harriet_makepeace 13.11.03, 11:08 student.uci.agh.edu.pl/~wladek/wsd/kloda.htm zadziwiła mnie trauma jaką musiał przeżyć autor. dziwne że w ogole jeszcze mysli o seksie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arieska Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 11:13 harriet_makepeace napisała: > student.uci.agh.edu.pl/~wladek/wsd/kloda.htm > zadziwiła mnie trauma jaką musiał przeżyć autor. dziwne że w ogole jeszcze > mysli o seksie... Hihi,super:)))Ludzie maja ciekawe 'problemy'. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 11:27 meg25 napisała: > Uśmiałam się do łez:))))))) Przy takich dramatach moje problemy wydaja mi sie smieszne:))) Duzy wyszczerz. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:43 ... widzę że humoru Wam dzisiaj nie brak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:46 hetacus napisał: > ... widzę że humoru Wam dzisiaj nie brak ;-) Ja bym sie w ogole nie udzielala,gdyby nie wczorajsza zacheta z Twojej strony;) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:49 Udzielaj się Ariesko, tu naprawdę jest fajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:46 Poczytaj, to też się uśmiejesz! Chociaż... Witaj Hetakusie!:)))) Czy dzisiaj jesteś wolny, troszeczkę;)))?? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: hetacus - witaj chłopcze 13.11.03, 11:52 czeeeeeeeeść Harieta Mejkpisowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:51 Witaj Meg :-) Czytałem, czytałem i byłem przestraszony, ileż to niebezpieczeństw grozi człowiekowi ;-) Dzisiaj mam parę kropel wolnego czasu i cieszę się z tego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:54 Oj, skoro tylko kilka kropel, to muszą one być bardzo cenne:))) A w jakim nastroju jest dziś Hetakus? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 11:56 usłyszałem kiedyś takie określenie (na pytanie o samopoczucie): "wiesz, pogarsza się wolniej" ;-) to żart, uśmiecham się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:00 Nooo, ja myślę, że to tylko żart! Cieszę się Hetakusie i widzę, że Twój uśmiech jest wesoły, a nie melancholijny...;)) Masz jakiś sprawdzony sposób na przeziębienie? Jak się nie zacznę ratować skutecznie to wyląduję w łóżku:( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:03 hmmmm, jestem zdania, że to ja jestem najlepszym lekarstwem ;-) mam gorącą duszę i serduszko ! Z braku hetakusa w pobliżu zalecałbym inne gorące środki z miodem pitnym na czele ! Nie wolno Ci chorować ! Nie zgadzam się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:08 Hmmm, Hetakusie, szkoda, że jesteś tak daleko...;)) Zdecydowanie wolałabym Ciebie niż ten miodzik, a trzeba Ci wiedzieć, że miodzik baaardzo lubię...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Miłego południa :-) 13.11.03, 12:12 Hmm... W samo poludnie-to brzmi groznie i z lekka westernowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Miłego południa :-) 13.11.03, 12:14 Ech, westernowo , Ariesko, w tych warunkach ? Jesień zimna, ponuro, żadnego saloonu w pobliżu... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Miłego południa :-) 13.11.03, 12:31 hetacus napisał: > Ech, westernowo , Ariesko, w tych warunkach ? Jesień zimna, ponuro, żadnego > saloonu w pobliżu... Hetacusie,ja sie tytulu "W samo poludnie uczepilam" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:12 pomyśl Meg jaka to byłby skuteczny środek: hetacus plus miodzik ;-) Zrobiłbym Ci taki gorący, podałbym w kamiennym kubku a Ty piłabyś, ciepło rozeszłoby się po Twoim ciele i byłoby Ci gorąco i o żadnym przeziębieniu nie byłoby mowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:18 Hetakusie Troskliwy, a jakieś milutkie smarowanko? To podobno dobrze robi przy przeziębieniu?;)) Ech, marzenia, a póki co to mi marzną paluszki i głowa pęka w szwach:( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:23 Oczywiśćie Meg - najpierw miodzik (może z lubczykiem), potem doleweczka, później obowiązkowe nacieranie czymś rozgrzewającym. Jak się leczyć to dokładnie;-) Dla pewności czynności te należy powtarzać jak najczęściej;-) Po wyzdrowieniu oczywiście też - zapobiegawczo ;-) Oj jakbym chciał Cie podleczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:30 Oj, jakbym chciała być podleczona...:) Wyobraźnia działa u mnie bezbłędnie:)) Już widzę i czuję ten miodzik! Rozgrzewa świetnie:))Oj, czyżby i lubczyk zaczynał działać;)???? Hetakusie, ale czym Ty mnie smarujesz??? Dziwnie pachnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:34 To tajemnicza mikstura Hetacusa ! Oczywiście głównym jej składnikiem jest wyciąg z lubczyka ;-) Jak zaczyna działać to super ! Przecież nie możesz chorować. Nie, nie bój się, chccę Cię tylko dobrze wysmarować, krem trzeba wsmarować mocno. Efekt będzie lepszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:39 Hmmm, niby nie chcę chorować, ale... tak się mną zajmujesz, że nie wiem czy takie chorowanie przy Tobie nie byłoby całkiem miłe;))) Aj, nie tak mocno, skórę mi zedrzesz!!! Mogę jeszcze trochę mikstury? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:42 Meg, profilaktyka to podstawa. Zabiegi te same i człowiek może ma więcej sił i energii jak nic mu nie dolega ;-) Musimy zatem zadbać o nasze zdrowie ;-) Zwłaszcza w te długie zimne wieczory. Oj, przeszkadza mi ta ręka, czemu mnie odpychasz ? Dlaczego się śmiejesz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:45 Booo, Hetakusie, z tego co wiem, to należy smarować plecy! Tylko...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:48 Do każdej sprawy należy podchodzić z sercem ;-) Nie należy poprzestawać na półśrodkach. No, odwróć się Meg, nie chcesz chyba chorować ?! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:51 Już sama nie wiem... nie chcę... chcę... nie...chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:53 jak nie wyzdrowiejesz to będziesz smutna, zakatarzona, z chrypą, gorączką itp. Czy warto rezygnować więc z kuracji, ja w te zabiegi wkładam całe swoje serce ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 12:58 No, chyba nie tylko serce, hi, hi... Ale muszę przyznać, że dłonie Hetakusowe są bardzo, bardzo przyjemne;))) Chyba się jednak odwrócę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:02 Bardzo z Ciebie rozsądny i wdzięczny pacjent ! Hmmmm, przyglądam się bo zastanawiam się nad najlepszym spoosbem smarowania ;-) Może jeszcze miodziku ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:05 A czy nie przedawkuję? Nie będzie skutków ubocznych;))) Chociaż... coraz większą mam ochotę na te skutki;))) Hetakusie... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:08 meg25 napisała: > A czy nie przedawkuję? Nie będzie skutków ubocznych;))) > Chociaż... coraz większą mam ochotę na te skutki;))) > Hetakusie... Jak poczujesz, że jest miło, błogo i nader przyjemnie to będzie znaczyć, że lubczyk, pardon ! - maść już działa. Wtedy można zrobić przerwę i lekarza odbarzyć miłym uśmiechem i dobrym słowem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:14 A jak się nie skończy na uśmiechu i miłym słowie???;) Hej, Hetakusie, wracaj, żartowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:17 Ha, ja oczywiście mam nadzieję,że uśmiech i miłe słowo to tylko na początek ;-) Ależ proszę Meg, pij jeszcze miodzik, mam drugą butelkę. Następnym razem wezmę dwójniaczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:28 Po takiej ilości miodu... będziesz mnie musiał leczyć z innej przypadłości... Ale co tam! Przy Tobie to i chorować przyjemnie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:31 ale teraz masz takie śliczne rumieńce, mam nadzieję, że to z miodziku a nie z gorączki ! I uśmiech tajemniczy. Co on oznacza ? Błogość, rozleniwienie ? Czy to uśmiech do własnych myśli czy do mnie ? Robisz wrażenie duchem nieobecnej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:39 Aaa, tak sobie coś pomyślałam... Duchem nieobecnej, powiadasz... Ale ciałem...;))) Ej, Hetakusie, chyba mnie rozbiera;)) Tylko nie wiem co;))) Gorączka?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:44 Może pomyślałaś o wiośnie, górach i Tarnicy ;-) Połóż się do łóżeczka, bo te wypieki na buźce mnie ciut niepokoją ... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:52 Ale pomóż mi, nie mogę trafić! Ajaj, walnęłam się w nogę! Hetakusie, obiecaj, że w końcu pójdziemy na Tarnicę! Obieeecaj, proszę... No już dobrze, leżę, przykryjesz mnie kołderką? Ale nie z całą głową, chcesz mnie udusić? Nieee??? A co chcesz?;)) Może buziaka?;) A nie boisz się zarazić grypką??? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 13:57 Pójdziemy, oczywiście. Słucham ? Nie Meg dzisiaj nie, jak wyzdrowiejesz ! MMMMMM, jaki słodki buziak ;-) Jeszcze jeden... ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Co mi tam grypa ! Jeszcze jeden ;-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 14:07 Hetakusie, miałeś mnie leczyć, a nie doprowadzać do... białej gorączki;))) Jeszczeee jeeeden...;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 14:17 Hmmmmm. Faktycznie miałem leczyć.... Jeszcze jeden :-)))))))))))))) I ostatni ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 14:23 No tak... mężczyźni!!! Jak mogłam myśleć, że będzie tylko dla mnie...chlip, chlip;(( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 13.11.03, 14:28 Oj Meg muszę kończyć dzisiaj. W tak miłym momencie ... Mam nadzieję, że do jutra. I dla Ciebie K. Wierzyński :-))) Usta twoje się snują, usta twe się wodzą, Jak dwa ptaki różowe, po mnie lekko chodzą, Jak dwa swiatła natchnione, oczu dotykają, Usta twe mnie zabrały, usta twe mnie mają. Jak wyznania wstydliwe, jak szepty szalone, Powtarzam w ustach twoje usta niezliczone, Od uśmiechu w kącikach do smaku języka - Usta twoje całują i świat cały znika. Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 11:51 Przyjdź do mnie rano Tam gdzie rosną róże Słońce jeszcze zaspane Przyjdź to mnie obudzisz. Przyjdź do mnie w południe Gdy słońce stoi w zenicie Zobaczysz mnie w całej pełni Zobaczysz w całym rozkwiecie. Przyjdź do mnie o zmierzchu Przyjdź o zachodzie słońca Wtedy pachnę najpiękniej i nie umieram z gorąca. Hetakusie, Twoja kuracja była baaardzo skuteczna;))) Znacznie lepiej się dziś czuję! No i ten wiersz na zakończenie... bujałam w obłokach cały wieczór;))) Witaj Hetakusie Czarodzieju!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 11:59 Meg, jak dobrze, że jesteś ! Bałem się, że leżysz z łóżeczku, smutna i zaziębiona. Jak Twoje samopoczucie, na pewno przeziębienie czy grypa dały Ci spokój ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:04 Nie jest jeszcze całkiem dobrze, ale zdecydowanie lepiej:))) Ale prawdę mówiąc, to taaakie chorowanie, bardzo by mi się podobało...;)) Wiesz, nie ma aktualnie w bibliotece Maga, ale wypożyczyłam inną książkę Fowlesa: Daniel Martin. Czytałeś może? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:10 Meg, śliczny jest dzisiejszy wiersz od Ciebie :-) Kto jest autorem ? Poza "Magiem" czytałem "Kolekcjonera" ale mi się nie podobał. Ostatnio nabyłem "Mantissę" tego autora. O książce "Daniel Martin" słyszałem, ale nawet nie wiem o czym ona jest. Cieszę się bardzo, że nie zamierzasz chorować :-) Nigdy tego nie rób ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:20 Obiecuję... ale Ty mi obiecaj, że gdyby jednak zdażyło mi się troszeczkę pochorować, to mogę liczyć na Twoją kurację;)))) To jest teks piosenki Kory z płyty "Łóżko" Maanamu. Są jeszcze dwie zwrotki... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:25 Meg, moją pomocą służę oczywiście 24 godziny na dobę !!! Ładny ten tekst Maanamu. Ja bardzo lubiłem Maanam w czasie nauki w liceum. Potem mi przeszło. Może niesłusznie ? Przyślij proszę resztę tekstu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:46 Przyjdź do mnie w nocy Z za siedmiu gór i mórz Kocham gdy mnie dotykasz Choć nie dotyka się róż. Patrzysz na mnie patrzysz I spokój mi burzysz Kocham gdy dotykasz Choć nie, nie dotyka się róży. Cała ta płyta ma ładne teksty. Ja nie przepadam za obecnym Maanamem, to jest płyta z 1996 roku. A czy dostanę jeszcze jakiś wiersz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 12:59 Meg, dla Ciebie Tuwim: A jeżeli nic? A jeżeli nie? Trułem ja się myślą złudną, Tobą jasną, tobą cudną, I zatruty śnię: Bo jeżeli nie? No to... trudno. A jeżeli coś? A jeżeli tak? Rozgołębią mi się zorze, Ogniem cały świat zagorze Jak czerwony mak, Bo jeżeli tak, No to... - Boże!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:20 Dzień dobry Ka!!! Dawno Cię nie widziałam! Cieszę się:)))) Co u Ciebie słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:21 Meg25 :-) kawy z czymś słodkim? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:32 A, oczywiście, ja nigdy nie odmawiam! A co masz Ka dzisiaj dla mnie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:34 Meg25 :-) Meg-ową kawę z Meg-owymi przysmakami :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:38 Ajajaj, mój megowy nastrój robi się coraz bardziej megowy:))) A Tobie smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 13:48 Meg25 :-) Twój megowy nastrój, jest słodyczą dnia ... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:20 Ka_27:))) A plany weekendowe masz? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:27 Meg25 :-) weekend jak weekend, weekendować trzeba :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:32 Tak, czasami nasze oczekiwania nijak się mają do rzeczywistości weekendowej:))) Ale i tak się cieszę, że to już zaraz, za chwilę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:36 Meg25 :-) jeśli czegoś bardzo chcesz ... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 14:52 Ha, wiedziałam, że to usłyszę od Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Dzień dobry Meg25 :-) 14.11.03, 15:24 Meg25 :-) wiedziałem, że zobaczę uśmiechniętą Mag25 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:14 Hetakusie, bo ja się zaraz rozpłynę...;))) Jak już tak bujamy w obłokach to propobuję przelecieć się balonem! Będziemy w chmurach, ale nie stracimy kontaktu (wzrokowego) z ziemią:))) Lecimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:18 no to wnieśmy się wyżej w te obłoki. Tak będzie bezpieczniej, nie zawadzimy o żaden komin ;-) Proponuję takie "paliwo": więc jesteś jesteś jesteś daj niech sprawdzę niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę oślepłym ze zdumienia oczom jeszcze twój głos usłyszeć chcę zapachem się zaciągnąć pojąć cię raz na zawsze wszystkimi zmysłami i nigdy nie zrozumieć i ciągle na nowo dochodzić prawdy pocałunkami Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:28 Wyżej i wyżej... Mówią, że miłość mieszka w niebie Ale bez piekła to by nie było życia Gdy czekam na ciebie i bardzo się boję Czekam na ciebie - czekam. Choć mnie całujesz nie jestem twoja Najpierw kochany musisz mnie wykupić Daj niebu to czego niebo nie ma Daj kroplę krwi do anielskiej próby. Teraz krew twoja z moją krwią się miesza Za chwilę Anioł nas rozgrzeszy Jesteś tak blisko coraz bliżej Krew przez ciało pędzi i ogień roznieca. Hej, Hetakusie, ale pędzimy, chyba niedługo będziemy za granicą!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:31 no tak, coraz dalej i coraz wyżej... robi się zimniej... trzeba by się zorientować w którym kierunku lecimy. Może na Białoruś ? Ale jak się tym balonem steruje ? Może poskaczemy ? Rozgrzejemy się i może zmienimy kierunek ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:36 Nie skacz tak Hetakusie, bo ja wypadnę... łap mnie, ratunkuuuu, ojejku, przywiąż mnie albo co? Nie wydaje Ci się, że spadamy? Jest tu jakiś balast??? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:42 Meg, spadajmy ! Może wylądujemy w jakimś ładnym miejscu :-) Zobacz, jaki ładny las sosnowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:46 Nooo, rychło w czas! Właśnie siedzę na sośnie i trochę mnie kłuje w pupę!:( Hetakusie, a jak ja mam zejść? Mam czekać, aż dojrzeję i spadnę? Hi, hi, już dawno dojrzałam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 13:50 Już idę po Ciebie. Słodko wyglądasz w tych igiełkach i żółtych liściach ;-) Wskakuj mi na barana i mocno się trzymaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:19 Ha, mogłam włożyć ten kombinezon, jak Ci wskoczę na barana w tej kusej spódniczce? Nie śmiej się Hetakusie tylko mnie trzymaj! Łaa, jakaś igiełka wciąż mnie kłuje:(( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:25 jakoś poradzimy Meg, ja to nawet lubię jak tak piszczysz ;-) Nie wiem tylko czy ten pisk spowodowany jest tą kłującą igiełką czy obawą przed spadnięciem z moich pleców ? Hmmm, ta gałąź rzeczywiście trochę trzeszczy ;-) Trochę mi żal Twoich nóżek; mam nadzieję, że unikną poważniejszych zadrapań ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:29 A jak nie unikną, to zrobisz coś, żeby nie bolało??? Pamiętam, że mama zawsze całowała bolące miejsce...;) No, Hetakusie, sprawnie Ci idzie to złażenie z drzewa z Meg na plecach:))) Hi, hi... (chyba jest pretekst, żeby się mocniej przytulić;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:34 Sposób Twojej mamy jest rzeczywiście znakomity. Naprawdę nie specjalnie przechodzę między najgęstszymi konarami ;-) Ale ... ile już masz tych zadrapań na nóżkach ? Tak, obejmij mnie mocniej bo przed nami ostatni odcinek drogi ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:51 Nie lubię tych ostatnich odcinków;)) A zadrapań mam coraz więcej, nie wiem czy zdążysz je wszystkie podleczyć przed tą niemiłą godziną, która się zbliża...:( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:54 Brrrrr, zbliża się ta okropna godzina :-( Co gorsza, nie będzie mnie w poniedziałek :-( Meg uśmiechnij się do mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 14:59 :)))((( To ma być uśmiech, ale trochę smutny... Do wtorku nie jest daleko!:)))Mam pomysł, dopiszę się tu w poniedziałek i jak we wtorek przyjdziesz do pracy to zobaczysz mój uśmiech:)))) Bardzo wesoły uśmiech:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 15:05 Świetnie ! Dziarsko wstanę we wtorkowy poranek i pojadę aby obejrzeć Twój uśmiech :-) Na pewno nie spóźnię się do pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: witajcie dziewczęta... 14.11.03, 15:12 Przynajmniej będzie z tego dodatkowy pożytek!:)) A pomyślisz o mnie przez chwileczkę, w któryś z wolnych dni? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Dla Ciebie Hetakusie:))))) 17.11.03, 16:16 Zgodnie z obietnicą...:)))) I... jeszcze na dodatek: - Ach, igła upadła, Filonie, o, tutaj, u mych stóp! - Mylisz się, Lauro kochana: W serce moje wpadła jak w grób. - Filonie, stary bałwanie, podnieś igłę i zamknij drzwi! - Nie mogę, Lauro, kochanie: W moim sercu ta igła tkwi. - Filonie, nie strugaj Turka, schyl się po igłę, schyl! Upadła prosto z tamburka, właśnie gdy śpiewał gil. - Laureczko, to był śpiew szczygła. A ze mną, co chcesz, zrób: W serce upadła ta igła, w serce - u twoich stóp. Miłego dnia, pełnego słońca i uśmiechów!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:25 Witaj Meg, ale się stęskniłem ! Pamiętałaś ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:33 Pamiętałam:))) Cieszę się, że jesteś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:36 Wczoraj wieczorem miałem telefon, że od dzisiaj do czwartku mam szkolenie, na którym muszę być obowiązkowo. Brrrrrrrrrrr ! Strasznie nudne i długie. Na szczęście nie całodniowe ! Więc zdążyłem się tu zameldować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:38 A pobędziesz troszeczkę, czy zaraz lecisz dalej?:))) Bo ja też się stęskniłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:40 Dzisiaj już zostaję i z tego baaardzo się cieszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:43 No to super!:)) Rozumiem, że humorek pomimo nudnego szkolenia dopisuje?:)) Czy wybierzemy się gdzieś dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 13:47 Teraz już dopisuje, a jakże :-))) Powiem Ci, że byłem w czasie weekendu u rodziców i zaliczyłem sliczny jesienny spacer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:05 Daleko mieszkają Twoi rodzice? Często u Nich bywasz? Ja w sobotę byłam na pogaduchach u przyjaciół, a w niedzielę leniuchowałam z książką:))) Spacer odpuściłam, ze względu na resztki przeziębienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:09 No, tak bywam raz w miesiącu. Są tam takie ruiny starego zamczyska w pobliżu. Teraz nikt tam nie chodzi. Ja się wybrałem w sobotę. To był spacer przez las pełen liści, wśród gęstej mgły, było cicho, spokojnie i bezludnie. Tak sobie wtedy myslałem, że może bardzo by Ci się taki klimat podobał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:17 Ha, Hetakusie, to znaczy, że pomyślałeś o mnie wtedy? Wiesz, tak mi się zrobiło... hmmm, sama nie wiem jak:))) Aż mi się w główce zakręciło;) Pewnie, że byłabym zachwycona, szczególnie w Twoim towarzystwie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:22 No, jakże by inaczej Meg, byłaś w mych myślach nie tylko w sobotę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:26 Hetakusie, zaraz się rozpłynę;) Przyznam Ci się na uszko, że... Ty w moich też:))) Czy ruiny tego zamku to bardzo romantyczne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:30 :-))) - ten znak wyraża radość hetacusa Wiesz, to kiedyś było piękne, tajemnicze i romantyczne miejsce. Pamiętam z dzieciństwa - bujną roślinność, słabo widoczną ścieżkę i taką...tajemniczość. Od kilku lat działają tam archeolodzy, ruiny poddano renowacji, w sezonie jest wstęp na wieżę widokową. Ale i tak jest ładnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:38 A nie bałeś się tam chodzić sam? Nie było tak troszkę straszno?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:42 Jak byłem mały to może się nie bałem, ale ... czułem respekt dla tych ruin. Pamiętam jak miałem może 3, 4 lata byłem tam z tatą. Do dzisiaj pamiętam te nietoperze !!! Brrr, jeden był chory albo kontuzjowany i pełzał sobie Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:52 O rany, myszy się nie boję, ale nietoperze wzbudzają we mnie lęk. To przez te wakacje na wsi:))) A w ruinach zamku, kiedyś dawno, miałam randkę i... wróciłam z niej zakochana po uszy:)) Ech, niepoprawna romantyczka ze mnie... chociaż mocno stąpająca po ziemi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 14:56 Ha, to już wiadomo jak rozkochać Meg ! Trzeba znaleźć jakieś solidne stare ruiny. Hm, ale co dalej ? Podejrzewam, że same ruiny to trochę mało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:00 Nooo, jeszcze musi być w tych ruinach czarujący Het... ups, mężczyzna;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:05 Hmmm, kiedyś to nie byłem ja a udało Ci się zakochać ;-) Najchętniej bym postraszył w tych ruinach. Może byś sie wówczas mocno prztytulła do mnie i szepnęła: "ratuj hetacusie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:11 Ojej, na razie to mnie przestraszyła godzina, która się nieuchronnie zbliża... Ratuj Hetakusie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:14 Oj Meg chciałbym czasem posiadać władzę nad czasem i przestrzenią ... Martwi mnie, że jeszcze przez 2 dni mam szkolenie i dopiero po południu będę tu zaglądał. Ale cieszę się bardzo, ze nie dałaś sie chorobie. Martwiłem się, że może złożona przeziębieniem w ogóle w tym tygodniu nie pojawisz się na FR. Ale na szczęście jesteś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:18 Również dzięki Tobie!;))) Dla mnie choroba, która by mnie uziemiła w domku, byłaby trudna do zniesienia:))) Nie mieć możliwości pogadania z Tobą? Brrr, strach pomyśleć:( Trzymaj się w takim razie mocno i mam nadzieję, że jutro nie będziesz aż tak zmęczony szkoleniem, żeby tutaj nie zajrzeć:)) Pa, do jutra!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 18.11.03, 15:22 Meg, zapewniam Cię, że bardzo się będę spieszył, aby zasiąść przed komputerem jak najszybciej. Do jutra zatem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dla Ciebie Hetakusie:))))) 19.11.03, 14:40 Witaj Hetakusie!:)))) Dzisiaj ja nieoczekiwanie wylądowałam na szkoleniu! Już myślałam, że nie ominie mnie przyjemność zamienienia z Tobą chociaż kilku słów:))) Ale udało się!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Czolem Hetakusie 18.11.03, 13:42 jakos tak smutno bez ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 13:49 poważnie ?! bez zwykłego hetacusa smutno ?! Ależ mi milo, że w kims wywołuję takie uczucia ! Witaj harriet, byłaś na Leninie ? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 13:55 bylam fajny :) i bylam na lyzwach:) tylko ciebie mi brakowalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 13:57 ha, a ja byłem daleko, nie mieszkamy niestety w tych samych miastach :-( A na lenina warto się wybrać ? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 14:00 moim zdaniem tak, ale po pewnym czasie troche mnie znuzyl - klamstwo rodzi klamstwo i dochodzimy do absurdu. ale kilka rzeczy jest swietnych. I boska jest scena z latajacym leninem. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 14:02 hmmm, to chyba się wybiorę. Dawno nie byłem w kinie. Poza tym to bezpieczniejsze zajęcie niż jazda na łyżwach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 14:04 a krwiozerczy popcorn ktory tylko czycha zeby ci sie dostac do tchawicy ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Czolem Hetakusie 18.11.03, 14:05 he, he takich świństw nie jadam ! Jestem niepopkornowy widz ! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace w samo południe... (no prawie) :))) 13.11.03, 12:20 www.filmsite.org/posterpages/p_high2.html Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:30 Witajcie moi mili:-) Jak Wam mija dzień ? Harriet!! Toż to samo życie !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:32 hello mandarynko! :)))) biedne chłopaki w takim razie :)))) cholera coś mi humor siadł :( Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:36 No witaj Harriet!! Widzę, że nie jestem sama :-) Cholera!! Od jakiegoś czasu u mnie z tym humorem jest do bani!:-) A taka była ze mnie wesoła dziewczynka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:38 moze nas hetakusek i buraczek i quiklik i kas i... i wszyscy w koncu rozwesela :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:45 Szczerze Ci powiem Harriet, że zawsze wstaję od kompa w znacznie lepszym nastroju, niż wówczas gdy do nie go siadam. Czyli udaje się na FR poprawić sobie humor :-) A to oczywiście za sprawą tych wszystkich miłych osób z którymi tu rozmawiamy. Na turalnie włącznie z tymi, które wymieniłaś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:48 no ja np teraz dostalam kawke od ka i od razu mi lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:51 Herrriet! Ty szczęściaro ... :-) Aż zzieleniałam z zazdrości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:51 A wiecie, że ze mną jest tak samo. Lubię Was !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:53 Wiemy, wiemy...I dlatego się tak świetnie rozumiemy ;-)bo jesteśmy towarzyszami tej samej niedoli ;-) My też Cię lubimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:33 Cześć Mandarynko!!! Samo życie powiadasz??? To ja współczuję mężczyznom, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:39 ;-) tak powiedziałam ... na zachęte dla mężczyzn...;-) No tych niegrzecznych, którzy mieliby kiedyś ochotę zrobić coś wbrew mojej woli ... Oj górne siekacze mogły by mi się raptownie zatrzasnąć !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:42 O rany, Mandarynko, mam nadzieję, że nasi znajomi Panowie nie przeczytają tego!!! Uciekli by gdzie pieprz rośnie!!! Chyba, że lubią odrobinę... ale chyba nie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:48 Hmmm...nie mam zamaru robić tu na jakim kolwiek Panu wrażenia specjalistki ;-), bo - I tak najbardziej kusi to co nieznane;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:52 Ha, Mandarynko, co prawda to prawda!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:57 Meg, wczoraj jadłam pyszne ciasto u koleżanki na imienikach. Od razu pomyślałam o Tobie, że też napewno by Ci smakowało - ciasto karmelowe z orzechami na cieście miodowym. No normalnie pycha ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:01 Jejku, Mandarynko!!! Nie przyniosłaś dla mnie ociupinkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:07 Aaaa, przyniosłam! :-) Chodź poczestuję Cię ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:10 No, dzięki, wiedziałam, że można na Ciebie liczyć!:)) I co? Też zajmiemy się ploteczkami nawiązującymi do tego śmiesznego tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:15 Ech! Wolę praktykę od teorii, jeśli już jesteśmy przy tym temacie ;-) A tak poza tym, jakie masz plany na nadchodzący weekend ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:20 Ja też!:)))))) Niestety, nie wiem, czy nie skończy się w łóżku... z gorączką:)) Chociaż Hetakus tak mnie kuruje, że może i nie:))) Mam w planie dwa, bardzo ciekawe spotkania i dwie, bardzo ciekawe książki... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:38 Katar leczony trwa 7 dni, a nie leczony tydzień. Jesteś już w środku. Zatem do niedzieli będziesz zdrowa jak ryba :-) Czego Ci z serca życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:45 Dziękuję, napewno wspomoże mnie też to ciacho od Ciebie, jest pyszne! Mandarynko, a Twoje plany? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:35 mandaryn_ka napisała: > Witajcie moi mili:-) > Jak Wam mija dzień ? > Harriet!! Toż to samo życie !! ;-) Witaj Mandarynko :-) Tak, tak nie ma to jak pochylić się w samo południe nad zwykłym życiowym problemem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:41 O tóż to Hetacusie! :-) Ale dobrze, że autor jest taki wyrozumiały dla swych kobitek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:45 Nie da się ukryć - gość z klasą i na poziomie ;-) Jakby pojawił się na FR to pewenie wszytskie straciłybyście głowę dla niego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:50 Coooś Ty Hetakusie ! :-)Jak narazie głowę tracimy tu tylko dla Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:56 mandaryn_ka napisała: > Coooś Ty Hetakusie ! :-)Jak narazie głowę tracimy tu tylko dla Ciebie ;-) Tak, tak, a potem pojawi się taki student, powie coś o żeglowaniu na satynowej pościeli i juz Was nie będzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:57 ja mysle ze on powie o szorowaniu tylkiem po golym tapczanie, najlepiej w akademiku z kolegami schowanymi w szafie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 12:59 Ależ ! Hetacusie... To jest owszem możliwe, aczkolwiek - nieprawdopodobne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:04 mandaryn_ka napisała: > Ależ ! > Hetacusie... > To jest owszem możliwe, aczkolwiek - nieprawdopodobne ;-) Tak , juz dopuszczsz takie myśli :-( Chyba będę musiał wymyślić coś jeszcze badziej oryginalnego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:09 Coś jeszcze bardziej oryginalnego jest jak najbardziej wskazane :-) Lubię być mile zaskakiwana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:13 Chyba będę musiał obejrzeć rysunki Mleczki ;-) Może przyjdzie jakieś natchnienie i pomysł którym zakasuję studenta ! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:15 o cudowny mezczyzno! :) wystarczy ze bedziesz soba :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:19 Ech, jak czytam wasze posty to widzę, że trzeba się wznieść na absolutne wyżyny aby wydać się interesującym. Ale dla takich kobiet jak wy z pewnością warto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:22 alez cudowny mezczyzno miej wiare w siebie jako i my mamy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:26 ależ wiara jest, inaczej bym się stąd wycofał ! Ale i wyzwanie nie lada ! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:29 ja lubię jak jest ciekawie i jak mam przed sobą wyzwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:34 jesteś kobieta extremalna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:36 nie koniecznie, zależy co dla kogo jest wyzwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:41 harriet_makepeace napisała: > nie koniecznie, zależy co dla kogo jest wyzwaniem. Może wyprowadzenie z błędu studenta będzie twoim wyzwaniem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:44 chyba mi się nie chce :) niech sobie górniko-hutnik żyje w świecie brydża i linuxa i zostawi w spokoju kobiety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:48 nie pożeglowałabyś sobie po tej satynowej pościeli ? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:50 tsk tsk nie czytales uwaznie on wlasnie wystrzega przed satyna bo sie latwo zeslizgnac. myslalam raczej o lezeniu jak kloda i jajeczkowaniu :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:52 wydawało mi się, że to coś dla Ciebie. Lubisz ruch i jazdę (łyżwy, góry) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 13:59 well, ok ruch lubię i długo w jednym miejscu nie usiedzę ale jeżeli chodzi o moje nawyki milosne to jestem raczej niesmiala (choc byc moze wyda ci sie to dziwne) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 14:01 Fajna dziewczyna z Ciebie. Nie wydaje mi się to dziwne, raczej ... sympatyczne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 14:03 ależ się zarumieniłam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale jest przynajmniej ciekawie :) 13.11.03, 14:04 to dobrze jak dziewczęta potrafią się rumienić :-) Za ten rumieniec lubię Cię jeszcze bardziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:17 Studencie strzeż się ! Masz groźnego rywala ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:40 Chętnie bym Ci pomogła... Ale inwencji mi brak... Mam kryzys na dobre pomysły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ciekawy instruktaż... 13.11.03, 13:46 w swoim czasie sam coś wymyślę. Nie będzie student pluć mi w twarz ! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace ale ale hatecusie 13.11.03, 12:35 powiedz, czy ty też tak cierpisz jak ten biedny student waldek z akademi górniczo-hutniczej? ja biedny górnik lub hutnik znosisz trudy seksualnej walki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Mmmmmmmmm 13.11.03, 12:46 Cudownie, tego mi było potrzeba. Ty zawsze wiesz czego potrzebuje dama :) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Sorry hetacusie 13.11.03, 12:36 znowu cos mi sie z twoim nickiem poplatalo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Sorry hetacusie 13.11.03, 12:39 zamiast mojego nicka możesz używać określenia "cudowny mężczyzno" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:38 hmmm, nigdy dotąd nie traktowałem tego w kategoraich walki i zmagań. Ale jak czytam te refleksje to myślę, że może coś w życiu tracę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:39 zaluj gorniko-hutnika razem z nami :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:46 jakos bardziej zal mi tych dziewcząt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:47 no bo pewnie gorniko-hutnik z wlasciwa klasie robotniczej szczeroscia wytknal im wszystkie bledy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:47 Witam Panów, witam Panie :))) Co dziś było na śniadanie ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:55 Witaj Cytrynko! Ja piłam na śniadanko herbatkę z... cytrynką, oczywiście:))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: ale ale hatecusie 13.11.03, 12:55 haj na sniadanko byla herbata z cytryna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś