mobbing_pkobp 19.06.08, 22:53 Witam Informacja dotycząca forumowicza o nicku mobbingpkobp. Wykasowałem jego posty oraz zablokowałem mu dostęp. Powód: 1. chamskie i wulgarne wypowiedzi 2. podszył się pod mojego nicka Pozdrawiam Wasz mobbing_pkobp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mogila45 Re: Informacja dla Forumowiczów 19.06.08, 23:08 Dzięki,że się zreflektowałeś i wywaliłeś tego chama,który chyba nic z tym bankiem nie ma wspólnego.Mdło sie robiło od czytania jego wypowiedzi. Odpowiedz Link
supporting2 Re: Informacja dla Forumowiczów 20.06.08, 07:53 Pisał tez w nocy i po pijaku. Dobrze ... założycielu. Odpowiedz Link
supporting2 Re: Informacja dla Forumowiczów 20.06.08, 16:02 Gruby leszcz w innym wątku zgłosił świetny pomysł. Proponuje zebrać PROPOZYCJE dla prezesa i przesłać mu "pod nos" do czytania. Odpowiedz Link
bru-no Re: Informacja dla Forumowiczów 20.06.08, 19:24 ale w "nowej lokacie" te chamskie wpisy nadal są!! Odpowiedz Link
mobbing_pkobp Re: Informacja dla Forumowiczów 20.06.08, 20:51 bru-no napisał: > ale w "nowej lokacie" te chamskie wpisy nadal są!! juz nie ma wpisów pozdrawiam mobbing_pkobp Odpowiedz Link