artus.brutus 21.11.07, 20:52 Ciekaw jestem czy badano kiedykolwiek przyczyny fluktuacji kadry w ROK 2 W-wa? Czy np. jakiś związek zawodowy się tym interesował?. Bo wydaje się że ruch tam duży. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bankier_12 Re: ROK 2 W-wa 22.11.07, 16:43 A według Ciebie to ZZ to ABW czy tez CBS? Podobno mamy najmniejszą fluktuację wśrod bankow. Odpowiedz Link
artus.brutus Re: ROK 2 W-wa 22.11.07, 21:51 Nie, zastanawiałem co w ogóle robią ZZ i dlaczego nikt nie dba o młodych Odpowiedz Link
bankier_12 Re: ROK 2 W-wa 22.11.07, 21:58 A do ktorych ZZ Ty przynalezysz? ZZ potrzebuja mlodej krwi (nie do utaczania). Znajac zycie jestes piekny, mlody, zdolny itd. Wedlug Ciebie ZZ to instytucja, ktora za swoja prace ciagnie niezle zyski. Nie mam zamiaru Ci tego tlumaczyc. Zasil szeregi jednego ze ZZ jakie sa w Banku i dzialaj, zalatwiaj itd. Ja z przyjemnoscia usiade i popatrze jak dokonujesz cudow. POWODZENIA Odpowiedz Link
anjoo Re: ROK 2 W-wa 22.11.07, 23:40 Po co badać takie rzeczy ? Myślę, że obecnie "fluktuacje kadrowe" nie dotyczą tylko ROK 2 ale są spotykane powszechnie w naszym banku. Chyba, że wiesz o jakiś "pikantnych" szczegółach takiego dużego ruchu w tym oddziale ... :) Odpowiedz Link