exwoker 24.06.14, 16:14 Zamknij Forum. Jego formuła się wyczerpała. W tej chwili to już tylko groteska :(. Nikomu to już nie służy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbalala003 Re: Do Mobbing 24.06.14, 16:29 exwoker napisał: > Zamknij Forum. Jego formuła się wyczerpała. W tej chwili to już tylko groteska > :(. Nikomu to już nie służy. Daj spokój Dziura. Po co Mobbi ma robić cokolwiek. Tego Forum dawno już nikt nie czyta. Prawie nikt. Linki, które umieściłem w kilkunastu miejscach pokazują kilka, kilkanaście kliknięć. Ciastek, Mysza i wyroby klono-podobne załatwiły sprawę za Mobbing :D Odpowiedz Link
szar_amysz Re: Do Mobbing 27.06.14, 07:50 barbalala003 napisała: > exwoker napisał: > > > Zamknij Forum. Jego formuła się wyczerpała. W tej chwili to już tylko gro > teska > > :(. Nikomu to już nie służy. > > Daj spokój Dziura. Po co Mobbi ma robić cokolwiek. Tego Forum dawno już nikt ni > e czyta. Prawie nikt. Linki, które umieściłem w kilkunastu miejscach pokazują k > ilka, kilkanaście kliknięć. Ciastek, Mysza i wyroby klono-podobne załatwiły spr > awę za Mobbing :D Powtarzasz się Barbi-rodzinko :D Myślisz że bzdura powtórzona po wielokroć bzdurą być przestanie? ;) Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: Do Mobbing 27.06.14, 07:57 Racja, bzdura powtórzona wielokroć zostanie bzdurą. Natomiast barbie podaje fakty. Nawet wafel wczoraj napisał, ze tego forum nikt nie czyta. Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: Do Mobbing 27.06.14, 08:01 Swoją droga gratuluje skutecznego wymoderowania forum :) Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Do Mobbing 30.06.14, 11:54 dziura_zabita_dechami napisał: > Nawet wafel wczoraj napisał, ze tego forum nikt > nie czyta. Wafel napisał, że w realnym świecie, nikt tego Forum już nie czyta, poza garstką piszacych tutaj. Bo co może interesującego napisać garstka ludzi, nie mających zielonego pojęcia o tym co się dzieje w Banku, bo już w Banku nie pracują? A których wiedza o tym co się dzieje opiera się na pogłoskach, które docierają pocztą od jeszcze bardziej zdezorientowanych pracowników? No zastanów się samodzielnie? Hę? Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: Do Mobbing 30.06.14, 12:11 Hmm czyli twierdzisz, ze pracownicy są bardziej zdezorientowani niż byli pracownicy. Nie pozostaje mi nic innego, niż zgodzić sie z Tobą. PS Przycisk stand-by Ci nie dziala. Odpowiedz Link
barbapapa003 Re: Do Mobbing 30.06.14, 14:53 dziura_zabita_dechami napisał: > Hmm czyli twierdzisz, ze pracownicy są bardziej zdezorientowani niż byli pracow > nicy. Nie pozostaje mi nic innego, niż zgodzić sie z Tobą. Oj, czepiasz się ;) U Kolegi Ukrytego jak zwykle, mało treści, dużo ozdobników. Wszystko jak zwykle pokręcił :) Poza tym, znowu go prowokujesz i Myszy serce tym łamiesz ;) > PS > Przycisk stand-by Ci nie dziala. On nie umie nie pisać... Nigdy nie umiał :) Odpowiedz Link
exwoker Re: Do Mobbing 26.06.14, 16:31 Hmmm Mobbinga dawno tu już nie ma. Może Pani Administrator wypowie się na temat mojego apelu. A co na to Wafel i Skuter - obaj obiecywali odpowiadać gdy są wywoływani? Odpowiedz Link
barbapapa003 Re: Do Mobbing 26.06.14, 17:55 exwoker napisał: > Hmmm Mobbinga dawno tu już nie ma. Mobbing jest, ale Ukryty ;) Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Do Mobbing 26.06.14, 20:24 Wróciłem z Pulawskiej, odpoczalem, nakarmiłem dzieciaki i zajrzałem na Forum. I widze, ze zateskniliscie za Waflem? Dzisiaj poszedłem zjeść do "Goworka" i bardziej interesowała mnie kwestia rozwiązania paru problemow, ktore mój szef przedstawi na jutrzejszym spotkaniu dyrektorow oraz zjedzenie schabowego z zasmażana kapustą niż zaglądania tutaj. Potem robota, robota, papiery, rozmowy z kolegami i kolezankami w terenie. Roboty sporo i człowiek nie ma czasu na pierdoly. Tu wchodzę i o czym tu piszą. No o czym? O tym samym co rok temu :) To po cholere tu wracac? Wcale sie nie dziwie Mobbiemu. Macie to co chcieliście. :) Moze jutro kasa bedzie na koncie? :) to jest interesujace. Urlop zaraz :) o, o wakacjach tu pogadacie? Nie? To ja spadam :) Odpowiedz Link
ukryty_wafel Nudne pitolenie 26.06.14, 20:18 A z czym tu polemizować? Pitoli sie tutaj o tym samym od wielu lat. Jedni tu wylewają żale i swoja frustracje, inni przychodza ponarzekać, jeszcze inni pisza, ze sa zadowoleni, ze im w Banku dobrze, a jeszcze inni trollujac na bezrobociu myślą, że coś zmienią w Banku mądrząc sie albo obrażając wszystkich. Do wielu juz chyba dotarło, że tu mozna tylko pogadać. Wielu sprawiło, że te forum nie ma juz znaczenia. Na Forum na Intrze mozna wiecej sie dowiedzieć i wiecej napisac niż tutaj. Te Forum obecnie jest tylko nękane przez ludzi, ktorzy z bankiem nie maja nic wspólnego. Wiekszosc pracownikow jest na tyle zmęczonych praca, ze po pracy bardziej zajęci sa zyciem, rodzina, odpoczynkiem czy zaległościami w sprawach życiowych, niz śledzeniem godzinami na forum i podnieceniem sie kto komu mocniej przywalił. Spiski, stawianie hipotez wyzssanych z palcach - kogo to jeszcze bawi? Dyskusje pojawia sie, kiedy pojawia sie ludzie chcący dyskutowac a nie kopać jedni drugich. Pomagac sobie i innym nie potraficie, wiec po co tutaj byc? Jak sie ludzie tu nawalaja, to po cholere tu przychodzić? Wszystkie fora takze konkurencyjne sa do d....y. Ci sami ludzie zmieniaja nicki, pisza to samo, nie dodając nic nowego. Co nowego moze dodać ktoś kto nie pracuje w banku juz kilka lat? No co moze nowego napisac ktos z innej epoki? Taki Exworker? Ja tu zagladam rzadko, bo tu sie ciagle pisze to samo. Wystarczy zajrzec raz na tydzien i przejrzeć kto pisze. Nic nowego - te same insynuacje. Te same pitolenie. Wcale sie nie dziwie, ze tu Mobbi nie zaglada. Nie ma tu oczym pisać. Wiecej dowiem sie rozmawiając z kolegami i koleżankami w pracy. Wiecej osiągnę rozmawiając w realnym zyciu. Tu? Tu mozna juz tylko popitolić. Jak juz pisałem - poza gronem nielicznych - fanatyków tego forum, nikt tego nie czyta. Zrobiono wszystko by w Centrali juz tylko uśmiechano sie gdy ktos zapyta, czy czyta sie jeszcze Forum na Gazecie :) Bo co tu mozna dostac poza oskarżeniami i kopaniem? jakąś wiedze? Wsparcie? Ha ha ha Nudno tu. Nudno jak flaki z olejem. :) Życie jest ciekawsze i fajniejsze niż to co tu sie kreuje. Jeszcze ktoś coś chce ode mnie? Exwoker, Exworker, Zocha, Trouble, macie to co chcieliście miec. I o czym gadacie? Ze czas zamknąć te forum? Najpierw zamknijcie swoje fora, nudniejsze jeszcze bardziej niż to :) Odpowiedz Link
szar_amysz Re: Do Mobbing 27.06.14, 07:48 Witaj Exwokerze exwoker napisał: > Hmmm Mobbinga dawno tu już nie ma. Może Pani Administrator wypowie się na temat > mojego apelu. A co na to Wafel i Skuter - obaj obiecywali odpowiadać gdy są wy > woływani? Na temat zamknięcia Forum - może wypowiedzieć się tylko jego Założyciel czyli Mobbing. A ponieważ się nie wypowiada to albo apel uważa za durny (sorry Exwokerze) i milczy albo go zamknąć nie zamierza.. Dla mnie to jest proste :) Ja tu widze wciąż piszących Użytkowników. A że niektórzy piszą groteskowo? No cóż.. Ich autorzy sami o sobie wydają opinię. Pozdrawiam Ps. Czy widzisz jak ludzie się mylą przy Twoim nicku Exwokerze? Może coś z tym zrobisz? Odpowiedz Link
exwoker Re: Do Mobbing 27.06.14, 10:28 szar_amysz napisała: > Witaj Exwokerze > > exwoker napisał: > > Na temat zamknięcia Forum - może wypowiedzieć się tylko jego Założyciel czyli M > obbing. A ponieważ się nie wypowiada to albo apel uważa za durny (sorry Exwoker > ze) i milczy albo go zamknąć nie zamierza.. Dla mnie to jest proste :) Może i proste, ale jednak irytujące bo jednak dobre obyczaje nakazują by odpowiadać na zadawane pytania. Czy Ty masz możliwość techniczną by zamknąć Forum? > Ja tu widze wciąż piszących Użytkowników. A nie masz wrażenia, że to dwie, góra trzy osoby, które piszą używając różnych nazw i coraz mniej się z tym kryjąc? >A że niektórzy piszą groteskowo? No c > óż.. Ich autorzy sami o sobie wydają opinię. To prawda tylko już wafel mówił kiedyś, że trzeba ludzi bronić przed ich...beztroską ;) > Pozdrawiam > > Ps. Czy widzisz jak ludzie się mylą przy Twoim nicku Exwokerze? Może coś z tym > zrobisz? Raczej nie. Już to tłumaczyłem. Mój nick ma zwracać uwagę na treść, nie na piszącego. Skoro ludzie się mylą to znaczy, że czytają to co chcą przeczytać, nie to co zostało napisane: Gdybym zmienił nick upodobnił był się w ten sposób do kilku osób, które walczyły tu kiedyś o zasady, by po czasie tworząc kolejne nicki, grupy i innym zarzucając klonowanie i trollowanie, tym zasadom się sprzeniewierzyć. Dzięki Sieci ;) jest ktoś taki jak Rompil, który to wszystko obnaża. Odpowiedz Link
szar_amysz Re: Do Mobbing 27.06.14, 20:27 szar_amysz napisała: > Witaj Exwokerze > > exwoker napisał: > > Na temat zamknięcia Forum - może wypowiedzieć się tylko jego Założyciel czyli M > obbing. A ponieważ się nie wypowiada to albo apel uważa za durny (sorry Exwoker > ze) i milczy albo go zamknąć nie zamierza.. Dla mnie to jest proste :) Może i proste, ale jednak irytujące bo jednak dobre obyczaje nakazują by odpowiadać na zadawane pytania. Ja się przyzwyczaiłam, że Mobbing odpowiada tylko wtedy kiedy zechce sam :) Nie ulega naciskom, więc nie ma sensu go bombardować pytaniami :) Czy Ty masz możliwość techniczną by zamknąć Forum? Nie zastanawiałam się nad tym, bo nie przyszło mi to nawet przez myśl. No, oprócz tamtej sytuacji kiedy Mobbing chciał zmienić formułę Forum na zamknięte. Ale to była inna sytuacja. > > Ja tu widze wciąż piszących Użytkowników. > > A nie masz wrażenia, że to dwie, góra trzy osoby, które piszą używając różnych > nazw i coraz mniej się z tym kryjąc? Exwokerze - miałam na myśli innych Użytkowników Forum - nie Barbi-rodzinkę i Dziurę ;) Są tutaj wciąż piszący pracownicy Banku. Qpr, Figa. Torres, Tergam, Agrafka, czasem wpada Tabulla, Dpr (no - Oni ostatnio nie), z rzadka ale też wpada Wafel.. No wiem, że już nie pisze wielu fajnych ludzi :( Nie pisze Skuter :(.. ..Ale może zaczną pisać? Może przyjdą inni? Może?... Więc widzisz - jest więcej Użytkowników Forum.. > >A że niektórzy piszą groteskowo? No c > > óż.. Ich autorzy sami o sobie wydają opinię. > > To prawda tylko już wafel mówił kiedyś, że trzeba ludzi bronić przed ich...bezt > roską ;) Robię to. Chronię ludzi przed ich własną beztroską (jak to ująłeś). Stoję na straży anonimowości Użytkowników. Pilnuję Regulaminu. Nudne pitolenie zaś jest poza moja "jurysdykcją" ;) Przed tym nie ochronię Użytkowników - tutaj muszą pilnować się sami. Wiadomo, że chciałabym by powróciły ciekawe rozmowy i wątki o Banku, by powróciły czasy kiedy jeden Użytkownik pomagał drugiemu..Wiele dobrego mogłoby z tego wyniknąć - ale nie mam na to wpływu. zisz jak ludzie się mylą przy Twoim nicku Exwokerze? Może coś > z tym > > zrobisz? > > Raczej nie. Już to tłumaczyłem. Mój nick ma zwracać uwagę na treść, nie na pisz > ącego. Skoro ludzie się mylą to znaczy, że czytają to co chcą przeczytać, nie t > o co zostało napisane: Uwierz mi że tak nie jest Exwokerze. Ja zwracam uwagę właśnie na treść wpisu. Ale i tak w pierwszych sekundach, łapię się na tym, że myślę "O Exworker coś napisał". Więc absolutnie się z tym Twoim powyższym stwierdzeniem nie zgadzam. > Gdybym zmienił nick upodobnił był się w ten sposób do kilku osób, które walczył > y tu kiedyś o zasady, by po czasie tworząc kolejne nicki, grupy i innym zarzuca > jąc klonowanie i trollowanie, tym zasadom się sprzeniewierzyć. Dzięki Sieci ;) > jest ktoś taki jak Rompil, który to wszystko obnaża. Nie. Mylisz dwie rzeczy. Inną rzeczą jest zmiana częsta zmiana nicka w celu "błyszczenia wciąż jak gwiazda", eksperymentowania na ludziach, mieszania im w głowach, trollowania i klonowania się dla samej przyjemności klonowania. Inną jest zmienić go dla wygody innych, by nie mylili się. Pomyśl nad tym. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Do Mobbing 26.06.14, 20:00 To jak sie tu nudzisz, to po cholere tu wracasz? Jak nikt tu nie bedzie pisał, to te forum same sie zamknie. Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: Do Mobbing 26.06.14, 20:25 Co z tego co wiem od znajomych, "moja epoka" to były jeszcze dobre czasy :) Forum zniszczyłbyś Ty i Twoi pomagierzy wafelku. Możesz być dumny z siebie, oczywiście w kategoriach wartości które Ty wyznajesz. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Do Mobbing 26.06.14, 20:39 dziura_zabita_dechami napisał: > Co z tego co wiem od znajomych, "moja epoka" to były jeszcze dobre czasy :) Mozesz sobie tak myslec. Nie wiesz jak jest dzisiaj. > > Forum zniszczyłbyś Ty i Twoi pomagierzy wafelku. Pierd...sz jak pokręcony :) Nie pisze tutaj prawie od dawna i co? Jacy pomagierzy? Co to za forum, ktore mógłby zniszczyć jeden człowiek? Pomagierzy? Nie ma zadnych pomagierôw i nie było. Poza urojeniami w głowach tych, ktorym trudno uwierzyc, ze nikt z nimi nie walczył. Te forum wykończyli sami użytkownicy knujacy spiski i nie majacy zielonego pojecia co tu sie dzieje. Ktoś pitoli o rzekomych PR-owcach, co tu zawodowo pisza i co? Potem przeszkadzali Admini i co? Mozna pisac i nie pisza ani na jednym forum ani na drugim, tu przynajmniej codziennie ktoś cos skrobnie, na innych raz moze dwa w tygodniu wpisy i ciagle o tym samym. Ludzie, nudy tu sa :) >Możesz być dumny z siebie, ocz > ywiście w kategoriach wartości które Ty wyznajesz. Nie wiesz jakie wartosci wyznaje, tylko przypisujesz mi swoje własne Exworker. Oderwaleś sie od Banku, od zycia, zyjesz w swoim urojonym swiecie. Obiecywaleś, ze nie bedziesz juz tutaj pisał, zaklinales sie i nawet tego słowa sam sobie nie dochowales. Nudny jestes z tym odchodzeniem i powrotowi. I nic nowego nie piszesz. Ciagke to samo. Powiedz, kto o zdrowych zmysłach by to czytał? :) Ja przynajmniej zamilklem i popatrz, nadal beze mnie tu byc nie mozesz :) To tez jest nudne :) Tak samo nudne, jak to co napisałem, bo powtarzam to od zawsze :) a ty tego ogarnąć nie mozesz. :) Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: Do Mobbing 26.06.14, 21:02 Ale ja nie myśle, ja wiem od znajomych. Czytaj uważnie. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Do Mobbing 30.06.14, 11:50 dziura_zabita_dechami napisał: > Ale ja nie myśle, ja wiem od znajomych. Czytaj uważnie. Czytam - i wiem, że nie myślisz ;-) Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Do Mobbing 08.07.14, 14:49 ukryty_wafel napisał: > dziura_zabita_dechami napisał: > > > Ale ja nie myśle, ja wiem od znajomych. Czytaj uważnie. > > Czytam - i wiem, że nie myślisz ;-) A ja czytam i widzę, że tęsknisz :). Wiedziałem, że tak będzie. Mówiłem Ci. Nie chciałeś słuchać, jak zwykle. A jednak wyszło na moje :) Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Do Mobbing 08.07.14, 18:53 groch_z.kapusta napisał: > ukryty_wafel napisał: > > Czytam - i wiem, że nie myślisz ;-) > > A ja czytam i widzę, że tęsknisz :). Jeśli to było do mnie, to odpowiem, że nie tęsknię. >Wiedziałem, że tak będzie. Mówiłem Ci. Nie > chciałeś słuchać, jak zwykle. A czemu mam Ciebie słuchać? Co piszesz mądrego? :) >A jednak wyszło na moje :) Na nic nie wyszło. Zamiast pisać zaczynasz kolejną rozpierduchę, zadawanie pytań, dlaczego, dlaczego a Mobbing milczy i widać robi to co do niego należy. I słusznie, że się nie odzywa. Jak sie nagle facetowi ze sklerozą przypomniało, że jakiś wątek zniknął i się pyta. Nie pisze, nie dyskutuje tylko pyta :) Wiec na co Ci wyszło? :) Odpowiedz Link
zigi133 Re: Do Mobbing 23.09.14, 07:22 hejka! Oczywiście,że służy!!! słyszeliście newsa o zmianie dyr. w 1 z oddziałów we Wrocku!? Czytajcie na Intrze, kto się pożegnał 14 września ze stanowiskiem dyr Odpowiedz Link