Gość: :) IP: *.chello.pl 14.05.09, 20:48 że się zakochałam ależ to było przyjemniuuutkie...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skurczysyn Re: Śniło mi się...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:04 Gość portalu: :) napisał(a): > że się zakochałam > > ależ to było przyjemniuuutkie...:) ...i z czego sie tu cieszyć? sny zazwyczaj są dalekie rzeczywistości, poza tym nigdy sie nie spełniają, więc pewnie nigdy się nie zakochasz, tylko nie płacz, buuuuuuuu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurczybyczka Re: Śniło mi się...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:29 ...i z czego sie tu cieszyć? sny zazwyczaj są dalekie rzeczywistości, poza tym > nigdy sie nie spełniają, więc pewnie nigdy się nie zakochasz, tylko nie płacz co Ty mozesz wiedziec o snach? mnie sie wiekszosc zdecydowana spelnia :P cale szczescie oczywiscie, ze nie wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Śniło mi się...... IP: *.centertel.pl 15.05.09, 14:45 A mi się śniło że Admin i Rada Starszych Forum wprowadziła obowiązek logowania się na FR bo duchy rozpanoszyły się już jak stonka na polu ziemniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch.uduchowiony Re: Pytam z ciekawości:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 00:08 Pewmie odpowiedź jest oczywista, ale mi jakoś nie przychodzi do głowy:) W czym przeszkadzać może to, miły alieneczku:), że ktoś nie jest zalogowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Duchu duchu z czerwonym noskiem i papieroskiem :) IP: *.centertel.pl 16.05.09, 09:38 To było w ramach samokrytyki. Wysiłek zalogowania się spowodowałby (może), że zacząłbym kontrolować to co piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch.uduchowiony Re: Duchu duchu z czerwonym noskiem i papieroskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:22 Tego piętnastego dna w treści postu nie dostrzegłam:) Tytuł tego postu to też samokrytyka?:) Bo jeśli to do ducha uduchowionego, to trochę błędny obraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Duchu duchu z czerwonym noskiem i papieroskie IP: *.centertel.pl 16.05.09, 23:01 To tylko jakaś wyliczanka z dzieciństwa bez podtekstów. A teraz dobranoc bo jutro czas do pracy :) tak tak w niedzierlę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark ja tak pro forma, Duchu: IP: *.pools.arcor-ip.net 17.05.09, 13:59 Jak sie dodatkowo uduchawia Ducha, ktory przeciez z natury jest samym 100 % - towym uduchowieniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pytam z ciekawości:) IP: *.chello.pl 16.05.09, 20:59 kto chce duszyć sam z sobą to będzie, nawet zalogowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Śniło mi się...... IP: *.chello.pl 16.05.09, 20:57 właśnie, pogonić te duchy, śmiecą tu zamiast romantycznieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Śniło mi się...... IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 15:38 a mnie się śnił jakiś koszmar aż się przebudziłam, okazało się że muszę siku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Śniło mi się...... IP: *.chello.pl 16.05.09, 20:56 pełny pęcherz w czasie snu to naprawdę koszmar! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark A mnie Śniło mi się, ze ...... IP: *.pools.arcor-ip.net 16.05.09, 15:53 Obcowalem z wlasna zona i bylo wspaniale ... eeeh... zaczyna (nawet moim snom) brakowac wyobrazni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A mnie Śniło mi się, ze ...... IP: *.chello.pl 16.05.09, 20:55 jesteś pewien, że to się śniło a nie działo naprawdę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: A mnie Śniło mi się, ze ...... IP: *.pools.arcor-ip.net 17.05.09, 01:09 Tak, gdyz wczoraj (wyjatkowo) bylem trzezwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Śniło mi się...... IP: *.chello.pl 16.05.09, 20:59 Śniło mi się, że miałam posprzątane mieszkanie - ale to tylko sen! buuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wendy Re: Śniło mi się...... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 17.05.09, 18:21 Śnił mi się Piotruś Pan i miał guziczki zamiast oczu. Odpowiedz Link Zgłoś