32m 11.10.03, 15:46 Gdzie są mężczyźni dojźali emocjonalnie z fantazją, całkiem zwyczajni ale również w tej normalności intrygujący...to chyba utopia? No jeszcze przydałaby się inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zahedan Re: Mężczyźni! "dojżali" ??????? IP: *.protonet.pl 11.10.03, 16:12 32m napisała: > Gdzie są mężczyźni dojźali emocjonalnie z fantazją, całkiem zwyczajni ale > również w tej normalności intrygujący...to chyba utopia? No jeszcze > przydałaby się inteligencja no właśnie być-gdzie ci "dojżali"? to chyba utopia być.czasem ty móć spotkać "dojrzałych" Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Mężczyźni! "dojżali" ??????? 11.10.03, 18:45 Gość portalu: zahedan napisał(a): > no właśnie być-gdzie ci "dojżali"? to chyba utopia być.czasem ty móć > spotkać "dojrzałych" "Dojrzali", czy też "dojźali", zostali zebrani na jesieni do kosza i sprzedawani są na targu. Pozostali "niedojrzali" ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mężczyźni! "dojżali" ??????? 12.10.03, 15:16 white.falcon napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > no właśnie być-gdzie ci "dojżali"? to chyba utopia być.czasem ty móć > > spotkać "dojrzałych" > > "Dojrzali", czy też "dojźali", zostali zebrani na jesieni do kosza i > sprzedawani są na targu. Pozostali "niedojrzali" ;PPP > > Pozdrv.:) zaledwie kilka dni temu, w.f. twierdzila, ze duzo wazniejsza niz ortografia jest tresc wypowiedzi. tylko, ze wtedy chodzilo o BELBO, a nie o nikogo nieznana forumowiczke, ktorej kosztem latwo sie posmiac... ciekaw czy zachowanie w.f jest jeszcze dojrzale, czy juz tylko "dojzale":PPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mężczyźni! "dojżali" ??????? 12.10.03, 15:11 Gość portalu: zahedan napisał(a): > 32m napisała: > > > Gdzie są mężczyźni dojźali emocjonalnie z fantazją, całkiem zwyczajni ale > > również w tej normalności intrygujący...to chyba utopia? No jeszcze > > przydałaby się inteligencja > no właśnie być-gdzie ci "dojżali"? to chyba utopia być.czasem ty móć > spotkać "dojrzałych" jaki "nauczyciel" BYC, taka i lekcja BYC. POPRAWIACZE WSZYSTKICH KRAJOW POPRAWCIE SIE SAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Mężczyźni! 'dojżali' a ortografia IP: *.protonet.pl 12.10.03, 15:23 jezeli kobieta oczekiwac meżczyzna: intrygujaca dojrzała z fantazja inteligentna itp,itd to moze facet oczekiwac od niej aby choć ortografia ona tylko znac Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mężczyźni! 'dojżali' a ortografia 12.10.03, 15:37 Gość portalu: zahedan napisał(a): > jezeli kobieta oczekiwac meżczyzna: > intrygujaca > dojrzała > z fantazja > inteligentna > itp,itd > to moze facet oczekiwac od niej aby choć ortografia ona tylko znac to niech sie zainteresowany "facet" sam wypowie:PPP bo ty jestes w tej chwili jak pies ogrodnika i to w dodatku wsciekly:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Mężczyźni! 'dojżali' a ortografia IP: *.protonet.pl 12.10.03, 15:53 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > jezeli kobieta oczekiwac meżczyzna: > > intrygujaca > > dojrzała > > z fantazja > > inteligentna > > itp,itd > > to moze facet oczekiwac od niej aby choć ortografia ona tylko > > znac > > to niech sie zainteresowany "facet" sam wypowie:PPP > bo ty jestes w tej chwili jak pies ogrodnika i to w dodatku wsciekly:)))) droga teklo ty miec mały rozumek wiec nie widziec ze zainteresowana pytac sie nie konkretny "facet"tylko ludzia z forum przeciez ty obiecywac ze nie dyskutowac z zahedan to po co latac za moja wypowiedzi.ajlawju my teddy bear Odpowiedz Link Zgłoś
messja 'dojżali' a ich wlasne bledy:) 12.10.03, 16:24 > droga teklo rozumiem, ze siegasz po wyzwiska, wtedy kiedy jestes poirytowany celnosci moich uwag, wiec nie gniewam sie:PPP > ty miec mały rozumek wiec nie widziec moj maly rozumek pozwolic mi przeczytac twoja poprzednia wypowiedz o "facecie ktory ma prawo wymagac" i ja te wypowiedz skomentowac:PPP a, ze rozni ludzi na tym forum pisza to widac - poprawia slepy kulawego:PPPP > przeciez ty obiecywac ze nie dyskutowac z zahedan to po co latac za moja > wypowiedzi. ja nie latac za "twoja wypowiedzi" i niz zapraszac cie do dyskusji - ja skomentowac glupote i "wscieklizne" na tym watku:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: 'dojżali' a ich wlasne bledy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 18:08 celnośc twoich uwag mnie porażac wręcz a,jesli chodzic o wyzwiska to ty nimi operowac o wiele mnóstwo lepiej niz ja ,a może ty cierpieć na amnezja drogi misio.całowac ja cie mocno Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 'dojżali' a ich wlasne bledy:) 13.10.03, 18:43 Gość portalu: zahedan napisał(a): > celnośc twoich uwag mnie porażac wręcz wiem, dlatego nie panujesz nad soba:PPP a,jesli chodzic o wyzwiska to ty nimi > operowac o wiele mnóstwo lepiej niz ja skadze: nie chodze za toba i nie wyzywam cie od "misio", czy "tekla":PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re misio=wielkie wyzwisko być :-((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 15:26 cóż -tekla to apf wymyślec/łebski facet on być/ a misio????????????....... ty doskonale po archiwum sie poruszać-więc poszukac ty swoje okreslenia,na które zreszta jak narazie nie chcieć ci ja odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
messja zahedan i jego upierdliwa plyta:) 14.10.03, 23:52 Gość portalu: zahedan napisał(a): > cóż -tekla to apf wymyślec/łebski facet on być/ a zahedan jak glupi gowniarz chodzic i powtarzac wyzwiska"lepskiego" kolegi:P a jesli juz chodzi o jego madrosci, to powiedzial tez, ze przyjechales "dupczyc" do stolicy. dziwne, ze tego ciagle za nim nie powtarzasz:) (moze dlatego, ze to akurat prawda byla?:)))) a misio????????????....... > ty doskonale po archiwum sie poruszać-więc poszukac ty swoje okreslenia,na > które zreszta jak narazie nie chcieć ci ja odpowiadać ty mi niestety ciagle odpowiadac, nawet jak nikt cie nie pytac i nie wazne, czy "misio" to male, czy duze wyzwisko. wazne, ze ani madre, ani dowcipne - tylko nudne i upierdliwe, jak jego autor. p.s. i nawet argument "ilosci" nie stoi za toba. tylko tobie odbilo w ten sposob:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re:misio i jego wielkie SERCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 15:40 a cóż ja na to poradzić,że apfowe określenie takie trafne być????? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re:misio i jego wielka wyprawa do w-wy:PPP 15.10.03, 15:57 Gość portalu: zahedan napisał(a): > a cóż ja na to poradzić,że apfowe określenie takie trafne być????? to, ze pojechales "podupczyc" do warszawy. tak myslalam - w kazdej pltce jest ziarno prawdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan oczywiście ze to prawda być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 15:47 pewnie,że prawda przecież ty tez utrzymywać łączność z ludzia na FR tylko w wiadomym seksualnym celu :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: oczywiście ze to prawda być 15.10.03, 16:02 Gość portalu: zahedan napisał(a): > pewnie,że prawda przecież ty tez utrzymywać łączność z ludzia na FR tylko w > wiadomym seksualnym celu :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD raczej trudno mi to zarzucic skoro od ponad roku nie bywam na spotkaniach, mieszkam b.daleko od wszystkich forumowiczow i do nikogo dotad nie pisalam oferujac, ze go odwiedze (nie pokazujac palcami w przeciwienstwie do kogo:PPP):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 32m Re: Mężczyźni! 'dojżali' a ortografia IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 15:38 dojrzałość....a słyszeliście o czymś takim jak "literówka" ? Kiedy pisze się szybko....to przecież także łatwo wyśmiać ponieważ i wytłumaczenie lakoniczne ....ale może warto zająć sie treścią a nie formą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: Mężczyźni! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 16:51 A ja takiego znam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogrin Re: Mężczyźni! IP: 195.117.237.* 11.10.03, 18:43 a moze w Tobie trzeba cos zmienic bys przyciagala odpowiednich mezczyzn :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Mężczyźni! 11.10.03, 18:46 Ejże, po co zmieniać Autorkę? Ona tylko marzy. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: Mężczyźni! IP: *.opa-carbo.com.pl 12.10.03, 15:23 A sądzisz, że bez inteligencji jest możliwa fantazja i osiągnięcie dojrzałości (jakiejkolwiek) ? ;-) A gdzie tacy są? Wszędzie! wystarczy mieć oczy szeroko otwarte :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mężczyźni! 12.10.03, 15:39 Gość portalu: jmx napisał(a): > > A sądzisz, że bez inteligencji jest możliwa fantazja i osiągnięcie dojrzałości > (jakiejkolwiek) ? ;-) > > A gdzie tacy są? Wszędzie! wystarczy mieć oczy szeroko otwarte :-)))) to dlaczego jestes sama?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Mężczyźni! 12.10.03, 19:38 No nie wiem, ja się rozglądam wokół i za wielu nie widzę. Może zeszli do podziemia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Mężczyźni! 12.10.03, 23:55 messja napisała: > Gość portalu: jmx napisał(a): > > > > > A sądzisz, że bez inteligencji jest możliwa fantazja i osiągnięcie > dojrzałości > > (jakiejkolwiek) ? ;-) > > > > A gdzie tacy są? Wszędzie! wystarczy mieć oczy szeroko otwarte :-)))) > > to dlaczego jestes sama?:) A jestem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mężczyźni! 13.10.03, 10:52 > > A jestem? ;-) > ty wiesz lepiej:) ja tylko wyciagam wnioski z tego co pislals o tym jak to fajnie byc samej:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Mężczyźni! 13.10.03, 15:15 Fajnie być sobą i dostrzegać wspaniałych ludzi wokół :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mężczyźni! 13.10.03, 18:45 jmx napisała: > > Fajnie być sobą i dostrzegać wspaniałych ludzi wokół :-) > no wlasnie. przeciez cie nie ganie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Mężczyźni! 13.10.03, 20:09 Wiem, nie poczułam się zganiona :-) Chociaż nie wiem po co tyle "P" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mężczyźni! 14.10.03, 01:09 jmx napisała: > > Wiem, nie poczułam się zganiona :-) > Chociaż nie wiem po co tyle "P" ;-) > to zamiast ";-)":PPP Odpowiedz Link Zgłoś
gogrin Re: Mężczyźni! 12.10.03, 21:33 > Panienka w wieku 30 lat idzie po plazy i nagle zobaczyla stara > butelke.Podniosla, potarla i z butelki wydobyl sie duszek. Panienka > pyta > > "Czy bede miala trzy zyczenia?" > > Duszek: > > "Nieeee, przykro mi ale ja jestem duszek spelniajacy tylko jedno > zyczenie" > > Panienka bez wahania: > > "To prosze o pokoj na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mape Duszku? > Chce zeby te wszystkie kraje przestaly ze soba walczyc, zeby > Zydzi i > Arabowie pokochali sie miedzy soba i zeby kochali Amerykanow i > odwrotnie i zeby wszyscy tam zyli w pokoju i harmonii." > > Duszek popatrzyl na mape i mowi: > > "Kobieto badz rozsadna, te kraje sie bija i nienawidza od tysiecy > lat, > a ja po 1000 lat siedzenia w butelce tez nie jestem w najlepszej > formie. > Jestem DOBRY ale nie az tak dobry. Nie sadze zebym mogl to > zrobic. > Pomysl i daj jakies sensowne zyczenie." > > Panienka pomyslala przez chwile i mowi: > > "No dobrze, przez cale zycie chcialam spotkac wlasciwego mezczyzne, > zeby wyjsc za niego za maz. Wiesz, takiego ktory bedzie mnie > kochal, > szanowal, bronil, dobrze zarabial i oddawal pieniadze, nie > pil, nie > palil, > pomagal przy dzieciach, w gotowaniu i sprzataniu, byl swietny > w lozku, > byl wierny i nie patrzyl tylko w telewizor na programy > sportowe. Takie > mam zyczenie". > > Duszek pokrecil glowa z niedowierzaniem gleboko westchnal i > powiedzial: > > "Pokaz mi Kobieto te cholerna mape jeszcze raz." Odpowiedz Link Zgłoś
ratri1 Re: Mężczyźni! 12.10.03, 22:01 hehe, świetne, no właśnie i to jest jedyna prawdziwa odpowiedź na pytanie o prawdziwych mężczyzn; ONI są w krajach arabskich! Odpowiedz Link Zgłoś
gogrin Re: Mężczyźni! 12.10.03, 22:52 niektorym kobietom to naprawde potrzeba islamu ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 12.10.03, 23:29 Niektórym Panom to islam się marzy. Niedoczekanie Wasze! :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 12.10.03, 23:31 A pewnie! Nie maja niezbednej ilosci wielbladów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 12.10.03, 23:34 Za duży harem to za duży zgiełk;))) Ale mały harem nie jest zły;))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 12.10.03, 23:40 To załóż i sprawdzisz na sobie, że różnica żadna. ;) Współczuję z góry. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 12.10.03, 23:48 Przy obecnej przewadze liczebnej kobiet haremy nie wydają się utopią. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 12.10.03, 23:52 Ale uwzględniając fakt, iż kobiety "wyrwały się" z domu, raczej nie dadzą się zapędzić do haremu znów. Raczej grozi to tym, że kobiety zaczną tworzyć haremy dla Panów. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 12.10.03, 23:56 Nie byłabym tego taka pewna. Wystarczy zobaczyć, ile samotnych kobiet wchodzi w zwiazki z żonatymi mężczyznami. A to juz jest swoistego rodzaju harem, tylko taki na "szyto-kryto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) IP: *.proxyplus.cz / 195.205.198.* 13.10.03, 10:43 Czy któraś z pań marzyła o haremie męskim? Jakich byście sobie wybrały mężów? Ja na pewno przynajmniej jednego geja, myłby mi włosy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 13.10.03, 11:18 Broń mnie Panie Boże od więcej niż 1 (słownie JEDNEGO)) mężczyzny na raz! Z jednym jest już cała masa roboty, a co dopiero z haremem??? Nie, nie, zdecydowanie wolałabym sama być jedną z wielu w haremie. Na pewno miałabym mniej roboty i więcej przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) IP: *.proxyplus.cz / 195.205.198.* 13.10.03, 11:28 A ja tam chciałabym mieć harem. Tylko rozproszony, żebym sobie mogła podróżowac przy okazji :-))) Oczywiscie z szoferem Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 13.10.03, 15:37 lepiej pomyśl o utrzymaniu tego... :-))) ja_nek napisał: > Za duży harem to za duży zgiełk;))) Ale mały harem nie jest zły;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 13.10.03, 18:46 taka_tam napisała: > lepiej pomyśl o utrzymaniu tego... :-))) > > ja_nek napisał: > > > Za duży harem to za duży zgiełk;))) Ale mały harem nie jest zły;))) janek nie musi. on ma "harem" na forum i Pamele Anderson na obrazku:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Marzenie prawdziwego mężczyzny ;) 14.10.03, 15:26 taka_tam napisała: > lepiej pomyśl o utrzymaniu tego... :-))) Dobrze, wykupię sobie dodatkowy pakiet internetowy w TP SA;))) i kupię ekran dotykowy;))) pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
1966ja Re: Mężczyźni! 13.10.03, 11:32 32m napisała: > Gdzie są mężczyźni dojźali emocjonalnie z fantazją, całkiem zwyczajni ale > również w tej normalności intrygujący...to chyba utopia? No jeszcze > przydałaby się inteligencja jesli masz do zaoferowania to samo to jestem chetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 32m Re: Mężczyźni! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 15:45 ... jesli masz do zaoferowania to samo to jestem chetny ...porozmawiajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Mężczyźni! 13.10.03, 13:12 Normalnosc jest tak rzadko spotykana,ze zaczela uchodzic za dziwactwo. Swiat sie konczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
32m Re: Mężczyźni! 13.10.03, 15:50 oczywiście że DOJRZALI przez rz...literówka...jak niżej napisałam...zgryźliwości przyjmuję ale treść istotniejsza od formy - tak myslę choć tutaj odczuwa się innymi zmysłami - niż np. wzrok oceniamy język jakim się posługujemy, umiejętność pisania, wypowiedzi i ich formuowania...także ortografię Odpowiedz Link Zgłoś
32m Re: Mężczyźni! 13.10.03, 16:05 formuowania...formułowania...no trudno - wygląda na to że mam problemy z j.polskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Mężczyźni! IP: *.proxyplus.cz / 195.205.198.* 13.10.03, 16:25 Niektórzy mają dysleksję, nie przejmuj się. To chyba niejest forum tylko dla tych, którzy piszą bezbłędnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: Mężczyźni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 00:10 Zdarzają się takie jednostki, niekoniecznie w formalinie. Odpowiedz Link Zgłoś