Dodaj do ulubionych

Weekend bez centrali czas zacząć

12.04.14, 07:46
Możemy swobodnie rozmawiać.
Obserwuj wątek
    • skuter44 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 08:42
      Zawsze masz weekend , bez centrali PKO BP. Chyba, że chodzi ci o twoją centralę ? ;)
      Nie masz do tych pracowniczych rozmów wielkiej wiedzy .
      To z którymi pracownikami chcesz rozmawiać ?
      Chyba, że - jak barbapapa - masz swoich informatorów.

PS. Ale do rozwalania forum [u][b]to ty[/b] [/u] (faktycznie) masz ogromy wkład.
      Czy proponujesz kontynuację, szerszemu gronu ?
      • dziura_zabita_dechami Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 12:52
        skuter44 napisał:

> Zawsze masz weekend , bez centrali PKO BP. Chyba, że chodzi ci o twoją centralę
        > ? ;)
        > Nie masz do tych pracowniczych rozmów wielkiej wiedzy .
        > To z którymi pracownikami chcesz rozmawiać ?
        > Chyba, że - jak barbapapa - masz swoich informatorów.

A Twoje bzdurne rankingi co mają do spraw pracowniczych ?
        > PS. Ale do rozwalania forum [u][b]to ty[/b] [/u] (faktycznie) masz ogromy wkła
        > d.
        > Czy proponujesz kontynuację, szerszemu gronu ?
        • skuter44 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 15:46
          Dziuro. Zachowaj się po męsku i pokaż mi (z ostatniego okresu) 2-3 moje rankingi . ;)
    • elkana102 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 09:10
      dziura_zabita_dechami napisał:

> Możemy swobodnie rozmawiać.

Swobodnie to my, wciąż pracujący w Pko moglibyśmy rozmawiać, gdyby nie Wasze, byłych pracowników Pko, wtrącanie się do naszych rozmów i mówienie nam jak jest w banku, w którym to my wciąż pracujemy, a Wy albo przeszliscie na emerytury, albo złożyliście wymówienia, albo Was wyrzucili. Więc rozmawiajcie sobie o swoich fobiach w czasue weekendu, a przez kolejnych pięć dni w tygodniu zechcijcie łaskawie nie wtrącać się w nasze rozmowy :).
      • skuter44 Klatka weekendowa - dla byłych pracowników 12.04.14, 09:31
        Masz rację. Chętnie mogę na to przystać. W tygodniu przeniosę się na "Rozmowy....",
        jeśli Kotwica mnie nie wyrzuci , jako emeryta (bo tam forum dla pracowników PKO BP).

Na starcie, mam do dziury pytania:
        - czy warto sprzedać akcje PKO BP, bo podobno bank idzie na dno a teraz kurs akcji banku
        jest wysoki (nie wiadomo czy nie najwyższy).
        - za ile lat bankowi PKO BP grozi upadłość ?.
        Z przedstawianych przez dziurę tendencji spadkowych wynika, że bankowi grozi upadek. Ale czy nie będzie on czynił prób wyjścia z trudnej sytuacji i przejścia do trendu wzrostu ?
      • barbapapa003 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 11:07
        elkana102 napisała:

> Swobodnie to my, wciąż pracujący w Pko moglibyśmy rozmawiać, gdyby nie Wasze, b
        > yłych pracowników Pko, wtrącanie się do naszych rozmów i mówienie nam jak jest
        > w banku, w którym to my wciąż pracujemy, a Wy albo przeszliscie na emerytury, a
        > lbo złożyliście wymówienia, albo Was wyrzucili. Więc rozmawiajcie sobie o swoic
        > h fobiach w czasue weekendu, a przez kolejnych pięć dni w tygodniu zechcijcie ł
        > askawie nie wtrącać się w nasze rozmowy :)

Wyrzucić to Ciebie powinni razem z kilkoma jeszcze pokrzykującymi tu pseudopracownikami... Lepiej nie przyznawaj się, że pracujesz w banku. Przez kilka dni wisiało pytanie o Superkonto Student. Sam szukałem regulaminu (odruchowa chęć pomocy klientowi banku) ale to stary rachunek i nie chciałem się wcinać bo przecież tylu "prawdziwych pracowników" tu się wypowiada to na pewno ktoś pomoże. Zareagowała dopiero Mysza. [b]Krzykacze i autorzy podobnych jak ten Twój bełkotów popełnianych w sytuacji gdy ktoś pyta i oczekuje pomocy od najlepiej poinformowanych nie zasługują na nazywanie się pracownikami banku[/b]. Tyle w temacie...
        • muheria Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 15:27
          barbapapa003 napisał:

> Wyrzucić to Ciebie powinni razem z kilkoma jeszcze pokrzykującymi tu pseudoprac
          > ownikami... Lepiej nie przyznawaj się, że pracujesz w banku. Przez kilka dni wi
          > siało pytanie o Superkonto Student. Sam szukałem regulaminu (odruchowa chęć pom
          > ocy klientowi banku) ale to stary rachunek i nie chciałem się wcinać bo przecie
          > ż tylu "prawdziwych pracowników" tu się wypowiada to na pewno ktoś pomoże. Zare
          > agowała dopiero Mysza. [b]Krzykacze i autorzy podobnych jak ten Twój bełkotów p
          > opełnianych w sytuacji gdy ktoś pyta i oczekuje pomocy od najlepiej poinformowa
          > nych nie zasługują na nazywanie się pracownikami banku[/b]. Tyle w temacie...

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Do czego to dochodzi, że ktoś kto
          zwolnił się/został zwolniony będzie na forum pracowników PKO BP sugerował wyrzucanie z forum tych dla których ono zostało stworzone. To jest forum dla dyskusji o naszych sprawach. Nie po to by rozwiązywać problemy klientów. Jak wciąż darzysz miłością nasz bank to masz swoje forum i tam sobie odpowiadaj na to na co chcesz.mtyle w temacie...
          • q.p.r Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 15:48
            qrede ja sie podpisuje pod tym co napisala eka i muheria; skuter, barbapapa, dziura - dziekujemy; zajmijcie sie moze firmami, w ktorych teraz pracujecie; my tu mamy wlasne problemy i az zal d... sciska jak w kazdym watku sie wcinacie i roz... normalna dyskusje
            • barbabelle003 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:29
              q.p.r napisał:

> [b]qrede ja sie podpisuje pod tym co napisala eka i muheria[/b]; skuter, barbapapa, dz
              > iura - dziekujemy; zajmijcie sie moze firmami, w ktorych teraz pracujecie; [b]my t
              > u mamy wlasne problemy [/b]i az zal d... sciska jak w kazdym watku sie wcinacie i r
              > oz... normalna dyskusje

a ja się nie podpisuję pod nikim ;)
              nie czytałam, żebyś ty pisał kiedykolwiek i gdziekolwiek że masz jakieś problemy w pracy,
              więc proszę abyś nie podczepiał się do innych, żyj sobie dalej na luzie nawet za nieozusowane pobory, jeśli zechcesz, wolnoć Tomku itd.......
          • agrafek10 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:13
            muheria napisała:

To jest forum dla dyskusj
            > i o naszych sprawach.

Nie mogę się doczekać aż otworzysz wątek "o naszych sprawach".;))))))))))

• barbapapa003 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 14.04.14, 11:12
            muheria napisała:

> Do czego to dochodzi, że ktoś kto
            > zwolnił się/został zwolniony będzie na forum pracowników PKO BP sugerował wyrzu
            > canie z forum tych dla których ono zostało stworzone

To chyba samokrytyka? Bo to Wy chcecie wyrzucić ludzi dla których forum zostało stworzone. Przypominam, że zostało stworzone dla obecnych i byłych pracowników. Na początku głównym celem była walka z mobbingiem i informacje od pracowników, którzy odeszli np. z powodu mobbingu były (i są nadal) bardzo istotne właśnie dla tych, którzy w firmie pozostali.

Chyba w ogóle coś Ci się pokręciło bo[b] ja nie sugerowałem wyrzucenia z forum a wyrzucenie z banku[/b] :) Ot taka drobna różnica :)

> To jest forum dla dyskusj
            > i o naszych sprawach. [b]Nie po to by rozwiązywać problemy klientów.[/b] Jak wciąż dar
            > zysz miłością nasz bank to masz swoje forum i tam sobie odpowiadaj na to na co
            > chcesz.mtyle w temacie...

Jak zapewne zauważyłaś Moderator forum, który zna regulamin, mimo wszystko zdecydował się sam udzielić informacji co świadczy o tym, że formuła forum (dość swobodna) dopuszcza takie wyjątki. Klient wpisał w wyszukiwarkę "forum pko" i znalazł przypadkiem. Wrzucił pytanie bo liczył, że ktoś mu coś podpowie. Ale nie. Państwo podobno pracujące w PKO woli trollować i urządzać sobie personalne wycieczki zamiast nawet podać klientowi nr telefonu na infolinię... Może znaleźć sam? Pewnie, że może ale zwykła życzliwość, uprzejmość i chęć pomocy każe udzielić odpowiedzi. Nawet jednym zdaniem, linkiem lub nr telefonu. Brak powyższych cech u pracownika banku (doradcy???) to ogromna wada i wcale nie patrzę z punktu widzenia banku ale jako klient, którym jeszcze (choć z coraz mniejszym entuzjazmem) jestem.
            • sytem Re: Weekend bez centrali czas zacząć 14.04.14, 12:32
              barbapapa003 napisał:

kulturalny człowiek nie pcha się na siłę tam gdzie nie jest mile widziany, tam gdzie go nie chcą.
              • barbapapa003 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 14.04.14, 12:48
                sytem napisał:

> barbapapa003 napisał:
                >
                > kulturalny człowiek nie pcha się na siłę tam gdzie nie jest mile widziany, tam
                > gdzie go nie chcą.

1. Ta zasada dotyczy imienin u cioci a nie forum dyskusyjnego w przypadku kogoś kto nie łamie zasad tam panujących.
                2. Jeśli czyjeś poglądy Ci nie odpowiadają, istnieje opcja ukrywania postów tzw. nieprzyjaciół. Proponuję skorzystać i Twój świat stanie się piękniejszy.
                3. Jeśli się kogoś nie chce to się z nim nie rozmawia
                4. Trochę już przeginacie bo jedyną osobą, która się Waszym ględzeniem przejmuje jest Skuter.
        • elkana102 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:38
          barbapapa003 napisał:

> Wyrzucić to Ciebie powinni razem z kilkoma jeszcze pokrzykującymi tu pseudoprac
          > ownikami... Lepiej nie przyznawaj się, że pracujesz w banku. Przez kilka dni wi
          > siało pytanie o Superkonto Student. Sam szukałem regulaminu (odruchowa chęć pom
          > ocy klientowi banku) ale to stary rachunek i nie chciałem się wcinać bo przecie
          > ż tylu "prawdziwych pracowników" tu się wypowiada to na pewno ktoś pomoże. Zare
          > agowała dopiero Mysza. [b]Krzykacze i autorzy podobnych jak ten Twój bełkotów p
          > opełnianych w sytuacji gdy ktoś pyta i oczekuje pomocy od najlepiej poinformowa
          > nych nie zasługują na nazywanie się pracownikami banku[/b]. Tyle w temacie...

Wybacz Trouble ale największym krzykaczem na forum jesteś Ty. Ja jestem pracownikiem Pko. A Ty jesteś byłym pracownikiem Pko. To właśnie nas różni, że to ja, a nie Ty dalej pracuję i na własnej skórze odczuwam czy w banku dzieje się dobrze, czy źle. Ty co najwyżej możesz mieć informacje z drugiej ręki, które jak to informacje z drugiej ręki nie zawsze są rzetelne. To tak jak zabawa w głuchy telefon. Im więcej pośredników, tym jakość przekazu mniej dokładna.
          • barbapapa003 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 14.04.14, 10:45
            elkana102 napisała:

> To właśnie nas różni, że to ja,
            > a nie Ty dalej pracuję i na własnej skórze odczuwam czy w banku dzieje się dobr
            > ze, czy źle. Ty co najwyżej możesz mieć informacje z drugiej ręki, które jak to
            > informacje z drugiej ręki nie zawsze są rzetelne. To tak jak zabawa w głuchy t
            > elefon. Im więcej pośredników, tym jakość przekazu mniej dokładna.

Różni nas to, że Ty jesteś trollem a ja nie.
            Ludzie z którymi rozmawiam też odczuwają to wszystko na własnej skórze tak jak i Ty, poza tym ja ich znam często od lat a Ciebie nie. Dlaczego miałbym wierzyć Tobie?
            "Informacje z drugiej ręki"? Twoje też są dla mnie i dla innych czytelników z drugiej ręki. Jesteś mniej wiarygodna od ludzi których znamy i pracowaliśmy z nimi często na jednym stanowisku.
            Dla mnie to Ty jesteś "głuchym telefonem" chociaż część Twoich wypowiedzi pokrywa się z tym o czym wiem od innych:
            [b]"nijak. od rana stresuję się co będzie jutro przy tablicy :((("
            "jakiej konkurencji.. u nas przecież płacą mniej.. figa od lat alarmuje"[/b]
            Żeby zrozumieć jak może czuć się człowiek codziennie odpytywany przy tablicy nie trzeba pracować w PKO.
          • barbidur003 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 14.04.14, 11:15
            elkana102 napisała:

> [b]Wybacz Trouble ale największym krzykaczem na forum jesteś Ty[/b]. Ja jestem pracown
            > ikiem Pko. A Ty jesteś byłym pracownikiem Pko. To właśnie nas różni, że to ja,
            > a nie Ty dalej pracuję i na własnej skórze odczuwam czy w banku dzieje się dobr
            > ze, czy źle. Ty co najwyżej możesz mieć informacje z drugiej ręki, które jak to
            > informacje z drugiej ręki nie zawsze są rzetelne. To tak jak zabawa w głuchy t
            > elefon. Im więcej pośredników, tym jakość przekazu mniej dokładna.

W czym wg Ciebie nie mam racji? Ja pokazuję tylko jak to co się dzieje w banku wygląda od strony przepisów. Oczywiście każdy może wybierać. Ja się z tym nawet zgadzam. Ale to, że pracowałem i już nie pracuję nie daje Ci prawa by mnie stąd usuwać.
      • annamaria87 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:06
        elkana102 napisała:

> Więc rozmawiajcie sobie o swoic
        > h fobiach w czasue weekendu, a przez kolejnych pięć dni w tygodniu zechcijcie ł
        > askawie nie wtrącać się w nasze rozmowy :).

Brawo Ela 👏. Już od dłuższego czasu z zażenowaniem obserwuję jak każda dyskusja, gdy tylko się rozpoczyna jest zawłaszczana przez Najmądrzejszą Trójcę BSD. Ludzie z banku sobie, koledzy z Trójcy sobie. Oni wiedzą najlepiej, lepiej od wielu z nas jak teraz jest w banku i co dla nas jest lepsze. Nasz zdanie to według nich korpo pr i rankingi 😕. W głowach się nie mieści, że można mieć inne zdanie i chcieć je dyskutować w gronie tych, którzy są jeszcze w banku, więc to ich te dyskusje dotyczą.
        • skuter44 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:54
          Pozwólcie mieć swoje zdanie. Annomario - bądź sprawiedliwa. Zauważ obiektywnie. Zgadzam się generalnie z tym, że forum zostało zdominowane przez byłych pracowników (ale zauważ , nie tylko BSD ale i [u]grupę trolli)[/u]. To trolle znowu strasznie mącą na forum. . Przy czym nie ma przeszkód by toczone były dyskusje na tematy pracownicze. Jest ich trochę mało ale są , koncentrują się na krytyce warunków pracy w banku. Nie sądzę by wchodzenie do tych dyskusji pana B (Trouble) szkodziło ich treści... jego wypowiedzi są merytoryczne, S(skuter) nigdy prawie nie wtrąca się wpisów pracowników na tematy pracownicze, D(exworkera) tu nie oceniam , bo nie wypada ; poza tym to święta krowa na forum. Nie myślę się tłumaczyć, bronić, zgodzę się/ zastosuję do woli piszących tu pracowników.
          Tak na marginesie, nie mogę się zgodzić z takimi stwierdzeniami:
          ...[b]." każda dyskusja, gdy tylko się rozpoczyna jest zawłaszczana przez Najmądrzejszą Trójcę BSD..[/b]." - odp. nie każda i nie przez trójcę, ja do niej (w sprawach pracowniczych ) nie wchodzę a w większości innych spraw jestem odmiennego zdania.
          ..[b]." Ludzie z banku sobie, koledzy z Trójcy sobie...."[/b] w tym chyba nie było by nic złego; razić Was może jedynie ton i forma wypowiedzi ?
          ....[b]" Oni wiedzą najlepiej, lepiej od wielu z nas jak teraz jest w banku i co dla nas jest lepsze.[/b]".... Wy najlepiej wiecie co jest prawdziwe, co lepsze i takie przemądrzałe wypowiedzi, podpowiedzi niewłaściwe zawsze możecie odrzucić lub ośmieszyć. Po kilku takich
          ośmieszeniach nie będzie żadnych wypowiedzi o pracy i pracownikach banku, od b.pracowników.

.[b].." Nasze zdanie to według nich korpo pr i rankingi...."[/b] Z tym się zgadzam. To jest największą słabością kol.kol. b.pracowników. Mam na myśli prowadzenie walki z dobrymi ocenami banku/rankingami i wyróżnieniami banku. Traktowanie każdego uczestnika i każdej informacji pozytywnej jako PR banku. I to utożsamianie (nieobiektywne) pracodawcy-banku do korporacji , jest chyba nietrafione.

To tyle. Czekam kilka dni na przebieg dyskusji/oceny użytkowników forum z poza banku.I podejmę decyzję. Przyznaję się do zbyt może częstego pisania na forum, co może dla niektórych być nie do zaakceptowania.
          • obb.serwator Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 19:05
            skuter44 napisał:

Nie sądzę by wchodzenie do tych dyskusji pana B (Troub
            > le) szkodziło ich treści... jego wypowiedzi są merytoryczne,

Wchodzenie do dyskusji pana B (Trouble) bardzo często przypomina wchodzenie do dyskusji pana W (Wafel). Pan B działa bardziej inteligentnie, ale skutek jest podobny. Uczestnicy przestają dyskutować o sednie tematu a zchodzą w kierunku, w którym pan B pokierował dyskusją. To oczywiście taki komplement pod adresem pana B :D
            • dziura_zabita_dechami Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 21:49
              No nie, porównywać wpisy Pana W do wpisów Pana B to tak jakby zupełnie nie rozumieć ich treści :)
            • barbotine003 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 14.04.14, 11:24
              obb.serwator napisał:

> Wchodzenie do dyskusji pana B (Trouble) bardzo często przypomina wchodzenie do
              > dyskusji pana W (Wafel). Pan B działa bardziej inteligentnie, ale skutek jest p
              > odobny. Uczestnicy przestają dyskutować o sednie tematu a zchodzą w kierunku, w
              > którym pan B pokierował dyskusją. To oczywiście taki komplement pod adresem pa
              > na B :D

Pana B i Pana W różni wszystko. Taka samo jak Pana B i Ciebie. Pan B w odróżnieniu od Ciebie nie jest trollem. To że niektórym nie chce się pomyśleć i spróbować zrozumieć to co pisze Pan B nie daje jeszcze prawa by go porównywać do Pana W. Nie każdy może zrozumieć to co pisze Pan B, ale każdy, nawet Ty, może spróbować to zrobić.
            • skuter44 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 14.04.14, 21:57
              Obserwator pisze:
              Wchodzenie do dyskusji pana B (Trouble) bardzo często przypomina wchodzenie do dyskusji pana W (Wafel). Pan B działa bardziej inteligentnie, ale skutek jest podobny. Uczestnicy przestają dyskutować o sednie tematu a schodzą w kierunku, w którym pan B pokierował dyskusją. To oczywiście taki komplement pod adresem pana B :D

--------------------------
              Zgoda obserwatorze.

Na tym forum często czuję się ostatnio w atmosferze orwellowskiej i kremlowskiej.
              Łatwo każdego niepokornego mogą tu zrobić złoczyńcą i głupkiem. Już byłem nazywany - idiotą, komuchem, niedoukiem,.....
      • agrafek10 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:09
        elkana102 napisała:
        > Swobodnie to my, wciąż pracujący w Pko moglibyśmy rozmawiać, gdyby nie Wasze, b
        > yłych pracowników Pko, wtrącanie się do naszych rozmów i mówienie nam jak jest
        > w banku, w którym to my wciąż pracujemy, a Wy albo przeszliscie na emerytury, a
        > lbo złożyliście wymówienia, albo Was wyrzucili. Więc rozmawiajcie sobie o swoic
        > askawie nie wtrącać się w nasze rozmowy :).

A w jakim wątku tak namiętnie dyskutujesz bo trudno mi odnaleźć a nie chciałabym Ci się wtrącać ;DDD
        • elkana102 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:34
          agrafek10 napisał(a):

> A w jakim wątku tak namiętnie dyskutujesz bo trudno mi odnaleźć a nie chciałaby
          > m Ci się wtrącać ;DDD

Musisz rzetelniej poszukać to znajdziesz. A jeśli jesteś pracownikiem naszego banku to nie będziesz się wtrącać. Może nawet będziesz mogła wnieść coś sensownego do dyskusji ?
          • dziura_zabita_dechami Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:37
            Tez nie znajduje żadnych wymiany opinii z jej udziałem, z wyjątkiem "Byli musza odejść" :)
    • dobro.mira Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 11:00
      1. W tygodniu pracownicy nie mają czasu na forum, chyba że są na urlopie/chorobowym, są zatrudnieni w centrali.
      2. Nie mam nic przeciwko temu, aby na forum wypowiadali się wszyscy - byli, obecni, przyszli pracownicy banku - pod warunkiem, że mają coś sensownego do powiedzenia.
      3. Wyższością byłych pracowników nad obecnymi i przyszłymi jest ich swoboda wypowiedzi. Postrzegam ich na tym forum jako rzeczników pracowników. Jeśli relacje są utrzymywane (a zwykle są) mają doskonałą wiedzę o tym co się dzieje w banku. Wiedzą o rzeczach, o których mówimy tylko między sobą, o których wręcz wstyd opowiadać rodzinie czy znajomym spoza banku.
      4. Wypowiedzi pracowników centrali ... cóż ...
      • ukryty_wafel Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 20:56
        Jesli chodzi o wypowiedzi moje, to ja sie nie odzywam, jak widac chyba, wiec bardzo prosze w te dyskusje mnie nie mieszać. Przyjąłem za zasadę, że jak ktos chce bym sie wypowiedział, to ja to zrobie.

Natomiast bardzo mnie cieszą wypowiedzi pracownikow Banku na tym Forum, z ktorymi to wypowiedziami sie zgadzam. Wiec milcze.
    • dziura_zabita_dechami Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 12:51
      Poprawka tytułu wątku - winno być " weekend bez centrali + skuter czas zacząć".

• skuter44 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 15:43
        Postawiłeś wątek o nazwie "Weekend bez centrali czas zacząć" to nie zmieniaj nazwy.
        Przyznaj, że namieszałeś . Nie pierwszy raz . Przyjmujesz , że ludzie z centrali uniemożliwiają na co dzień nie pozwalają tu swobodnie pisać. A więc przynajmniej w weekend popiszmy sobie, póki nie ma tych z centrali. ;)
        Wychodzisz z założenia (mimo innego zdania części pracowników na forum), że byli i obecni
        pracownicy są zgraną grupą na forum. Niestety, co ci/nam odpowiadają ? Nie bardzo cieszą się z treści dyskusji na forum, szczególnie prowadzonych przez byłych pracowników.
        Choć bardzo rzadko wcinam się w szczegółowe dyskusje nt. pracy pracowników ale rozumiem powody ich niezadowolenia z każdej takiej "pracowniczej "wypowiedzi, podpowiedzi, rekomendacji pochodzącej z zewnątrz banku.
        Przykre to, ale jak ktoś nie chce widzieć na forum moich wpisów, to ja nie muszę tu tkwić , jako persona non grata. Odpowiada mi natomiast koncepcja weekendowej dyskusji z gronie byłych pracowników banku. Dlatego zaproponowałem nawet tematy takiej dyskusji. I tyle.

• dziura_zabita_dechami Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 15:59
          Na tym forum nie ma już od dawna żadnych dyskusji. Dwie fazy eksterminacji forum - 1 mobbing i eksterminacja niezadowolonych przez wafla i wyroby waflo-podobne łącznie z Tobą 2 notoryczne spamowanie, sztuczne podnoszenie wątków rankingowych i modłów pochwalnych na rzecz PKO

zrobiły swoje. Chyba oczu nie masz - zobacz jak wygląda forum dziś a jak na przykład rok temu.
          • skuter44 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 16:16
            Piszmy na temat. Nie są to moje wątki, rankingi, dyskusje. Ja robię wpis, kiedy nie ma dalszej dyskusji, idę dalej. Na pewno mój udział w rekomendacjach, szczegółowych dyskusjach pracowniczych (nie korzystam z informacji kolegów i instrukcji bankowych) jest minimalny. To wcale nie znaczy, że q.pr. zalicza mnie do grupy nieprzyjaznych pracownikom i blokerów forum.
          • d.p.r Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 16:41
            dziura_zabita_dechami napisał:

>. Chyba oczu nie masz - zobacz jak wygląda forum dziś a jak na prz
            > ykład rok temu.

Ale co Ci do tego Kolego. Jak koledzy z PKO chcą tak dyskutować, a przecież i w wątkach rankingowych jest wiele ciekawych wypowiedzi oddających często to o czy dyskutuje się w wolnych chwilach w pracy, to czemu Tobie i kilku innym to przeszkadza. Nie wszyscy są zawiedzeni tym co się dzieje z bankiem, tak jak Wy. Uprzedzając atak któregoś z Was. Pracuję w Pko od kilku lat. Jestem z oddziału w miejscowości x i zajmuję się klientami PB. Dopisuję się do głosów proszących by byli pracownicy jeśli już nie mogą przestać dniami i nocami żyć życiem Pko swoje przemyślenia zamieszczali może na forum Rozmowy. To miejsce zostawcie nam, bo tak jak kiedyś wafel i mysz to rozchrzaniali, teraz może nie świadomie, ale robicie to Wy.
            • skuter44 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 16:58
              QPRZE. Choć mnie nie lubisz, przyznaję rację Tobie i pracownikom którzy dziś wpisali konkretne uwagi do zachowań b.pracowników i wnioski by zostawić pracowników w spokoju, na tym forum.

I nie mam pretensji .
            • barbabelle003 Re: Weekend bez centrali czas zacząć 12.04.14, 18:18
              d.p.r napisał:

> Ale co Ci do tego Kolego. Jak koledzy z PKO chcą tak dyskutować, [b]a przecież i w
              > wątkach rankingowych jest wiele ciekawych wypowiedzi[b] oddających często to o cz
              > y dyskutuje się w wolnych chwilach w pracy, [/b]to czemu Tobie i kilku innym to prz
              > eszkadza.[/b] Nie wszyscy są zawiedzeni tym co się dzieje z bankiem, tak jak Wy.

och d.p.r jakże ci zazdroszczę tych wolnych chwil w pracy, bo u mnie bywają takie kolejki w kasie, że nie mam nawet czasu tamponika wymienić, więc podpaska dodatkowo musi być na swoim miejscu ;( (dziewczynki wiedzą o czym piszę) , a już dyskusje o rankingach, o Jezusicku, jak to ten świat niesprawiedliwie urządzony, jednemu dajesz tyle czasu na zmarnowanie, a innemu go skąpisz, choć go tak bardzo potrzebuje ;(

>Uprzedzając atak któregoś z Was. [b]Pracuję w Pko od kilku lat. Jestem z oddziału w
              > miejscowości x i[u] zajmuję się klientami PB[/u].[/b]

o, i od tego trzeba było zacząć,teraz ciebie rozumiem,
              ja tam od kilkunastu lat zajmuje się emerytami, rencistami i takimi co to debet muszą zrobić, co by przeżyć do następnej wypłaty i jak im sprzedać kredyt, karty kredytowe, lokaty z funduszami i insze strukturki ;(
    • dziura_zabita_dechami Temat wątku sie zdezaktualizował..... 12.04.14, 21:26
      J/w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka