Dodaj do ulubionych

książka o seksie na urodziny dla chlopaka? wypada?

19.03.09, 10:58
Czytał ktoś z Was podobną książkę?
www.zlotemysli.pl/publication/show/6450/69-goracych-zabaw-dla-par.html
Mój facet ma za 2 tygodnie urodziny, myślałam żeby kupić mu coś w tym stylu,
zastanawiam się tylko czy się nie obrazi?
Nie będzie to zbyt wyuzdane i wulgarne? Dodam że nie jestem jego żoną,
narzeczoną jeszcze też nie! nie che zeby to głupio wyszlo, ale mysle ze taka
ksiązeczka moze dodac troche pikanterii do naszego związku.
co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • e_lia Re: książka o seksie na urodziny dla chlopaka? wy 19.03.09, 22:15
      raczej nie doda,ja bym nie ryzykowała:-DDD
      daj cos od "siebie",a ksiazka bedzie zbednym wydatkiem;-)
      • Gość: kazik Re: książka o seksie na urodziny dla chlopaka? wy IP: 96.18.162.* 20.03.09, 00:08
        kupic ja mozesz,ale nie dawaj.sama ja studiuj,potem rozmawiaj o
        tresci w sposob ostrozny.jezeli sie pobierzecie kiedys,to wtedy daj
        do poczytania.dla szczescia przyszlego,Bog zarezerwowal sex dla par
        malzenskich.by w zwiazek laczyli sie bez niepotrzebnego balastu i
        masy problemow,spowodowanych nieprzemyslanymi postepowaniami.
        • z.usmiechem Re: książka o seksie na urodziny dla chlopaka? wy 20.03.09, 09:45
          Gość portalu: kazik napisał(a):

....Bog zarezerwowal sex dla par> malzenskich....

- a to dobre :))
          • Gość: kazik Re: książka o seksie na urodziny dla chlopaka? wy IP: 96.18.162.* 20.03.09, 17:20
            to nie tylko dobre,ale ma sens i chroni ludzi przed wieloma
            problemami na przyszlosc.zycze sie mocnego zastanowienia i popytania
            znajomych,szczegolnie tych co maja problemy w rodzinach z powodu
            nierozwaznych krokow w przeszlosci.
            • flore_ska Re: książka o seksie na urodziny dla chlopaka? wy 20.03.09, 17:22
              Zgadzam sie, tym bardziej, ze autorka watku ma wiele mowiacy nick MAMA_rozy.
        • Gość: alieneczek Gdybym była kobietą... :) IP: *.centertel.pl 20.03.09, 21:11
          ...i szukałbym męża i ojca, to spotykając się z zakochanym facetem, nie
          dawałabym mu dupy. Co więcej, jak mu "chemia" minie, też bym mu nie dawała dupy.
          Jak wytrzyma, to znaczy, że jest cień szansy, że będzie dobrym mężem i ojcem.
          A jak bym szukała penisa, bo mnie muszelka swędzi, no to inaczej bym
          postępowała, hej :)
          • Gość: kazik Re: Gdybym była kobietą... :) IP: 96.18.162.* 20.03.09, 21:24
            krotko,prosto i do rzeczy.brawo,masz rozeznanie.niech twa przyszlosc
            zawsze piekna bedzie.tylko nasladowac.widac,szczere i madre serce.
            • Gość: alieneczek Kazik :) IP: *.centertel.pl 21.03.09, 09:17
              rozeznanie jakieś mam ale z tym szczerym sercem to pojechałeś :) ta lista to oaza szczerości hi hi więc każdy stara się tu być lepszy niż jest - taki marketing :)
              • dwausmiechy Gdybym był mężczyzną 21.03.09, 10:33
                Byłabym ideałem męzczyzny. Powaga. Czuję to w kościach ;)
                • Gość: alieneczek Re: Gdybym był mężczyzną IP: *.centertel.pl 21.03.09, 12:07
                  przede wszystkim nie mógłbyś być dwa uśmiechy bo mężczyźni mają tylko dwie wargi więc tylko jeden uśmiech by pozostał :)
                  • dwausmiechy Re: Gdybym był mężczyzną 21.03.09, 12:11
                    e tam. zrób sobie zdjęcie tych...no...pleców i wszystko jasne.
                    (a poza tym nie wchodz ze mna na tematy seksu jak chłop z chłopem- bo w tej
                    wersji wątku to Ty kobieta jesteś. wczuj się. bądż subtelny. no)
                    • Gość: alieneczek Re: Gdybym był mężczyzną IP: *.centertel.pl 21.03.09, 12:50
                      Nie jestem subtelny. Nie umiem też udawać subtelnego :)
                      2:0 dla Ciebie :)
                      • dwausmiechy Re: Gdybym był mężczyzną 22.03.09, 12:50
                        no najłatwiej powiedzieć "nie potrafię". nie migaj się tylko ćwicz ;)
                        • Gość: alieneczek Re: Gdybym był mężczyzną IP: *.centertel.pl 22.03.09, 16:08
                          Mam zostać mistrzem cipowatych dialogów suto przeplatanych linkami do jutiub? Daj spokój.
                          • dwausmiechy Re: Gdybym był mężczyzną 22.03.09, 16:43
                            jeśli Twoje aspiracje oscylują jedynie wokół "cipowatości" to w żaden sposób nie
                            jestem w stanie Cię wesprzeć, ani w wersji na kobietę ani na męzczyznę.
                            • Gość: alieneczek Re: Gdybym był mężczyzną IP: *.centertel.pl 22.03.09, 17:14
                              Alt F4 i marsz na spacer póki jasno zamiast wabić tu wirtualnym wsparciem :)
                              Wysublimowanych partnerów do wirtualnego dialogu nigdy Ci nie zabraknie.
                              • dwausmiechy Re: Gdybym był mężczyzną 23.03.09, 09:27
                                ups... zdążyłam wyjść wcześniej ;)
                                czasem to nawet dajesz się lubić
                                • alieneczek Re: Gdybym był mężczyzną 23.03.09, 11:49
                                  Nie tylko lubić...
                                  Ach, gdybyś szukała kiedyś dyskretnego kochanka... Daj znać, wyślę Ci na priva
                                  kilka zdjęć, sama zdecydujesz, czy podoba Ci się moje młode dziewiętnastoletnie
                                  ciało...
                                  Wiesz, moja żona... nie daje mi wszystkiego :( tak czasami sobie marzę... Może
                                  kiedyś te marzenia się spełnią :)
                                  • dwausmiechy Re: Gdybym był mężczyzną 23.03.09, 13:13
                                    iii...tam :) chce Ci się stać w długiej kolejce? dyskretnych kochanków
                                    towszędzie na pęczki. znaczy - towar się tani robi a ja taniej strawy nie lubię
                                    bo szkodzi na żołądek. poza tym te zdjęcia to na pewno z photoshopa, ci
                                    "dziewiętnastoletni" zawsze tak robią ;)
                                    a tak dla idei parafraznę : 'nie pytaj co żona zrobiła dla ciebie pytaj co ty
                                    możesz zrobić dla żony!' ...czy tak jakoś to było. no. :)
                                    • alieneczek Re: Gdybym był mężczyzną 23.03.09, 16:27
                                      Moja żona wie, że tu piszę i zna mój nick. Na razie ma to w dupie i całą tą
                                      listę - jej takie rzeczy po prostu nie interesują, ale jak może kiedyś zobaczy
                                      te wypociny moje, to pewnie powie, że jestem żałosny i będzie miała rację :)

Więc dla żony to mogę na przykład tu nie pisać :)
    • Gość: Maciek Re: książka o seksie na urodziny dla chlopaka? wy IP: 81.219.10.* 01.04.09, 21:17
      Ja uważam, że taka książka od razu spowoduje u niego wzmożoną chęć
      na seks, jeśli tego chcesz to mozesz dawać, jeśli jednak chciałabyś
      coś głębszego to może daj książke nie o seksie tylko o miłości.
      Znalazłem forum na którym mowa o pewnej książce:
      www.attractlove.pl/index.php?option=com_fireboard&Itemid=11&func=view&catid=21&id=71#71
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka