dwausmiechy 03.03.09, 20:20 "wpadłam do miłosnej matni znów po raz pierwszy, znów po raz ostatni" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altinka Re: Perpetum mobile, na miłosną nutę :) 05.03.09, 08:13 "Tak mi wstyd, strasznie wstyd Bo zakochałem się Który raz? Setny raz Lecz zakochałem się Nie chciałem mała szczupła blond Myślałem przejdzie - ale skąd Męczę się, dręczę się Sam nie wiem czego chcę Bo to się zwykle tak zaczyna Sam nie wiesz o tym jak i gdzie Po prostu wzięła Cię dziewczyna A to jest znak że już jest źle Z początku rzadko ją widujesz A potem chcesz z nią częściej być I w końcu trudno ale czujesz Że bez niej już nie możesz żyć Za jeden dzień z tą twoją ukochaną Oddałbyś tysiąc lat Za jedną noc zaś gdyby Ci kazano Dałbyś chętnie cały świat Bo to się zwykle tak zaczyna Sam nie wiesz o tym jak i gdzie O całym świecie zapominasz I kochasz bo tak serce chce Tak mi wstyd, strasznie wstyd Lecz coś mnie peszy w niej Byłem z nią prawie rok Dużo - bo można mniej To takie przykre sprawy są Bo prawda - cóż kochałem ją Męczę się, dręczę się Sam nie wiem czego chcę Bo to się zwykle tak zaczyna Sam nie wiesz o tym jak i gdzie Zaczyna nudzić Cię dziewczyna A to jest znak że już jest źle Zaczynasz chodzić z nią do krewnych A potem mówisz: sama idź I w końcu trudno - jesteś pewny Że dłużej z nią nie możesz żyć Za jeden dzień z tą twoją ukochaną Oddałbyś tysiąc lat Za jedną noc zaś gdyby Ci kazano Dałbyś chętnie cały świat Bo to się zwykle tak zaczyna I trwa przez jeszcze kilka dni W końcu ją rzucasz, zapominasz I to jest życie - c'est la vie!" Sympatycznego dnia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Perpetum mobile, na miłosną nutę :) 06.03.09, 10:22 Jonasz Kofta Niedomówienie Pani mi jawi się sekretem Zwierzenia niesłyszalnym szeptem Kiedy z szelestu słów pojmuję To co oddechu Pani ciepłem Jak skok płomyka co rozjaśnia Albo pomniejsza światła okrąg Tak Ty się jawisz to zalotną To niemo prosisz o samotność Niedomówienie Niedomówienie Jest właśnie tym co mi zezwala na istnienie W cienistej okolicy Pani rzęs Niedomówienie Niedomówienie Jest właśnie tym co najboleśniej w Tobie cenię Gdy bardzo chcę Usłyszeć: tak A boję się Usłyszeć: nie Jakież to dawne sentymenta Odnaleźć można w wiatru śpiewie Domyślam się: Pani pamięta Pani pamięta to czego nie wiem Może bezwiednie grę prowadzę Ty jej reguły znasz, o Pani Dlaczego nie chcesz mi ich zdradzić Bym mógł się ustrzec od przegranej Niedomówienie... Świt obok siebie nas obudził Przez nie domknięte okiennice Jesteśmy teraz dwojgiem ludzi Co mają wspólną tajemnicę Wierz mi: jeżeli będziesz ze mną Niczego mi nie powiesz o nas Bo sól miłości to niepewność To prawda wciąż nie domówiona :) Miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
altinka nie do mówienia :) 06.03.09, 18:17 "Takie proste i takie straszliwe - koło ucha był mały kosmyk, potem było tkliwie, potem tkliwiej i tak zaczął się wieczór miłosny." :) [Takie proste...], K.I.Gałczyński Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: nie do mówienia :) 06.03.09, 22:21 A.Asnyk "Karmelkowy wiersz" Bywało dawniej, przed laty, Sypałem wiersze i kwiaty Wszystkim dziewczątkom, Bom myślał, o piękne panie, Że kwiat lub słowo zostanie Dla was pamiątką. Wierzyłem Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Cukierki 07.03.09, 09:40 "Cukierki dla panienki mam Miast kwiatów proszę przyjąć je Bo choć kwiat niezły jest dla dam Kwiat zwiędnie, a cukierek nie Więc na sympatii licząc gram Cukierki dla panienki mam Na spacer przejść się warto by Spojrzeć jak pociąg mostem mknie Jutro po pannę wpadnę i Mamusia wiem nie powie nie O słodkim marząc sam na sam Cukierki dla panienki mam Ach dumny byłbym że ho ho Pod rękę z panną idąc tak Śmiech za plecami słysząc bo Niektórym to kultury brak. A niech się śmieje z nas kto cham Cukierki dla panienki mam. Żermena jest dziewczyną złą Żermena w oczy łże jak pies Gdzież z panną porównywać ją Przewrotna jest i ruda jest. To święte słowa ja ją znam. Cukierki dla panienki mam. Oto na rynku koncert w bzach Brzmi Mozart polifonii król Lecz czy ten typ przy kiosku ach To panny adorator Jul. To on zaprosił pannę tam Cukierki dla panienki mam. Panno Żermeno, kłaniam się Cukierki dla panienki mam Specjalnie dla pani kupiłem Panno Żermeno, panno Żermeno." "Cukierki dla panienki mam", J.Brell/W.Młynarski Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Cukierki 07.03.09, 17:37 Zaśpiewam wam swoje piosenki choć głosik mam trochę cienki, cieńszy nawet od jednej panienki a może i od jej sukienki. Tam na półce leży kukułka przy kukułce w kolorowej bibułce cukierki ach te cukierki ubrane w pstrokate papierki. Dropsy krówki i karmelki i jeszcze dwa suche precelki skuteczne krówki mleczne co niszczą zdrowe zęby. Nie pomogą złote koronki ni mostek ani proteza. A pan mi nie dowierza ? to prawda przecież szczera. Kupujcie groszki dropsy irysy panienka zaprosi pana oficera i jedzcie twarde słodkie landryny chłopaki i dziewczyny... aura Odpowiedz Link Zgłoś
e_lia Re: Perpetum mobile 06.03.09, 18:40 to "wpadanie",wydaje sie byc bardzo przyjemne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Perpetum mobile 06.03.09, 22:04 To recydywa za którą nie szkoda i wyroku odsiedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_lia Re: Perpetum mobile 07.03.09, 09:03 no własnie,tylko czy ktos ma "recepte"na "wpadniecie",tak juz definitywnie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Perpetum mobile 07.03.09, 17:32 aaaa....zawsze przerażały mnie wyroki dożywocia bez prawa łaski :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_lia Re: Perpetum mobile 08.03.09, 20:25 wszystko ,w rekach opacznosci:-DDD chyba ,sie starzeje i zaczynam miec wizje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Perpetum mobile 11.03.09, 11:24 możesz zostać naczelną wróżką forum ;) chyba jeszcze jest nieobsadzony etat :D Tylko wizje ... żeby optymistyczne były.. a nie Kasandrą się skończyły Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Perpetum mobile 07.03.09, 20:09 Idzie sobie Czerwony Kapturek. Idzie, idzie. A tu wilka nie ma. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Perpetum mobile 07.03.09, 21:04 i długo tak już chodzisz? może choć grzyby zbieraj...w tym lesie... żeby z głodu nie umrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Perpetum mobile 10.03.09, 08:41 dwausmiechy napisała: > może choć grzyby zbieraj...w tym lesie... żeby z głod > u> nie umrzeć - przestań marzyć o prawdziwkach. Lepiej rozchyl Kapturku koszyczek i pokaż jakie masz tam rozkosze, a i poczęstuj. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Perpetum mobile 11.03.09, 11:25 a co to ja instytucja charytatywna? Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Perpetum mobile 11.03.09, 15:48 dwausmiechy napisała: > a co to ja instytucja charytatywna? - nie bądź taka nieużyta. Czasy są ciężkie więc mogłabyś się podzielić. A może chociaż na herbatkę zaprosisz i placek upieczesz ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś