28.07.10, 19:24
Witajcie, jestem BYŁYM już pracownikiem PKO BP i mam pytanie czy ktoś z was
pozwał PKO BP do sądu i jakie mieliście wyroki?
Bardzo proszę o pomoc bo muszę podjąć decyzję czy pozywać bank.
Obserwuj wątek
    • dajna555 Re: Sąd 28.07.10, 20:45
      Napisz za co chcesz podać bank do sądu bo to jest istotne. Z mego oddziału bardzo dużo pracowników sądziło się z bankiem.
      • free-wroneczka Re: Sąd 28.07.10, 21:56
        Zwolnili mnie gdy byłam na l4. W uzasadnieniu napisali jedno zdanie za nie
        stosowanie procedur. To uzasadnienie to jest totalna głupota. Moim zdaniem ktoś
        musiał odejść żeby nie mówić za dużo co się dzieje w oddziale.

Kto wygrywał bank czy pracownicy?
        • dajna555 Re: Sąd 29.07.10, 15:34
          Ja znam sprawy gdzie pracownicy sądzili się o godziny nadliczbowe, była jedna sprawa o zwolnienie na rok przed emeryturą.Były również sprawy o złe naliczenie odpraw emerytalnych. Wszystkie były wygrane przez pracowników. Skorzystaj z porady jakiegoś prawnika ,który zajmuje się takimi sprawami i możesz spróbować. Nie wiadomo czy po przywróceniu do pracy nie będą na Ciebie szukać HAKA ?
          • free-wroneczka Re: Sąd 29.07.10, 18:35
            Prawnik radzi aby zaryzykować i zobaczyć co z tego wyjdzie. Szanse są pół na pół.
    • problemik-123 Re: Sąd 04.09.10, 11:28
      Witam. Zwracam się do pracowników CMN z prośbą. Na potrzeby procesu pilnie
      potrzebuję uchwałe ,zarządzenie itp. z którego wynika kiedy CMN został zmieniony
      w nazwie na Biuro Monitoringu Należności. Osoby chętne do pomocy prosze o
      przesłanie tego dokumentu na moją skrzynkę, którą podam gdy znajdzie się chętny
      .Dziekuję i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka