Dodaj do ulubionych

Podatek od LUX-MED

29.12.07, 21:58
Trochę mnie to zabolało a nawet razi , że bedę / a w sumie będziemy wszyscy / prawie wszyscy, płacili podatek od luksusu do którego nie mamy dostępu.
9 zł. miesięcznie będzie mi zabierał fiskus i zus za to, że mogę skorzystać z LUX MED . tylko , że ja nie jestem pracownikiem Naszej Centralki, gdzie wystarczy wejść do windy , pojechac na inne pietro i byc obsłużonym przez LUX-MED który podnajmuje lokal od Centrum Puławska.
W moim przypadku LUX-MED to szpital publiczny w mieście powiatowym, do którego strach wysłać Teściową ,a co dopiero iść samemu.

Ha , można jechać do miasta wojewódzkiego i tam być przyjętym z honorami., ale boje się , że umowa może być skonstruowana tak , że owszem konsultacja za free , ale np nocleg czy wyżywienie już nie i trzeba będzie zapłacić jak za Hiltona i kiedy ja to spłacę i z czego.

Dali druki, że niby można sie z tego wypisać - no i będzie morał Chcieliście - daliśmy , a teraz już nie chcecie, to mamy was w d....
My wam daliśmy, a że wy nie chcecie , w d... wam sie poprzewracało.

Obserwuj wątek
    • ziootek Re: Podatek od LUX-MED 29.12.07, 22:16
      Mnie też nieco wkurzyło pismo o opodatkowaniu korzystania z LUX-MEDu.
      Przemyślałem jednak wszystkie za i przeciw (głównym "przeciw" było stanie w
      kilometrowych kolejkach w przyhodni rejonowej) i zdecydowałem się na dalsze
      korzystanie z usług L-M i płacenie tych 9 zł miesięcznie dla pazernego fiskusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka