szarak52 13.03.07, 09:22 Nie miałem nigdy wątpliwości, że całe to forum, to twór centrali naszego banku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: forum pracowników PKO BP założyła centrala 13.03.07, 17:52 dowody w sprawie..... prosimy. Jeśli nie masz? ..... "odpiskaj" te słowa. Odpowiedz Link
mobbing_pkobp do szaraka52 13.03.07, 19:22 szaraku52 odpowiadam na Twój post, a mianowicie to niejest twór Centrali naszego Banku. To jest mój i tylko mój twór!!! Założyłem go zanim pojawiło się aktualne forum intranetowe HydePark i to na kilka miesięcy przed nim. Brakowało mi miejsca gdzie mozna swobodnie się wypowiadać. Szaraku nie próbuj dalej mnie podpuszczać swoimi postami. Zaczepiałeś czuka1, zaczepiałeś gonz0 i teraz mnie. Niezapominaj że masz hydepark i tam sobie możesz używać. Tu bądź kulturalny. Pozdrawiam mobbing_pkobp Odpowiedz Link
gonz0 Re: do szaraka52 13.03.07, 19:37 Szarak nas prowokuje. na czesc postow nie odpowiadam bo szkoda zachodu. pozza tym nei jest w stanie wypedzic mnie z forum bo ... administruje kilkoma forami wlasnymi, na kilku jestem moderatorem. Mam doswiadczenie :) Odpowiedz Link