ok-o 26.02.08, 17:18 Jak patrzę na te wszystkie fora to dochodzę do wniosku , że w porównaniu do ilości pracowników w naszej firmie ,uczestniczy nas tu niecały 1%. Czarno to widzę. Obym się mylił. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto-2008 Re: Mało Nas!!! 26.02.08, 20:26 bo mało ludzi wie o tym forum,należałoby powiadomić swoich wspólpracowników.ciekawe skąd wiedzą o tym forum ci,co na nim piszą? Odpowiedz Link
robot-2008 Re: Mało Nas!!! 26.02.08, 20:46 pierwszy raz usłyszałam o nim 22-02-2008 od młodszej koleżanki i o akcji"kromka" odtąd czytam prawie wszystko i czasami coś piszę .w moim małym oddziale większość się boi i siedzi cicho,nawet słyszałam,że pensje mamy niezłe. Odpowiedz Link
lukaj1953 Re: Mało Nas!!! 26.02.08, 20:43 obojętność ludzi przeżarła ich na wskroś.Myślę,że większość wie o forum,ale nic nie robią, bo to nic nie da, albo czekają, że inni za nich załatwią wszystko Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: Mało Nas!!! 26.02.08, 20:55 jest juz pierwszy pozytywny efekt akcji "kromka dla Prezesa", ze przez to o forum dowiedziało się wielu. Ale to początek, trzeba ciagle dalej rozpowiadać i musimy razem zbić się w jedność i wywalczymy wszystko. Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: Mało Nas!!! 26.02.08, 20:55 aha i jest tu nas o wiele więcej niż widać, duża część nie pisze tylko czyta Odpowiedz Link
13lat_w_pko Re: Mało Nas!!! 26.02.08, 21:06 z każdym dniem jest więcej - szczególnie po zablokowaniu dostępu ze służbowych pc. Masz rację robotnik ogromna większość tylko czyta - może się boją, bo nie wierzę, że nie mają nic do powiedzenia. Ludzie!!! tu jesteście całkowicie anonimowi i możecie powiedzieć co Was gryzie, boli i co Wam się (może) podoba Odpowiedz Link
kriszna555 Re: Mało Nas!!! 26.02.08, 21:43 To fakt - ludzie nie dość, że nie wiedzieli o akcji kromka chleba, to w ogóle o forum nie wiedzieli. Dziś podczas pobytu w oddziale głównym ( bo ja z małego oddziału i mam robić kredyty mieszkaniowe i firmowe - ha ha ha - to latam się uczyć) pytam kolegi jak u nich akcja - a on rybka - i że o co chodzi. No więc tłumaczę co i jak. Kolega światowy- posiada dostęp do internetu w pracy - bo my na placówce nie - i chciał się biedny logować i bardzo się zdziwił, kiedy mu się to nie udało. Wtedy bardziej go to zainteresowało kiedy dowiedział się, że "władza" zablokowała dostęp do forum z firmowych kompów. Obiecał, że wejdzie na forum z domowego. Większość faktycznie siedzi cicho, albo myślą, że ci kamikadze zrobią wszystko co trzeba, po co oni mają sobie życie komplikować. Odpowiedz Link