Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 10:26 Kobiet się o wiek nie pyta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:29 Cześć stary! ależ ja się za Tobą stęskniłam:-) Nie miałam komu dokuczać;-) U Ciebie wszysko Ok ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 10:32 Ooo przynajmniej jedna duszyczka za mną tęskni. :))) U mnie jesień, to znaczy czas refleksji, spowolnienie funkcji życiowych, niedźwiedzie zasypianie, gradobicie i koklusz z klanu... :)) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:38 A czy niedźwiedź przygotował już zapasy na zimę, wymościł siankiem legowisko, przygotował się do nadchodzącej srogiej zimy ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 10:43 > A czy niedźwiedź przygotował już zapasy na zimę, wymościł siankiem legowisko, > przygotował się do nadchodzącej srogiej zimy ?:-) Nie. Kupił prozac... oraz inne leki z gatunku psychotropowych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:53 Zgłupiałeś ?? No, ale jakbym Cię trochę nie znała, to może uwierzyłabym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 10:57 mandaryn_ka napisała: > Zgłupiałeś ?? No, ale jakbym Cię trochę nie znała, to może uwierzyłabym;-) Chciałem sobie zmienić osobowość, a podobno prozac to potrafi. Zawsze chciałem być złotowłosą dziewczynką z warkoczykami o lesbijskich preferencjach hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:00 Z pierwszą cząścią wypowiedzi mogę się zgodzić:-)fajnie jest być dziewczynką ze złotymi warkoczykami:-) a z dalszą dot. lesbijskich zapędów...hmmm, to takie niesmaczne, błeeee, ale masz upodobania:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:02 > Z pierwszą cząścią wypowiedzi mogę się zgodzić:-)fajnie jest być dziewczynką ze > > złotymi warkoczykami:-) > a z dalszą dot. lesbijskich zapędów...hmmm, to takie niesmaczne, błeeee, ale > masz upodobania:-( Nie lubisz kobiet M.? Kobiety są cudowne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:11 Lubię je jako koleżanki, przyjaciółki, siostry...i tylko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:14 mandaryn_ka napisała: > Lubię je jako koleżanki, przyjaciółki, siostry...i tylko :-) Ok sister, ale tracisz wiele :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:17 Ha, ha, ha...głuptas!! :-) A Ty tracisz wiele, nie gustując w facetach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:20 mandaryn_ka napisała: > Ha, ha, ha...głuptas!! :-) > A Ty tracisz wiele, nie gustując w facetach;-) A co tu do tracenia? bleeee, wszędzie włochy i coś tam dynda nie wiadomo po co... bleeee :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:26 Mmmm, nie znasz się...gapo! Takie cudowne męskie, umięśnine ciało, silne ramiona, pewne siebie spojrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:29 mandaryn_ka napisała: > Mmmm, nie znasz się...gapo! > Takie cudowne męskie, umięśnine ciało, silne ramiona, pewne siebie spojrzenie.. > . Wystarczy mi moje własne, umięśnione ciało. Wolę coś delikatnego, zwiewnego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:32 Tak? To proponuję, abyś kupił sobie jedwabną apaszkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:47 mandaryn_ka napisała: > Tak? To proponuję, abyś kupił sobie jedwabną apaszkę;-) A cóż ma pospolity jedwab do kobiecej skóry?! To porównanie to skandal!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:58 Czego by nie rzec o jedwabiu, napewno nie to, że jest - pospolity :-) A to, że porównywany do kobiecego ciała...Przecież to nie kobiety tak twierdzą, tylko mężczyźni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 12:02 > Czego by nie rzec o jedwabiu, napewno nie to, że jest - pospolity :-) > A to, że porównywany do kobiecego ciała...Przecież to nie kobiety tak twierdzą, > > tylko mężczyźni... To tylko jeszcze jeden argument przeciwko nim. Kiepskie porównania hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:58 Buuuu, a co jest dla Ciebie porównaniem >niekiepskim< ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 13:07 mandaryn_ka napisała: > Buuuu, a co jest dla Ciebie porównaniem >niekiepskim< ?? Tutaj porównanie nie jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:13 Hmmm, może i tak nie znam się na tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 13:15 mandaryn_ka napisała: > Hmmm, może i tak nie znam się na tym... Dotknij teraz swojej dłoni to się poznasz M. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:18 Nie muszę w ten sposób poznawać siebie, znam siebie doskonale:-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:28 sadzac z wpisow - nieduzo. najmlodszy jeszt zahedan i krawca:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:55 taka_tam napisała: > skończyłam osiemnaście :-))) a ja prawie 2 razy tyle skończyłem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:04 Oj Hetakusie, to Ty już dojrzały i doświadczony facet jesteś:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:23 meg25 napisała: > Oj Hetakusie, to Ty już dojrzały i doświadczony facet jesteś:)))) Pewnie, że tak, może nawet za bardzo ! Ale duch we mnie młody mimo różnych życiowych rozterek... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:01 Ale to właśnie one sprawiają, że dojrzewamy i... stajemy się interesujący:))) A młody duch? To jest właśnie to!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:15 meg25 napisała: > Ale to właśnie one sprawiają, że dojrzewamy i... stajemy się interesujący:))) > A młody duch? To jest właśnie to!:)))) No i zapomniałem dodać, że tak w ogóle to jestem bardzo fajny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:22 hetacus napisał: > No i zapomniałem dodać, że tak w ogóle to jestem bardzo fajny :)))) O, co do tego nie miałam wątpliwości:))))) I skromny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:25 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > No i zapomniałem dodać, że tak w ogóle to jestem bardzo fajny :)))) > > O, co do tego nie miałam wątpliwości:))))) I skromny;)) ...ponadto: miły, serdeczny, otwarty, z klasą, na poziomie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:28 Ciepły, czarujący, czuły, inteligenty...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:32 meg25 napisała: > Ciepły, czarujący, czuły, inteligenty...:)))) Trafiłaś w samo sedno ! Ocena taka jakbyśmy się znali od lat. Jedno jest pewne - Mag zna się na ludziach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:33 hetacus napisał: > meg25 napisała: > > > Ciepły, czarujący, czuły, inteligenty...:)))) > > Trafiłaś w samo sedno ! Ocena taka jakbyśmy się znali od lat. Jedno jest pewne > - > > Mag zna się na ludziach :)))) Meg oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:34 Dziękuję, trochę już żyję na tym pięknym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:37 meg25 napisała: > Dziękuję, trochę już żyję na tym pięknym świecie... ale wciąż masz 18 lat i jesteś czarująca ! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:53 meg25 napisała: > Kobieta jak wino... Hetakusie:))) Czy wino może być czarujące ? Bo kobieta na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:56 hetacus napisał: > Czy wino może być czarujące ? Bo kobieta na pewno :) Wino może być smakowite, kobieta też...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:59 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > Czy wino może być czarujące ? Bo kobieta na pewno :) > > Wino może być smakowite, kobieta też...:))) O tak ! Tu pełna zgoda ! Ale przypomniałem sobie,że i wino może być czarujące. Widziałem gdzieś butelkę z napisem "Czar PGR - u". Chciaż słowo wino jest chyba nadużyciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:03 hetacus napisał: > O tak ! Tu pełna zgoda ! > Ale przypomniałem sobie,że i wino może być czarujące. Widziałem gdzieś butelkę > z napisem "Czar PGR - u". Chciaż słowo wino jest chyba nadużyciem :) Mam nadzieję, że jestem bardziej czarująca:)))) A co do nadużycia - pełna zgoda!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:07 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > O tak ! Tu pełna zgoda ! > > Ale przypomniałem sobie,że i wino może być czarujące. Widziałem gdzieś > butelkę > > z napisem "Czar PGR - u". Chciaż słowo wino jest chyba nadużyciem :) > > Mam nadzieję, że jestem bardziej czarująca:)))) > A co do nadużycia - pełna zgoda!:)) Ha, ha, ha ! Jeśli mam Cię przyrównywać do wina, to bardziej pasuje mi jakieś wino (mniejsza o nazwę) z winnic z najpiękniejszych miejsc świata - czyli Toskanii i Umbrii Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:12 hetacus napisał: > Ha, ha, ha ! Jeśli mam Cię przyrównywać do wina, to bardziej pasuje mi jakieś > wino (mniejsza o nazwę) z winnic z najpiękniejszych miejsc świata - czyli > Toskanii i Umbrii Pachnące, czarujące i smakowite - no cóż, to cała ja...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:32 hetacus napisał: > Ja też znam się na ludziach :))) Na ludziach ogólnie, czy szczególnie na kobietach?:)) W każdym razie jest to kolejna Twoja zaleta!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:34 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > Ja też znam się na ludziach :))) > > Na ludziach ogólnie, czy szczególnie na kobietach?:)) > W każdym razie jest to kolejna Twoja zaleta!:))) Na pewno poznałem się na Tobie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:39 hetacus napisał: > Na pewno poznałem się na Tobie !!! Jesteś pewien Hetakusie??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:47 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > Na pewno poznałem się na Tobie !!! > > Jesteś pewien Hetakusie??:))) No, może nie tak całkiem do końca :))) W końcu, jeśli sam siebie całkiem znam to nie będę do końca jednoznacznie oceniał innych. Ale bardzo lubię czytać Twoje posty i naprawdę myślę, że jesteś dziewczyną z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:00 hetacus napisał: > Ale bardzo lubię > czytać Twoje posty i naprawdę myślę, że jesteś dziewczyną z klasą. Zacytowałam specjalnie, żeby jeszcze raz to zobaczyć;))) Lubię Cię Hetakusie, czy czujesz dzisiaj ciepełko?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:04 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > Ale bardzo lubię > > czytać Twoje posty i naprawdę myślę, że jesteś dziewczyną z klasą. > > Zacytowałam specjalnie, żeby jeszcze raz to zobaczyć;))) > Lubię Cię Hetakusie, czy czujesz dzisiaj ciepełko?:)) No to też załączę ten cytat ! Powiem tak: ciepełka nie czuję, ale mam wrażenie, że za wielką czarną chmurą dostrzegam maleńki promyk słoneczka. Może się on całkiem schowa, a może chmura pójdzie sobie precz... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:13 Jeśli chcesz, to zaczaruję tę chmurę, żeby sobie poszła i najlepiej nigdy nie wracała. Promyczek słońca rozbłyśnie, zaświeci, ogrzeje Cię i... będziesz szczęśliwy. Tylko musisz w to mocno wierzyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:16 Staram się mocno wierzyć, a jak Ty przegonisz chmurę to świat i zycie staną przede mną otworem. Dzięki Meg ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:21 hetacus napisał: > Staram się mocno wierzyć, a jak Ty przegonisz chmurę to > świat i zycie staną przede mną otworem. Dzięki Meg ! Uważaj, już zaczynam czarować!:)) Pamiętaj, że możesz jeśli wierzysz, że możesz... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:24 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > Staram się mocno wierzyć, a jak Ty przegonisz chmurę to > > świat i zycie staną przede mną otworem. Dzięki Meg ! > > Uważaj, już zaczynam czarować!:)) > Pamiętaj, że możesz jeśli wierzysz, że możesz... W najbliższych dniach powiem Ci czy jesteś dobrą czarodziejką. Mam nadzieję, że tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:30 Ja też mam nadzieję, że moje czary zadziałają. I wiesz co? Żeby wzmocnić ich działanie codziennie będę myślała o tym, żeby Ci się powiodło. No i czekam na dobre wiadomości...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:32 meg25 napisała: > Ja też mam nadzieję, że moje czary zadziałają. I wiesz co? Żeby wzmocnić ich > działanie codziennie będę myślała o tym, żeby Ci się powiodło. No i czekam na > dobre wiadomości...:)))) Nigdy bym się nie spodziewał, że wsparcie osób znanych tylko z internetu (i to tylko z pseudonimów)może tak bardzo pomagać. Jeszcze raz dziękuję Meg ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:18 a mnie do tych 2 razy tyle sporo brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 08:43 Kobieta ma tyle lat, na ile sie czuje :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 08:50 Otóż to:-) Czasami czuję się na 11, np. wtedy kiedy wchodzę na leszczynę i zrywam orzechy laskowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 09:19 Poczucie wieku kobiety zalezy od wielu czynnikow, od mezczyzny w jej bezposrednim otoczeniu, od poranka, od nastroju ... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 09:27 od usposobienia, nastawienia do życia, siły charakteru, umiejętności radzenia sobie z przeciwnościami losu, od nastwienia do ludzi, do życia, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 10:16 Tak, tak, tak to Pan Tik-Tak i jego mały świat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 10:18 Nie chcesz, nie wierz, ale potem nic juz nie mow :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 10:26 Hmmm...:-( Dobrze, skoro tak bardzo chcesz, to zamykam buzię na kłudkę, a klucz wrzucam do jeziora... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 13:34 Mandaryn_ko :-) a ja i tak klucz ow rzeczony wylowie :-)))))) i klodke otworze ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 13:48 Hmmm... A jak się utopisz ?? :-( Może niech tam sobie leży, bo... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 13:56 Mandaryn_ko :-) by odnalezc klucz do Ciebie, zaryzykuje, poniewaz inaczej nie bedzie Cie mozna otworzyc ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 14:03 Ale jak się utopisz, to... już nikogo Ci się nie uda otworzyć, nie tylko mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 14:06 A co to, ja wytrch jakis jestem, czy co? Jak juz cos, to sie zwac Kluczem moge, TYM Kluczem ... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 14:10 Kluczem do serc niewieścich ...?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 14:15 No ładnie, dla Ciebie to tylko przedmioty ? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 ??? 08.10.03, 14:18 Mandaryn_ko :-) napisalem `przymioty´:-))) A kobieta jest zywa, bo czuje i kocha :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 ??? 08.10.03, 14:30 Mandaryn_ko :-) czyzby nie byla to prawda? Kobiety niczym kamienne posagi? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ??? 08.10.03, 14:32 Nie wiem ... Ja chcę juz iść do domku...:-( Zimno tu jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 ??? 08.10.03, 15:46 Zaraz napalimy w kominku, skory cieple przyszykujemy do raczki damy Ci kubeczek goracego miodu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś