Gość: M. IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 14:34 dla Ciebie. Wkrótce masz urodziny... cinek91.wrzuta.pl/audio/qkVKLqZOnm/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: I znów... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 22:23 W tym miesiącu. Moje zresztą też. Zima to trudny czas... Jakoś mnie tu przywiało mniej więcej rok temu i... jestem. Jak ten czas leci, zawsze mnie to zaskakuje gdy patrzę z niedowierzaniem w kalendarz. "Erotyk dla następcy" I Przeprowadź ją przez pokój niby ścieżką wśród lasu na stole zapal różę dobrą jak nocna lampka Potem rozbieraj ją delikatnie z obronnych gorsetów z zaciśnięcia rąk drżenia ramion... Otul szeptem. A jeśli kiedyś wybiegnie nagle z pokoju biegnij za nią nie pozwól ukryj jej twarz w swych wielkich rękach mów słowa dużo słów te wszystkie których ja zapomniałem których się wstydziłem Proszę cię ty którego nienawidzę który przyjdziesz po mnie by z jej drobnych piersi zdrapać ślady mych rąk rozchylić jej kolana proszę cię bądź dla niej dobry II Nie wiesz że będziesz kochał mnie że powie ci słowa wypróbowane ze mną że w jej włosach poczujesz mój oddech na jej brzuchu napotkasz nocą moje ręce I jeśli czasem wciągając cię w siebie aż do zachłyśnięcia pomyli nasz imiona - nie myśl o mnie z nienawiścią to ja uczyłem ją jak dziecko nie wstydzić się krzyku imion nagich ciał to ja czasem jeszcze mówię do ciebie wtedy myślałem że mówię tylko do niej III Twój cień w jej oczach to mój cień jej głos pełen niepokoju to mój głos gdy ona cofa się z lękiem ja powracam pamiętaj na każde twoje słowo zbyt ostre na każdy gest nie dość szczery ja powracam pamiętaj I jeśli kiedyś sama zapłacze nocą nie wchodź do jej pokoju już ja będę przy niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: I znów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 03:16 niedlugo zawszecię będę kochać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: I znów... IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 22:30 Dobranoc, moje najdroższe kochanie... :-) "Wplotła jesień purpurowa złoty liść do twych warkoczy co ci mogę ofiarować przecież nic Cię nie zaskoczy Wszędzie byłaś, wszystko miałaś a gdy rano drzwi otwieram ludzi krzyk i miasta hałas pośród nas się klinem wdziera Więc nim pryśnie ta rozmowa nim znów miasta krzyk usłyszę chcę Ci miła ofiarować chwilę ciszy, chwilę ciszy Wokół miasto oszalałe neonami już się pali Popatrz - wcale nie myślałem że ta cisza nas ocali i że odtąd twoje oczy będą patrzeć na mnie szczerze w ciszy, która nas otoczy w ciszy danej ci w ofierze I że chociaż miasto płonie tłum jak fala się kołysze- to miłości naszej broni chwila ciszy, chwila ciszy... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adresatka:) Re: I znów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 22:38 dobranoc, wszystko będzie dobrze:) a to NIC to własnie bardzo wiele:) ja tego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Śpij i śnij.... :-) IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 23:05 "Zanim mi sen na oczy spłynie Moje myśli szybują przez lufcik Żeby cię ujrzeć w ową chwilę Gdy włosy czeszesz przed lustrem A kiedy zaśniesz w ciepłej pościeli Zmęczone długim przelotem Jak ptaki głowy w skrzydła wtulają Patrząc na sen twój spokojny Niech Ci się przyśnią pory roku Niech grają we śnie twoim i tańczą Jesień prężąca liście do lotu Lato w upale słonecznym A jeśli zima to w śniegu cała Wiosna w miłków wiosennych łąkach Śpij moje myśli nad tobą czuwają Na parapecie za oknem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Śpij i śnij.... :-) IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 22:46 pl.youtube.com/watch?v=cEq9XNq7fmc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adresatka:) Re: Śpij i śnij.... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 01:18 dziękuję kocham !!! spij spokojnie jutro czeka nas piękny dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś