Gość: underworld3 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 17:17 Polecam e-darling, sympatia, my dwoje. Zapraszam na stronę monrewv.info/news0062.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casanowa84 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 16:09 Polecam nowy portal FlirtCard.pl Nowy portal z ciekawym pomysłem , można sobie wydrukować za darmo specjalna flirtcard z hasłami i wręczyć lasce lub chłopakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
inka650 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 27.09.11, 18:13 Zalogowałam się na flirtcard.pl jakiś miesiąc temu kiedy się zrobiło o nim głośno. Na początku ciężko jest się rozeznać, ale ogólnie szybko się go uczy. Aktywnosc uzytkownikow jest spora, praktycznie nie ma zadnych platnosci, mozna smialo sie poruszac po portalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.play-internet.pl 01.08.11, 22:22 Polecam portal Nowe Znajomości jest to bardzo prosty portal randkowy w którym można odnaleźć przyjaciela bądź miłość swojego życia. Idealnie stworzony dla dojrzałych osób, prosty panel sprawia że można swobodnie surfować Polecam osobiście www.noweznajomosci.pl Według mnie jest najlepszym portalem www.noweznajomosci.pl Polecam Nowe Znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olano Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 01:35 Polecam portal Tekst linka. dlaczego? Fajna atmosfera, prostota interfejsu, dobry kontakt z adminem Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olana Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 01:36 Polecam portal Nowe Znajomości. dlaczego? Fajna atmosfera, prostota interfejsu, dobry kontakt z adminem Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysiaczek90 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 13:36 FlirtCard.pl Nowy serwis pozwalający poznawać ludzi w sieci i w realu za pomocą specjalnych wizytówek.Taką kartę możemy wręczyć osobie przypadkowo spotkanej lub wysłać ją wybranej osobie dyskretnie w sieci. To portal, który ułatwia wielu osobom wykonanie tego najtrudniejszego pierwszego kroku. Wchodząc na serwis, na podstawie kodu spisanego z otrzymanej karty na profil danej osoby mamy pewność, że nikt nas nie oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erandki.com.pl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.10.11, 15:07 Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do rejestracji na Nowym Darmowym Portalu Randkowym! Korzystanie z serwisu jest darmowe bez żadnych opłat. erandki.com.pl-Darmowy Portal Randkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 77.242.232.* 15.10.11, 22:26 szczerze mowiac to stosowałem dwoch - badoo.pl i flirtcard.pl . To pierwsze niestety mi się znudzilo po 3 miesiacach. mały doplyw nowych ludzi z okolicy. ten drugi serwis zdecydowanie lepszy, świeższy i z pomysłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avara Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 195.205.171.* 11.06.12, 01:27 www.polpages.co.uk dating portal randkowy dla polaków mieszkających za granicą. Jak też chcących poznać obcokrajowca. Darmowa rejestracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 17:19 A ja śmiało mogę polecić www.zakochasz.pl Koleżanka poznała tam faceta i są razem. Ja też założyłam sobie niedawno tam konto i jest całkiem sympatycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 19:19 Dobry portal to biuro matrymonialne Godiva. www.godiva.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 20:17 polecam e-serca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.nette.pl 26.10.11, 09:32 Z portali randkowych polecam "My dwoje",a jesli ktos szuka bardziej powaznie -polecam tradycyjne katolickie biuro matrymonialne(Lubelskie),nie dla wszystkich,ale jest bezpieczniej (przez internet zwabiłam kilku niebezpiecznych mężczyzn) i ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 18.12.11, 01:03 Gość portalu: samotna napisał(a): > Z portali randkowych polecam "My dwoje",a jesli ktos szuka bardziej powaznie - > polecam tradycyjne katolickie biuro matrymonialne(Lubelskie),nie dla wszystkich, > ale jest bezpieczniej (przez internet zwabiłam kilku niebezpiecznych mężczyzn) > i ciekawiej. Dlaczego akurat katolickie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warum? Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.static.korbank.pl 23.12.11, 04:34 No właśnie, czemu akurat katolickie? Co, uważasz, że na ogólnych portalach nie można poznać nikogo, kto myśli poważnie o związkach? A jak ktoś nie jest katolikiem?:) Chociażby mydwoje o którym piszesz, to nie jest typowy randkowy portal, bardziej matrymonialny i tam właśnie można spotkać takie osoby, o których chyba myślisz, czyli szukające stałego związku. Czy może katolickie polecasz z jakiegoś innego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexromance.eu sexromance.eu IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 21:13 polecam sexromance.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.rdnet.pl 26.10.11, 22:34 www.moja-sympatia.pl/ strona gdzie randkujesz, rozmawiasz, poznajesz ciekawych ludzi i przy okazji wygrywasz za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexromance.eu sexromance.eu IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 08:58 sexromance.eu jest częścią największej randkowej sieci online i jedną z największych w świecie społeczności dla dorosłych. Możesz znaleźć tu swoich przyjaciół, współpracowników, sąsiadów i oczywiście całkiem nieznajomych pragnących spotkać kogoś nie tylko online. Nasze hasło: Europa i randki bez granic! Odpowiedz Link Zgłoś
waltana Re: sexromance.eu 16.11.11, 13:29 A ja poleciłabym mydwoje. Z początku nie byłam do niego przekonana, bo niby dlaczego ktoś za mnie decyduje kto do mnie pasuje, a kto nie. Ale z biegiem czasu przekonałam się do tego typu praktyki, ponieważ faktycznie jest to pomocne. Jednak wyniki testu osobowości są na tyle niezłe, że faktycznie ci faceci, których mi polecają spełniają część moich potrzeb. A nie spotkałam się jeszcze na innym portalu, żeby można było sortować oferty według odległości miejsca zamieszkania, fajne to, bo jednak miejsce zamieszkania jest dla mnie dość istotnym elementem... No i w końcu dodali możliwość wysyłania uśmieszku czy buziaka, tego mi brakowało wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii SexRomance.Eu IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 07:58 wpisz w Google hasło sex romance eu i znajdziesz Europejski portal randkowy - Europa i randki bez granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrula Pokryjomu.pl jeśli randki mają się udać IP: *.jmdi.pl 21.11.11, 23:32 anonse towarzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 195.205.171.* 04.12.11, 01:44 Zajrzyj na www.polpages.co.uk polsko-brytyjski portal randkowy. Duzo zarejestrowanych osob z Polski i z UK. Ostatnio dzieki tam zawartym znajomosciom moglem m.in. bardzo tanio zwiedzic Londyn. Ew. Szczegoly na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.ite.pl 21.12.11, 16:25 Oj jest tego dużo, co widać z powyższej konwersacji. Ostatnio wpadłam na TylkoRazem.pl Tekst linka Darmowy portal w którym znajdują się ludzie po 30stce. Poki co jest OK, nie trafiłam jeszcze na żadnych zboków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof 41 lat Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 195.205.171.* 24.12.11, 22:39 Ja od pewnego czasu jestem na www.polpages.co.uk Jest to portal randkowo matrymonialny. Dla Polaków mieszkających w Polsce, jak również w UK. Darmowa rejestracją. Serwis bardzo przyjazdny dla nowego użytkownika. Można poznać ludzi szukających poważnego związku, jak i też chcących tylko "porandkować". Ja jeszcze nie trafiłem na swoją wymarzoną partnerkę, ale nawiązałem kilka ciekawych znajomości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
przeme-k1976 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 25.12.11, 09:06 Akurat tego portalu nie znam, ale na szczęście nie muszę już z żadnych portali randkowych korzystać:) Gdyby nie to, to pewnie byłbym już żonaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randkus Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.sieradz.vectranet.pl 02.01.12, 02:04 Polecam www.nlove.pl dlaczego? Bo oferty użytkowników są aktualne a strona jest moderowana Odpowiedz Link Zgłoś
calderon17 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 17.01.12, 20:37 A co powiecie o mydwoje? Widzę, że już ktoś polecał ten portal, mi właśnie koleżanka też go polecała, ale chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o nim. Miał tam ktoś założone konto? Jakieś efekty? Jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
r_oraltd Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 21.01.12, 15:24 Polecam stronę www.randkomaniak.com.pl Dodasz tutaj swój profil,zdjęcia,film oraz ogłoszenie. Jeżeli masz jakieś sugestie,pomysły również napisz. Zapisz się do naszej subskrypcji. Wszystko za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Compatible signs compatiblesigns.info IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.12, 16:07 compatiblesigns.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁOMIANA Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.box3.pl 31.01.12, 23:26 1 LUTEGO GODZINA 20:00 Wspaniała audycja radiowa na której można będzie posłuchać dobrej muzyki, pozdrowić kogoś oraz co najważniejsze nadać własny anons randkowy ZUPEŁNIE ZA DARMO! Audycje będzie można słuchać na podanym niżej adresie www.popler.tv/tomix35 Wasze anonse wysyłajcie w czasie trwania audycji na konsole pozdrowień. Link do konsoli pozdrowień : tomix.eradia.net/pozdrowienia.html PAMIĘTAJCIE ANONS MUSI ZAWIERAĆ : Podstawowe informacje na twój temat (imię, wiek, miasto z którego jesteś), informacje na temat osoby którą chciał/chciała byś poznać (np. puszysta/szczupła, wysoka/niska), oraz koniecznie musicie podać jakiś namiar do siebie np. numer telefonu, gg, skype, lub adres e-mail. TAK WIĘC ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE SAMOTNE SERDUSZKA STARTUJEMY Z RANDKAMI O GODZINIE 20:00 !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 22:58 Ostatnio trafilem na fajny artykuł o tej tematyce Portale randkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponury Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 195.205.171.* 20.02.12, 10:57 Polecam serwis ogólny www.polpages.co.uk , serwis dla lesbijek www.lesdating.co.uk , oraz serwis dla elit i vip-ów datingisland.co.uk , serwis dla homo www.bodylive.co.uk . Oczywiscie wszystkie serwisy po polsku. Ja osobiście korzystam z tego pierwszego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
macronaldo69 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 07.03.12, 13:10 HEHE A PAMIĘTACIE FILM CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ ? I AGENCJE CZARNY LOTOS ;D UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ ZAJEBISTY PORTAL RANDKOWY I NIE TYLKO ;) www.czarny-lotos.pl czego to ludzie nie wymyślą ale jaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.broadband.greenlan.pl 17.09.12, 06:28 Osobiście korzystam i polecam:www.wierniprzyjazni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks.plank Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.12, 12:50 witka, ja Ci polecam fotoflirt.pl. stronka jest o tyle dobra, ze darmowa i maja niezlego czata oraz sporo uzytkownikow. jedyne mankamenty to to ze zostala troche zle przetlumaczona i (rzadko bo rzadko) wpada to w oko. z reszta zobacz sam: www.fotoflirt.pl pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krapciata Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 05.04.12, 11:37 Znasz np. to sympatie.eu/ ? Nic się nie płaci i można być anonimowym. Nie widzę tylko info ile mają zarejestrowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5rych Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 10:58 witasuplement.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusek73 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 23.04.12, 22:19 na tym portalu jest serialowa brzydula skąpo ubrana a portal suuuper kaktusek.com/brzydula Odpowiedz Link Zgłoś