mag_nolia 30.01.02, 08:38 polecają mi gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hazir Re: ja raczek na szczescie............. 30.01.02, 09:04 Jam skorpion, ktoś mnie wzywał :) H-r Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Pana byka lub skorpiona 30.01.02, 10:10 magnolia, Skorpion to baardzo ciezki znak, szalenie trudny w relacjach miedzyludzkich, jesli mu nie podpasujesz, a wybrednych jest bardzo. moze Byk lepszy? byle nie Byk wagi ciezkiej albo Byk rozplodowy!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Pana byka lub skorpiona 30.01.02, 10:21 chyba zaryzykuję,i poskromię skorpiona, jesli już się nawinie, a byk-hm, może być z gorących...nnie koniecznie z ciężkich... Odpowiedz Link Zgłoś
nessuna Re: Pana byka lub skorpiona 30.01.02, 10:23 mag_nolia napisał(a): > polecają mi gwiazdy... Magnolia, jestes skorpionica? Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuna Re: Pana byka lub skorpiona 30.01.02, 12:15 Mysle, ze jestes, bo nam, skorpionkom, horoskopy obiecuja nieziemskie uniesienia z bykami lub skorpionami. Seksualne oczywiscie. Uwielbiam leciec na opinii, ze skorpion jest wprawdzie wrednawy, ale za to demon seksu. Tylko, ile w tym prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angi24,5 Re: Pana byka lub skorpiona IP: 62.29.133.* 30.01.02, 10:36 Pani skorpion- voila! Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Pana byka lub skorpiona 30.01.02, 11:09 Skorpiony są : skromne, uczynne, ciche, spokojne, przyjazne dla ...., nie lubią dominować, wychylać się z szeregu, nie są małostkowe jak również pamiętliwe itp :) Pozdrowienia dla Mag i M H-r Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Pana byka lub skorpiona 30.01.02, 12:14 mordeczko, jesli to Twoja charakterystyka, to pomysle sobie, zes Skorpion- wyrodek;o))) pozdrawiam rowniez - Mathi(lda) Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Pana byka lub skorpiona 30.01.02, 12:25 Jasne, że moja hi, hi. Jestem baardzo uległy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Pana byka lub skorpiona 30.01.02, 12:55 mordeczko, wydziales kiedys Skorpiona na postronku??? Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: skorpiona droga M 31.01.02, 06:38 Skorpiona na postronku? chyba żartujesz moja droga. Może komuś się wydaje, że go ujarzmi(ł), lecz to tylko mrzonka, marzenie, ........... - niewykonalne! Pzdr H-r Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: skorpiona droga M 31.01.02, 10:19 no wlasnie! dlaczego wiec piszesz jako Skorpion, zes baaardzo ulegly, co? takie wabienie naiwnych?;o) ciekawe, kto zlapie sie na ten lep... Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: skorpiona droga M 31.01.02, 11:15 Może ktoś? złapie się na przynetę, jak nie to węzmę jakąś skorpionicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: skorpiona droga M 31.01.02, 12:36 hazir, Ty sie chyba wszystkich Bogow nie boisz!!! dwa Skorpiony to mieszanka diabelnie wybuchowa! myslisz, zebys przezyl?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: skorpiona droga M 01.02.02, 06:50 Myślę? .... tak, uszedł bym z życiem, a nowe doświadczenia ( skutki wybuchu mieszanki ), mogą być ekscytujące :) H-r Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: skorpiona droga M 01.02.02, 10:05 do odwaznych swiat nalezy! powodzenia, hazirze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy jest problem 30.01.02, 13:03 wszystkie dzikie zwierzęta powystrzelałem, strzelec z 14 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: jest problem 30.01.02, 13:11 no ładnie Chudy powystrzelałeś wszystkich a ja się dziwię, że żadnego dzikusa nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek jaki problem? 30.01.02, 14:09 Jeszcze żadna gwiazdka nigdy mnie nie polecała, a tu proszę... Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy ja jestem dziki 31.01.02, 08:43 mag_nolia napisał(a): > no ładnie Chudy powystrzelałeś wszystkich a ja się dziwię, że żadnego dzikusa > nie mogę znaleźć... dokładnie tak samo jak ten facet z piosenki Elektrycznych Gitar, a może jeszcze mocniej, wrrrrbbbrrrhrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pana byka lub skorpiona 05.02.02, 19:00 mag_nolia napisał(a): > polecają mi gwiazdy... heheheh... ja sie zadowole zwyklym facetem... byleby byl madry;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Pana byka lub skorpiona IP: 217.11.143.* 05.02.02, 22:12 jestem Byczek ur. 19 maja Odpowiedz Link Zgłoś
gladis Re: Pana byka lub skorpiona 05.02.02, 23:13 A co powiecie na wspaniałego KOZIOROŻCA !!!! Prawda, że są przesympatyczne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Pana byka lub skorpiona 06.02.02, 12:31 podobno do mnie pasuje koziorożec i byk !!! gladis napisał(a): > A co powiecie na wspaniałego KOZIOROŻCA !!!! Prawda, że są przesympatyczne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elizaaa Re: Pana byka lub skorpiona 07.02.02, 14:02 kropka! napisał(a): > podobno do mnie pasuje koziorożec i byk !!! > > > > > > gladis napisał(a): > > > A co powiecie na wspaniałego KOZIOROŻCA !!!! Prawda, że są przesympatyczne > !!!!! > Na skorpiona to bym uwazala kropka! :))) A byczki sa calkiem mile, takie meskie, tez sie pisze na byczka, hihi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Pana byka lub skorpiona 07.02.02, 14:12 ja nic nie pisałam o skorpionie! ;)) ale byczek jest ok. > Na skorpiona to bym uwazala kropka! :))) A byczki sa calkiem mile, takie meskie > , > tez sie pisze na byczka, hihi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elizaaa Re: Pana byka lub skorpiona 07.02.02, 13:59 gladis napisał(a): > A co powiecie na wspaniałego KOZIOROŻCA !!!! Prawda, że są przesympatyczne!!!!! Jako reklama moze byc :))) ale sama jestem koziorozcem wiec nie jestem przekonana, ze sa przesympatyczne, haha. Pozdrawiam pana koziorozca:)) Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
aputnam Re: Pana byka lub skorpiona 06.02.02, 17:06 ja znam jednego skorpiona może ci się spodoba chyba się nie obrazi jak podam jego adres , hery@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
andyyyy Re: Pana byka lub skorpiona 14.02.02, 21:10 no cóż, będę szczery... uważaj na skorpiony, z nimi jak z ogniem... jestem tego przykładem... pozdrawiam... andy ps. jak się nie boisz, skrobnij coś na pocztę... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Pana byka lub skorpiona 25.02.02, 08:05 są ogniste?, czy też jak ogień trzeba je czasem przyćmić...? andyyyy napisał(a): > no cóż, będę szczery... > uważaj na skorpiony, z nimi jak z ogniem... > jestem tego przykładem... > pozdrawiam... > andy > > ps. > jak się nie boisz, skrobnij coś na pocztę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: Pana byka lub skorpiona IP: 212.244.106.* 25.02.02, 14:38 Skorpiony sa niebezpieczne, ale maja tez zalety.. sa wierne i lojalne W PRZYJAZNI (zeby nie bylo, ze w milosci ;) ). Poza tym sa naprawde nieziemskimi kochankami... pewien skorpion do dzis mi siedzi w glowie, mimo, ze nie spotykamy sie juz od kilku lat.. mniam.. :) Jednej rzeczy polecam sie wystrzegac: zdradzic skorpiona! gra smiertelnie niebezpieczna. Jeden ruch ogonkiem i juz nie zyjesz ;))) ale jesli ktos lubi adrenaline i niebezpieczenstwo, to zabawa moze byc przednia :) Odpowiedz Link Zgłoś