04.12.03, 16:15
w cztery oczy jest łatwiej o jedno spojrzenie :))))
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: 4:1 :) 04.12.03, 17:24
      O które może być za dużo. ;)

Pozdrv.:)
      • amaretta Re: 4:1 :) 04.12.03, 17:42
        jedno spojrzenie za dużo może się zdarzyć...:) można przymknąć na nie oko...:)
        • kwasna_cytryna Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:07
          czy jedno, czy cztery to nie jest aż tak wazne, bo i tak dobrze widzi sie tylko
          sercem :))
          • amaretta Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:16
            "Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
            Zgadzam się z tym w 100%

Ale oczy też mówią bardzo dużo, choć tak naprawdę milczą...:)
          • debi_bebi Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:16
            Ale nie dziury w chodniku :P
            • kwasna_cytryna Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:41
              debi_bebi napisała:

> Ale nie dziury w chodniku :P

Niewidomi ich z pewnością nie widzą, a ominąć potrafią.
              • debi_bebi Re: 4:1 :) 04.12.03, 23:05
                Bo mają albo psa przewodnika, albo laseczkę, którą badają teren.
                • kwasna_cytryna Re: 4:1 :) 04.12.03, 23:08
                  Przede wszystkim w ramach kompensacji mają rozwinięte inne zmysły ;)
                  • debi_bebi Re: 4:1 :) 04.12.03, 23:15
                    Echolokację też? Nie przypuszczałam :)
                    • kwasna_cytryna Re: 4:1 :) 04.12.03, 23:32
                      debi_bebi napisała:

> Echolokację też? Nie przypuszczałam :)

A echolokacja to zmysł ? Nie wiedziałam :)
                      • debi_bebi Re: 4:1 :) 05.12.03, 00:29
                        Ja też nie wiedziałam!
                        :))
                        Ale to bardzo pomocne w odkrywaniu kształtów i rozmiarów dziur wszelakich, i
                        nie tylko:)
          • white.falcon Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:19
            Pod warunkiem, jeżeli się nie zaślepnie na amen.:)

• debi_bebi Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:21
              Wtedy to podobno i w rynsztoku jest miło :)
              • white.falcon Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:36
                Serce sercem, a rozumku trochę chyba zachować należy. No i jasność wglądu w
                sytuację.:)

• debi_bebi Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:38
                  Otóż to! :)

Debi, która już była o krok od krawędzi.
                • kwasna_cytryna Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:38
                  rozważna i romantyczna ?? :))
                  • white.falcon Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:41
                    Właśnie. Może tak i niezbyt romantycznie, ale nie wtrąca do przepaści, na dnie
                    której można nieźle się poturbować, jeżeli tylko ujść z życiem.:)

• kwasna_cytryna Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:44
                      Ale wtedy to juz nie takie samo patrzenie w oczy czy patrzenie sercem
                      • white.falcon Re: 4:1 :) 04.12.03, 22:53
                        Gdyby życie było inne i ludzie, to można by było pozwolić na fruwanie nad
                        przepaścią bez strachu roztrzaskania się. Idealnie nie bywa. Chociaż może
                        bardziej stosownie zabrzmi: "mierz siły na zamiary", czyli staraj się ufać
                        ludziom, ale nie bądź idiotką.

• kwasna_cytryna Re: 4:1 :) 04.12.03, 23:00
                          Bywa idealnie :)) Przynajmniej niektórym się tak wydaje - szczególnie, gdy w
                          fazie fasynacji albo zakochania wychodzą za mąż albo się żenią. Potem to
                          rzeczywiście rzadko bywa idealnie.
                          Z drugiej strony, jeśli tak trzeżwo patrzeć, to gdzie miejsce na uczucie ?
                          • white.falcon Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:08
                            Znaleźć idealny przepis na mieszankę. Może taki: duża garść miłości, tyle samo
                            opiekuńczości i czułości, duża dawka mądrości i ziarenko zazdrości w stosunku
                            do pięciu ziarenek zaufania. Wszystko doprawione życzliwością i chęcią bycia z
                            tą jedyną osobą. Przepis powinien sprawdzać się dwustronnie. ;)

• kwasna_cytryna Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:17
                              Owszem, takiego ideału szuka każda kobieta...
                              Mało która znajduje, bo zapomina sie o jednej drobnej rzeczy: ani ona nie jest
                              idealna ani on. Do tego zestawu należy dodać umiejetnośc akceptacji
                              niedostatków i przywar partnera.
                              • white.falcon Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:21
                                Tolerację i wyrozumiałość też.:) Co jeszcze dorzucić, uważając na to, by danie
                                było strawne.:)

• kwasna_cytryna Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:33
                                  Poczucie humoru :))) Szczególnie na własny temat ;))
                                  • schizo1 Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:39
                                    o czym gadacie?
                                    • white.falcon Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:41
                                      Tworzymy strawny przepis na... zdrową i nieskażoną miłość. :)

• schizo5 Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:43
                                        a szczypte szaleństwa dodałyście???
                                        • white.falcon Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:45
                                          Właśnie dodajemy - dziękuję za podpowiedź. :)

• schizo68 Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:46
                                            a o tajemniczości pamiętacie?
                                            • jmx Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:47

...jeszcze odwaga :-)
                                            • kwasna_cytryna Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:48
                                              Ty najpierw powiedz co masz na mysli ??:))
                                              • schizo3 Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:51
                                                dodać jeszcze jakiegoś schizo i mamy miłość bez granic
                                                • white.falcon Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:54
                                                  Jeżeli - to w niedużej dawce, bo "przesolimy". ;)

• schizo2 Re: Przepis na miłość.;) 04.12.03, 23:55
                                                    nie dokazuj miła, nie dokazuj
                                                  • white.falcon Re: Przepis na miłość.;) 05.12.03, 00:03
                                                    Wiem, że nie jest ze mnie żaden cud (o tym zresztą mówiłam). Ale być strasznie
                                                    na serio jest nudno. :)

P.S. Sugerujesz do przepisu dodanie rozsądku? :)
                                                  • schizo69 Re: Przepis na miłość.;) 05.12.03, 00:09
                                                    aż mnie brzuch rozbolał na samą myśl
                                                  • white.falcon Re: Przepis na miłość.;) 05.12.03, 00:14
                                                    Ale taką ciupinkę.:)

• schizo4 Re: Przepis na miłość.;) 05.12.03, 00:15
                                                    to ja nie wchodzę
                                                  • white.falcon Re: Przepis na miłość.;) 05.12.03, 00:19
                                                    A co to - poker? To tylko szukanie optymalnego przepisu na miłość. Jak sobie
                                                    uwarzysz - to tą strawę jeść będziesz, chyba że ze wstrętu zemrzesz z głodu. ;)

• snow.white w cztery oczy to... :) 04.12.03, 22:18
      ...mi akurat przychodzi do glowy milion goracych spojrzen,nie jedno ;)))
      ale moze mam dziwne skojarzenia ;)))
      • ja_nek Re: w cztery oczy to... :) 04.12.03, 22:43
        A do kogo te gorące spojrzenia?:)
        • snow.white Re: w cztery oczy to... :) 05.12.03, 13:11
          ja_nek napisał:

> A do kogo te gorące spojrzenia?:)
          spojrzenia jednych oczu do drugich oczywiscie :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka