Dodaj do ulubionych

Ile macie lat?

07.10.03, 09:26
Obserwuj wątek
    • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 10:26
      Kobiet się o wiek nie pyta :))
      • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:29
        Cześć stary! ależ ja się za Tobą stęskniłam:-) Nie miałam komu dokuczać;-)
        U Ciebie wszysko Ok ??
        • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 10:32
          Ooo przynajmniej jedna duszyczka za mną tęskni. :)))
          U mnie jesień, to znaczy czas refleksji, spowolnienie funkcji życiowych,
          niedźwiedzie zasypianie, gradobicie i koklusz z klanu... :)) itd.
          • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:38
            A czy niedźwiedź przygotował już zapasy na zimę, wymościł siankiem legowisko,
            przygotował się do nadchodzącej srogiej zimy ?:-)
            • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 10:43
              > A czy niedźwiedź przygotował już zapasy na zimę, wymościł siankiem legowisko,
              > przygotował się do nadchodzącej srogiej zimy ?:-)

Nie. Kupił prozac... oraz inne leki z gatunku psychotropowych :)))
              • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:53
                Zgłupiałeś ?? No, ale jakbym Cię trochę nie znała, to może uwierzyłabym;-)
                • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 10:57
                  mandaryn_ka napisała:

> Zgłupiałeś ?? No, ale jakbym Cię trochę nie znała, to może uwierzyłabym;-)

Chciałem sobie zmienić osobowość, a podobno prozac to potrafi. Zawsze chciałem
                  być złotowłosą dziewczynką z warkoczykami o lesbijskich preferencjach hehe :)))
                  • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:00
                    Z pierwszą cząścią wypowiedzi mogę się zgodzić:-)fajnie jest być dziewczynką ze
                    złotymi warkoczykami:-)
                    a z dalszą dot. lesbijskich zapędów...hmmm, to takie niesmaczne, błeeee, ale
                    masz upodobania:-(
                    • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:02

> Z pierwszą cząścią wypowiedzi mogę się zgodzić:-)fajnie jest być dziewczynką
                      ze
                      >
                      > złotymi warkoczykami:-)
                      > a z dalszą dot. lesbijskich zapędów...hmmm, to takie niesmaczne, błeeee, ale
                      > masz upodobania:-(

Nie lubisz kobiet M.? Kobiety są cudowne :)))
                      • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:11
                        Lubię je jako koleżanki, przyjaciółki, siostry...i tylko :-)
                        • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:14
                          mandaryn_ka napisała:

> Lubię je jako koleżanki, przyjaciółki, siostry...i tylko :-)

Ok sister, ale tracisz wiele :)))
                          • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:17
                            Ha, ha, ha...głuptas!! :-)
                            A Ty tracisz wiele, nie gustując w facetach;-)
                            • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:20
                              mandaryn_ka napisała:

> Ha, ha, ha...głuptas!! :-)
                              > A Ty tracisz wiele, nie gustując w facetach;-)

A co tu do tracenia? bleeee, wszędzie włochy i coś tam dynda nie wiadomo po
                              co... bleeee :)))
                              • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:26
                                Mmmm, nie znasz się...gapo!
                                Takie cudowne męskie, umięśnine ciało, silne ramiona, pewne siebie spojrzenie...
                                • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:29
                                  mandaryn_ka napisała:

> Mmmm, nie znasz się...gapo!
                                  > Takie cudowne męskie, umięśnine ciało, silne ramiona, pewne siebie
                                  spojrzenie..
                                  > .

Wystarczy mi moje własne, umięśnione ciało. Wolę coś delikatnego, zwiewnego :)))
                                  • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:32
                                    Tak? To proponuję, abyś kupił sobie jedwabną apaszkę;-)
                                    • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 11:47
                                      mandaryn_ka napisała:

> Tak? To proponuję, abyś kupił sobie jedwabną apaszkę;-)

A cóż ma pospolity jedwab do kobiecej skóry?! To porównanie to skandal!!! :))))
                                      • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:58
                                        Czego by nie rzec o jedwabiu, napewno nie to, że jest - pospolity :-)
                                        A to, że porównywany do kobiecego ciała...Przecież to nie kobiety tak twierdzą,
                                        tylko mężczyźni...
                                        • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 12:02

> Czego by nie rzec o jedwabiu, napewno nie to, że jest - pospolity :-)
                                          > A to, że porównywany do kobiecego ciała...Przecież to nie kobiety tak
                                          twierdzą,
                                          >
                                          > tylko mężczyźni...

To tylko jeszcze jeden argument przeciwko nim. Kiepskie porównania hehe :)))
                                          • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:58
                                            Buuuu, a co jest dla Ciebie porównaniem >niekiepskim< ??
                                            • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 13:07
                                              mandaryn_ka napisała:

> Buuuu, a co jest dla Ciebie porównaniem >niekiepskim< ??

Tutaj porównanie nie jest potrzebne.
                                              • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:13
                                                Hmmm, może i tak nie znam się na tym...
                                                • Gość: Oberon Re: Ile macie lat? IP: 195.92.39.* 07.10.03, 13:15
                                                  mandaryn_ka napisała:

> Hmmm, może i tak nie znam się na tym...

Dotknij teraz swojej dłoni to się poznasz M. :))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:18
                                                    Nie muszę w ten sposób poznawać siebie, znam siebie doskonale:-)
    • messja Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:28
      sadzac z wpisow - nieduzo. najmlodszy jeszt zahedan i krawca:PPPP
    • taka_tam Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:37
      skończyłam osiemnaście :-)))
      • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:50
        Ja też - dawno temu:)))
      • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 10:55
        taka_tam napisała:

> skończyłam osiemnaście :-)))

a ja prawie 2 razy tyle skończyłem !!!
        • irysek1 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:03
          a ja cos w tych "okolicach":))
        • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:04
          Oj Hetakusie, to Ty już dojrzały i doświadczony facet jesteś:))))
          • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:23
            meg25 napisała:

> Oj Hetakusie, to Ty już dojrzały i doświadczony facet jesteś:))))

Pewnie, że tak, może nawet za bardzo ! Ale duch we mnie młody mimo różnych
            życiowych rozterek...
            • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:01
              Ale to właśnie one sprawiają, że dojrzewamy i... stajemy się interesujący:)))
              A młody duch? To jest właśnie to!:))))
              • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:15
                meg25 napisała:

> Ale to właśnie one sprawiają, że dojrzewamy i... stajemy się interesujący:)))
                > A młody duch? To jest właśnie to!:))))

No i zapomniałem dodać, że tak w ogóle to jestem bardzo fajny :))))
                • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:22
                  hetacus napisał:

> No i zapomniałem dodać, że tak w ogóle to jestem bardzo fajny :))))

O, co do tego nie miałam wątpliwości:))))) I skromny;))
                  • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:25
                    meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                    >
                    > > No i zapomniałem dodać, że tak w ogóle to jestem bardzo fajny :))))
                    >
                    > O, co do tego nie miałam wątpliwości:))))) I skromny;))

...ponadto: miły, serdeczny, otwarty, z klasą, na poziomie :))))
                    • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:28
                      Ciepły, czarujący, czuły, inteligenty...:))))
                      • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:32
                        meg25 napisała:

> Ciepły, czarujący, czuły, inteligenty...:))))

Trafiłaś w samo sedno ! Ocena taka jakbyśmy się znali od lat. Jedno jest pewne -

Mag zna się na ludziach :))))
                        • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:33
                          hetacus napisał:

> meg25 napisała:
                          >
                          > > Ciepły, czarujący, czuły, inteligenty...:))))
                          >
                          > Trafiłaś w samo sedno ! Ocena taka jakbyśmy się znali od lat. Jedno jest
                          pewne
                          > -
                          >
                          > Mag zna się na ludziach :))))

Meg oczywiście
                          • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:34
                            Dziękuję, trochę już żyję na tym pięknym świecie...
                            • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:37
                              meg25 napisała:

> Dziękuję, trochę już żyję na tym pięknym świecie...

ale wciąż masz 18 lat i jesteś czarująca !
                              • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:46
                                Kobieta jak wino... Hetakusie:)))
                                • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:53
                                  meg25 napisała:

> Kobieta jak wino... Hetakusie:)))

Czy wino może być czarujące ? Bo kobieta na pewno :)
                                  • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:56
                                    hetacus napisał:

> Czy wino może być czarujące ? Bo kobieta na pewno :)

Wino może być smakowite, kobieta też...:)))
                                    • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 12:59
                                      meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                      >
                                      > > Czy wino może być czarujące ? Bo kobieta na pewno :)
                                      >
                                      > Wino może być smakowite, kobieta też...:)))

O tak ! Tu pełna zgoda !
                                      Ale przypomniałem sobie,że i wino może być czarujące. Widziałem gdzieś butelkę
                                      z napisem "Czar PGR - u". Chciaż słowo wino jest chyba nadużyciem :)
                                      • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:03
                                        hetacus napisał:

> O tak ! Tu pełna zgoda !
                                        > Ale przypomniałem sobie,że i wino może być czarujące. Widziałem gdzieś
                                        butelkę
                                        > z napisem "Czar PGR - u". Chciaż słowo wino jest chyba nadużyciem :)

Mam nadzieję, że jestem bardziej czarująca:))))
                                        A co do nadużycia - pełna zgoda!:))
                                        • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:07
                                          meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                          >
                                          > > O tak ! Tu pełna zgoda !
                                          > > Ale przypomniałem sobie,że i wino może być czarujące. Widziałem gdzieś
                                          > butelkę
                                          > > z napisem "Czar PGR - u". Chciaż słowo wino jest chyba nadużyciem :)
                                          >
                                          > Mam nadzieję, że jestem bardziej czarująca:))))
                                          > A co do nadużycia - pełna zgoda!:))

Ha, ha, ha ! Jeśli mam Cię przyrównywać do wina, to bardziej pasuje mi jakieś
                                          wino (mniejsza o nazwę) z winnic z najpiękniejszych miejsc świata - czyli
                                          Toskanii i Umbrii
                                          • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:12
                                            hetacus napisał:

> Ha, ha, ha ! Jeśli mam Cię przyrównywać do wina, to bardziej pasuje mi
                                            jakieś
                                            > wino (mniejsza o nazwę) z winnic z najpiękniejszych miejsc świata - czyli
                                            > Toskanii i Umbrii

Pachnące, czarujące i smakowite - no cóż, to cała ja...:)))
                                            • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:21
                                              Ja też znam się na ludziach :)))
                                              • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:32
                                                hetacus napisał:

> Ja też znam się na ludziach :)))

Na ludziach ogólnie, czy szczególnie na kobietach?:))
                                                W każdym razie jest to kolejna Twoja zaleta!:)))
                                                • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:34
                                                  meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                                  >
                                                  > > Ja też znam się na ludziach :)))
                                                  >
                                                  > Na ludziach ogólnie, czy szczególnie na kobietach?:))
                                                  > W każdym razie jest to kolejna Twoja zaleta!:)))

Na pewno poznałem się na Tobie !!!
                                                  • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:39
                                                    hetacus napisał:

> Na pewno poznałem się na Tobie !!!

Jesteś pewien Hetakusie??:)))
                                                  • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 13:47
                                                    meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                                    >
                                                    > > Na pewno poznałem się na Tobie !!!
                                                    >
                                                    > Jesteś pewien Hetakusie??:)))

No, może nie tak całkiem do końca :)))
                                                    W końcu, jeśli sam siebie całkiem znam to nie będę
                                                    do końca jednoznacznie oceniał innych. Ale bardzo lubię
                                                    czytać Twoje posty i naprawdę myślę, że jesteś dziewczyną z klasą.
                                                  • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:00
                                                    hetacus napisał:

> Ale bardzo lubię
                                                    > czytać Twoje posty i naprawdę myślę, że jesteś dziewczyną z klasą.

Zacytowałam specjalnie, żeby jeszcze raz to zobaczyć;)))
                                                    Lubię Cię Hetakusie, czy czujesz dzisiaj ciepełko?:))
                                                  • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:04
                                                    meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                                    >
                                                    > > Ale bardzo lubię
                                                    > > czytać Twoje posty i naprawdę myślę, że jesteś dziewczyną z klasą.
                                                    >
                                                    > Zacytowałam specjalnie, żeby jeszcze raz to zobaczyć;)))
                                                    > Lubię Cię Hetakusie, czy czujesz dzisiaj ciepełko?:))

No to też załączę ten cytat !
                                                    Powiem tak: ciepełka nie czuję, ale mam wrażenie, że za wielką czarną chmurą
                                                    dostrzegam maleńki promyk słoneczka. Może się on całkiem schowa, a może chmura
                                                    pójdzie sobie precz...
                                                  • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:13
                                                    Jeśli chcesz, to zaczaruję tę chmurę, żeby sobie poszła i najlepiej nigdy nie
                                                    wracała. Promyczek słońca rozbłyśnie, zaświeci, ogrzeje Cię i... będziesz
                                                    szczęśliwy. Tylko musisz w to mocno wierzyć:)))
                                                  • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:16
                                                    Staram się mocno wierzyć, a jak Ty przegonisz chmurę to
                                                    świat i zycie staną przede mną otworem. Dzięki Meg !
                                                  • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:21
                                                    hetacus napisał:

> Staram się mocno wierzyć, a jak Ty przegonisz chmurę to
                                                    > świat i zycie staną przede mną otworem. Dzięki Meg !

Uważaj, już zaczynam czarować!:))
                                                    Pamiętaj, że możesz jeśli wierzysz, że możesz...
                                                  • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:24
                                                    meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                                    >
                                                    > > Staram się mocno wierzyć, a jak Ty przegonisz chmurę to
                                                    > > świat i zycie staną przede mną otworem. Dzięki Meg !
                                                    >
                                                    > Uważaj, już zaczynam czarować!:))
                                                    > Pamiętaj, że możesz jeśli wierzysz, że możesz...

W najbliższych dniach powiem Ci czy jesteś dobrą czarodziejką. Mam nadzieję, że
                                                    tak !
                                                  • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:30
                                                    Ja też mam nadzieję, że moje czary zadziałają. I wiesz co? Żeby wzmocnić ich
                                                    działanie codziennie będę myślała o tym, żeby Ci się powiodło. No i czekam na
                                                    dobre wiadomości...:))))
                                                  • hetacus Re: Ile macie lat? 07.10.03, 14:32
                                                    meg25 napisała:

> Ja też mam nadzieję, że moje czary zadziałają. I wiesz co? Żeby wzmocnić ich
                                                    > działanie codziennie będę myślała o tym, żeby Ci się powiodło. No i czekam na
                                                    > dobre wiadomości...:))))

Nigdy bym się nie spodziewał, że wsparcie osób znanych tylko z internetu (i to
                                                    tylko z pseudonimów)może tak bardzo pomagać. Jeszcze raz dziękuję Meg !
                                                  • meg25 Re: Ile macie lat? 07.10.03, 15:29
                                                    Powodzenia!!!!
                                                    :)))
        • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 07.10.03, 11:18
          a mnie do tych 2 razy tyle sporo brakuje...
          • ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 08:43
            Kobieta ma tyle lat,
            na ile sie czuje :-))))
            • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 08:50
              Otóż to:-)
              Czasami czuję się na 11, np. wtedy kiedy wchodzę na leszczynę i zrywam orzechy
              laskowe :-)
              • ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 09:19
                Poczucie wieku kobiety
                zalezy od wielu czynnikow,
                od mezczyzny w jej bezposrednim otoczeniu,
                od poranka,
                od nastroju ...
                • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 09:27
                  od usposobienia,
                  nastawienia do życia,
                  siły charakteru,
                  umiejętności radzenia sobie z przeciwnościami losu,
                  od nastwienia do ludzi, do życia, :-)
                  • ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 10:05
                    Dokladnie tak :-)
                    • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 10:16
                      Tak, tak, tak to Pan Tik-Tak i jego mały świat :-)
                      • ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 10:18
                        Nie chcesz, nie wierz,
                        ale potem nic juz nie mow :-))))
                        • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 10:26
                          Hmmm...:-(
                          Dobrze, skoro tak bardzo chcesz,
                          to zamykam buzię na kłudkę,
                          a klucz wrzucam do jeziora...
                          • ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 13:34
                            Mandaryn_ko :-)

a ja i tak klucz ow rzeczony wylowie :-))))))

i klodke otworze ... :-)))
                            • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 13:48
                              Hmmm...
                              A jak się utopisz ?? :-(
                              Może niech tam sobie leży, bo...
                              • ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 13:56

by odnalezc klucz do Ciebie,
                                zaryzykuje,
                                poniewaz inaczej nie bedzie Cie
                                mozna otworzyc ... :-)))
                                • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 14:03
                                  Ale jak się utopisz, to...
                                  już nikogo Ci się nie uda otworzyć, nie tylko mnie...
                                  • ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 14:06
                                    A co to, ja wytrch jakis jestem, czy co?

Jak juz cos, to sie zwac Kluczem moge, TYM Kluczem ...
                                    • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 14:10
                                      Kluczem do serc niewieścich ...?:-)
                                      • ka_27 Ile macie lat? 08.10.03, 14:13
                                        Nie mnie oceniac takowe przymioty ... :-P
                                        • mandaryn_ka Re: Ile macie lat? 08.10.03, 14:15
                                          No ładnie, dla Ciebie to tylko przedmioty ? :-(
                                          • ka_27 ??? 08.10.03, 14:18

napisalem `przymioty´:-)))
                                            A kobieta jest zywa,
                                            bo czuje i kocha :-))))
                                            • mandaryn_ka Re: ??? 08.10.03, 14:25
                                              Ech...
                                              • ka_27 ??? 08.10.03, 14:30

czyzby nie byla to prawda?
                                                Kobiety niczym kamienne posagi?
                                                • mandaryn_ka Re: ??? 08.10.03, 14:32
                                                  Nie wiem ...
                                                  Ja chcę juz iść do domku...:-(
                                                  Zimno tu jest...
                                                  • ka_27 ??? 08.10.03, 15:46
                                                    Zaraz napalimy w kominku,
                                                    skory cieple przyszykujemy
                                                    do raczki damy Ci
                                                    kubeczek goracego miodu :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka