Gość: gutencja IP: 57.66.12.* 22.01.02, 14:08 Co Wy na to? Znacie takie zwiazki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt_inny Re: Byczyca i Skorpion 22.01.02, 16:21 tak.. ;)) burzliwe, namiętne i krótkie... niestety. A tak w ogóle, w horoskopy wierzysz..? eeeeee, ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutencja Re: Byczyca i Skorpion IP: 57.66.12.* 22.01.02, 16:31 W horoskopy gazetowe nie wierze, ale zauwazam pewne prawidlowosci... Co znaczy krotkie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Byczyca i Skorpion IP: *.chello.pl 22.01.02, 16:49 byki sa fantastycznymi kochankami podobnie jak skorpiony wiec chyba musi byc namietnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion 22.01.02, 17:38 nie wiem...ja mogę się wypowiadać tylk ona temat ryb. jak dotąd miałam do nich pecha- same rybki w moim akwarium (i nie żebym histeryzowała, ale 3 moich słoneczek było rybami). ale skoro tak mi tu reklamują byki..no,no... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Do maga IP: *.chello.pl 22.01.02, 17:46 a co mozesz powiedziec na tema ryb?(oczywiscie mam na mysli mezczyzn i te sprawy......?) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Do maga 22.01.02, 18:05 ryby... moje rybki były zawsze trochę oddalone od świata, takie artystyczne dusze (i ta "artystyczność" przekładała się na erotykę, więc wszystko było bardzo..romantyczno-mistyczne:) ). bardzo wrażliwe, chociaż z tendencją do chowania tej wrażliwości. trochę takie zagubione chłopczyki, bardzo przeżywają jeśli ktoś ich kiedyś skrzywdzi. bardzo uczuciowe, ale mają problemy ze stabilizacją. to może trochę wynika z tego ich szukania iskier wszędzie. nie bardzo wierne, niestety :( ale naprawdę- romantyzm, magia..wszystkie sytuacje stają się baaardzo poetyckie. dostarczały mi zawsze dużo wrażeń..w każdej dziedzinie :) tylko czasem wpadają w taki werteryzm, ból istnienia i temu podobne klimaty. rybką trzeba się cieplutko opiekować. po prostu. no i nie jest to typ mężczyzn, który i uszczelkę zmieni i naprawi coś tam :) ale dużo w nich magii. i zanim rzuci się na mnie zgraja męskich ryb krzycząc: "nieprawda!" to ja powiem, że nie mówię, że taka jest prawda absolutna, może ja po prostu przyciągam taki typ mężczyzn...ale faktem jest, że wszyscy byli spod tego samego znaku, stąd uogólnienie. (acha- wszyscy mieli urodzinki pomiędzy 19 a 23marca, jeśli to coś doda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutencja Re: Byczyca i Skorpion IP: 57.66.12.* 23.01.02, 09:46 Byki kobiety tu reklamuja. A o panach wiem tylko tyle, ze sa bardzo zazdrosni. Ja jako byczyca nie lubie byc kontrolowana, ale sama lubie kontrolowac - jestem za to bardzo wierna. Jesli chodzi o zwiazek byczycy ze skorpionem - chcialabym wiedziec glownie nie o namietnosc, bo to oczywiste, ale o to, czy takie osoby moga wytrzymac ze soba cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
sonja Re: Byczyca i Skorpion 23.01.02, 10:21 Odpowiem tak: sugerowanie się horoskopem uważam za głupotę, jednak przyznaję, że chyba coś w tym jest. Może to zbieg okoliczności, a może to coś w co człowiek chce wierzyć. Sama nie wiem, ale doświadczyłam już nie raz pewnych prawidłowości (wszystko piszę na podstawie osobistych doświadczeń): 1. skorpiony to dobrzy przyjaciele dla raków - mam aż cztery przyjaciółki, każdą z innej parafii, jak to się mówi i nie wiem dlaczego akurat wszystkie są skorpionami, a przy tym naprawdę dobrymi przyjaciółkami 2. związek facet byk i ja rak jest skazany na niepowodzenie już z góry. Po prostu nie lubię byków. Nie myślcie jednak, że było tak, iż zobaczyłam faceta, spytałam o znak i z negatywnym nastawieniem podeszłam do sprawy. Nie nie nie, potem się okazywało że to byk 3. Znam związek facet byk z moją przyjaciółką skorpion. Było dobrze dopóki ona ustępowała, a w rezultacie zakończyło się klapą. Rzucił ją Mam nadzieję, że u was będzie inaczej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Byczyca i Skorpion IP: 213.77.101.* 23.01.02, 19:20 Byczyca? chyba Krowa... Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Byczyca i Skorpion 23.01.02, 20:01 No to teraz po takiej reklamie mojego znaku dziewczyny mnie rozszarpią na forum. Maga jak mogę pomóc ci z Zenusiem? Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion 23.01.02, 22:35 oj, Forward... i teraz wszyscy powiedzą, że to była kryptoreklama, wymierzona na zapewnienie powodzenia Forwardowi, ze ja tak po znajomości :) a ja czerpałam wiadomości z innego akwarium :) ale dziewczyny- skąd inąd wiem, ze Forward to też ciekawa rybka. tylko czy to ta złota, spełniająca marzenia...? nie obiecuję :) Forward, ty mi po prostui zrób kontrreklamę i powiedz jakie cudowne są wagi. to wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Byczyca i Skorpion 24.01.02, 09:59 Piekielnie trudne zadanie, nigdy jeszcze nie spotkałem wagi. Czytałem trochę horoskopów wyszło że Waga z Rybami to nie jest dobry układ. A dla mnie Maga to skarb, który odkryłem i który teraz pilnuję przed takimi bajerantami jak Quickly. Waga to dusza artystyczna, błyskotliwy umysł, dowcip i cięta riposta.Potrafi równie dobrze snuć rozważania filozoficzne by zaraz przejść do pięknego świata baśni.Trochę leniwa, bardzo długo zabiera jej odpisywanie na maile. Niespiesznie podejmuję decyzje.Zrodzona w czasie zrównania dnia z nocą dąży do harmonii. Początek astronomicznej jesienii wyczulił ją na odbiór barwy, zapachu i dotyku. W miłości pragnie uczucia i odrzuca wszelkie kompromisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Byczyca i Skorpion IP: 212.160.117.* 24.01.02, 10:09 hej, maguś, jak fajnie.. po prostu.. niesamowicie :o) (ale z tym odpisywaniem na maile to ja się nie zgadzam, nie jest tak źle :o) forwardzie, gwiezdno-horoskopowy człowieku, mógłbyś napisać coś optymistycznego o baranach? :o) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
leaa a Lwica i Bliżniak???? 24.01.02, 10:32 A może forward mi powiesz co wiesz o takich związkach:) Szkoda ,że w znakach zodiaku nie ma OSŁA........ Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion 24.01.02, 10:41 hmm..no,no..czuję, że po takiej reklamie...panowie- ustawiać się w kolejki :) ale z tymi mailami to prawda...problem polega na tym, że ja uwielbiam pisać maile, ale ostatnio, jakoś tak mi czas przepływa między dlońmi. ale dobrze- zmobilizowałam się. zabieram się do pisania do dwóch kochanych osób, ktorym jeszcze nie odpisałam na maile (Forward, Tygrysku...już do was pisze. i to nie dlatego, że mnie zbesztano, ale dlatego, ze ja was po prostu lubię. bardzo, bardzo :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Byczyca i Skorpion 24.01.02, 14:25 Osioł to bardzo pożyteczne i mądre zwierze. Bardzo lubię być osiołkiem, zwłaszcza jak mnie drapią za uszkiem. Nie lubie tylko jak chcą mnie przerobić na salami a moją bródkę na pędzel do golenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaa Re: Byczyca i Skorpion IP: 192.168.1.* / *.kopnet.silesianet.pl 24.01.02, 15:31 Mało znam osłów ale baranów całą mase:) a swoja drogą salami jest very mniam ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion 24.01.02, 15:40 aaaaa! leaa..nie jedz Forwarda.... głupiutkie to, uparte i marudne, a salami rzeczywiście jest mniam mniam, ale popatrz na niego...prawda, że to kochane zwierzątko jest? daruj mu życie, a w zamian za salami...czy ja wiem...może kotlecik sojowy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaa Re: Byczyca i Skorpion IP: 192.168.1.* / *.kopnet.silesianet.pl 24.01.02, 22:09 aj masz racje milutkie(oślątko) w dotyku i fajnie mruczy jak sie go drapie za uszkiem.....ale dobre salami to dopiero pokusa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Byczyca i Skorpion 25.01.02, 00:24 Hmmm, zachwalają tu znaki zodiaku. I jak się tu przyznać do swego? Co do Wag... są intrygujące, przynajmniej niektóre... Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion 25.01.02, 00:52 leaa i to właśnie jest konflikt tragiczny- wybór pomiędzy równorzędnymi racjami: z jednej strony masz przemiłe oślątko, a z drugiej...salami w sam raz na pyszniutką przekąskę. przynaję, że decyzja nie jest łatwa... ale...to uzdolnione poetycko stworzonko, (ja jego wiersze na innych wątkach wskazują) może byłaby to wielka strata dla literatury? no i ogonek ma rozbrajający... choć nie odmawiam zalet salami :) aż sama się zaczynam wahać... ale, nie, nie- pokusy won! trzymam za darowaniem mu życia :) Janku, tak się sklada, że znam twój znak..i wyczytałam o nim coś bardzo, bardzo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaa Re: Byczyca i Skorpion IP: 192.168.1.* / *.kopnet.silesianet.pl 25.01.02, 09:43 maga no masz troszke racji....ciężko jest walczyć z takimi pokusami..pomyśl tylko Forward(czytaj salami)na grubym cieście:) no ale obejde sie bez takiego luksusu...niech sobie dalej merda ogonkiem na widok każdej oślicy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Byczyca i Skorpion IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 03:08 Gość portalu: gutencja napisał(a): > Co Wy na to? Znacie takie zwiazki? Ja jestem Byczyca i to jak na przyslowiowego Byka przystalo uparta. Moj maz jest Skorpionem i to w dodatku urodzony w tym samym dniu co moja babcia i przyjaciolka 11.11. Ja zawsze mialam bardzo dobre stosunki ze Skorpionami, ktorzy tak jak Byki emocjonalnie podchodza do zycia, potrafia goraco kochac , maja charyzme, czasami ( co akurat nie jest domena mojego meza) lubia kontrolowac, bywaja tez zazdrosni. A Byczyce nie lubia byc kontrolowane. Co do mnie to przed slubem po MIALAM POWODZENIE U rAKO, bYKOW , Lwow, Baranow, Koziorozcow. Wbrew wszystkim horoskopom, ktore nie daja duzo szans zwiazkowi Byk -Strzelec ja zawsze mialam duza slabosc do strzelcow, ktorzy z wyjatkiem tego, ze czesto bywaja niewierni-odpowiadaja mi w 100 procentach. A co do mezczyzny z mojego koszmaru-to jest nim Koziorozec domator, sknera i nudziarz. Przepraszam wszystkich Koziorozcow . Naprawde kocham ich jako przyjaciol bo mam z nimi podobny system wartosci ale mimo tego, ze dwa razy bylam w zwiazku z Koziorozcem nie pasuja jako do mnie w romantycznym zwiazku( calkowicie inny styl zycia i bycia) Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: Byczyca i Skorpion IP: *.tele2.pl 25.01.02, 08:10 Wiem z doświadczenia że może byc gorąco i bardzo przyjemnie. Jestem Bykiem a skorpiony to dla mnie prawdziwe wyzwanie:))) Dobry układ choc nie jestem pewna czy na zawze...:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Byczyca i Skorpion 25.01.02, 12:45 Co wyczytałaś Maga o mnie? Co oznacza bardzo, bardzo...? Wiedziałem, Forward chodzi w glorii, a o moim znaku wszyscy beeeee. Ech A salami być dobre, zaraz, gdzie jest widelec? Ale z drugiej strony szkoda mi Forwarda... Na szczęście salami z osła to częściej mit niż rzeczywistość. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion 25.01.02, 13:34 ależ Janku, wystarczy, że ja wiem, co oznacza "bardzo, bardzo", prawda? i mam ogromną ochotę sprawdzić, czy to prawda... ;) ja wiem, że męska zazdrość, ja wiem, że salami jest pyszniutkie, ale czy moglibyście przestać gonić Forwarda z widelcem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Byczyca i Skorpion 25.01.02, 21:17 Maga mów ciut jaśniej, z tym bardzo. To słowo, samo w sobie mi odpowiada, ale co Ty masz na mysli? Wiercę się z ciekawości, bo swoich horoskopów nigdy nie czytam... Forward, czyżby ktoś się na Ciebie uwziął? zniknałeś. Żartowałem z tym widelcem. Drugi widelec też odkładam... Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion 27.01.02, 23:14 Janku, jak bardzo koniecznie musisz wszystko wiedziec? poczytaj sobie swoje horoskopy, albo poproś, żeby ktoś ci opowiedział, jaki właściwie jesteś. forward doigrał się opowieści o rybkach (na podstawie moich subiektywnych doświadczeń), ja zostałam przez niego rozpieszczona komentarzem o wagach...może rzuć pytanie w wirtualne niebo? może gwiazdy powiedzą ci, jakie bardzo mam na myśli... mm....bardzo, bardzo taki...to byłoby bardzo, bardzo...mmm.... No, Forward, nasz osiołek, nie będzie już pokrojony w plasterki lądował na talerzu. kamień z serca. bo już myślałam, że jak sobie wyjadę na kilka dni i zostawię go bez opieki, to po powrocie zastanę tylko talerzyk, a na nim tylko kokardka z Kłapousiowego ogonka. ale Forward jest cały i nadal mogę się cieszyć jego obecnością...ufff... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Byczyca i Skorpion 27.01.02, 23:54 Powiedz mi, ciekawski jestem. Nie mogę poczytać horoskopów, bo żadnego nie mam, a kobiecych pism nie czytuję, by jakieś horoskopy tam znaleźć. Co to za "mmmm"? Forward bezpieczny, ja co prawda głodny, ale sztućce odłozyłem. Polubiłem kolegę, zresztą, jak ktoś zechce zjeść królika, to może Kłapouszek przypomni sobie o mnie? I kopytkami potraktuje amatora królików? Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion 28.01.02, 11:20 ty ciekawski a ja przekorna, a co mi tam, podrocze się z tobą, bo ja mam czasem paskudnie przekorną naturę i teraz to chyba wychodzi na jaw :) no, tak....pasztet z królika. czy są jacyś amatorzy tego...? lepiej nie, bo Janek będzie musiał stąd szybciutko odkicać dla własnego bezpieczeństwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Byczyca i Skorpion. do janka 28.01.02, 12:32 Nie wiem, jaki masz znak zodiaku, wiec przytaczam ci caly horoskop, stworzyony przez Stanislawa Tyma. Mysle, ze Maga sie ucieszy... ;-) Baran 21.III - 20.IV Mars Baran to zlosliwa malpa i jest ogolnie glupi. Glupi i zarozumialy. Baran duzo czyta, przewaznie gazety, z ktorych nic nie rozumie. Dlatego Baran dzwoni po znajomych, o ktorych wie, ze oni rozumieja, co czytaja (to sa glownie Wagi), zeby sie od nich dowiedziec, o czym czytal. Baran jest uparty jak osiol, a w dodatku sam sie nie myje i innym tez nie da sie umyc. Jak Baran posprzata, to robi sie jeszcze wiekszy balagan. Dlatego Baran ma balagan coraz wiekszy, bo Baran sprzata. Spod znaku Barana: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Byk 21.IV - 20.V Wenus Kobieta urodzona pod znakiem Byka jest glupsza niz grubsza i ryczy na meza, ktorego zdradza. A zdradza go ta lajza stale i jeszcze klamie, ze byla u krawcowej. Tylko ze jak gdzies wychodzi (a ciagle gdzies wychodzi, bo chwili w domu nie usiedzi), to zawsze sie skarzy, ze nie ma co na siebie wlozyc Nie ma co wlozyc, a nago nie wyjdzie, dlatego kobieta Byk nigdy nigdzie nie wychodzi, tylko siedzi w domu i zageszcza atmosfere. Byk w rodzinie to rozklad kazdego malzenstwa. Nawet u sasiadow. Spod znaku Byka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot Bliźnięta 21.V - 21.VI Merkury Bliznieta to przede wszystkim zboczency i drobna administracja. Narkotyki u Blizniat to rzecz pewna. Poza tym - kazirodztwo: corka z matka do kina, matka z ojcem do lozka, slowem wszystkie orientacje! Ponad 95 proc. Blizniat przez cale zycie siedzi w wiezieniu. Urodzeni pod znakiem Blizniat: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Rak 22.VI - 22.VII Ksiezyc Rak to zlodziej i narkoman. Zawsze spocony ze strachu, bo chodzi tylem i boi sie, ze na cos wpadnie. Rak nie pachnie zbyt ladnie. Panuje opinia, ze Rak to chodzacy fetor! Nawet, jesli sie myje. Gdy Rak sie nie myje, fetor jest troche mniejszy. Dlatego Raki się nie myja. Urodzeni pod znakiem Raka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Lew 23.VII - 23.VIII Slonce Lew to moczymorda i kanalia. Najczesciej pseudointeligent i zarozumialec. Lubi sie popisywac w towarzystwie znajomoscia np. twierdzenia Pitagorasa, ze "cialo wrzucone do wody traci tyle na wartosci, ile wypiera". Uwielbia byc politykiem, wiec czesto jest. Lew nie zmienia skarpetek, dlatego mozna go rozpoznac nawet w zupelnych ciemnosciach. Spod znaku Lwa: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Panna 24.VIII - 22.IX Merkury Panna to najgorsza swolocz. Sama nie zje i drugiemu nie da. Zaklamana szantrapa - jedna reka pisze, a druga reka sciera. Wiec nawet nie wiadomo, co ta lajza napisala. Panna, gdyby mogla, to by caly swiat w lyzce wody utopila - takie skapiradlo. Spod znaku Panny: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Waga 23.IX - 23.X Merkury Waga to odwaga, wdziek i inteligencja. Duza wrazliwosc. Waga jest samodzielna i opiekuncza. Urodzeni pod znakiem Wagi to ludzie odpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania, wszystkie swe talenty poswiecaja dla dobra ogolu. Wagi sa madre, szczere i uczciwe. Waga ma tak, ze gdyby kogos oszukala, to by sie ze wstydu spalila. Oszczedna dla siebie i szczodra dla innych, oto cala Waga. Spod znaku Wagi: Kosciuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes, Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Milosz, Szymborska, Wolszczan, Malysz, Curie- Sklodowska, Szekspir, Wieniawski, Chrobry... i Stanislaw Tym. Skorpion 24 X - 22 XI Mars i Pluton Kleptoman i intrygant. Rozwali kazde malzenstwo. Wlasne takze. Skorpion ma czesto braki w uzebieniu. Len i aspolecznik. Jeśli zrobi niechcący cos pozytecznego - ciezko to odchorowuje. Skorpion czesto bywa sadysta i w tedy jest dentysta. Wowczas jego pacjenci maja braki w uzebieniu. Urodzeni pod znakiem Raka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Strzelec 23.XI - 21.XII Jowisz Strzelec to moczymorda i ochlapus, zawsze sie zalapie na krzywego ryja, a tak sie schla, ze sie uwali i lezy. Gdy tylko wstanie i ma mozliwosc, to zawsze zdradzi ojczyzne. Poza tym Strzelec to polityczna hustawka, anarchista i podziemie gospodarcze. A już przynajmniej mafia albo gangster. Czasami az sie inni zastanawiaja,.skad sie bierze i jak sie miesci tyle swinstwa w jednym czlowieku. U urodzonych pod znakiem Strzelca zawsze sie zmiesci. Dzieci Strzelca i Panny to najgorsza zaraza. Jak uczciwy policjant kogos goni, to wiadomo, ze to Waga goni Strzelca. Wśród Strzelcow jest duzo zboczencow, dlatego rodzi sie u nich najwięcej Blizniakow i w koncu nie wiadomo, ktore gorsze i to jest najgorsze. Spod znaku Strzelca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Koziorożec 22.XII - 20.I Saturn Koziorozec jest wyjatkowo abominacyjny. Zawsze sie slini. Udaje przed toba przyjaciela, ale tylko po to, zeby cie okrasc lub oszukac, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci zone zbalamuci, szczegolnie gdy masz zone Panne albo Byka. Koziorozec, gdy juz nie ma kogo oszukac, to od samego siebie pozyczy sto zlotych i nigdy nie odda. Klamie nawet wtedy, gdy mowi "dobranoc". Spod znaku Koziorozca: Hitler, Goebbels. Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Wodnik 21.I - 19.II Uran i Saturn Wodnika latwo poznac po tym, ze stale cos pierze, a wszystko ma brudne. Wbrew nazwie znaku Wodnik niczego nie pierze w wodzie, tylko wszystko chemicznie, dlatego smierdzi siarkowodorem, chlorkiem rteci, nitrodwuetylotoluenem, dwuchloro-dwufenylo- trojmetyloheksanem oraz przeterminowana naftalina. Karaluchy, mole i przędziorki czuja sie u Wodnika jak Ryby w wodzie. Spod znaku Wodnika: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Ryby 20.II - 20.III Neptun i Jowisz Ryby to chodzaca nieuczciwosc i korupcja. Ryby czuja sie u Wodnika jak karaluchy, mole i przedziorki. Mowi sie, ze rybka lubi plywac. Owszem, ale tylko w przemycanym alkoholu, na którym spoleczenstwo straci, a Ryby zarobia brudne pieniadze, ktore upiora i wydadza na wode. Upiora u Wodnika, bo to dobrana para, czyli trojkat: Ryby - Wodnik, ale Ryby gorsze. Spod znaku Ryb: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden, Pol Pot i Jaroslaw Wojcik, 17-803 Wrota Male, ul. Minerwy 4 m. 18 (pana zona wszystko nam o panu opowiedziala. Wstyd!) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion. do janka 28.01.02, 12:43 noida- jestem uszczęsliwiona! teraz Janek sam sobie poczyta, bo to same fakty są hi hi. a wiecie, co mnie najbardziej cieszy? że ja jestem wagą. i poczytajcie sobie wagę :) ale, że Forward i przemycany alkohol...no, no, no.. Janku, nie takie bardzo bardzo miałam na myśli, ale ten horoskop też mi się podoba :) tylko nie napisali, Janku o twoim znaku, że uwodziciel i opiekun serc niewieścich z ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Byczyca i Skorpion. do janka 28.01.02, 15:15 I jak tu nie wybierać Wag Mago? Noida, Ty też spod tego znaku? Ufff, nic o mnie nie napisali... hihihihi Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Byczyca i Skorpion. do janka 28.01.02, 15:33 Bomba, zawsze chciałem być twardzielem, teraz wiem że jest to nie tylko możliwe ale i wskazane.Dzięki Noida.Janek, Maga nie chcielibyście wejść w przemyt spirytusu z Czech.W nielegalnej gorzelni przerobimy go na wódkę weselną. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Byczyca i Skorpion. do janka 28.01.02, 16:10 A kto wychodzi za mąż? Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Byczyca i Skorpion. do janka 28.01.02, 22:12 Janek, wszystko jedno. ważne, że pieniążki z czarnego wódczanego rynku popłyną. Forward- jakie warunki stawiasz wspólnikom? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Byczyca i Skorpion. do janka 28.01.02, 23:00 Spirit, a ja myślałem, że to będzie jakieś koło zaintresowań literaturą... Pozdrawiam Janek P.S. Forward, jakie mamy działki? Odpowiedz Link Zgłoś
rol_ka Re: Byczyca i Skorpion. do janka 28.01.02, 23:50 od literatki do literatury tylko mały kroczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś