Dodaj do ulubionych

Mobber nad mobberami is out?

15.12.10, 19:12
Bardzo bym prosił, bo dotarła do mnie niesamowita nowina, ale czy to prawda, iż wreszcie ktoś uczciwie wywalił z Banku Mobbera nad Mobberami czyli Niejakiego Leszka G dyr. ROD Warszawa?

Bo aż się wzruszyłem, gdy się o tym dowiedziałem.
Obserwuj wątek
    • jaszczurka1111 Re: Mobber nad mobberami is out? 15.12.10, 19:14
      dostaliśmy wszyscy mail pożegnalny więc raczej na 100%
      • niebyt_or_byt Re: Mobber nad mobberami is out? 15.12.10, 19:29
        Ja nie dostałem :-)

W takim razie w swoim własnym imieniu i
        paru jeszcze innych osób temu, kto go wywalił wreszcie
        chcę z całego serca podziękować. WIELKIE DZIĘKI!

To wspaniały prezent i dodatkowy bonus dla wielu tych, których ten gościu upokarzał i uważał, że może robić wszystko bezkarnie.
    • milczek_rej Re: Mobber nad mobberami is out? 15.12.10, 20:40
      Macie w Warszawie następnego, Pani dyrektor zwolniona w K-cach za mobbing po dwóch latach niebytu w PKO jest w "jedynce" naczelnikiem.
      • pko55 Re: Mobber nad mobberami is out? 15.12.10, 21:45
        A my na śląsku uważamy, że był wymagający ale w porządku. Konkretnie i rzeczowo.
        A w ogóle to wszystkim "na gorze" to teraz odbija. Ile jeszcze wytrzymamy? Plany wyśrubowane a oferta ... powiem szczerze taka sobie, nic specjalnego. No i znowu twórzmy nowe produkty, typu książeczka mieszkaniowa powiązana z funduszami. W skarbcach starych zalega jeszcze tysiące, miliony a my róbmy nowe. Zesraj się a nie daj się. Brak slow na to wszystko i caly ten bank
        • trenat Re: Mobber nad mobberami is out? 15.12.10, 22:39
          Każdy następny będzie nie lepszy i oby tylko nie gorszy, ja tam nie otwieram nawet piwa z tej okazji. Jak ktoś myśli, że następny dyr. nie będzie "zawalał" planami to chyba krótko jeszcze pracuje - ja pamiętam, poprzedniego dyrektora i wcale dobrze tych czasów nie wspominam. Byłam wtedy doradcą i nawet załapałam się na jakąś nagrodę za sprzedaż a jak ją odbierałam to pan dyr. (Mariański mu było) taką strzelił przemowę i tak się do nagrodzonych zwrócił "uprzejmie", że odechciało mi się i nagrody i całej tej pracy.
          Myślę, że to co my pracownicy uważamy za mobbing to jest taki "styl zarządzania" tylko jakoś nie potrafimy tego odpowiednio zinterpretować. Na to jest absolutne przyzwolenie z góry i następna osoba, która przyjdzie na to stanowisko będzie się musiała wykazać więc jak myślicie.....?
          Tym co wierzą, że będzie lepiej gratuluję optymizmu!

• selena1205 Re: Mobber nad mobberami is out? 16.12.10, 19:38
          pko55 - mów za siebie,nie uogólniaj.Dzięki wielkie tym,którzy go wyp.......!!!!!
          • laciate89 Re: Mobber nad mobberami is out? 16.12.10, 20:48
            do PKO55 - żenada jak się to czyta
            • niebyt_or_byt Re: Mobber nad mobberami is out? 18.12.10, 16:59
              Tak smutne... bo to mi wygląda na celowe tworzenie odium, że tu ktoś chlipie za G.
              Ja widziałem radość ludzi... w Ciechanowie, w 1-ce... i w moim oddziale...
              Więc niech Bytomiacy z 5-ki za nim płaczą. Zawsze możecie się z nim gdzieś tam spotkać. Z Warszawy wyleciał na Amen.
              • chr13 Re: Mobber nad mobberami is out? 18.12.10, 17:28
                lecz się człowieku z nienwawiści bo cię twój własny jad zaleje:)) Gałecki może i był chamem i prostakiem ale przy okazji był sprawiedliwy. a takie zero jak ty pewnie za swoją nieudolność oberwało i teraz tu się odgrywa na człowieku który wyleciał nie z przyczyn obiektywnych tylko czysto politycznych jak inni dyrektorzy ROD.
                • niebyt_or_byt Re: Mobber nad mobberami is out? 19.12.10, 10:55
                  Gdzie Ty widzisz nienawisc? Nie ma jej we mnie. Za to jest we mnie poczucie sprawiedliwosci. Nie obrazam Ciebie a ty obrazasz mnie tylko za to, ze ciesze sie z wyrzucenia czlowieka, ktory wyrzucal z blachych powodow, np. Szykujac posadki dla swoich totumfackich ze slaska. Obrazasz mnie tylko za to, ze mam inny punkt widzenia niz Ty?

A skad Ty wiesz jaki byl powod zwolnienia pana G? Juz wiesz, ze to byla polityka? Ja slyszalem plotki, ktore on sam rozsiewa. I z tego co on sam mowi nie widac w tym zadnej polityki! Wreszcie trafila kosa na kamien. Zobacze wiec kiedy wyplynie prawda o tym a nie bede wyglaszal wyzssanych z palca teorii. Galecki byl chamem, prostakiem, dbajacym tylko o swoich. Nie dbal nawet o interes banku tylko swoj. Sprawiedliwy byl tylko dla tych co lizali mu tylek, oszukiwal jak bylo mu to wygodne. Nie wiesz nic o mnie i sie nie dowiesz, wiec nie gdybaj jesli nie masz zielonego pojecia o czym piszesz i z kim. Bo nic nie wiesz! :)

Nie obrazaj innych jesli Ciebie nie obrazaja. Trzymaj sie faktow, o ktorych jak widac masz mierna wiedze. :)
                  • joop166 Re: Mobber nad mobberami is out? 19.12.10, 16:01
                    Co Ty Baranie wiesz o LG..., że śmiesz nazywać go chamem i prostakiem widać jesteś zwykłym nierobem bo takich właśnie wywalał i chwała mu za to... szkoda tylko, że Tobie nie dobrał się do d... A jeśli chodzi o interesy banku to bardzo o nie dbał bo kto jak nie on podniósł ten region z dna po R.M. Kiedyś ten region był na ostatniej pozycji w tej chwili jest na dobrym czwartym miejscu i chyba o czymś to świadczy... Widać bardzo mało wiesz o tym człowieku bo właśnie lizusów nie trawi najbardziej, jest to facet z jajami i oby więcej takich w naszym banku...!!!!
                    • pko.love Re: Mobber nad mobberami is out? 19.12.10, 19:45
                      Tylko się nie rozpłacz! Czytając Twoje wypociny widać, że byłeś blisko LG, i miałeś z tego niezłe profity. Bo co Ci tak bardzo na nim zależy? Jeśli jesteś dobry w tym co robisz, to chyba nie znaczenia kto będzie dyr. OR. Czyż nie?
                    • niebyt_or_byt Re: Mobber nad mobberami is out? 20.12.10, 00:57
                      Pan Orzel we wlasnej osobie? Tutaj na forum? Jakze milo :)
                      Tak, sporo wiem o panu LG :) dlatego wlasnie ciesze sie ze go wreszcie wywalono. A to, ze wyniki sa lepsze na mazowszu to nie zasluga LG tylko jego kreatywnej sprawozdawczosci. I ciezkiego wysilku szarych pracownikow Banku, ktorzy ciezko haruja ma swoje premie. Teraz wlasnie zobaczymy, fakty przemowia czy po LG sprzedaz ruszy. Czy spadnie? :)
                      A co do obrazania rozmowcow, jak sie nie ma silnych argumentow, to sie siega po argument sily :) mnie to nie rusza :)

Mniej nerwow :) szkoda zdrowia :)
                      • chr13 Re: Mobber nad mobberami is out? 20.12.10, 21:27
                        Nie bój nic:)) Ty na pewno wylecisz za nowego dyrektora. Już widać tą determinację do lizania dupy ale ona, Panie Dyrektorze Oddziału, nie wystarczy:)))
    • mateczkadwa Re: Mobber nad mobberami is out? 25.12.10, 15:58
      Czemu tak piszecie o L.G ?. Z tych wpisów widać że w ogóle go nie znaliście - a te opowieści że był mebberem nad mobberami - błagam - Widzę że i nie znacie G.O. Ani jednego ani drugiego nie interesuje forum i tu nie zaglądają. Zajmują się tylko i wyłącznie robotą i robią to dobrze. Natomiast lenie odbierają robotę jako mobbing. Zobaczycie teraz - po odejściu L.G. region mazowiecki teraz się dowie co to jest mobbing. Wesołych Świąt - bo Wielkanocne już takie miłe nie będą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka