Dodaj do ulubionych

praca w CRW

22.08.14, 22:40
eh.. no i to 'sprawili' nam nowego dyrektora zamiast AŻ, będzie jeszcze gorzej niż było..
Obserwuj wątek
    • maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 22:44
      Na pewne nic będzie wiedział o tej pracy, jak zresztą większość osób wysoko postawionych w tym banku
      • maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 22:48
        Na pewne nic nie będzie wiedział o tej pracy, jak zresztą większosc osób wysoko postawionych w tym banku :/
      • krootka3 Re: praca w CRW 22.08.14, 22:58
        napewno nie zrozumie o cochodzi w tej pracy ? bo ją tylko rozumiała AŻ, która była od nas ;)
        • maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:02
          a daj spokoj. PM i WK miłościwie nam panujący jeszcze w lipcu zapewniali że rozumieją naszą pracę i nasze postulaty, a dokonując takiej nominacji pokazali że nie rozumieją niczego...
          • angel_a2 Re: praca w CRW 22.08.14, 23:05
            I to jest smutne?
            • maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:08
              Tyle naszego wysilku żeby ulżyć naszej pracy, na nic.
              • przemeczona Re: praca w CRW 22.08.14, 23:13
                A obróciło to się nawet przeciwko nam
                • maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:15
                  Wiecie co, ten wybór kolejny raz pokazał że PM i WK są zupełnie nieczuli na argumenty i mimo iż nas nadzorują za grosz nie chcą zrozumieć naszej ciężkiej pracy
                • angel_a2 Re: praca w CRW 22.08.14, 23:20
                  ... a reszta siedzi cicho i przytakuje ? to jest najgorsze :(
                  • maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:22
                    Tak jest, zmieniło się sporo w centrali. Kiedyś z MZ i DB można było załatwić calkiem sporo ? teraz są tylko kolejne ich wymagania i wysrubowane cele ? zrób to, zrób tamto, na wczoraj, na zaraz... Onie sami operacyjnie nigdy ciężko nie pracowali
                    • krootka3 Re: praca w CRW 22.08.14, 23:32
                      A ten system który miał być chlubą CRW to kompletny niewypał?.
                      • maximusx Re: praca w CRW 22.08.14, 23:33
                        Dobra, ... na razie,
                        idę spać bo te dnie nie kończą się dla banku dobrze?
                        • angel_a2 Re: praca w CRW 22.08.14, 23:34
                          no ja też.
                          • krootka3 Re: praca w CRW 22.08.14, 23:35
                            ok- to na razie
                            • maximusx Re: praca w CRW 23.08.14, 20:47
                              Anegl_a jestes tam?
                              • angel_a2 Re: praca w CRW 23.08.14, 20:52
                                Tak, ale mam sporo do zrobienia
                                Zdzwonmy sie jakoś jutro
                                • maximusx Re: praca w CRW 23.08.14, 20:55
                                  OK. w takim razie do jutra. Na razie.
    • pkoman01 Re: praca w CRW 23.08.14, 01:01
      Na pocieszenie wam powiem, że w oddziałach też nie ma rewelacji.Jest wielu przeciętnych kierowników/dyrektorów chociaż powinienem powiedzieć menadżerów wg nowomowy biznesowej. Wyróżnia ich brak znajomości procedur, niska wiedza o bankowości i finansach oraz demotywowanie pracowników swoją wrodzoną głupotą.
      Ogólnie moja refleksja jest taka, że im wyżej ktoś jest postawiony w tym banku tym głębiej w dupie ma to co się dzieje "na froncie" dlatego tak ciężko się pracuje szeregowym pracownikom.
      Pozdrawiam
      • agrafek10 Re: praca w CRW 23.08.14, 12:58
        Jakże ja utożsamiam się z Twoją wypowiedzią niestety.......

Tabelki,planowanie na pograniczu z wróżeniem(czary mary),liczenie punktów...

Wzajemne podsrywanie,wybujałe ego,popisywanie się czymś co już dawno odkryte...

Gratulujemy Wam-pseudo menedżerowie :(
        • dziura_zabita_dechami Re: praca w CRW 23.08.14, 16:00
          Wiecej szacunku, zeby moderatorka nie musiala interweniowac - proponuje "Nasi Szanowni PseudoManagerowie" itp.
          • agrafek10 Re: praca w CRW 23.08.14, 20:15
            <nasi szanowni>kojarzy mi się z szacunkiem....hmmmm ;) ;) ;)
          • pkoman01 Re: praca w CRW 26.08.14, 22:20
            na szacunek to trzeba sobie zasłużyć, a większość z tych gównorobów zasługuje na degradacje na doradce w celu poznania specyfiki pracy bankowca od podszewki. Nie jednemu by to pomogło w powrocie do rzeczywistości.
    • wars22 Re: praca w CRW 31.08.14, 17:47
      Hmm? a cóż takiego dobrego robiła Szanowna Pani A.Ż ? Zauważ, że nie ma już PM, JPL nie będzie WK, a ona trwa ....., a teraz wyczuwa dalsze zmiany ( myślę, że aktywnie w nich uczestniczy ) i bardzo sprytnie zacznie błyszczeć w nowej strukturze i dalej będzie ......
    • kokolokus Re: praca w CRW 23.11.14, 13:30
      Zajmuję się windykacją i mam pytanie jak w innych biurach są dzielone sprawy na windykatorów? kto dzieli: szef czy pracownik z portfelem? Pożyczki robi się najszybciej, z kredytami odnawialnymi jest ogrom roboty (np. samo zamówienie pełnej dokumentacji graniczy z cudem). Czy u Was też tak jest, że niektórzy mają w swoim portfelu większość pożyczek a innym "całkiem przypadkiem" trafia się większość kredytów odnawialnych? a potem oceniają portfel i ten co ma portfel z szybkimi sprawami (czyli większość pożyczek) jest stawiany na przykład.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka