cia-pol 22.08.07, 18:14 Jeszcze rok temu sądziłem,że mamy to zasobą a tu trach przyszła wiadomość,że we wrześniu mamy audyt problemowy - wykonanie zalecę z poprzedniego audytu. Chciałbym wiedzieć na czym to polega może ktoś coś wie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata9942 Re: audyt- 22.08.07, 19:47 Podczas poprzedniej kontroli audyt zapewne zapisał w protokole jakieś nieprawidłowości. I teraz właśnie przyjeżdża "pod palec" sprawdzić czy wszystko zostało poprawione. Może tez sięgnać do świeżego - aktualnego materiału, by sprawdzić, czy teraz właściwie się postępuje i stosuje do wydanych zaleceń. Ot i tyle.... Odpowiedz Link
woycek Re: audyt- 22.08.07, 21:16 Sugeruję dodatkowo : 1. wyszukac odpowiedź pokontrolną jaką twoja komórka/oddział wysmarowała w odpowiedzi na zalecenia..słowem waszą odpowiedź jak naprawiliście stwierdzone konkretne usterki. 2.Sprawdzić czy przypadkiem ktos sie nie minął z prawdą w tej odpowiedzi..czyli czy napisaliście to co zrobiliście. 3. sprawdzic czy pracownicy zostali zapoznani z raportem i przeszkoleni z usterkowanego materiału... 4. sprawdzić czy przeprowadzono po kontroli jakąkolwiek kontrole funkcjonalną w przedmiotowym teamcie.. 5. jeśli błędy nie występuja...spać spokojnie Pzdr Woycek GG 2125875 Odpowiedz Link
pkobpmaster Re: audyt- 23.08.07, 16:40 Sprawdzają też nowe umowy!!!! Pod kątem poprzednich baboli (czytaj: błędów). Ja już to mam za sobą:) Pozdrawiam Odpowiedz Link