kicior99 15.06.07, 08:56 dla słowa pierdolić: przy-, po-, na-, w-, s-, od-, pod-, do-, u-, za-, roz-, wy-... Coś pominąłem??? Nie pasują tylko: nad- (choć jest możliwe i zrozumiełe np. zdanie "Mole nadpierdoliły mi sweter" przed- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mudzyn7 Re: prefiksy: 16.06.07, 03:57 Czapke mi zerzaly w lecie mole. Jak bez czapki bede kurwa w zimie zyl? Wszystkie mole z szafy wychromnole. Azotoksu wpierdole im do zyl. Odpowiedz Link
mudzyn7 Re: prefiksy: 16.06.07, 19:17 W Kanadzie wprowadzono zakaz palenia w knajpach gdzies okolo 2001, tak chyba na probe. Kelnerka nie podala ci popielniczki, ale samemu mozna sobie bylo wziasc, bo lezaly na widoku. Ale w roku 2004 czy 2005 palenie zostalo zakazane bezwzglednie. Teraz to tylko na chodnikach przed knajpami setki petow lezy. Raz slyszalem ,ze sasiad podal sasiada na policje poniewaz palil w domu przy psie. Odpowiedz Link
mudzyn7 Re: prefiksy: 16.06.07, 19:32 A dlaczego nie ogladac Stonehange? I don't know about the Stonehange, but the rainbow looks lovely. Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: prefiksy: 17.06.07, 16:20 dla slowa - kurwic: w-, do-, na-(w sensie nabluzgac),s- ,przy- ,pod-, roz- , wy-, po- ( w sensie poklac, lub isc sie),nad-( w sensie odebralem ci dziewictwo, jestes teraz nadkurwiona- nie uzywam ale sie spotkalem z takim stwierdzeniem) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: prefiksy: 24.06.07, 02:25 identycznie jest dla słowa jebać. (tyle że zamiast s- będzie z- ). no i jeszcze prze- Odpowiedz Link