Gość: Walbrzyszanin IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 15.04.03, 18:44 nie to co ten walbrzyski syf :/ pozdrawiam wszystkich mieszkancow tego fajnego miasta w szczegolnoscia jedna mieszkanke :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Kamienna jest ladna IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.05.03, 15:50 zgadzam sie szczególnie nowy rynek ale wtedy kiedy władzom zachciało się remont rękami bezrobotnych rynek to nawierzchnie brano z mojego placu i nie chce sie go teraz władzom zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODDAJCIE MI MÓJ ŁADNY PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODDAJCIE MI MODDAJCIE MI MÓJ ŁADNY PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MÓJ ŁADNY PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!ODDAJCIE MI MÓJ ŁADNY PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kamienna jest ladna IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.05.03, 16:00 mowa w tamtym liście o pl.browarowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moris Re: Kamienna jest ladna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 15:07 ostatnio zlożyłem wizytę, kamienna rzeczywisie zmienia się, rynek ładny, nie powiem, ale obszymurków,zwłaszcza porą wieczorową przypada statystycznie chyba ze 30 na 100 mieszkańców. takich statystyk nie mają chyba nawet w wałbrzychu. czy ktoś ma jakiś pomysł, co zrobić z tymi obszymurkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrak Re: Kamienna jest ladna IP: *.tvkg.net / 172.16.1.* 03.09.03, 10:34 Gość portalu: kasia napisał(a): > mowa w tamtym liście o pl.browarowym.Ale w przyszłości pl. Browarowy będzie drugim ala małym ryneczkiem [troszkę cierpliwości] Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: Kamienna jest ladna 12.10.03, 20:23 Kamienna jest ładna ale nie mów że Wałbrzych nie ma równie ładnych miejsc !! Odpowiedz Link Zgłoś