Gość: burak IP: 212.185.202.* 11.11.03, 12:12 jak myslicie? ktory proszek do czyszczenia sztucznej szczeki jest najlepszy? burak (z laptopem na halach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 12:14 A romantyzm gdzież? Czy to może szczęka Ukochanej, która za parę dni skończy 88 lat? I chcesz jej prezent dać. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 12:21 A może w dowód miłości chce się zamienić z Ukochaną na sztuczną szczękę, ale nie chcąc wyjść na buraka postanowił ja najpierw oczyścić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 12:27 A jeżeli będzie dla Ukochanej za duża? Lub jej - za mała dla Buraczka. To będzie dopiero problem, bo Buraczek zacznie seplenić, ciekawe, czy tu - na FR - również? ;D Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 12:41 Lepiej White nie przeginajmy, bo ktoś jeszcze gotów obrazić się na nas, a tego byśmy przecież nie chciały. Umówmy się, że szczęka nie jest Buraczka, o odnośnej Ukochanej nic nam bliżej nie wiadomo, a najlepszym proszkiem czyszczącym jest Correga Tabs :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 12:56 Może i masz rację, ale tu szczęka Buraczka-nie-Buraczka jest problemem teoretycznym i nie dotyczy innych szczęk, tylko tej konkretnej - tytułowej. Co zaś dotyczy "Correga Tabs". Może należy podkreślić, by Buraczek nie łykał tych tabletek, tylko przed ich użytkowaniem przeczytał ulotkę. Bo potem - jak Buraczek zapieni się - będzie na nas. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 13:18 Correga tabs czyszczą podobno z siłą wodospadu, oby tylko nie wyczyściły szczęki z uczuć ;) A w ogóle to zamiast Ukochaną w romantyczną podróż pod Niagarę zabierać, wystarczy przystawić jej ucho (albo aparat słuchowy) do szklanki, kazać zamknąć oczy i wczuć się....a samemu obracać pokrętłem sztucznego ucha :) P.S. Powyższa wersja jest bezpieczna i niekosztowna. Wszystkie prawa zastrzeżone. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 13:31 A jaka oszczędność. Rozważnie i romantycznie. Buraczek powinien się cieszyć. ;D Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: nastepne powazne romantyczne pytanie IP: 212.20.131.* 11.11.03, 22:46 debi_bebi napisała: > Lepiej White nie przeginajmy, bo ktoś jeszcze gotów obrazić się na nas, a tego > byśmy przecież nie chciały. Naprawdę nie chciałybyście? Aż się burak zaczerwienił. > Umówmy się, że szczęka nie jest Buraczka, o odnośnej Ukochanej nic nam bliżej > nie wiadomo, a najlepszym proszkiem czyszczącym jest Correga Tabs :) Macie rację. Ta szczęka nie jest ani moja ani mojej Ukochanej. Ona jest nasza wspólna. Kładziemy ją na stole podczas romantycznych kolacji, bo taka ładnie wyczyszczona sztuczna szczęka super-romantycznie odbija światło świecy. burak (już z hal powrócony) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 22:48 Czy z czaszką? I czy potem czytacie sobie "Hamleta"? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: nastepne powazne romantyczne pytanie IP: 212.20.131.* 11.11.03, 22:52 white.falcon napisała: > Czy z czaszką? I czy potem czytacie sobie "Hamleta"? ;) Zgadłaś. Sztuczna szczęka jest elementem tak samo sztucznej czaszki. Pozdrówki burak Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 22:58 Fajnie. Czytujecie zapewne dzieła Mistrza, ale nie stosujecie w życiu, mam nadzieję. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: nastepne powazne romantyczne pytanie IP: 212.20.131.* 11.11.03, 23:00 white.falcon napisała: > Fajnie. Czytujecie zapewne dzieła Mistrza, ale nie stosujecie w życiu, mam > nadzieję. :) Jakiego Mistrza? Jeśli Bułhakowa, to owszem, czytujemy. burak Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 22:52 Ha, sprytne, potem przyklejacie ją za pomocą rozgrzanej stearyny? :) A co jecie na kolację w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: nastepne powazne romantyczne pytanie IP: 212.20.131.* 11.11.03, 22:53 debi_bebi napisała: > Ha, sprytne, potem przyklejacie ją za pomocą rozgrzanej stearyny? :) > A co jecie na kolację w takim razie? Na kolację jemy to, co ugotuję. burak Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 23:00 Tarte buraczki na ciepło, z jabłuszkiem, mniam. Zdrowe i nie trzeba gryżć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: nastepne powazne romantyczne pytanie IP: 212.20.131.* 11.11.03, 23:02 debi_bebi napisała: > Tarte buraczki na ciepło, z jabłuszkiem, mniam. Zdrowe i nie trzeba gryżć :) no. b. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 23:09 No :) A przed snem szklanka ciepłego mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Nieromantyczny kawał o sztucznej szczęce 11.11.03, 12:27 Przychodzi baba do lekarza-dentysty, zdejmuje majtki i siada rozkraczona na fotelu. Zdziwiony stomatolog pyta: - A co mi tu Pani pokazuje? Na to baba pyta: - To Pan zakładał w zeszłym tygodniu sztuczną szczekę mojemu mężowi? - No ja.... - odpowiada skonsternowany lekarz. - To niech pan ją teraz wyjmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: Nieromantyczny kawał o sztucznej szczęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 12:35 Dwie emerytki w domu starcow maja na spole jedna szczeke i porzyczaja ja sobie.Jedna daje drugiej, ta druga naklada, mlaska i mowi: co buraczki dzis byly na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white he,he,Smakoszka... ;)))) 11.11.03, 13:05 Gość portalu: smakoszka napisał(a): > Dwie emerytki w domu starcow maja na spole jedna szczeke i porzyczaja ja > sobie.Jedna daje drugiej, ta druga naklada, mlaska i mowi: co buraczki dzis > byly na obiad? obrzydliwe to,fuuuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan SZCZEKA DO SZKLANKA I LULU,,,,,,,,,, IP: *.protonet.pl 11.11.03, 23:27 Gość portalu: smakoszka napisał(a): > Dwie emerytki w domu starcow maja na spole jedna szczeke i porzyczaja ja > sobie.Jedna daje drugiej, ta druga naklada, mlaska i mowi: co buraczki dzis > byly na obiad? dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 13:04 Gość portalu: burak napisał(a): > jak myslicie? ktory proszek do czyszczenia sztucznej szczeki jest najlepszy? > burak (z laptopem na halach) a nie ma jakiegos forum "sztuczna szczeka"?? ;))) na pewno znajdziesz stosowna porade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nastepne powazne romantyczne pytanie 11.11.03, 13:33 Tu wszyscy prześcigają się w domysłach i poradach na temat Buraczkowej szczęki. A człowiek cierpi. ;D Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Niemsaczne uwagi z Waszej strony! 11.11.03, 23:06 dziwi mnie Wasza brutalność i brak wrazliwości ja w życiu bym sobie żartów z tego nie robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Niemsaczne uwagi z Waszej strony! 11.11.03, 23:11 Bo Ty, dziecko, młoda jeszcze jesteś. Jak będziesz miała 67 lat tak jak ja, to i ze szczęki sie pośmiejesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Spoko, spoko bradka... 11.11.03, 23:16 ...a jak z quicklego jaja sobie robilas, to bylo OK? Pamietam moj dziadek trzymal swoja "szczeke" w takiej duzej szklance we wzorki. Kladl ta swoja szczeke na noc, jak szedl juz spac. Pozniej jak dziadek umarl, przyszedlem kiedys do babci. No i babcia, tak jak zawsze dala mi obiad... no i na koncu podala mi kompot wlasnie w tej szklance. Ale, ze lubilem dziadka, babcie, a przede wszystkim babcinowe kompoty z suszonych owocow, no to bylo siup w dziob... Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: Spoko, spoko bradka... 11.11.03, 23:21 quickly napisał: > ...a jak z quicklego jaja sobie robilas, to bylo OK? quickly stworzyłeś karykaturalną postać siebie to jak tu się nie śmiać? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Niemsaczne uwagi z Waszej strony! 11.11.03, 23:20 bradka napisała: > dziwi mnie Wasza brutalność i brak wrazliwości > ja w życiu bym sobie żartów z tego nie robiła. Może się nie dziw. Śmiech, zabawa, dyskusja, czasem niepoważna - to jednak zdrowie. Nie bierz życia w necie tak poważnie. Można zyskać przyjaciół - fakt. Ale pomyśl, ile osób pisze tu z racji swojego "dlatego...". Czasem dlatego, że n.p. ma raka i wie, że jego dni są zliczone przez Księgę Czynów Nienaszych i chce mieć kontakt z innymi... Nie wiesz, kto pisze, dlaczego, jaki jest. Może poprostu zwykły żart, albo kłótnia mu dają namiastkę życia. Lub też, jak ja, kocha pisanie i dyskusje. Wszystko jest względne.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
baron_von_kapusta Re: Niemsaczne uwagi z Waszej strony! 11.11.03, 23:36 może jeżeli sie śmiejemy z siebie to jest ok? a nie z innych Ale była tutaj młoda dziewczyna ktora straciła zęby w wypadku i ubolewała że nie znajdzie partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Niemsaczne uwagi z Waszej strony! 11.11.03, 23:44 Czy ktoś poruszył Jej temat w tym wątku? Wiem, że ten temat do żartów był "śliski", ale n.p. ja zaznaczyłam, że żartuję z "88-letniej narzeczonej Pana Buraczka" i nie dotyczyło to rzeczy poważnej. Czy jak komuś z forum n.p. kot przeniesie się do Krainy Wiecznych Kocich Łówów, to ludzie mają nic nie napisać o kotach? :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly bradka, powinnas... 11.11.03, 23:41 ...nieco rozszerzyc swoje horyzonty myslowe! white.falcon napisała: "Może się nie dziw. Śmiech, zabawa, dyskusja, czasem niepoważna - to jednak zdrowie. Nie bierz życia w necie tak poważnie. Można zyskać przyjaciół - fakt. Ale pomyśl, ile osób pisze tu z racji swojego "dlatego...". Czasem dlatego, że n.p. ma raka i wie, że jego dni są zliczone przez Księgę Czynów Nienaszych i chce mieć kontakt z innymi... Nie wiesz, kto pisze, dlaczego, jaki jest. Może poprostu zwykły żart, albo kłótnia mu dają namiastkę życia. Lub też, jak ja, kocha pisanie i dyskusje. Wszystko jest względne.:)" ******************************************************************************** No i co kochana ksiezniczko, moje Ty male pyskalontko bradka? Glupio Ci teraz? Nie? No to przeczytaj sobie to co napisala white.falcon jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś