kretyn 20.01.02, 02:47 miłej, ślicznej, młodej (i inteligentnej, niech i tak bedzie:) kobietki, która potrafi docenic mój mały móżdżek i wielkie serduszko -:) p.s.: odbiło mi do reszty ??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Szukam ..... IP: *.chello.pl 21.01.02, 21:24 Panie kretyn radze przeniesc ogloszenie na towarzyskie, tam znajdzie pan cala mase chetnych : mlodych, slicznych i inteligentnych. Tu pisuja juz tylko stare baby Z powazaniem Iza Odpowiedz Link Zgłoś
yata Re: Szukam ..... 21.01.02, 21:45 > Tu pisuja juz tylko stare baby > Z powazaniem > Iza oj Iza,od razu stare baby...nie lepiej"w kwiecie wieku"?pozdr.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirinda Re: Szukam ..... IP: *.giraud.fr 22.01.02, 09:19 Pozdrawiam wszystkich...( ta przed kwiecim wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Kretynie, przeczytaj to bedziesz wiedzial co robic 22.01.02, 09:58 Kretyniatko napisalo: "...kobietki, która potrafi docenic mój mały móżdżek i wielkie serduszko..." Kretynie! (niestety, ale tak sie gosciu sam nazwal), nie musisz daleko szukac. Zglos sie do jakiegos najblizszego prosektorium. Tam pracuje wiele pan w zielonych kitlach. Moze ktoras sie toba zainteresuje. Twoje malego mozdzku to raczej na przeszczepy nie wezma, ale serducho jak duze... no to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
matea Re: Kretynie, przeczytaj to bedziesz wiedzial co robic 22.01.02, 13:10 quickly napisał(a): > Kretyniatko napisalo: > "...kobietki, która potrafi docenic mój mały móżdżek i wielkie serduszko..." > > > Kretynie! (niestety, ale tak sie gosciu sam nazwal), nie musisz daleko szukac. > Zglos sie do jakiegos najblizszego prosektorium. > Tam pracuje wiele pan w zielonych kitlach. > Moze ktoras sie toba zainteresuje. > > Twoje malego mozdzku to raczej na przeszczepy nie wezma, > ale serducho jak duze... no to kto wie? > Oj, Quickly potrafisz byc super zabawny (jak w poscie do Dzidzi poszukujacej prawdziwego mezczyzny), ale tutaj nie pokazales tego na co Cie stac, niestety :-( P. M. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Kretynie, przeczytaj to bedziesz wiedzial co robic 22.01.02, 13:17 matea, To i tak dobrze napisalem jak na zgorzknialego , zakompleksionego, co jeszcze... zaraz, zapomnialem, o... sklerotyka takiego jak ja!!! mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys spotkamy poki co dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tessfc Re: Kretynie, przeczytaj to bedziesz wiedzial co robic 22.01.02, 14:16 Quikly !gratuluję poczucia humoru, ale chyba nie chcesz mieć na sumieniu tego kretyna , który gotowy jeszcze sobie coś zrobić !biedaczek ! Moze znajdzie się jednak jakas kretynka dla naszego kretyna . kobity ! co wy na to ! Odpowiedz Link Zgłoś
matea Re: Kretynie, przeczytaj to bedziesz wiedzial co robic 22.01.02, 14:27 quickly napisał(a): > matea, > To i tak dobrze napisalem jak na zgorzknialego , zakompleksionego, co > jeszcze... zaraz, zapomnialem, o... sklerotyka takiego jak ja!!! > > mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys spotkamy > poki co dobranoc No widzisz, ze potrafisz :-) A kokiet z Ciebie, mmm ... przeogromny :-) Dobranoc, dobranoc. Ja pojde spac, gdy Ty wstaniesz :-) M. Odpowiedz Link Zgłoś