free-wroneczka 28.07.10, 19:24 Witajcie, jestem BYŁYM już pracownikiem PKO BP i mam pytanie czy ktoś z was pozwał PKO BP do sądu i jakie mieliście wyroki? Bardzo proszę o pomoc bo muszę podjąć decyzję czy pozywać bank. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dajna555 Re: Sąd 28.07.10, 20:45 Napisz za co chcesz podać bank do sądu bo to jest istotne. Z mego oddziału bardzo dużo pracowników sądziło się z bankiem. Odpowiedz Link
free-wroneczka Re: Sąd 28.07.10, 21:56 Zwolnili mnie gdy byłam na l4. W uzasadnieniu napisali jedno zdanie za nie stosowanie procedur. To uzasadnienie to jest totalna głupota. Moim zdaniem ktoś musiał odejść żeby nie mówić za dużo co się dzieje w oddziale. Kto wygrywał bank czy pracownicy? Odpowiedz Link
dajna555 Re: Sąd 29.07.10, 15:34 Ja znam sprawy gdzie pracownicy sądzili się o godziny nadliczbowe, była jedna sprawa o zwolnienie na rok przed emeryturą.Były również sprawy o złe naliczenie odpraw emerytalnych. Wszystkie były wygrane przez pracowników. Skorzystaj z porady jakiegoś prawnika ,który zajmuje się takimi sprawami i możesz spróbować. Nie wiadomo czy po przywróceniu do pracy nie będą na Ciebie szukać HAKA ? Odpowiedz Link
free-wroneczka Re: Sąd 29.07.10, 18:35 Prawnik radzi aby zaryzykować i zobaczyć co z tego wyjdzie. Szanse są pół na pół. Odpowiedz Link
problemik-123 Re: Sąd 04.09.10, 11:28 Witam. Zwracam się do pracowników CMN z prośbą. Na potrzeby procesu pilnie potrzebuję uchwałe ,zarządzenie itp. z którego wynika kiedy CMN został zmieniony w nazwie na Biuro Monitoringu Należności. Osoby chętne do pomocy prosze o przesłanie tego dokumentu na moją skrzynkę, którą podam gdy znajdzie się chętny .Dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link