Dodaj do ulubionych

cholerny piątek

IP: *.chte.put.poznan.pl 11.01.02, 14:12
No i znowu historia sie powtarza. Piatek, karnawał - ludzie bedą bedą szaleć do
białego rana, kochać sie a ja pewnie poraz kolejny spędzę wieczór przed
telewizorem albo komputerem. Już mam powoli dość.
Obserwuj wątek
    • Gość: mojarada Re: cholerny piątek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 14:17
      Upatrz sobie jakas niezbyt atrakcyjna dziewczyne i idzcie razem na dyskoteke.
      Bawcie sie jak umiecie, ale kochanie sie radze odłozyc na kolejne randki.
      Pozdrawiam!
    • ellen Od słów do czynów 11.01.02, 15:05
      Pora to zmienić.
      W samym internecie jest tyle dziewczyn, że na pewno co najmniej 2 na 10 zechcą
      przyjąć Twoją propozycję spędzenia wieczoru.
      Próbuj więc. Powodzenia.
    • Gość: zabulija Re: cholerny piątek IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 11.01.02, 16:31
      Hej nie przejmuj sie - ludzie szaleja, bawia sie do samego rana, kochaja i
      smieja nie tylko w piatki i w karnawale...Dzieki Bogu - ale wiesz, nie pozwol,
      zeby to akurat ten dzien i ten okres jakos na Ciebie wplywal depresyjnie!!
      Jutro jest super sobota, a karnawal konczy sie juz podobno niedlugo :))
      pzdr
    • charlize Re: cholerny piątek 11.01.02, 17:25
      Gość portalu: deMarko napisał(a):

> No i znowu historia sie powtarza. Piatek, karnawał - ludzie bedą bedą szaleć do
      >
      > białego rana, kochać sie a ja pewnie poraz kolejny spędzę wieczór przed
      > telewizorem albo komputerem. Już mam powoli dość.

To zupełnie tak jak ja. Najbardziej mi żal, ach, po prostu zazdrość mnie zżera,
      że inni będą się kochać. A kiedy ja? Jednego jestem pewna: na pewno nie w
      przyszły piątek :-(
      • Gość: deMarko Re: cholerny piątek IP: *.chte.put.poznan.pl 14.01.02, 12:06
        Miło słyszeć, że kogoś trapią podobne dylematy. Tylko czy to coś zmienia? Na
        szczęście udało mi się jakoś dożyć do poniedziałku i do klejnego piątku bedę
        zajęty pracą.
        • ronja Re: cholerny piątek 14.01.02, 15:40
          A przyjaciele, przyjaźń, imprezy, szaleństwo, sporty wszelakie!!!!!!
          Czekając też się można bawić!!!!!
        • charlize Re: cholerny piątek 04.02.02, 19:49
          Wiem, dzis mamy juz poniedzialek, ale miniony piatek (1.02.2002), w moim
          przypadku, tez byl, mowiac eufemistycznie, do bani. Ciekawe, ile ich jeszcze
          bedzie?! Mysle, ze - niestety - spoooooooro, cholera!!!
    • charlize Re: cholerny piątek 18.01.02, 23:19
      Nie wiem jak Ty, deMarko, ale u mnie bez zmian. Cholera!
    • Gość: jenko Re: cholerny piątek IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.01.02, 00:22
      Ja nie mam żadnych wiadomości
    • charlize Re: cholerny piątek 25.01.02, 18:27
      To juz piatek? Jak ten czas leci, a u mnie... bez zmian. Nikt nie przytuli,
      nikt nie pokocha, nawet na zadne karnawalowe bale sie nie wybieram.
      • Gość: ? Re: cholerny piątek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 12:03
        siedziałam na czacie i przez cztery godziny rozmawiałam z człowiekiem, którego
        kilka dni wcześniej tu poznałam. Był to jeden z przyjemniejszych piątków w
        ostatnim czasie. Zamiast płakać i użalać sie nad sobą spróbuj poszukać kogos w
        ten sposób. Życzę szczęścia :))))))
        • Gość: Pom Re: cholerny piątek IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 21:07
          deMarko, dobrze, że chcesz wyjść i ise bawić. Inni już nawet nie mają ochoty.
          Taki marazm i przygnębienie.
          Nie mówię o sobie:) Ja to chętnie i natentychmiast, ale uziemniona jestem no i
          o karnawale tylko pomarzyć.
          No, dziewczyny! Ktora idzie z deMarko na imprezkę?:)
        • charlize Re: cholerny piątek 05.02.02, 12:54
          Gość portalu: ? napisał(a):

> siedziałam na czacie i przez cztery godziny rozmawiałam z człowiekiem, którego
          > kilka dni wcześniej tu poznałam. Był to jeden z przyjemniejszych piątków w
          > ostatnim czasie. Zamiast płakać i użalać sie nad sobą spróbuj poszukać kogos w
          > ten sposób. Życzę szczęścia :))))))

Ja tez swego czasu myslalam, ze moze czat to bedzie jakies rozwiazanie, zeby
          przelamac samotnosc. Poznalam kilka interesujacych osob. Okazalo sie jednak, ze
          wcale nie tak latwo przniesc znajomosc ze swiata wirtualnego do realnego. Raz
          nawet mi sie udalo. Przez kilka miesiecy bylam naprawde szczesliwa. Ale to juz
          sie skonczylo, wiec pozwol mi plakac i uzalac sie nad soba. Nie wiem, jak dlugo
          czatujesz, ale jesli jestes debiutantka, to zapewniam Cie, ze euforia minie.
          Zycze wszystkiego dobrego.
    • a_g Re: cholerny piątek 26.01.02, 12:19
      No to się wybierz do kina - podobno "Droga do Kandaharu" jest godna uwagi.
      Powiem Ci, że i tak masz lepiej niż ja, bo muszę zakuwać do 4 egzaminów, jakoże
      sesja zaczyna się w poniedziałek. Ale co tam - studia to rewelacyjna rzecz :)))

Pozdrawiam!!!
    • Gość: Agaciaa Re: cholerny piątek IP: *.DU1.srv.t-online.de 04.02.02, 21:53
      Nie tylko Ty Slonko, nie tylko Ty...

Pozdrawiam,
      Agaciaa
      • sombre Cholerne cholerstwo 05.02.02, 00:58
        Już ja tam wolałbym zakuwać do 4 egzaminów niż... kołować i kołować nad celem
        który magisterką się zwie... I robić coraz mniejsze kółka, ale wciąż kołować.

Pozdrawiam Agacięę
        zaaaspany ;)
        • Gość: Agaciaa Re: Cholerne cholerstwo IP: *.DU1.srv.t-online.de 05.02.02, 10:53
          ..i ja pozdrawiam ciagle spiacego Pana Sombre.... moze w koncu opowiesz mi te sny, z ktorych nie chcesz sie
          przebudzic..., hm?
          • Gość: sombre Re: Cholerne cholerstwo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 23:16
            Może....
            Ale teraz to raczej szkoda gadać, same koszmary uniwersyteckie
            Póki co....idę spać
            Pozdrowienia :))
          • Gość: sombre przez sen IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 23:33
            Agaciaa....Ty masz przecież dzisiaj imieniny.
            Czyż nie tak?
            All the best!
            :))
            • Gość: Agaciaa Re: przez sen IP: *.DU1.srv.t-online.de 06.02.02, 08:36
              Slicznie dziekuje za pamiec Sombre... :)

• Gość: c00l Re: cholerny piątek - ruszac do boju !!! IP: 195.116.92.* 06.02.02, 13:36
      Ponuraki i internetomaniaki... Ruszac do boju

deMarko - rusz sie i wychyl glowe z norki! Chec poznania kogos jest obustronna -
      wiec w czym problem wybrac sie gdzies?
      Jeak nie masz z kim to ruszaj sam - przez pierwsze 10 min wydawac ci sie bedzie
      ze wszyscy sie gapia, ale potem (no i moze po 2piwkach) juz nie.
      A kto wie co przyniesie taki wieczor????
      • Gość: deMarko Re: cholerny piątek - c.d. IP: *.chte.put.poznan.pl 07.02.02, 15:22
        Dziekuje, za wszystkie dobre rady. Problem w tym, że ja to wszystko wiem i to
        niestety nic nie zmienia a za 2 dni kolejny cholerny piatek a wkrótce cholerna
        wiosna.
        • charlize Re: cholerny piątek - c.d. 07.02.02, 15:46
          Gość portalu: deMarko napisał(a):

> Dziekuje, za wszystkie dobre rady. Problem w tym, że ja to wszystko wiem i to
          > niestety nic nie zmienia a za 2 dni kolejny cholerny piatek a wkrótce cholerna
          > wiosna.

Wlasnie, cholera!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka