pracpko 29.09.10, 20:59 Witam Wszystkich. Co sądzicie o jutrzejszym sądnym dniu? Albo 7tys. kredytu albo program naprawczy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kdmazow Re: program naprawczy 29.09.10, 21:45 Kochany Ty się nie martw naprawczym bo niedługo nie będą mieli kogo naprawiać, oni i tak nas wyleją, ten naczelny fanatyk który nie chce nam dać dywidendy wy....doli nas na zbity pysk a ty się kredytem martwisz?? Szukaj roboty!!! Odpowiedz Link
pracpko Re: program naprawczy 29.09.10, 22:09 Ja się sam nie zwolnię, nie pójdę nikomu na rękę przecież tylko na to czekają. Odpowiedz Link
pko55 Re: program naprawczy 29.09.10, 22:54 To wszystko zaczyna być już bardzo wkurw...Robią z nas idiotów, straszą centralą.Jak tu się skupić na spokojnej pracy? Po takim czymś człowiek nie może dojść do siebie i do końca dnia nic nie jest w stanie zrobić. No ale jesli na tym im zależy. Gratuluję!!! Musimy zacząć cos robić, bo będzie źle. Czy kiedyś ktoś będzie zadowolony z naszej pracy i doceni to? Nie mówię juz o docenieniu finansowym ale zwykłe gratuluję czy dobrze sprzedajecie. Nie zawsze zjeba, nawet jak jest dobrze. Odpowiedz Link
bru-no Re: program naprawczy 30.09.10, 06:50 ponawiam akcję KROMKA 2 albo coś innego w tym stylu, kto chciał dać szansę nowemu Prezesowi???????? tłumaczenia w stylu " wstrzymajmy akcję ,że jest nowy, że może coś zmieni" , nic nie zmieni a jest jeszcze gorzej ........ Odpowiedz Link
kdmazow Re: program naprawczy 30.09.10, 09:03 Bruno jestem za tylko że ten ma ogromne poparcie w rządzie, ponoć jest doradcą prezydenta ale akcję jakąś można przeprowadzić:):) Tylko czy my umiemy się zgrać?? Odpowiedz Link
mau_rin Re: program naprawczy 30.09.10, 14:54 Jestem "żołnierzem" PKO od 14 lat. I przechodzę na codzień to, co wszyscy - ponizanie przez szefostwo, groźby, straszenie - jednym slowem mobbing (który rzekomo pracownicy "mylą" z presją sprzedazową). Ostatnio zaczęłam się zastanawiać, co musi się jeszcze wydarzyć, aby ludzie (w tym oczywiście ja) się ocknęli?! To bank jest chory. Tutaj nie jest niezadowolony jeden pracownik - tylko tysiące! I co? I nic... Czasami żałuję, że jesteśmy tak zastraszeni, że nie potrafimy nic zrobić. Może jak zaczną nas bić to pójdziemy po rozum do głowy:-( Odpowiedz Link
wrdkd Re: program naprawczy 30.09.10, 20:54 Na pewno się nie dogadamy ,a Ci na górze zacierają tylko ręce kogo wylać. Może tak sami usiądą na kwartał i zobaczą jak to jest .Naczelnik chodzący za plecami co masz (może kredyt ,albo karta itp. Lub tak to nie może być ,albo tak nie będziemy pracować. W końcu zbuntujmy się . Odpowiedz Link
pracpko Re: program naprawczy 30.09.10, 20:26 U moim Oddziale część pracowników tak się wystraszyła, że sprzedała sobie kredyt nawzajem. Czy o to chodziło? Jak było u Was? Odpowiedz Link
qween1 Re: program naprawczy 30.09.10, 21:57 nie jestem z detalu, ale mysle ze tak zrobilo wielu, sama bym tak pewnie zrobiła, :-) Odpowiedz Link
virgo68 Re: program naprawczy 01.10.10, 00:12 pracpko napisała: > U moim Oddziale część pracowników tak się wystraszyła, że sprzedała sobie kredy > t nawzajem. Czy o to chodziło? Jak było u Was? > > Dobry pomysł i godny polecenia innym. Teraz dostaną premie za sprzedaz i zdolność kredytowa im wzrośnie :) Będą mogli sprzedawać kredyty dalej, nawzajem oczywiście Odpowiedz Link
prawdziwy.niedojda Re: program naprawczy 01.10.10, 22:40 też jestem w grupie naprawczej i co z tego?? uważam za jawną dyskryminację stawianie mnie na równi z ludźmi, którzy mieli plany rzędu 30 tys przy moim około 200 tysięcznym w kredytach?? Zabrakło może z 7 tysięcy to średniej sprzedaży ale niech się zastanowią kto więcej wykonał zysku dla firmy?? PARANOJA!!!! Odpowiedz Link