Dodaj do ulubionych

OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!!

07.11.11, 22:37
Żeby więcej Naród PKO-wski oszczędzał dla wyniku całego Banku i ludzie tyrali zmotywowani, proponuję tak jak niektórym w Centrali, podwyższyć wszystkim pensje trzykrotnie. Będzie tak luksusowo i oszczędnie jak w nowych brykach Zarządu i ich rękodajnych, własnie Astry zamieniają na Audi A4. Insygnie na A5 jak mówią kierowcy fulllll wypas. Oczywiście wszystko lega artis, samochody dostarcza dealer z pod palca czyjego tego co zawsze.
Obserwuj wątek
    • istnycyrk Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 08.11.11, 07:58
      No tak ... przecież BANK stać !

A my w oddziałach kartki liczymy i na konwojach oszczędzamy, żeby limitów nie przekroczyć.
      O kupowaniu własnych długopisów i ołówków nie wspomnę ...

Spokojnej pracy CENTRALO! Niech nikt nie zakłóca WAM drzemki w czasie 8 godzinnego dnia pracy! Nam niestety nie dane jest wracać po 8 godzinach do domu! Musimy Platina wypełniać i pisać maile z tłumaczeniami, czemu dzisiaj tak mało dla WAS zarobiliśmy.
      • sarenka50084 Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 08.11.11, 08:25
        istnycyrk napisała:

> No tak ... przecież BANK stać !
        >
        > A my w oddziałach kartki liczymy i na konwojach oszczędzamy, żeby limitów nie p
        > rzekroczyć.
        > O kupowaniu własnych długopisów i ołówków nie wspomnę ...
        >
        > Spokojnej pracy CENTRALO! Niech nikt nie zakłóca WAM drzemki w czasie 8 godzinn
        > ego dnia pracy! Nam niestety nie dane jest wracać po 8 godzinach do domu! Musim
        > y Platina wypełniać i pisać maile z tłumaczeniami, czemu dzisiaj tak mało dla W
        > AS zarobiliśmy.
        Nie narzekaj tak. Najlepiej dla Ciebie jest jak sam Klient przyjdzie. Wykaż trochę wysiłku. Znam takich jak ty, którzy czekają jak ktoś za nich przedzwoni do Klienta. Pracuję długo w PKO . Ponad 30 lat. Super sprzedaży.
        • marz12ka Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 08.11.11, 11:42

> > Nie narzekaj tak. Najlepiej dla Ciebie jest jak sam Klient przyjdzie. Wykaż tro
          > chę wysiłku. Znam takich jak ty, którzy czekają jak ktoś za nich przedzwoni do
          > Klienta. Pracuję długo w PKO . Ponad 30 lat. Super sprzedaży.

....większość klientów do których się dzwoni prosi zeby im dać spokój bo jak będa potrzebowac kredytu , karty itp. to sami przyjdą! Proszę pochwal sie ilu klientów przyszło do odziału i wizyta ich zakończyła się sprzedażą po twoich telefonach....i jeszcze jedno ja też znam takich jak ty co siedzą gdzieś na zapleczu i maja czas na wszystko....zapraszam na kase
          do oddziału typu C gdzie robisz WSZYSTKO, kredyty, bankomat, zamawianie gotówki ,szykowanie dokumentów do wysyłki.....a szkoda zdrowia na dyskusje z tobą .
          • istnycyrk Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 08.11.11, 19:59
            oczywiście pisałam do sarenki, która pewnie nie mnie jedną od dawna wkurza tu na forum :/
            łatwo jest wstawiać takie komentarze ciągle przeciw ?
        • istnycyrk Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 08.11.11, 19:56
          Po to bank ma całą komórkę do spraw reklamy i marketingu, i wydaje na ten cel ogromne pieniądze , żebyśmy my nie zachowywali się jak domokrążcy. Ja tu nie przyszłam siedzieć i nic nie robić, ale za nikim nie będę chodzić na kolanach i błagać , żeby kupił coś w banku. Gdyby oferta była atrakcyjna dla klientów , to mielibyśmy kolejki chętnych. Jestem tu po to, żeby obsłużyć klientów, a nie żeby żebrać o ich łaskę...

Ty za to chyba pracujesz 30 lat właśnie w CENTRALI, albo w jakimś innym ciepłym kącie i pojęcia nie masz o pracy na dole.
          Życzę spokojnego dotrwania do emerytury, skoro masz okazję.
          • kik1978 Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 12.11.11, 18:11
            Istnycyrk ma rację. A może ta wkurzająca wszystkich sarenka napisze łaskawie gdzie pracuje? Najlepiej komentować tym, którzy nie mają wiele wspólnego ze sprzedażą, z namawianiem klientów, nie wspomnę o Platin i innych chorych pomysłach szanownej centrali naszego banku.
            Napisz proszę sarenko, ile telefonów dziennie wykonujesz do klientów? Ilu klientów potrafisz pozyskać dla naszego banku sprzedając sam siebie bo oferta jest beznadziejna. Klienci w większości kupują coś, bo mają zaufanie do nas, do sprzedawców tych chorych produktów? Czy trzeba byłoby dawać plany na produkty, które są dobre? NIe, bo same by się sprzedawały. Nie trzeba byłoby reklamy nawet. klient klientowi powtórzy i zareklamuje. Dlaczego nie mamy planów np. na kredyty odnawialne, które mają przecież korzystniejsze oprocentowanie, prowizję od kredytów gotówkowych? Na zachodzie nie ma planów i banki bardzo dobrze prosperują, tam dbają o klienta. Ale o czym ja w ogóle piszę, nam do zachodu daleko...
            Pozdrawiam.
            • agata9942 Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 12.11.11, 18:55
              z postów jakie napisała sarenka 50084 wychodzi, że jest z WMP z regionu łódzkiego
    • 8jaga8 Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 14.11.11, 21:40
      U nas nie wolno dzwonić bo się za duże koszty generuje. Już mi wszystko opadło nawet nikłych rozmiarów biust:(
      • dragomir6 Re: OSZCZĘDZAMY ŻE GŁOWA MAŁA !!! 14.11.11, 21:45
        W ogóle do nikogo nie wolno dzwonić? No a co z klientami z baz do których trzeba dzwonić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka