Dodaj do ulubionych

ciekawy instruktaż...

13.11.03, 11:08
student.uci.agh.edu.pl/~wladek/wsd/kloda.htm
zadziwiła mnie trauma jaką musiał przeżyć autor. dziwne że w ogole jeszcze
mysli o seksie...
Obserwuj wątek
    • arieska Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 11:13
      harriet_makepeace napisała:

> student.uci.agh.edu.pl/~wladek/wsd/kloda.htm
      > zadziwiła mnie trauma jaką musiał przeżyć autor. dziwne że w ogole jeszcze
      > mysli o seksie...
      Hihi,super:)))Ludzie maja ciekawe 'problemy'.
      • meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 11:25
        Uśmiałam się do łez:)))))))
        • arieska Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 11:27
          meg25 napisała:

> Uśmiałam się do łez:)))))))
          Przy takich dramatach moje problemy wydaja mi sie smieszne:))) Duzy wyszczerz.
    • hetacus witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:43
      ... widzę że humoru Wam dzisiaj nie brak ;-)
      • arieska Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:46
        hetacus napisał:

> ... widzę że humoru Wam dzisiaj nie brak ;-)
        Ja bym sie w ogole nie udzielala,gdyby nie wczorajsza zacheta z Twojej strony;)
        • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:49

Udzielaj się Ariesko, tu naprawdę jest fajnie :-)
      • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:46
        Poczytaj, to też się uśmiejesz! Chociaż...
        Witaj Hetakusie!:))))
        Czy dzisiaj jesteś wolny, troszeczkę;)))??
        • harriet_makepeace hetacus - witaj chłopcze 13.11.03, 11:49
          :)))))
          • hetacus Re: hetacus - witaj chłopcze 13.11.03, 11:52
            czeeeeeeeeść Harieta Mejkpisowa :-)
        • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:51
          Witaj Meg :-)
          Czytałem, czytałem i byłem przestraszony, ileż to niebezpieczeństw grozi
          człowiekowi ;-)
          Dzisiaj mam parę kropel wolnego czasu i cieszę się z tego :-)
          • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:54
            Oj, skoro tylko kilka kropel, to muszą one być bardzo cenne:)))
            A w jakim nastroju jest dziś Hetakus?
            • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:56
              usłyszałem kiedyś takie określenie (na pytanie o samopoczucie):
              "wiesz, pogarsza się wolniej" ;-)
              to żart, uśmiecham się :-)
              • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:00
                Nooo, ja myślę, że to tylko żart!
                Cieszę się Hetakusie i widzę, że Twój uśmiech jest wesoły, a nie
                melancholijny...;))
                Masz jakiś sprawdzony sposób na przeziębienie? Jak się nie zacznę ratować
                skutecznie to wyląduję w łóżku:(
                • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:03
                  hmmmm, jestem zdania, że to ja jestem najlepszym lekarstwem ;-)
                  mam gorącą duszę i serduszko !
                  Z braku hetakusa w pobliżu zalecałbym inne gorące środki z miodem pitnym na
                  czele ! Nie wolno Ci chorować ! Nie zgadzam się ;-)
                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:08
                    Hmmm, Hetakusie, szkoda, że jesteś tak daleko...;))
                    Zdecydowanie wolałabym Ciebie niż ten miodzik, a trzeba Ci wiedzieć, że
                    miodzik baaardzo lubię...:)))
                    • ka_27 Miłego południa :-) 13.11.03, 12:09
                      • meg25 Re: Miłego południa :-) 13.11.03, 12:11
                        Hej, Ka! Dzień dobry!!!:))
                      • arieska Re: Miłego południa :-) 13.11.03, 12:12
                        Hmm... W samo poludnie-to brzmi groznie i z lekka westernowo:)
                        • ka_27 Dużo :-)))) 13.11.03, 12:13
                        • hetacus Re: Miłego południa :-) 13.11.03, 12:14
                          Ech, westernowo , Ariesko, w tych warunkach ? Jesień zimna, ponuro, żadnego
                          saloonu w pobliżu...
                          • arieska Re: Miłego południa :-) 13.11.03, 12:31
                            hetacus napisał:

> Ech, westernowo , Ariesko, w tych warunkach ? Jesień zimna, ponuro, żadnego
                            > saloonu w pobliżu...
                            Hetacusie,ja sie tytulu "W samo poludnie uczepilam" :)
                    • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:12
                      pomyśl Meg jaka to byłby skuteczny środek: hetacus plus miodzik ;-)
                      Zrobiłbym Ci taki gorący, podałbym w kamiennym kubku a Ty piłabyś, ciepło
                      rozeszłoby się po Twoim ciele i byłoby Ci gorąco i o żadnym przeziębieniu nie
                      byłoby mowy ;-)
                      • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:18
                        Hetakusie Troskliwy, a jakieś milutkie smarowanko? To podobno dobrze robi przy
                        przeziębieniu?;))
                        Ech, marzenia, a póki co to mi marzną paluszki i głowa pęka w szwach:(
                        • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:23

Oczywiśćie Meg - najpierw miodzik (może z lubczykiem), potem doleweczka,
                          później obowiązkowe nacieranie czymś rozgrzewającym. Jak się leczyć to
                          dokładnie;-)
                          Dla pewności czynności te należy powtarzać jak najczęściej;-) Po wyzdrowieniu
                          oczywiście też - zapobiegawczo ;-) Oj jakbym chciał Cie podleczyć ;-)

• meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:30
                            Oj, jakbym chciała być podleczona...:)
                            Wyobraźnia działa u mnie bezbłędnie:)) Już widzę i czuję ten miodzik!
                            Rozgrzewa świetnie:))Oj, czyżby i lubczyk zaczynał działać;)????
                            Hetakusie, ale czym Ty mnie smarujesz??? Dziwnie pachnie!!!
                            • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:34
                              To tajemnicza mikstura Hetacusa ! Oczywiście głównym jej składnikiem jest
                              wyciąg z lubczyka ;-) Jak zaczyna działać to super ! Przecież nie możesz
                              chorować. Nie, nie bój się, chccę Cię tylko dobrze wysmarować, krem trzeba
                              wsmarować mocno. Efekt będzie lepszy ;-)
                              • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:39
                                Hmmm, niby nie chcę chorować, ale... tak się mną zajmujesz, że nie wiem czy
                                takie chorowanie przy Tobie nie byłoby całkiem miłe;)))
                                Aj, nie tak mocno, skórę mi zedrzesz!!!
                                Mogę jeszcze trochę mikstury?
                                • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:42

Meg, profilaktyka to podstawa. Zabiegi te same i człowiek może ma więcej sił i
                                  energii jak nic mu nie dolega ;-)
                                  Musimy zatem zadbać o nasze zdrowie ;-) Zwłaszcza w te długie zimne wieczory.
                                  Oj, przeszkadza mi ta ręka, czemu mnie odpychasz ? Dlaczego się śmiejesz ?!
                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:45
                                    Booo, Hetakusie, z tego co wiem, to należy smarować plecy! Tylko...;)))
                                    • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:48

Do każdej sprawy należy podchodzić z sercem ;-) Nie należy poprzestawać na
                                      półśrodkach. No, odwróć się Meg, nie chcesz chyba chorować ?!
                                      ;-)))
                                      • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:51
                                        Już sama nie wiem... nie chcę... chcę... nie...chcę...
                                        • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:53
                                          jak nie wyzdrowiejesz to będziesz smutna, zakatarzona, z chrypą, gorączką itp.
                                          Czy warto rezygnować więc z kuracji, ja w te zabiegi wkładam całe swoje serce ;-
                                          )

• meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:58
                                            No, chyba nie tylko serce, hi, hi...
                                            Ale muszę przyznać, że dłonie Hetakusowe są bardzo, bardzo przyjemne;)))
                                            Chyba się jednak odwrócę;)))
                                            • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:02
                                              Bardzo z Ciebie rozsądny i wdzięczny pacjent !
                                              Hmmmm, przyglądam się bo zastanawiam się nad najlepszym spoosbem smarowania ;-)
                                              Może jeszcze miodziku ?
                                              • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:05
                                                A czy nie przedawkuję? Nie będzie skutków ubocznych;)))
                                                Chociaż... coraz większą mam ochotę na te skutki;)))
                                                Hetakusie...
                                                • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:08
                                                  meg25 napisała:

> A czy nie przedawkuję? Nie będzie skutków ubocznych;)))
                                                  > Chociaż... coraz większą mam ochotę na te skutki;)))
                                                  > Hetakusie...

Jak poczujesz, że jest miło, błogo i nader przyjemnie to będzie znaczyć, że
                                                  lubczyk, pardon ! - maść już działa. Wtedy można zrobić przerwę i lekarza
                                                  odbarzyć miłym uśmiechem i dobrym słowem ;-)
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:14
                                                    A jak się nie skończy na uśmiechu i miłym słowie???;)
                                                    Hej, Hetakusie, wracaj, żartowałam...
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:17

Ha, ja oczywiście mam nadzieję,że uśmiech i miłe słowo to tylko na początek ;-)
                                                    Ależ proszę Meg, pij jeszcze miodzik, mam drugą butelkę. Następnym razem wezmę
                                                    dwójniaczka :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:28
                                                    Po takiej ilości miodu... będziesz mnie musiał leczyć z innej przypadłości...
                                                    Ale co tam! Przy Tobie to i chorować przyjemnie:)))))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:31

ale teraz masz takie śliczne rumieńce, mam nadzieję, że to z miodziku a nie z
                                                    gorączki ! I uśmiech tajemniczy. Co on oznacza ? Błogość, rozleniwienie ?
                                                    Czy to uśmiech do własnych myśli czy do mnie ? Robisz wrażenie duchem
                                                    nieobecnej :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:39
                                                    Aaa, tak sobie coś pomyślałam...
                                                    Duchem nieobecnej, powiadasz...
                                                    Ale ciałem...;)))
                                                    Ej, Hetakusie, chyba mnie rozbiera;)) Tylko nie wiem co;))) Gorączka?;))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:44
                                                    Może pomyślałaś o wiośnie, górach i Tarnicy ;-)
                                                    Połóż się do łóżeczka, bo te wypieki na buźce mnie ciut niepokoją ...

• meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:52
                                                    Ale pomóż mi, nie mogę trafić! Ajaj, walnęłam się w nogę! Hetakusie, obiecaj,
                                                    że w końcu pójdziemy na Tarnicę! Obieeecaj, proszę...
                                                    No już dobrze, leżę, przykryjesz mnie kołderką? Ale nie z całą głową, chcesz
                                                    mnie udusić? Nieee??? A co chcesz?;)) Może buziaka?;) A nie boisz się zarazić
                                                    grypką???
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:57

Pójdziemy, oczywiście. Słucham ? Nie Meg dzisiaj nie, jak wyzdrowiejesz !
                                                    MMMMMM, jaki słodki buziak ;-) Jeszcze jeden...
                                                    ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    Co mi tam grypa !
                                                    Jeszcze jeden ;-)))))))))))))))))))))
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 14:07
                                                    Hetakusie, miałeś mnie leczyć, a nie doprowadzać do... białej gorączki;)))
                                                    Jeszczeee jeeeden...;)))))))))))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 14:17
                                                    Hmmmmm. Faktycznie miałem leczyć....
                                                    Jeszcze jeden :-))))))))))))))
                                                    I ostatni ;-)))
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 14:23
                                                    No tak... mężczyźni!!!
                                                    Jak mogłam myśleć, że będzie tylko dla mnie...chlip, chlip;((
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 14:28
                                                    Oj Meg muszę kończyć dzisiaj. W tak miłym momencie ...
                                                    Mam nadzieję, że do jutra.
                                                    I dla Ciebie K. Wierzyński :-)))

Usta twoje się snują, usta twe się wodzą,
                                                    Jak dwa ptaki różowe, po mnie lekko chodzą,
                                                    Jak dwa swiatła natchnione, oczu dotykają,
                                                    Usta twe mnie zabrały, usta twe mnie mają.

Jak wyznania wstydliwe, jak szepty szalone,
                                                    Powtarzam w ustach twoje usta niezliczone,
                                                    Od uśmiechu w kącikach do smaku języka -
                                                    Usta twoje całują i świat cały znika.

• meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 11:51
                                                    Przyjdź do mnie rano
                                                    Tam gdzie rosną róże
                                                    Słońce jeszcze zaspane
                                                    Przyjdź to mnie obudzisz.

Przyjdź do mnie w południe
                                                    Gdy słońce stoi w zenicie
                                                    Zobaczysz mnie w całej pełni
                                                    Zobaczysz w całym rozkwiecie.

Przyjdź do mnie o zmierzchu
                                                    Przyjdź o zachodzie słońca
                                                    Wtedy pachnę najpiękniej
                                                    i nie umieram z gorąca.

Hetakusie, Twoja kuracja była baaardzo skuteczna;))) Znacznie lepiej się dziś
                                                    czuję! No i ten wiersz na zakończenie... bujałam w obłokach cały wieczór;)))

Witaj Hetakusie Czarodzieju!:))))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 11:59
                                                    Meg, jak dobrze, że jesteś ! Bałem się, że leżysz z łóżeczku,
                                                    smutna i zaziębiona. Jak Twoje samopoczucie, na pewno przeziębienie czy grypa
                                                    dały Ci spokój ?
                                                    :-)))
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:04
                                                    Nie jest jeszcze całkiem dobrze, ale zdecydowanie lepiej:)))
                                                    Ale prawdę mówiąc, to taaakie chorowanie, bardzo by mi się podobało...;))

Wiesz, nie ma aktualnie w bibliotece Maga, ale wypożyczyłam inną książkę
                                                    Fowlesa: Daniel Martin. Czytałeś może?
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:10

Meg, śliczny jest dzisiejszy wiersz od Ciebie :-) Kto jest autorem ?

Poza "Magiem" czytałem "Kolekcjonera" ale mi się nie podobał. Ostatnio nabyłem
                                                    "Mantissę" tego autora. O książce "Daniel Martin" słyszałem, ale nawet nie wiem
                                                    o czym ona jest.
                                                    Cieszę się bardzo, że nie zamierzasz chorować :-) Nigdy tego nie rób !

• meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:20
                                                    Obiecuję... ale Ty mi obiecaj, że gdyby jednak zdażyło mi się troszeczkę
                                                    pochorować, to mogę liczyć na Twoją kurację;))))

To jest teks piosenki Kory z płyty "Łóżko" Maanamu.
                                                    Są jeszcze dwie zwrotki...
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:25
                                                    Meg, moją pomocą służę oczywiście 24 godziny na dobę !!!
                                                    Ładny ten tekst Maanamu. Ja bardzo lubiłem Maanam w czasie nauki w liceum.
                                                    Potem mi przeszło. Może niesłusznie ? Przyślij proszę resztę tekstu :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:46
                                                    Przyjdź do mnie w nocy
                                                    Z za siedmiu gór i mórz
                                                    Kocham gdy mnie dotykasz
                                                    Choć nie dotyka się róż.

Patrzysz na mnie patrzysz
                                                    I spokój mi burzysz
                                                    Kocham gdy dotykasz
                                                    Choć nie, nie dotyka się róży.

Cała ta płyta ma ładne teksty. Ja nie przepadam za obecnym Maanamem, to jest
                                                    płyta z 1996 roku.
                                                    A czy dostanę jeszcze jakiś wiersz?
                                                    :))))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:59
                                                    Meg, dla Ciebie Tuwim:

A jeżeli nic? A jeżeli nie?
                                                    Trułem ja się myślą złudną,
                                                    Tobą jasną, tobą cudną,
                                                    I zatruty śnię:
                                                    Bo jeżeli nie?
                                                    No to... trudno.

A jeżeli coś? A jeżeli tak?
                                                    Rozgołębią mi się zorze,
                                                    Ogniem cały świat zagorze
                                                    Jak czerwony mak,
                                                    Bo jeżeli tak,
                                                    No to... - Boże!!
                                                  • ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:03
                                                  • meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:20
                                                    Dzień dobry Ka!!!
                                                    Dawno Cię nie widziałam! Cieszę się:))))
                                                    Co u Ciebie słychać?
                                                  • ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:21
                                                    Meg25 :-)

kawy z czymś słodkim? :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:32
                                                    A, oczywiście, ja nigdy nie odmawiam!
                                                    A co masz Ka dzisiaj dla mnie?:)))
                                                  • ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:34

Meg-ową kawę
                                                    z Meg-owymi przysmakami :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:38
                                                    Ajajaj, mój megowy nastrój robi się coraz bardziej megowy:)))
                                                    A Tobie smakuje?
                                                  • ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:48

Twój megowy nastrój,
                                                    jest słodyczą dnia ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:20
                                                    Ka_27:)))

A plany weekendowe masz?
                                                  • ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:27

weekend jak weekend, weekendować trzeba :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:32
                                                    Tak, czasami nasze oczekiwania nijak się mają do rzeczywistości weekendowej:)))
                                                    Ale i tak się cieszę, że to już zaraz, za chwilę:))))
                                                  • ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:36

jeśli czegoś bardzo chcesz ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:52
                                                    Ha, wiedziałam, że to usłyszę od Ciebie:)))
                                                  • ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 15:24

wiedziałem,
                                                    że zobaczę uśmiechniętą Mag25 :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:14
                                                    Hetakusie, bo ja się zaraz rozpłynę...;)))
                                                    Jak już tak bujamy w obłokach to propobuję przelecieć się balonem! Będziemy w
                                                    chmurach, ale nie stracimy kontaktu (wzrokowego) z ziemią:)))
                                                    Lecimy???
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:18
                                                    no to wnieśmy się wyżej w te obłoki. Tak będzie bezpieczniej, nie zawadzimy o
                                                    żaden komin ;-)
                                                    Proponuję takie "paliwo":

więc jesteś jesteś jesteś
                                                    daj niech sprawdzę
                                                    niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami
                                                    niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę
                                                    oślepłym ze zdumienia oczom

jeszcze twój głos usłyszeć chcę
                                                    zapachem się zaciągnąć
                                                    pojąć cię raz na zawsze wszystkimi zmysłami
                                                    i nigdy nie zrozumieć i ciągle na nowo
                                                    dochodzić prawdy pocałunkami

• meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:28
                                                    Wyżej i wyżej...

Mówią, że miłość mieszka w niebie
                                                    Ale bez piekła to by nie było życia
                                                    Gdy czekam na ciebie i bardzo się boję
                                                    Czekam na ciebie - czekam.

Choć mnie całujesz nie jestem twoja
                                                    Najpierw kochany musisz mnie wykupić
                                                    Daj niebu to czego niebo nie ma
                                                    Daj kroplę krwi do anielskiej próby.

Teraz krew twoja z moją krwią się miesza
                                                    Za chwilę Anioł nas rozgrzeszy
                                                    Jesteś tak blisko coraz bliżej
                                                    Krew przez ciało pędzi i ogień roznieca.

Hej, Hetakusie, ale pędzimy, chyba niedługo będziemy za granicą!!!:))))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:31
                                                    no tak, coraz dalej i coraz wyżej...
                                                    robi się zimniej...
                                                    trzeba by się zorientować w którym kierunku lecimy.
                                                    Może na Białoruś ? Ale jak się tym balonem steruje ?
                                                    Może poskaczemy ? Rozgrzejemy się i może zmienimy kierunek ?
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:36
                                                    Nie skacz tak Hetakusie, bo ja wypadnę... łap mnie, ratunkuuuu, ojejku,
                                                    przywiąż mnie albo co?
                                                    Nie wydaje Ci się, że spadamy? Jest tu jakiś balast???
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:42
                                                    Meg, spadajmy ! Może wylądujemy w jakimś ładnym miejscu :-)
                                                    Zobacz, jaki ładny las sosnowy !
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:46
                                                    Nooo, rychło w czas! Właśnie siedzę na sośnie i trochę mnie kłuje w pupę!:(
                                                    Hetakusie, a jak ja mam zejść? Mam czekać, aż dojrzeję i spadnę? Hi, hi, już
                                                    dawno dojrzałam;)))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:50
                                                    Już idę po Ciebie. Słodko wyglądasz w tych igiełkach i żółtych liściach ;-)
                                                    Wskakuj mi na barana i mocno się trzymaj ;-)
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:19
                                                    Ha, mogłam włożyć ten kombinezon, jak Ci wskoczę na barana w tej kusej
                                                    spódniczce? Nie śmiej się Hetakusie tylko mnie trzymaj! Łaa, jakaś igiełka
                                                    wciąż mnie kłuje:((
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:25
                                                    jakoś poradzimy Meg, ja to nawet lubię jak tak piszczysz ;-)
                                                    Nie wiem tylko czy ten pisk spowodowany jest tą kłującą igiełką czy obawą
                                                    przed spadnięciem z moich pleców ? Hmmm, ta gałąź rzeczywiście trochę
                                                    trzeszczy ;-) Trochę mi żal Twoich nóżek; mam nadzieję, że unikną
                                                    poważniejszych zadrapań !
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:29
                                                    A jak nie unikną, to zrobisz coś, żeby nie bolało??? Pamiętam, że mama zawsze
                                                    całowała bolące miejsce...;)
                                                    No, Hetakusie, sprawnie Ci idzie to złażenie z drzewa z Meg na plecach:))) Hi,
                                                    hi... (chyba jest pretekst, żeby się mocniej przytulić;))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:34
                                                    Sposób Twojej mamy jest rzeczywiście znakomity. Naprawdę nie specjalnie
                                                    przechodzę między najgęstszymi konarami ;-) Ale ... ile już masz tych zadrapań
                                                    na nóżkach ?
                                                    Tak, obejmij mnie mocniej bo przed nami ostatni odcinek drogi !
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:51
                                                    Nie lubię tych ostatnich odcinków;))

A zadrapań mam coraz więcej, nie wiem czy zdążysz je wszystkie podleczyć przed
                                                    tą niemiłą godziną, która się zbliża...:(
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:54
                                                    Brrrrr, zbliża się ta okropna godzina :-(
                                                    Co gorsza, nie będzie mnie w poniedziałek :-(
                                                    Meg uśmiechnij się do mnie ...
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:59
                                                    :)))(((
                                                    To ma być uśmiech, ale trochę smutny...

Do wtorku nie jest daleko!:)))Mam pomysł, dopiszę się tu w poniedziałek i jak
                                                    we wtorek przyjdziesz do pracy to zobaczysz mój uśmiech:)))) Bardzo wesoły
                                                    uśmiech:)))
                                                  • hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 15:05

Świetnie ! Dziarsko wstanę we wtorkowy poranek i pojadę aby obejrzeć Twój
                                                    uśmiech :-) Na pewno nie spóźnię się do pracy !
                                                  • meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 15:12
                                                    Przynajmniej będzie z tego dodatkowy pożytek!:))
                                                    A pomyślisz o mnie przez chwileczkę, w któryś z wolnych dni?
                                                  • meg25 Dla Ciebie Hetakusie:))))) 17.11.03, 16:16
                                                    Zgodnie z obietnicą...:))))
                                                    I... jeszcze na dodatek:

- Ach, igła upadła, Filonie,
                                                    o, tutaj, u mych stóp!
                                                    - Mylisz się, Lauro kochana:
                                                    W serce moje wpadła jak w grób.

- Filonie, stary bałwanie,
                                                    podnieś igłę i zamknij drzwi!
                                                    - Nie mogę, Lauro, kochanie:
                                                    W moim sercu ta igła tkwi.

- Filonie, nie strugaj Turka,
                                                    schyl się po igłę, schyl!
                                                    Upadła prosto z tamburka,
                                                    właśnie gdy śpiewał gil.

- Laureczko, to był śpiew szczygła.
                                                    A ze mną, co chcesz, zrób:
                                                    W serce upadła ta igła,
                                                    w serce - u twoich stóp.

Miłego dnia, pełnego słońca i uśmiechów!!!:))))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:25
                                                    Witaj Meg, ale się stęskniłem !
                                                    Pamiętałaś !
                                                    :-)
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:33
                                                    Pamiętałam:)))
                                                    Cieszę się, że jesteś:)))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:36
                                                    Wczoraj wieczorem miałem telefon, że od dzisiaj do czwartku mam szkolenie, na
                                                    którym muszę być obowiązkowo. Brrrrrrrrrrr ! Strasznie nudne i długie. Na
                                                    szczęście nie całodniowe ! Więc zdążyłem się tu zameldować :-)
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:38
                                                    A pobędziesz troszeczkę, czy zaraz lecisz dalej?:)))
                                                    Bo ja też się stęskniłam:)))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:40
                                                    Dzisiaj już zostaję i z tego baaardzo się cieszę :-)

• meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:43
                                                    No to super!:))
                                                    Rozumiem, że humorek pomimo nudnego szkolenia dopisuje?:))
                                                    Czy wybierzemy się gdzieś dzisiaj?
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:47
                                                    Teraz już dopisuje, a jakże :-)))
                                                    Powiem Ci, że byłem w czasie weekendu u rodziców
                                                    i zaliczyłem sliczny jesienny spacer :-)
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:05
                                                    Daleko mieszkają Twoi rodzice? Często u Nich bywasz?
                                                    Ja w sobotę byłam na pogaduchach u przyjaciół, a w niedzielę
                                                    leniuchowałam z książką:)))
                                                    Spacer odpuściłam, ze względu na resztki przeziębienia:)))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:09
                                                    No, tak bywam raz w miesiącu. Są tam takie ruiny starego zamczyska w pobliżu.
                                                    Teraz nikt tam nie chodzi. Ja się wybrałem w sobotę. To był spacer przez las
                                                    pełen liści, wśród gęstej mgły, było cicho, spokojnie i bezludnie. Tak sobie
                                                    wtedy myslałem, że może bardzo by Ci się taki klimat podobał :-)
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:17
                                                    Ha, Hetakusie, to znaczy, że pomyślałeś o mnie wtedy?
                                                    Wiesz, tak mi się zrobiło... hmmm, sama nie wiem jak:)))
                                                    Aż mi się w główce zakręciło;)
                                                    Pewnie, że byłabym zachwycona, szczególnie w Twoim towarzystwie...:)))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:22
                                                    No, jakże by inaczej Meg, byłaś w mych myślach nie tylko w sobotę :-)
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:26
                                                    Hetakusie, zaraz się rozpłynę;)
                                                    Przyznam Ci się na uszko, że... Ty w moich też:)))
                                                    Czy ruiny tego zamku to bardzo romantyczne miejsce?
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:30
                                                    :-))) - ten znak wyraża radość hetacusa
                                                    Wiesz, to kiedyś było piękne, tajemnicze i romantyczne miejsce.
                                                    Pamiętam z dzieciństwa - bujną roślinność, słabo widoczną ścieżkę
                                                    i taką...tajemniczość. Od kilku lat działają tam archeolodzy,
                                                    ruiny poddano renowacji, w sezonie jest wstęp na wieżę widokową.
                                                    Ale i tak jest ładnie !
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:38
                                                    A nie bałeś się tam chodzić sam?
                                                    Nie było tak troszkę straszno?;))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:42
                                                    Jak byłem mały to może się nie bałem, ale ... czułem respekt dla tych ruin.
                                                    Pamiętam jak miałem może 3, 4 lata byłem tam z tatą. Do dzisiaj pamiętam te
                                                    nietoperze !!! Brrr, jeden był chory albo kontuzjowany i pełzał sobie
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:52
                                                    O rany, myszy się nie boję, ale nietoperze wzbudzają we mnie lęk. To przez te
                                                    wakacje na wsi:)))
                                                    A w ruinach zamku, kiedyś dawno, miałam randkę i... wróciłam z niej zakochana
                                                    po uszy:))
                                                    Ech, niepoprawna romantyczka ze mnie... chociaż mocno stąpająca po ziemi:)))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:56
                                                    Ha, to już wiadomo jak rozkochać Meg ! Trzeba znaleźć jakieś solidne stare
                                                    ruiny. Hm, ale co dalej ? Podejrzewam, że same ruiny to trochę mało ;-)
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:00
                                                    Nooo, jeszcze musi być w tych ruinach czarujący Het... ups, mężczyzna;))))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:05

Hmmm, kiedyś to nie byłem ja a udało Ci się zakochać ;-)
                                                    Najchętniej bym postraszył w tych ruinach. Może byś sie wówczas mocno
                                                    prztytulła do mnie i szepnęła: "ratuj hetacusie" ;-)
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:11
                                                    Ojej, na razie to mnie przestraszyła godzina, która się nieuchronnie zbliża...
                                                    Ratuj Hetakusie...:))))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:14
                                                    Oj Meg chciałbym czasem posiadać władzę nad czasem i przestrzenią ...
                                                    Martwi mnie, że jeszcze przez 2 dni mam szkolenie i dopiero po południu będę tu
                                                    zaglądał.
                                                    Ale cieszę się bardzo, ze nie dałaś sie chorobie. Martwiłem się, że może
                                                    złożona przeziębieniem w ogóle w tym tygodniu nie pojawisz się na FR. Ale na
                                                    szczęście jesteś :-)
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:18
                                                    Również dzięki Tobie!;)))
                                                    Dla mnie choroba, która by mnie uziemiła w domku, byłaby trudna do
                                                    zniesienia:)))
                                                    Nie mieć możliwości pogadania z Tobą? Brrr, strach pomyśleć:(
                                                    Trzymaj się w takim razie mocno i mam nadzieję, że jutro nie będziesz aż tak
                                                    zmęczony szkoleniem, żeby tutaj nie zajrzeć:))
                                                    Pa, do jutra!:))))))
                                                  • hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:22
                                                    Meg, zapewniam Cię, że bardzo się będę spieszył, aby zasiąść
                                                    przed komputerem jak najszybciej.
                                                    Do jutra zatem :-)))
                                                  • meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 19.11.03, 14:40
                                                    Witaj Hetakusie!:))))

Dzisiaj ja nieoczekiwanie wylądowałam na szkoleniu!
                                                    Już myślałam, że nie ominie mnie przyjemność zamienienia z Tobą
                                                    chociaż kilku słów:)))
                                                    Ale udało się!!!:)))
                                                  • harriet_makepeace Czolem Hetakusie 18.11.03, 13:42
                                                    jakos tak smutno bez ciebie :)))
                                                  • hetacus Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 13:49
                                                    poważnie ?! bez zwykłego hetacusa smutno ?!
                                                    Ależ mi milo, że w kims wywołuję takie uczucia !
                                                    Witaj harriet, byłaś na Leninie ?
                                                  • harriet_makepeace Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 13:55
                                                    bylam fajny :) i bylam na lyzwach:) tylko ciebie mi brakowalo :)
                                                  • hetacus Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 13:57
                                                    ha, a ja byłem daleko, nie mieszkamy niestety w tych samych miastach :-(
                                                    A na lenina warto się wybrać ?
                                                  • harriet_makepeace Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 14:00
                                                    moim zdaniem tak, ale po pewnym czasie troche mnie znuzyl - klamstwo rodzi
                                                    klamstwo i dochodzimy do absurdu. ale kilka rzeczy jest swietnych. I boska jest
                                                    scena z latajacym leninem.
                                                  • hetacus Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 14:02
                                                    hmmm, to chyba się wybiorę. Dawno nie byłem w kinie. Poza tym to
                                                    bezpieczniejsze zajęcie niż jazda na łyżwach ;-)
                                                  • harriet_makepeace Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 14:04
                                                    a krwiozerczy popcorn ktory tylko czycha zeby ci sie dostac do
                                                    tchawicy ? :))))))
                                                  • hetacus Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 14:05
                                                    he, he takich świństw nie jadam ! Jestem niepopkornowy widz !
    • harriet_makepeace w samo południe... (no prawie) :))) 13.11.03, 12:20
      www.filmsite.org/posterpages/p_high2.html
    • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:30
      Witajcie moi mili:-)
      Jak Wam mija dzień ?
      Harriet!! Toż to samo życie !! ;-)
      • harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:32
        hello mandarynko! :)))) biedne chłopaki w takim razie :))))
        cholera coś mi humor siadł :(
        • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:36
          No witaj Harriet!!
          Widzę, że nie jestem sama :-)
          Cholera!! Od jakiegoś czasu u mnie z tym humorem jest do bani!:-)
          A taka była ze mnie wesoła dziewczynka ;-)
          • harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:38
            moze nas hetakusek i buraczek i quiklik i kas i... i wszyscy w koncu
            rozwesela :)
            • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:45
              Szczerze Ci powiem Harriet, że zawsze wstaję od kompa w znacznie lepszym
              nastroju, niż wówczas gdy do nie go siadam. Czyli udaje się na FR poprawić
              sobie humor :-)
              A to oczywiście za sprawą tych wszystkich miłych osób z którymi tu rozmawiamy.
              Na turalnie włącznie z tymi, które wymieniłaś :-)
              • harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:48
                no ja np teraz dostalam kawke od ka i od razu mi lepiej :)))
                • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:51
                  Herrriet!
                  Ty szczęściaro ... :-)
                  Aż zzieleniałam z zazdrości ;-)
              • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:51
                A wiecie, że ze mną jest tak samo. Lubię Was !!!
                • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:53
                  Wiemy, wiemy...I dlatego się tak świetnie rozumiemy ;-)bo jesteśmy towarzyszami
                  tej samej niedoli ;-)
                  My też Cię lubimy :-)
      • meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:33
        Cześć Mandarynko!!!
        Samo życie powiadasz??? To ja współczuję mężczyznom, hi, hi...
        • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:39
          ;-) tak powiedziałam ... na zachęte dla mężczyzn...;-)
          No tych niegrzecznych, którzy mieliby kiedyś ochotę zrobić coś wbrew mojej
          woli ... Oj górne siekacze mogły by mi się raptownie zatrzasnąć !! ;-)
          • meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:42
            O rany, Mandarynko, mam nadzieję, że nasi znajomi Panowie nie przeczytają
            tego!!! Uciekli by gdzie pieprz rośnie!!! Chyba, że lubią odrobinę... ale
            chyba nie;))))
            • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:48
              Hmmm...nie mam zamaru robić tu na jakim kolwiek Panu wrażenia specjalistki ;-),
              bo -
              I tak najbardziej kusi to co nieznane;-)
              • meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:52
                Ha, Mandarynko, co prawda to prawda!:)))
                • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:57
                  Meg, wczoraj jadłam pyszne ciasto u koleżanki na imienikach. Od razu pomyślałam
                  o Tobie, że też napewno by Ci smakowało - ciasto karmelowe z orzechami na
                  cieście miodowym. No normalnie pycha ! :-)
                  • meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:01
                    Jejku, Mandarynko!!! Nie przyniosłaś dla mnie ociupinkę???
                    • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:07
                      Aaaa, przyniosłam! :-)
                      Chodź poczestuję Cię ...:-)
                      • meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:10
                        No, dzięki, wiedziałam, że można na Ciebie liczyć!:))
                        I co? Też zajmiemy się ploteczkami nawiązującymi do tego śmiesznego tekstu?
                        • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:15
                          Ech! Wolę praktykę od teorii, jeśli już jesteśmy przy tym temacie ;-)
                          A tak poza tym, jakie masz plany na nadchodzący weekend ?
                          • meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:20
                            Ja też!:))))))

Niestety, nie wiem, czy nie skończy się w łóżku... z gorączką:))
                            Chociaż Hetakus tak mnie kuruje, że może i nie:)))
                            Mam w planie dwa, bardzo ciekawe spotkania i dwie, bardzo ciekawe książki...
                            • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:38
                              Katar leczony trwa 7 dni, a nie leczony tydzień.
                              Jesteś już w środku. Zatem do niedzieli będziesz zdrowa jak ryba :-)
                              Czego Ci z serca życzę! :-)
                              • meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:45
                                Dziękuję, napewno wspomoże mnie też to ciacho od Ciebie, jest pyszne!
                                Mandarynko, a Twoje plany?
      • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:35
        mandaryn_ka napisała:

> Witajcie moi mili:-)
        > Jak Wam mija dzień ?
        > Harriet!! Toż to samo życie !! ;-)

Witaj Mandarynko :-)
        Tak, tak nie ma to jak pochylić się w samo
        południe nad zwykłym życiowym problemem ;-)
        • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:41
          O tóż to Hetacusie! :-)
          Ale dobrze, że autor jest taki wyrozumiały dla swych kobitek;-)
          • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:45
            Nie da się ukryć - gość z klasą i na poziomie ;-)
            Jakby pojawił się na FR to pewenie wszytskie straciłybyście głowę dla niego ;-)
            • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:50
              Coooś Ty Hetakusie ! :-)Jak narazie głowę tracimy tu tylko dla Ciebie ;-)
              • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:56
                mandaryn_ka napisała:

> Coooś Ty Hetakusie ! :-)Jak narazie głowę tracimy tu tylko dla Ciebie ;-)

Tak, tak, a potem pojawi się taki student, powie coś o żeglowaniu na satynowej
                pościeli i juz Was nie będzie ;-)
                • harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:57
                  ja mysle ze on powie o szorowaniu tylkiem po golym tapczanie, najlepiej w
                  akademiku z kolegami schowanymi w szafie :))))
                • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:59
                  Ależ !
                  Hetacusie...
                  To jest owszem możliwe, aczkolwiek - nieprawdopodobne ;-)
                  • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:04
                    mandaryn_ka napisała:

> Ależ !
                    > Hetacusie...
                    > To jest owszem możliwe, aczkolwiek - nieprawdopodobne ;-)

Tak , juz dopuszczsz takie myśli :-(
                    Chyba będę musiał wymyślić coś jeszcze badziej oryginalnego ;-)
                    • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:09
                      Coś jeszcze bardziej oryginalnego jest jak najbardziej wskazane :-)
                      Lubię być mile zaskakiwana ;-)
                      • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:13
                        Chyba będę musiał obejrzeć rysunki Mleczki ;-) Może przyjdzie jakieś
                        natchnienie i pomysł którym zakasuję studenta !
                        • harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:15
                          o cudowny mezczyzno! :) wystarczy ze bedziesz soba :))))
                          • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:19
                            Ech, jak czytam wasze posty to widzę, że trzeba się wznieść na absolutne wyżyny
                            aby wydać się interesującym. Ale dla takich kobiet jak wy z pewnością warto ;-)
                            • harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:22
                              alez cudowny mezczyzno miej wiare w siebie jako i my mamy :)))))))
                              • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:26

ależ wiara jest, inaczej bym się stąd wycofał ! Ale i wyzwanie nie lada !
                                • harriet_makepeace ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:29
                                  ja lubię jak jest ciekawie i jak mam przed sobą wyzwania :)
                                  • hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:34
                                    jesteś kobieta extremalna !!!
                                    • harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:36
                                      nie koniecznie, zależy co dla kogo jest wyzwaniem.
                                      • hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:41
                                        harriet_makepeace napisała:

> nie koniecznie, zależy co dla kogo jest wyzwaniem.

Może wyprowadzenie z błędu studenta będzie twoim wyzwaniem ;-)
                                        • harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:44
                                          chyba mi się nie chce :) niech sobie górniko-hutnik żyje w świecie brydża i
                                          linuxa i zostawi w spokoju kobiety :)))
                                          • hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:48
                                            nie pożeglowałabyś sobie po tej satynowej pościeli ?
                                            • harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:50
                                              tsk tsk nie czytales uwaznie on wlasnie wystrzega przed satyna bo sie latwo
                                              zeslizgnac. myslalam raczej o lezeniu jak kloda i jajeczkowaniu :))))))))
                                              • hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:52
                                                wydawało mi się, że to coś dla Ciebie. Lubisz ruch i jazdę (łyżwy, góry) ;-)
                                                • harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:59
                                                  well, ok ruch lubię i długo w jednym miejscu nie usiedzę ale jeżeli chodzi o
                                                  moje nawyki milosne to jestem raczej niesmiala (choc byc moze wyda ci sie to
                                                  dziwne) :))))
                                                  • hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 14:01
                                                    Fajna dziewczyna z Ciebie. Nie wydaje mi się to dziwne, raczej ...
                                                    sympatyczne :-)))
                                                  • harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 14:03
                                                    ależ się zarumieniłam :)))))
                                                  • hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 14:04
                                                    to dobrze jak dziewczęta potrafią się rumienić :-) Za ten rumieniec lubię Cię
                                                    jeszcze bardziej :-)
                                                  • harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 14:12
                                                    :)))))
                        • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:17
                          Studencie strzeż się !
                          Masz groźnego rywala ! ;-)
                          • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:20
                            jakby tu drania zakasować...
                            • mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:40
                              Chętnie bym Ci pomogła...
                              Ale inwencji mi brak...
                              Mam kryzys na dobre pomysły :-)
                              • hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:46
                                w swoim czasie sam coś wymyślę. Nie będzie student pluć mi w twarz !
    • harriet_makepeace ale ale hatecusie 13.11.03, 12:35
      powiedz, czy ty też tak cierpisz jak ten biedny student waldek z akademi
      górniczo-hutniczej? ja biedny górnik lub hutnik znosisz trudy seksualnej
      walki? :)
      • ka_27 Kawy? 13.11.03, 12:36
        • harriet_makepeace Re: Kawy? 13.11.03, 12:41
          ja poproszę :)
          • ka_27 Proszę bardzo :-) Kawa w filiżance :-) 13.11.03, 12:45
            • harriet_makepeace Mmmmmmmmm 13.11.03, 12:46
              Cudownie, tego mi było potrzeba. Ty zawsze wiesz czego potrzebuje dama :)
              • ka_27 Wiem :-) 13.11.03, 12:49
                • harriet_makepeace :))))))) 13.11.03, 12:50
                  • ka_27 Coś do kawy? :-) 13.11.03, 12:53
                    • harriet_makepeace Ciasteczko? :) 13.11.03, 12:53
                      • ka_27 Pyszne :-) 13.11.03, 12:55
                        • harriet_makepeace Przepyszne :) 13.11.03, 12:59
                          • ka_27 Z kawą :-) 13.11.03, 13:00
                            • harriet_makepeace Idealna kombinacja :) 13.11.03, 13:01
                              • ka_27 Na południową kawkę :-) 13.11.03, 13:02
                                • harriet_makepeace od razu mi lepiej :) 13.11.03, 13:03
                                  • ka_27 Miło mi :-) 13.11.03, 13:05
                                    • harriet_makepeace gentelman w kazdym calu :) 13.11.03, 13:07
                                      • ka_27 Nie wiem, o kim mówisz :-) 13.11.03, 13:11
                                        • harriet_makepeace i do tego jaki skromny :) 13.11.03, 13:12
                                          • ka_27 Kto? On? On tak :-) 13.11.03, 13:26
                                            • harriet_makepeace Właśnie on :-) 13.11.03, 13:27
                                              • ka_27 Ale ja go nie znam :-) 13.11.03, 13:31
                                                • harriet_makepeace Ja też nie :) ale i tak mi się podoba :) 13.11.03, 13:32
                                                  • ka_27 Ten nieznany? :-) 13.11.03, 13:37
                                                  • harriet_makepeace Nieznane jest zawsze pociągające :) 13.11.03, 13:39
                                                  • ka_27 Naprawdę? :-) 13.11.03, 13:40
                                                  • harriet_makepeace Z całą pewnością :) 13.11.03, 13:40
                                                  • ka_27 A jak się mylisz? :-) 13.11.03, 13:41
                                                  • harriet_makepeace Jestem tylko człowiekiem :) 13.11.03, 13:42
                                                  • ka_27 Jesteś kobietą :-) 13.11.03, 13:51
                                                  • harriet_makepeace Ale człowiekiem też :P 13.11.03, 13:52
                                                  • ka_27 I Damą :-) 13.11.03, 13:52
                                                  • harriet_makepeace W każdym calu :) 13.11.03, 13:53
                                                  • ka_27 W duszy ... :-) 13.11.03, 13:56
                                                  • harriet_makepeace ..i w ciele :) 13.11.03, 14:00
                                                  • ka_27 Tak :-) 13.11.03, 14:06
                                                  • harriet_makepeace Nic dodać, nic ująć :) 13.11.03, 14:14
                                                  • ka_27 Dokładnie :-) 13.11.03, 14:22
      • harriet_makepeace Sorry hetacusie 13.11.03, 12:36
        znowu cos mi sie z twoim nickiem poplatalo :)))
        • hetacus Re: Sorry hetacusie 13.11.03, 12:39
          zamiast mojego nicka możesz używać określenia "cudowny mężczyzno" ;-)
          • harriet_makepeace o cudowny mezczyzno!!!!! 13.11.03, 12:40
            tak jest cudeczku :D
      • hetacus Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:38
        hmmm, nigdy dotąd nie traktowałem tego w kategoraich walki i zmagań. Ale jak
        czytam te refleksje to
        myślę, że może coś w życiu tracę ;-)
        • harriet_makepeace Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:39
          zaluj gorniko-hutnika razem z nami :))))))))
          • hetacus Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:46

jakos bardziej zal mi tych dziewcząt ;-)
            • harriet_makepeace Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:47
              no bo pewnie gorniko-hutnik z wlasciwa klasie robotniczej szczeroscia wytknal
              im wszystkie bledy :))))))
            • kwasna_cytryna Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:47
              Witam Panów, witam Panie :)))
              Co dziś było na śniadanie ??? :)))
              • meg25 Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:55
                Witaj Cytrynko!
                Ja piłam na śniadanko herbatkę z... cytrynką, oczywiście:)))
              • harriet_makepeace Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:55
                haj
                na sniadanko byla herbata z cytryna :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka