Dodaj do ulubionych

ROD BYDGOSZCZ a KONWENT SPRZEDAWCÓW

25.11.11, 21:22
A to nowina moje drogie koleżanki!!! Zgadnijcie kto wybiera się na konwent sprzedawców III do Rawy? No proszę zgadujcie ? Wiecie,czy nie wiecie?
Pewnie nigdy byśmy na to nie wpadły... Najlepszymi sprzedawcami w ROD Bydgoszcz jest:
Pani Dyrektor ROD,
jej Zastępczyni,
pewien analityk od tabelek,
oraz menago !!!
Czy to żart?
Jak mają czuć się osoby, które pracują na dole trzaskając pożyczki i inne produkty? przynosząc zysk dla Banku ! same nie mając podwyżek od kilku lat!!! A tu proszę darmowe spanie, jedzenie, delegacje!!! Być może to charytatywny wyjazd bo jadą sami najbiedniejsi.

S K A N D A L
Obserwuj wątek
    • grodlodyta Re: ROD BYDGOSZCZ a KONWENT SPRZEDAWCÓW 25.11.11, 21:32
      a ty jedziesz?
      • bez_podwyzki Re: ROD BYDGOSZCZ a KONWENT SPRZEDAWCÓW 25.11.11, 21:57
        jakoś mnie to nie zdziwiło
        • grodlodyta Re: ROD BYDGOSZCZ a KONWENT SPRZEDAWCÓW 25.11.11, 21:59
          mnie też nie
    • selena1205 Re: ROD BYDGOSZCZ a KONWENT SPRZEDAWCÓW 26.11.11, 00:22
      Nie żałuj,bo nie ma czego.Byłam na II-gim Konwencie - jakie wrazenia ? No cóż - to jest zjazd snobów na dyrektorskich i menadżerskich stołkach,żałosne popisy aktorskie bankowej czapy - w prezencie "Gwiezdne wojny"(w obsadzie pseudo aktorów-dyrektorów) i kilka badziewnych gadżetów(ubawił mnie jednorazowy aparat fotograficzny - kliszowy antyk i pendrive - 1G,kiedy ja korzystam z dysku zewn.- 3T).W tym roku też mam zaproszenie,ale dzięki bardzo - nie skorzystam.Rozczarował mnie II Konwent,nie piszę się więc na kolejne rozczarowanie.Patrzeć,jak wdzięczą sie do dyrektorów Ci,którzy na codzień psy na nich wieszają???? Żałosna,pełna hipokryzji impreza - kupa kasy,wydana na dziadostwo....
      • istnycyrk Re: ROD BYDGOSZCZ a KONWENT SPRZEDAWCÓW 26.11.11, 16:34
        Bank potrafi wydać kupę kasy na gówniane imprezy, a dla pracowników 200zł podwyżki im żal.

Niech się bawią dyrektory i ich przydupasy. Raz na wozie, raz pod wozem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka