abc708 25.06.10, 10:34 Powiedzcie, jak zrobić kartę do kredytu i do konta w sprzedaży wiązanej. Robię to od niedawna /sama,przedtem miałam tylko zagajenia/ i nie bardzo wiem jak.Chodzi mi o stronę techniczną. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda_duchem54 Re: jak to zrobić 25.06.10, 18:07 kk do kredytu-wprowadzasz wniosek przez ebankart/15%od kwoty udzielonego kredytu,nie mniej niż 500,-/drukujesz umowę,ubezpieczenie,wniosek z zorbika/,do tego regulamin,ośw.o upadł.konsumenckiej,ośw.o zgodności danych oraz odstąpienie od umowy.Numer umowy zaczyna sie na ESO...../narzuci sie w ebankarcie. Natomiast KK do ROR wprowadzasz przez INFOKRED.Czy w Twoim oddziale nikt Ci nie pomoże?Przecież uczony z nieba nie spadnie.Gdybyś miała problem,napisz na gazeta.pl,pomogę Ci chętnie. Odpowiedz Link
abc708 Re: jak to zrobić 25.06.10, 19:54 Bardzo Ci dziękuję Młoda.W moim oddziale, jak wszędzie kolejki, a jak ich nie ma to i tak jest co robić więc na pomoc za bardzo nie mogę liczyć, ale Ty pomogłaś mi naprawdę. Odpowiedz Link
mloda_duchem54 Re: jak to zrobić 25.06.10, 20:30 Cieszę się bardzo,jak będziesz miała jakieś problemy ,napisz na mloda_duchem54@gazeta.pl ,podam Ci telefon i jak będziesz miała jakikolwiek problem,pomogę Ci .Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dragomir6 Re: jak to zrobić 25.06.10, 21:25 Tak - teraz to już nie te czasy kiedy sobie wszyscy pomagaliśmy. Fajnie że jej pomogłaś. Swoją drogą to dziwne, że nikt w oddziale nie chce jej pomóc. Pewnie, że procedury są ogólnodostępne, ale to nie zastąpi zwykłej, koleżeńskiej pomocy i takiego normalnego tłumaczenia. Procedury pisane są mało zrozumiałym slangiem Odpowiedz Link