przemeczona 22.08.14, 22:40 eh.. no i to 'sprawili' nam nowego dyrektora zamiast AŻ, będzie jeszcze gorzej niż było.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 22:44 Na pewne nic będzie wiedział o tej pracy, jak zresztą większość osób wysoko postawionych w tym banku Odpowiedz Link
maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 22:48 Na pewne nic nie będzie wiedział o tej pracy, jak zresztą większosc osób wysoko postawionych w tym banku :/ Odpowiedz Link
krootka3 Re: praca w CRW 22.08.14, 22:58 napewno nie zrozumie o cochodzi w tej pracy ? bo ją tylko rozumiała AŻ, która była od nas ;) Odpowiedz Link
maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:02 a daj spokoj. PM i WK miłościwie nam panujący jeszcze w lipcu zapewniali że rozumieją naszą pracę i nasze postulaty, a dokonując takiej nominacji pokazali że nie rozumieją niczego... Odpowiedz Link
maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:08 Tyle naszego wysilku żeby ulżyć naszej pracy, na nic. Odpowiedz Link
maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:15 Wiecie co, ten wybór kolejny raz pokazał że PM i WK są zupełnie nieczuli na argumenty i mimo iż nas nadzorują za grosz nie chcą zrozumieć naszej ciężkiej pracy Odpowiedz Link
angel_a2 Re: praca w CRW 22.08.14, 23:20 ... a reszta siedzi cicho i przytakuje ? to jest najgorsze :( Odpowiedz Link
maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:22 Tak jest, zmieniło się sporo w centrali. Kiedyś z MZ i DB można było załatwić calkiem sporo ? teraz są tylko kolejne ich wymagania i wysrubowane cele ? zrób to, zrób tamto, na wczoraj, na zaraz... Onie sami operacyjnie nigdy ciężko nie pracowali Odpowiedz Link
krootka3 Re: praca w CRW 22.08.14, 23:32 A ten system który miał być chlubą CRW to kompletny niewypał?. Odpowiedz Link
maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:33 Dobra, ... na razie, idę spać bo te dnie nie kończą się dla banku dobrze? Odpowiedz Link
angel_a2 Re: praca w CRW 23.08.14, 20:52 Tak, ale mam sporo do zrobienia Zdzwonmy sie jakoś jutro Odpowiedz Link
pkoman01 Re: praca w CRW 23.08.14, 01:01 Na pocieszenie wam powiem, że w oddziałach też nie ma rewelacji.Jest wielu przeciętnych kierowników/dyrektorów chociaż powinienem powiedzieć menadżerów wg nowomowy biznesowej. Wyróżnia ich brak znajomości procedur, niska wiedza o bankowości i finansach oraz demotywowanie pracowników swoją wrodzoną głupotą. Ogólnie moja refleksja jest taka, że im wyżej ktoś jest postawiony w tym banku tym głębiej w dupie ma to co się dzieje "na froncie" dlatego tak ciężko się pracuje szeregowym pracownikom. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agrafek10 Re: praca w CRW 23.08.14, 12:58 Jakże ja utożsamiam się z Twoją wypowiedzią niestety....... Tabelki,planowanie na pograniczu z wróżeniem(czary mary),liczenie punktów... Wzajemne podsrywanie,wybujałe ego,popisywanie się czymś co już dawno odkryte... Gratulujemy Wam-pseudo menedżerowie :( Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: praca w CRW 23.08.14, 16:00 Wiecej szacunku, zeby moderatorka nie musiala interweniowac - proponuje "Nasi Szanowni PseudoManagerowie" itp. Odpowiedz Link
agrafek10 Re: praca w CRW 23.08.14, 20:15 <nasi szanowni>kojarzy mi się z szacunkiem....hmmmm ;) ;) ;) Odpowiedz Link
pkoman01 Re: praca w CRW 26.08.14, 22:20 na szacunek to trzeba sobie zasłużyć, a większość z tych gównorobów zasługuje na degradacje na doradce w celu poznania specyfiki pracy bankowca od podszewki. Nie jednemu by to pomogło w powrocie do rzeczywistości. Odpowiedz Link
wars22 Re: praca w CRW 31.08.14, 17:47 Hmm? a cóż takiego dobrego robiła Szanowna Pani A.Ż ? Zauważ, że nie ma już PM, JPL nie będzie WK, a ona trwa ....., a teraz wyczuwa dalsze zmiany ( myślę, że aktywnie w nich uczestniczy ) i bardzo sprytnie zacznie błyszczeć w nowej strukturze i dalej będzie ...... Odpowiedz Link
kokolokus Re: praca w CRW 23.11.14, 13:30 Zajmuję się windykacją i mam pytanie jak w innych biurach są dzielone sprawy na windykatorów? kto dzieli: szef czy pracownik z portfelem? Pożyczki robi się najszybciej, z kredytami odnawialnymi jest ogrom roboty (np. samo zamówienie pełnej dokumentacji graniczy z cudem). Czy u Was też tak jest, że niektórzy mają w swoim portfelu większość pożyczek a innym "całkiem przypadkiem" trafia się większość kredytów odnawialnych? a potem oceniają portfel i ten co ma portfel z szybkimi sprawami (czyli większość pożyczek) jest stawiany na przykład. Odpowiedz Link