Dodaj do ulubionych

Marketing szeptany

02.05.14, 13:19
finanse.wp.pl/kat,108914,title,Ile-zarabiaja-szeptacze,wid,16539787,wiadomosc.html
No i wiadomo o co chodzi.....
Obserwuj wątek
    • barbapapa003 Re: Marketing szeptany 02.05.14, 19:14
      elka302 napisał(a):

> No i wiadomo o co chodzi.....

Od dawna wiadomo:

"~[b]agapa01 [/b]2012-05-29 (10:25)
      Za kilka miesięcy, może za 1-2 lata okaże się kto miał racje. Czy w obecnych warunkach, gdy byc może strefa euro upada, powinno się udzielac więcej kredytów hipotecznych. Pewnie się okaze, ze za ten dzisiejszy sukces Pekao zapłaci straszliwą cenę, bo zostanie z niespłącanymi kredytami. A PKO BP, bez fajerwerków, ale bezpiecznie i cięgle jest to największy bank w Polsce - i długo jeszcze zostanie"

"~[b]agapa01 [/b]do ~wolna od kredytów: Porównaj oprocentowanie lokat - Pekao to żarty. A że włoska spółka-matka ma gigantyczne problemy finansowe, to chcą przyciągnąc kasę i proponują może niską marżę, ale ten typ dogorywa, Co innego PKO BP - dorobiono bankowi gebę wśród młodych, ale to mocny i bezpieczny bank (29 maja 12 09:14)"

Różne serwisy, podobieństwo nicków i dat zapewne przypadkowe ;) Poniżej dwa ciekawe wpisy odwołujące się do zestawienia w PRNews z tabelką w której [b]"procenty" nie były podane[/b]. Tabulla obliczył to dzień wcześniej więc agapa zapewne ściągał ;)

"napisał [b]Agapa01 [/b]» 2014-04-09, 10:34
      ... widziałem ostatnio takie zestawienie - twarde dane, liczby. W ciągu ostatniego roku w PKO BP [b]zwolniono 3,8% pracowników, w Pekao SA 4,5%, a BZWBK 6,5%.[/b] O faktach się nie dyskutuje"

"[b]ta-bulla-rasa[/b] 08.04.14, 08:15 Odpowiedz
      Ciekawe zestawienie jest w tym artykule:
      prnews.pl/raporty/raport-prnewspl-zatrudnienie-w-sektorze-bankowym-iv-kw-2013-3095957.html
      Biorąc pod uwagę trzy największe banki, [b]w ciągu roku PKO BP zwolnił 3,8% pracowników, Pekao SA 4,5%, a BZWBK 6,5%[/b]."

To była mała porcja kolejnych insynuacji szefa wszystkich trolli czyli mojej skromnej osoby ;)
      • alcybiades7 Re: Marketing szeptany 02.05.14, 20:28
        barbapapa003 napisał:

> To była mała porcja kolejnych insynuacji szefa wszystkich trolli czyli mojej sk
        > romnej osoby ;)

na forum, gdzie zagościł cytowany [b]agapa01 [/b] udziela się również nasz użytkownik [b]aprila01[/b], a jego ciężką pracę można sobie [url=https://forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=aprila01&forumId=&author=aprila01&title=&forum=] tutaj [/url] obejrzeć i ciekawe czy [url=http://zarabiam.com/User-aprila01-59761] zarabia w domu [/url] czy w pracy ?
        • barbapapa003 Re: Marketing szeptany 02.05.14, 20:59
          alcybiades7 napisał:

> na forum, gdzie zagościł cytowany [b]agapa01 [/b] udziela się również nasz użyt
          > kownik [b]aprila01[/b]

Zaczynam się Ciebie bać ;) Strzał w dziesiątkę. Udziela się na wielu forach bo pewnie trafiają do niego te informacje o których pisał Ukryty ;) W Wałbrzychu nasz Warszawiak broni czci PKO jak lew "[b]Specjalnie dzwoniłem do mojego doradcy[/b] - w przesyłanych regulaminach nie ma żadnych podwyżek." W innych wpisach już nie potrzebuje doradcy bo podpisuje się jako "[b]Ekspert PKO Banku Polskiego[/b]" Zapewne robi to wszystko prywatnie siedząc w toalecie w godzinach pracy ;)
          Nie można też pominąć dokonań osoby o (przypadkowo?) identycznym nicku udzielającej się na Wykopie - [url=http://www.wykop.pl/ludzie/komentowane/aprila01/]link[/url] :D
          • barbapapa003 Re: Marketing szeptany 02.05.14, 21:10
            barbapapa003 napisał:

> W Wałbrzychu n
            > asz Warszawiak broni czci PKO jak lew "[b]Specjalnie dzwoniłem do mojego doradc
            > y[/b] - w przesyłanych regulaminach nie ma żadnych podwyżek." W innych wpisach
            > już nie potrzebuje doradcy bo podpisuje się jako "[b]Ekspert PKO Banku Polskieg
            > o[/b]"

I mała ciekawostka... W Chełmnie nasz Aprila01 pisze: [b]"Co do oferty pko, to nie korzystam, ale zdałem sobie trochę trudu i sprawdziłem:"[/b] :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka