prostolinijna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:01 PRZESTAN sie podszywac - kretaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:03 a niby pod jakie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:04 Hej, czemu się tak złościsz? Przeciez tu każdy podszywa sie pod jakiś nick! Odpowiedz Link Zgłoś
prostolinijna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:06 ja sie nie zloszcze tylko daje do zrozumienia kwasnej ze to i tak poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:07 Wiec grzecznie prosze o przyklady mojego podszywania sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
prostolinijna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:09 kwasna_cytryna napisała: > Wiec grzecznie prosze o przyklady mojego podszywania sie ... i tak sie nie przyznasz, nawet jak dam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:12 Tak to jest tylko goloslowne stwierdzenie i oszczerstwo. Więc zachęcam do większej odwagi w udawadnianiu mi kretactwa :))) Czekam na przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.10.03, 10:11 A skad Wy wiecie kto jest kto? Strasznie mnie to intryguje. Odpowiedz Link Zgłoś
prostolinijna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:18 Gość portalu: Jola napisał(a): > A skad Wy wiecie kto jest kto? Strasznie mnie to intryguje. To sie wie Jolu, ze stylu pisania itd cytrynko malinko nie powiesz ze ostatnie dni bylas podszywkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.10.03, 10:21 Ale skoro ktoś chce być kimś innym z innym nicikiem, to powinien pomyśleć o drobiazgach, zmiznie stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:21 Ponownie pytam jakimi to niby podszywkami bylam. Dowody proszę albo przestań się kompromitować, bo tylko wstydu sie najesz. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:22 Jola, czasami po adresie IP, który pojawia sie obok nicka, o ile nie zalogowany. Niektórzy znają też inne, bardziej skomplikowane metody lustracji, ale po co sobie zawracać tym głowę! Przecież Forum od tego jest, żeby sobie być, kim się chce! :)) Gość portalu: Jola napisał(a): > A skad Wy wiecie kto jest kto? Strasznie mnie to intryguje. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:25 Taaak .. prostolinijna też taka odważna, ze pod wlasnym nickiem to jakos nie szło jej napisac. Nowy chyba zalozyla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:32 No właśnie! W takim układzie kto by sie przejmował takimi zarzutami? Anonimy powinny lądować w koszu i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
prostolinijna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:34 kwasna_cytryna napisała: > Taaak .. prostolinijna też taka odważna, ze pod wlasnym nickiem to jakos nie > szło jej napisac. Nowy chyba zalozyla :)) Pewnie ze sie Ciebie boje, bo Ty czesto atakujesz za nic.Nawet jak sie do Ciebie nie zagada. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:35 wiecie, może mam zbyt mało fantazji, ale jeszcze nie przyszło mi do głowy pisać pod innym nickiem... po co?! jeśli nie podobają mi się czyjeś poglądy/komentarze, to o tym piszę, albo ignoruję... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:50 Taka_tam, ale takie podejrzenia rzuca najczesciej ten, kto sam tak robi :)) Bo do glowy mu nie przyjdzie, ze ktos inny moze pisac pod JEDNYM nickiem. Prostolinijna, nie ma rozy bez kolców, nie ma dymu bez ognia, nie ma skutku bez przyczyny ... Skoro są przyczyny, to jest tez przeciwdzialanie. A to co nazywasz atakiem, dotyczy wylacznie jednej osoby i ma to swoje przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 10:57 W każdym razie przybieranie nicku "prostolinijna" po, to żeby zza winkla wywlić komuś, co się o nim naprawdę myśli i zarzucić mu to, co się samemu również się praktykuje, wydaje mi się pomysłem bardziej niż przewrotnym. Oj, baby, baby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:01 No cóż, czasem zdarzją się rzeczy, które z pewnością nie śniły się najstarszym filozofom... Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:03 ...i najstarszym babom ;-) kwasna_cytryna napisała: > No cóż, czasem zdarzją się rzeczy, które z pewnością nie śniły się najstarszym filozofom... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:06 A baby, jak wiadomo, widziały na tym łez padole znacznie więcej, niż jakikolwiek filozof ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:16 Bo on miał tylko szkiełko i oko! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:18 Przede wszystkim jednak głowę w chmurach, a życie doczesne mogło byc mu obce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:22 Jasne- byle się nim ktoś od głowy w dół nalezycie zajmował :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:23 No taki Sokrates miał żonę :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:37 No, i wolał to, niż zamknąć się w beczce, jak Diogenes bez Ksantypy. Poza tym Ksantypa na pewno była dla niego niewyczerpanym źródłem filozoficznych rozważań. Jestem co do tego święcie przekonana! Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:41 no i co jej po nim? chodził po mieście i zamęczał ludzi pytaniami, zamiast wziąść się za normalną robotę, a ostatecznie napił się cykuty, czy innego paskudztwa i zostawił ją samą... ;-) kwasna_cytryna napisała: > No taki Sokrates miał żonę :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 12:37 Pewnie dlatego przeszedl do historii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 12:40 A Ona to niby nie???? :)) kwasna_cytryna napisała: > Pewnie dlatego przeszedl do historii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 13:23 Owszem, on jako "dobry" czlowiek, ona jako zolza :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 13:25 Podobno w reklamie to nieważne, czy się mówi dobrz, czy źle, byle by sięjak najwiecej mówiło. Czego jestem najlepszym przykładem - bo paplam i paplam jak opętana!:( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 13:27 Ale to sie zmieni- naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 13:46 W reklamie raczej mowic dobrze nalezy, bo kto kupi towar, o ktorym mowi się źle ??? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 13:48 Zabiłaś mi klina teraz. Idę to przemyśleć. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 13:56 Ty raczej na mysli mialas taki szumek, co charakterystyczny dla brukowców ?? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 14:01 Wybawicielko! Skąd wiedziałaś??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 14:20 z doswiadczenia :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 16:37 kwasna_cytryna napisała: > z doswiadczenia :PPPP jakos mnie to nie dziwi:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 16:36 debi_bebi napisała: > Zabiłaś mi klina teraz. Idę to przemyśleć. > ;)) czasami reklama specjalnie mowi przewrotnie, albo zartobliwie "zle", zeby zaintrygowac. wazne, zeby dany towar jakos sie wbil do podswiadomosci i z czyms kojarzyl, a czy "dobrze", czy "zle" sie kojarzy, to juz nie ma znaczenia. i tak przecietny kupujacy nie ma pojecia o prawdziwej jakosci nowego na rynku towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 21:02 Tak naprawdę pisząc myślalam o aktorach i piosenkarzach, bo to chyba głównie w tym środowisku najważniejsze jest, żeby sie mówiło. Odpowiedz Link Zgłoś
messja do debi-bebi 15.10.03, 21:10 debi_bebi napisała: > Tak naprawdę pisząc myślalam o aktorach i piosenkarzach, bo to chyba głównie w > tym środowisku najważniejsze jest, żeby sie mówiło. tez tak slyszalam. czytalam nawet kiedys, ze niektore tzw. "gwiazdy" produkuja swiadomie plotki na swoj temat, zeby tylko sie o nich cokolwiek mowilo. wydaje mi sie to troche smutne:(, a troche smieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:15 Skoro zależy im na ilości sprzedanych płyt, to nic w tym dziwnego. Zresztą to jest tak pokręcone środowisko, że głowa mała :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:18 debi_bebi napisała: > Skoro zależy im na ilości sprzedanych płyt, to nic w tym dziwnego. Zresztą to > jest tak pokręcone środowisko, że głowa mała :) o srodowisku muzycznym malo wiem. ten artykul dotyczyl "gwiazd" takich jak Jenifer Lopez i wczesniej czytalm tez o pewnym romansie pewnej popularnej modelki i magika, ktory byl podobno tylko na niby:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:32 Magik tylko na niby! No, to już niezła sztuczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:41 debi_bebi napisała: > Magik tylko na niby! No, to już niezła sztuczka :) ojej, zle sie wyrazilam: to ten romans byl podobno tylko na niby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:44 Też bym poromansowała z takim Robertem Redfordem - jakby był ze 20 lat młodszy, choćby po to, zeby zobaczyć to jego zabójcze spojrzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:50 debi_bebi napisała: > Też bym poromansowała z takim Robertem Redfordem - jakby był ze 20 lat > młodszy, choćby po to, zeby zobaczyć to jego zabójcze spojrzenie :) eee. to ja juz ze starej ekipy wole P. Newmana. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:58 No, o Newmanie to nie smiałabym nawet wspominać. I wiesz, z tego co pamiętam to jest jeden z tych nielicznych aktorów, którzy nie mają na koncie żadnych poważniejszych skandali. Jak zresztą i Gregory Peck, o dziwo! A z młodszej ekipy masz kogoś, kogo wybitnie cenisz? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:29 debi_bebi napisała: > No, o Newmanie to nie smiałabym nawet wspominać. I wiesz, z tego co pamiętam > to jest jeden z tych nielicznych aktorów, którzy nie mają na koncie żadnych > poważniejszych skandali. Jak zresztą i Gregory Peck, o dziwo! > A z młodszej ekipy masz kogoś, kogo wybitnie cenisz? nio: johny depp. a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:42 Johny Deep- tak, zwłaszcza w Edwardzie nożycorękim! Co do mnie- Kevin Kostner i Mel Gibson, a z czarnoskórych- nie da rady! - Denzel Washington! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 23:49 debi_bebi napisała: > Johny Deep- tak, zwłaszcza w Edwardzie nożycorękim! a ja zwlaszcza w piratach i zwlaszcza w "zyc i umrzec w L.A" i zwlaszcza w wielu innych filmach, ktorych tytulow teraz nie pamietam, czego serdecznie zaluje:) Co do mnie- Kevin Kostner - tylko troche. > i Mel Gibson - ani troche. a z czarnoskórych- nie da rady! - Denzel Washington! - zabawny, ale nie moj typ:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:06 debi_bebi napisała: > W każdym razie przybieranie nicku "prostolinijna" po, to żeby zza winkla > wywlić komuś, co się o nim naprawdę myśli i zarzucić mu to, co się samemu > również się praktykuje, wydaje mi się pomysłem bardziej niż przewrotnym. > Oj, baby, baby :)) ja to mam na codzien. a swoja droga, z rozbawieniem przygladam sie jak teraz ktos dla odmiany wyciska cytryne. zarzucala mi do tej pory, ze ja jestem powodem wszystkich awantur na forum, teraz moze wiec zobaczyc na wlasnej skorze, jak to fajnie gdy ktos kogos wrabia:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:15 Ale Ty jesteś! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:24 Czy mogę zasugerować że prostolinijna to messja? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 11:32 Wszystko możesz, tylko po co i czy ktos Ci w to uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 21:24 debi_bebi napisała: > Wszystko możesz, tylko po co i czy ktos Ci w to uwierzy? ja uwierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 21:42 slodki_pierdzioszek napisała: > debi_bebi napisała: > > > Wszystko możesz, tylko po co i czy ktos Ci w to uwierzy? > > > ja uwierzę! to normalne, skoro uwierzyl, ze jestem debi:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 21:47 messja napisała: > to normalne, skoro uwierzyl, ze jestem debi:) tobie misiaczku we wszystko uwierzę, nawet w to, ze jestes piękna jak Sophia Loren :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 16:31 debi_bebi napisała: > Ale Ty jesteś! > > :)) szczera?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: kwasna cytryno - sie podszywac pod inne nick 15.10.03, 20:58 Szczera i znasz się na boksie :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja do debi-bebi 15.10.03, 21:07 debi_bebi napisała: > Szczera i znasz się na boksie :) alez skad - nie znam sie, to tylko pozory:) a tak wogole to co slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:17 Znasz się - nieźle walisz prawym prosty, a i sierpowym znienancka też umiesz uderzyć :) Co słychać? Zima nadciąga, bo zaczynam się obżerać jak świnka. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:22 debi_bebi napisała: > Znasz się - nieźle walisz prawym prosty, a i sierpowym znienancka też umiesz > uderzyć :) dobra, nie bede sie klocic, bo jeszcze potwierdze przez przypadek twoja opinie:) > Co słychać? Zima nadciąga, bo zaczynam się obżerać jak świnka. hmmm - cos w tym jest. szczegolnie jak siedze przy kompie, to ciagle bym cos podjadala:( a zimno coraz bardziej sie robi - to fakt. czasami nawet grabiej mi paluchy, jak ogrzewanie nie jest wlaczone:( chociaz z drugiej strony nawet ladna ta jesien w tym roku - malo deszczow i duzo kolorowych lisci wokolo:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:27 messja napisała: > chociaz z drugiej strony nawet ladna ta jesien w tym roku - malo deszczow i > duzo kolorowych lisci wokolo:) no patrz, to zupełnie jak w Polsce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:35 U nas ostatnio stale pada :( Ale co tam, aby do wiosny! Byle tylko w jesienne i zimowe wieczory za duzo na wadze nie przybyło, bo potem trzeba bedzie zrzucać wagę, co jest zdecydowanie mniej przyjemne od nabierania :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:39 debi_bebi napisała: > U nas ostatnio stale pada :( Ale co tam, aby do wiosny! Byle tylko w jesienne > i zimowe wieczory za duzo na wadze nie przybyło, bo potem trzeba bedzie > zrzucać wagę, co jest zdecydowanie mniej przyjemne od nabierania :) dobrze, ze mi przypomnialas - musze rowerowi kupic plaszyk na okres deszczowo- zimowy, bo w tym roku, chyba bedzie zimowal na zewnatrz. a co do zrzucania wagi, to znam dobry sposob: przestan sie wazyc i kupuj coraz wieksze ubrania - bedziesz miala wrazenie ze szczuplejesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:17 Nie wiem tylko, czy moje szafy będa wraz ze mną dzielić to wrażenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:30 debi_bebi napisała: > Nie wiem tylko, czy moje szafy będa wraz ze mną dzielić to wrażenie :)) nie sadze, ze jest sie wogole czym martwic:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:35 patrz debi jaki desperat z tego pierdziocha: taki samotny, ze nawet w nasze rozmowy o jesieni sie wtraca:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:45 messja napisała: > patrz debi jaki desperat z tego pierdziocha: taki samotny, ze nawet w nasze > rozmowy o jesieni sie wtraca:) w twoje, twoje rozmowy misiaczku :) a ty nie jestes ptysiu samotna, skoro w taki piekny wieczór kiblujesz w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:46 Tak, tez tak sobie po cichu myśle o nim , że chyba jest niedopieszczony :( Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:48 debi_bebi napisała: > Tak, tez tak sobie po cichu myśle o nim , że chyba jest niedopieszczony :( > Biedactwo. myśl co chcesz i jeszcze wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:54 slodki_pierdzioszek napisał: > debi_bebi napisała: > > > Tak, tez tak sobie po cichu myśle o nim , że chyba jest niedopieszczony :( > > > Biedactwo. > > myśl co chcesz i jeszcze wiecej ale jaja! ty to debi masz nosa - od razu tak dobrze trafilas, ze nawet nie mial sily zaprzeczyc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:52 debi_bebi napisała: > Tak, tez tak sobie po cichu myśle o nim , że chyba jest niedopieszczony :( > Biedactwo. bez przesady, az tak to mi go nie zal. dobrze mu tak, ze jest niedopieszczony! z takim charakterem, napewno sobie zasluzyl:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:01 Tak, ale wiesz, jak to jest- każdy potrzebuje odrobinę ciepła, nawet z takim charakterem, jak pierdzioszek. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:14 jak miło gwarzycie samotne, niedopieszczone kobitki:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:16 Może i ja jestem niedopieszczona, ale już to wolę, niż zeby mnie dopieszczał taki słodki_pierdzioszek, jak ty! :p Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:17 rozumiem, dlatego nie wiedziałas, ze gumek sie nie prasuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:32 debi_bebi napisała: > Może i ja jestem niedopieszczona, ale już to wolę, niż zeby mnie dopieszczał > taki słodki_pierdzioszek, jak ty! > :p nawet gdybys wolala, to chyba taki pierdzioszek jeszcze nikogo nie dopiescil. nie wydaje mi sie, by byl do tego zdolny:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:46 Ale musisz przyznać, że zapału mu nie brakuje- az mu oczy na wierzch wychodza od wypatrywania na wątkach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:50 debi_bebi napisała: > Ale musisz przyznać, że zapału mu nie brakuje- az mu oczy na wierzch wychodza > od wypatrywania na wątkach :)) hehehehe:) to jedyna cecha jaka u niego podziwiam: niesamowity zapal do pisania bzdur. mnie by sie juz dawno znudzilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:54 No to teraz widzisz, co to znaczy zauroczyć sobą pierdzioszka! Juz pomijam, że to nie jedyny zauroczony. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 23:50 debi_bebi napisała: > No to teraz widzisz, co to znaczy zauroczyć sobą pierdzioszka! Juz pomijam, że > to nie jedyny zauroczony. > :)) widze, widze, trudno nie zauwazyc: sierota blaka sie po tym forum od kilku miesiecy i ciagle mi cos udawadnia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:33 debi_bebi napisała: > Tak, ale wiesz, jak to jest- każdy potrzebuje odrobinę ciepła, nawet z takim > charakterem, jak pierdzioszek. nawet jesli, to bardzo nieumiejetnie te potrzebe wyraza:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:45 Niestety, nie każdy potrafi jasno i precyzyjne wyrażać swoje potrzeby, ho, ho! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:51 debi_bebi napisała: > Niestety, nie każdy potrafi jasno i precyzyjne wyrażać swoje potrzeby, ho, ho! dlatego pewno jeszcze dlugo bedzie cierpial:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:56 Niektórzy to wręcz lubuja sie w takich cierpieniach. Czyzby to był wlasnie przypadek pierdzioszka???? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 23:51 debi_bebi napisała: > Niektórzy to wręcz lubuja sie w takich cierpieniach. Czyzby to był wlasnie > przypadek pierdzioszka???? dokladnie. to jandobitniejszy przyklad cierpietnictwa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś