najlepszy.narcyz 26.09.09, 03:28 Witam co sądzicie o ofertach pracy umieszczanych na INTRZE - ja wysyłam i nie ma kompletnie odzewu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najlepszy.narcyz Re: oferty pracy INTRA 27.09.09, 08:03 Kolega wysłał swoje CV - w 100 % wykształcenie i doświadczenie pasowało do stanowiska a po 2 miesiącach dostał odpowiedż zwrotną - usunięto bez przeczytania Odpowiedz Link
czuk1 Re: oferty pracy INTRA 27.09.09, 20:15 Jest to ewidentny dowód na beznadziejną bankową politykę kadrową . Odpowiedz Link
jabp2008 Re: oferty pracy INTRA 26.09.09, 16:29 Chyba byś musiał mie dużo szczęścia?.Ja wysłałam 4 CV i też zero odzewu.Pozdrawiam Odpowiedz Link
jabp2008 Re: oferty pracy INTRA 26.09.09, 22:34 Po to żeby mieć przykrywką a i tak przyjmują swoich z poza banku przecierz też mają rodziny i znajomych . Ja kidyś miałam taką historię(poza bankiem);złożyłam dokumenty w firmie X(moje kwalifikacje odpowiadały w 100%do tego stanowiska) Jakoś wydawało, że coś dlugo nie wzywają mnie na rozmowę i zaszłam się spytać a pani mówi, że mnie powiadomiła a ja że nie wiec powiedziała że rozmowa odbędzie się w dniu,,,,(a jak bym nie przyszła to by napisali, że się nie zgłosiłam i tak można wszędzie wpisać w każdej firmie papier przyjmie wszystko) a pożniej Pani za wszelką cenę starały się mi udowodnić, że czegoś nie wiem nie udało się, ale i tak nie przyjeli poprostu miały swoją osobę, Pozdrawiam Odpowiedz Link