Dodaj do ulubionych

Rekrutacja

01.09.11, 16:37
Witam,
Mam takie pytanie, może ktoś będzie się orientował i coś podpowie.
Otóż zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną w najbliższy poniedziałek na stanowisko dysponenta w call center w PKO BP SA. Jestem przekonany, że adres jaki usłyszałem jako miejsce przeprowadzenia rozmowy to Zana 39a. Mam czekać w środku przy portierni. Tyle, że przechodząc obok tego miejsca zobaczyłem, ze pod tym adresem są siedziby żagla i deutsche bank. Gdy usłyszałem adres Zana to od razu skojarzyło mi się że chodzi o ten duży czerwony budynek(gdzie do niedawna była siedziba Pko). Tyle że nie wiedziałem, że on ma adres Zana 38. Teraz już wiem, że siedziba Pko mieści się w tym nowym wieżowcu przy Zana 32A. Dlatego w tym momencie pojawiła się u mnie niepewność gdzie mam się stawić. Telefon był zastrzeżony, także nie mam możliwości oddzwonienia aby się upewnić. Może ktoś z pracowników wie coś na temat tej rekrutacji
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • makowa22 Re: Rekrutacja 02.09.11, 16:18
      Adres jest właściwy:) Musisz iść do tego zielonego budynku - kiedyś banku śląskiego. Od strony Komfortu drugie drzwi takie rozsuwane i zielone. Tam jest portier i kolo niego trzeba poczekac. Osoba odpowiedzialna za rekrutacje przyjdzie po Ciebie na dol o umowionej godzinie:)
      A jak wejdziesz na portiernie to na tablicy po lewej stronie zobaczysz ze na pietrze VII VIII i IX jest rowniez pko ;)
      • grand99 Re: Rekrutacja 04.09.11, 21:56
        Choć sprawa się już wcześniej wyjaśniła, dziękuje Ci za odpowiedź:) zawsze lepiej zapytać i się upewnić:)
    • kamikadze82 Re: Rekrutacja 07.09.11, 21:18
      Masz rację, to ten duży wieżowiec, a komórki PKO BP znajdują się na najwyższych piętrach, jest to napisane na tablicy informacyjnej wewnątrz budynku przy wejściu w portierni. Przy rekrutacji wyjdzie po was ktoś i zaprowadzi także bez obaw ;-) Będą tam też zapewne i inne osoby czekające w tej samej sprawie. BTW. a jak Cię interesuje co to za praca, jak się pracuje i ile płacą polecam znaleźć na tym forum wątki o CBE (obecna nazwa to COKD). Miłej lektury.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka