sytuacji albo pogodzisz się z tym, że zawsze będziesz "tą drugą", albo szukaj mowego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: pytanie do facetow IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.05, 19:36 Wybierać między matką a żoną? Oczywiście wybieram kochankę!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś